Walka Z Tłuszczem - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-06-12, 19:04   #121
sylwónia
Zadomowienie

Dot.: Walka Z Tłuszczem

Bardzo chętnie- pobiegnę na mój staż, a później będę biegać dookoła kserokopiarki, bo pewnie jutro każą mi kserować. A tak poważnie to na bieganie jutro nie za bardzo, bo na to więcej czasu trzeba, ale obiecuję poćwiczyć moje tae-bo (tylko cholercia na czczo czy po śniadanku-cięzka decyzja? ) Będę się męczyć gdzieś około 8 rano to Ty też o tej godzinie idż biegać i niech cię wzmacnia myśl, że nie Ty tylko jedna na tym świecie się tak katujesz

Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
sylwónia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-12, 19:56   #122
SandraBullock
Wtajemniczenie

A ja dziewczynki jakos sie trzymam,zjadłam w sumie jednego lodzika,ale raz w tygodniu to chyba można,nie?Zwłaszcza,że sie nie je słodyczy(oprócz tych lodzików niedzielnych...).Poćwiczy łam dziś godzinkę-zrobiłam 500 brzuszków,500 skrętów na twisterku,500 podskoków.A teraz wypiłam część kefirku i zjem truskaweczki.W środę mierzonko,więc muszę do tego czasu ćwiczyć codziennie.Trzymajcie się cieplutko!I nie dawajcie za wygraną łakomstwu!
SandraBullock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-12, 20:14   #123
andariel
Raczkowanie

GG do andariel

EEe to ja w środę pójdę na jakiś spacer tak żeby w czwartek wrócić i się nie mierzyć bo po co mam się załamywać. Mnie wszystko boli od masaży, chce mi się jeść i w ogóle jest be.
czy chociaż ktoś czuję się tak jak ja i mnie pocieszy????
Stary 2005-06-12, 20:18   #124
Yoaśka
Przyczajenie

Hej dziewczynki
ja juz od dluzszego czasu zagladam do waszych rozmówek, ale dopiero teraz zdecydowalam sie napisac;]Mam zamiar dołączyć do was z podwójną siłą, bo tak naprawde to pracuje nad soba już od poczatku roku Tzn. dieta była postanowieniem noworocznym a za cwiczonka, czyli godzina rowerku dziennie wziełam sie od końca marca! Nadchodzą wakacje a ja mam zamiar dobrze prezentować sie w stroju kąpielowym Udało mi się już co prawda zrzucić 12 kg, a teraz moje wymiary przedstawiają się następująco:
wzrost-164
waga-54kg
udo-54cm
biodra-około 90cm
talia-65cm
Przeczytałyście i już chyba wiecie co jest moim problemem....ogromna pupa i zbyt duze uda proszę podrzuccie mi jakieś dobre cwiczonka, które pozwolą mi zgubić w tamtych miejscach parę cm i nie rozwijać za bardzo mięśni!
Bardzo liczę na Waszą pomoc i myśle, że pozwolicie mi dołączyć do waszych zastępów
Pzdrawiam wszystkie i życze dalszych sukcesów
YOAŚKA
Yoaśka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-12, 20:28   #125
andariel
Raczkowanie

GG do andariel

Jejciu trzymajcie mnie bo normalnie zamorduję
dziewczyno przecież Ty masz piękne wymiary ja właśnie takie chcę tyle, że jakoś nie mogę do tego dojść
ale kurcze od jutra może się zawezmę
Stary 2005-06-12, 20:33   #126
SandraBullock
Wtajemniczenie

Andariel-odpuść sobie może na kilka dni,tylko nie obżeraj się i potem wróć do tego wszystkiego.I nie musisz się winić za to ,że czasmi ci się nic nie chce,bo ja przez kilka dni miałam ogólnego doła i nawet się nie smarowałam antycelluitowymi kosmetykami.I co?Jakoś żyłam,ale już wróciłam i do ćwiczeń i do smarowania.Trzymaj się kochana.Będzie dobrze!
Stary 2005-06-12, 20:36   #127
sylwónia
Zadomowienie

Yoaśka po tym jak napisałaś swoje wymiary to chyba się nei zgodzimy na Twoje odchudzanie dalsze 90 cm w pupie to dużo? Od kiedy??? Kochanie masz świetną figurkę i tak teraz tylko trzymaj!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-06-12, 20:38   #128
Yoaśka
Przyczajenie

niee właśnie bo ja nieproporcjonalna jestem POMOCY
zdesperowana Yoaśka
Stary 2005-06-12, 20:41   #129
andariel
Raczkowanie

GG do andariel

Oj dzięki Sandruś za słowa otuchy. Przydały mi się takie-zwłaszcza dzisiaj.
No dobra trzeba się za siebie wziąść przestać się mazać i znów do roboty. A jak juz schudnę te durnowate dwa kilo to się chyba z radości upiję
Stary 2005-06-12, 20:41   #130
SandraBullock
Wtajemniczenie

Zgadzam się z Sylwónią-powinnaś zaprzestać sie odchudzać.ja mam w biodrach ok.89 może 88 i w talii 68,5,więc bardzo bym chciała mieć mniej w talii.Tak do 65 dążę.Czyli do twojego wyniku.No ale każdy ma inne zdanie na swój temat i może ty się z nami nie zgadzasz.
Stary 2005-06-12, 20:43   #131
sylwónia
Zadomowienie

Jesteś bardzo proporcjonalna!!! Prawdziwe dziewczynki tak mają- duża róznica między talią a biodrami. Uwierz że taka sylwetka jest naprawdę najładneijsza dla kobiety- przynajmniej moim zdaniem No , ale Ty i tak zrobisz jak zechcesz, tylko żeby późneij nie było, że nie mówiłam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-06-12, 20:45   #132
Boz
Zadomowienie

Witam Yoaśka chyba mamy podobne problemy ja również walczę z pupą i z udami. Ćwiczę takie ćwiczonka których strona została podana na jednym z forum. Może ci się przyda.
http://www.modeling.pl/?sub=cwiczen...il=uwagi&p oz=31
A wczoraj miałam malowanie pokoju i postanowiłam upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Nie jestem za wysoka więc malowałam ścianę od dwóch metrów w dół, przy każdym przysiadzie pilnowałam żeby pięty nie oderwać od podłogi i aby kolana były równolegle do palców od stóp i tak cztery godziny. Mój facet prawie spadł z drabiny ale ja miałam zaliczone przysiady nie? Niestety potem poszłam kupić strój kąpielowy i mina mi zrzedła ale o tym już pisałam Dziś byłam na festynie ale trzymałam się dzielnie: podjadam tylko synowi trochę popcornu i pół małego jabłecznika.
Boz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-12, 21:50   #133
Gradisca
Rozeznanie

Hej ))

no u mnie dziś świetnie więc was zdopinguje co prawda cały dzień spędziłam na plotach więc z ruchem nie bardzo, poza długim spacerem ale dieta i masowanie jak najbardziej

no jedynym odstepstwem była duża latte i cappucino ale bez cukru

u mnie z dietą to pół biedy ..ale ale.. ćwiczenia gorzej ) ale dam radę od tego tygodnia

a koleżanke która ma wymiary 60 na 90 prosimy o nie bluźnienie
Gradisca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-12, 22:27   #134
SandraBullock
Wtajemniczenie

Gradisca-wrzuc jakiś ostry trening w ciągu tygodnia,rób serie brzuszków,troche na nogi i pośladki,coś na ramionka i biuscik i trening gotowy.
Stary 2005-06-12, 22:46   #135
kalija
Zadomowienie

Sylwónia, ależ jogging to sama przyjemność właśnie gdzieś tak o 8 planuje.

dziewczyny no jak widze, to całkiem ładnie sie trzymacie - oby tak dalej
ja dziś sie załamałam tym jak wyglądam - wlazłam na orbitreka i ćwiczyłam ponad godzinke, potem gimnastyka (brzuszki etc.) i od razu mi lepiej

Yoaska 12kg sliczny wynik i swietne wymiary!!! Teraz to co najwyej gimanstyka i utrzymanie wagi.. tak mysle

napisalabym Wam wiecej, ale jestem strrrrasznie zmeczona. Do jutra
kalija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-13, 05:04   #136
Boz
Zadomowienie

Hej witam mamy znowu poniedziałek. Ja już od godziny na nogach ćwiczyłam 45 minut 6 weidera- jestem w 8 dniu i coś na pupę i nogi. Wy jeszcze pewnie smacznie śpicie miłego dnia i porannych ćwiczeń

Boz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-13, 06:05   #137
kalija
Zadomowienie

Kto rano wstaje temu Bozia daje

Oj Boz ta szóstka to widze ładnie Ci idzie.. jejku mi się ona znudziła na 22 dniu i przestałam trenować

Dziś miałam poćwiczyć na czczo, ale.... naczytałam się w wątku obok o niejedzeniu po 18 ..i postanowiłam spróbować
Ostatni wczorajszy posiłek - godz. 18, spać poszłam po północy i przez te 6h nie zjadłam NIC Mam jednak wątpliwości czy sobie nie zrobie tym krzywdy (spowolnie metabolizm? na sfd czytałam o tym) no ale spróbuje przez kilka tygodni i powiem czy są wyniki Wstałam dziś głodna jak wilk i ćwiczeń przed sniadaniem nic nie wyszło - umarłabym chyba

Na śniadanko jajecznica z 2 jaj na odtłuszczonej kiełbasce + herbatka bez cukru oczywiście (nie słodze kawy ani herbaty od 3 lat)

Trzymajcie się dzielnie moje Śliczne
Stary 2005-06-13, 07:10   #138
koculek
Zakorzenienie

Ja od 6 w pracy i nie mialam jeszcze okazji pocwiczyc, ale po pracy (16) pobiegam
Stary 2005-06-13, 08:14   #139
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

witam Was dziewczynki. juz jakis czas sledze wasz watek i postanowilam sie dolaczyc moze dzieki temu bede miala silniejsza wole i szybciej uda mi sie zrzucic sadelko. mam 162cm wrostu i waze 51kg.a to moje wymiary:
Biodra-89,
talia- 69;(
biust- 90,
udo-49.
jak widzicie moja zmora jest odstajacy brzuszek. zawsze bylam szczupla ale od kad pamietam mialam problemu wlasnie z sadelkiem wysrarczylo ze cos wiecej zjadlam a brzusio juz mi "odstawal" mam nadziedzieje,ze dzieki waszym radom, cwiczeniom i diecie uda mi sie wazyc okolo 48 kg i miec w pasie 65(do tego dąze). teraz lece na sniadanie a poznije cwiczonka buźka
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-06-13, 08:16   #140
monikaba
Przyczajenie

Question Dot.: Walka Z Tłuszczem

Właśnie o to chodzi, że potrzebuję w stopach i w calach i ponoć moje przeliczenie jest nieprawidłowe . Dlatego pytam by się upewnić, czy to ze mną jest coś nie tak, czy też jakiś błąd jest .
monikaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-13, 10:04   #141
chmurka80
Zadomowienie

GG do chmurka80

Cytat:
Napisane przez kalija

Na śniadanko jajecznica z 2 jaj na odtłuszczonej kiełbasce + herbatka bez cukru oczywiście (nie słodze kawy ani herbaty od 3 lat)

Trzymajcie się dzielnie moje Śliczne
matko jak ty to robisz ja własnie przymierzam sie zeby odsatawić cukier ale jakoś nie wyobrazam sobie kawy bez niego tylko ci pogratulować
chmurka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-13, 13:45   #142
kalija
Zadomowienie

Chmurko ja kawy nie słodziłam nigdy... A z herbatką... najpierw nie słodziłam, bo byłam na diecie, a później... okazało się, że z cukrem jakaś taka za słodka była i od tamtego czasu nie słodze
Stary 2005-06-13, 14:02   #143
SandraBullock
Wtajemniczenie

Smile Dot.: Walka Z Tłuszczem

Ja poćwiczyłam dziś brzuszki,bo mięsień u jednej nogi mnie bolał,więc postanowiłam poćwiczyć kiedyś w pózniejszym terminie.Potem pocwiczę jeszcze na twisterku.Ma.ko-też bym chciała mieć tyle w udzie!Ale ja mam za bardzo rozwinięte mięśnie i już mi to nie spadnie...Miałam dziś masaż wyszczuplający,więc jest OK.Ja to jakaś pechowa jestem-nie mogę ćwiczyć bo mnie coś boli albo ze względu na to osłabienie...Mówi sie trudno.
Stary 2005-06-13, 14:03   #144
akna
Raczkowanie

mi herbata z cukrem już wręcz nie smakuje ale kawusię do musze posłodzic troszeczkę

wiecie dzisiaj jest fajny dzionek, jak jest ciepełko to nie chce się jeść

rano ćwiczyłam przewaznie brzuszek ok. 30 min, chciałam wiecej ale nie dałam rady

byłam na małych (na szczęście )zakupach, kupiłam chrupkie pieczywo light, warzywka mrozone, 4 malutkie bułki grachamki i 2 jogurty light, wodę niegazowaną a najlepsze jest to, że znalazłam (ku mojemu zdziwieniu) cappucino wspomagajace odchudzanie (z dużą ilością błonnika) zaraz spróbuję w domku mam 2 pomidory i serek z ziołami, wiec nastepne zakupy planuję na czwartek, to takie małe zmuszenie zeby jeść mniej

trzymajcie się dziewuszki!
ps zauważyłam ze spodenki kupione w lutym ze mnie troszkę spadają
akna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-13, 14:11   #145
Kincia
Raczkowanie

GG do Kincia Wyślij wiadomość przez MSN do Kincia Send a message via Skype™ to Kincia

Dziewczyny, to i ja się dołaczam!
Trochę za pozno, ale lepiej pozno niz wcale.
Nie mówie od jutra POWIEM OD TERAZ
U mnie wymiary są troszkę a moze duzo większe....
biust-95
pas-85
biodra-98
więc jak widzicie mam duzzzooo do zgubienia...
kiedys cwiczyłam przez 2 lata i schudłam 15 kg
Teraz od 2 lat nic nie robie i wróciłam do dawnej wagi.
Troche osiadłam na laurach, ale zamierzam chociaz 10 kg zrzucic.
Ale od początku...dieta 1000 kcal (na niej tylko polegam,dzięki niej schudłam)
i cwiczenia na nogi i brzuch-
http://www.modeling.pl/?sub=cwiczeni...=brzuch&poz=31
3 razy w tygodniu biegi, a jak sie uda to i popływam czasem
w wakacje bedzie z tym lepiej
a i obowiazkowo, póki jestem w szkole to poprowadze aerobik...
powinny byc jakies rezultaty, jak myślicie??
Fajny pomysł z wzajemnym wspieraniem sie w gubieniu kg.
Widze ze ogarnia nas letnie szaleństwo...pozdrawiam serdecznie...powodzenia zycze!!!!!
Kincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-13, 14:13   #146
Yoaśka
Przyczajenie

Hej
Ślicznie dziękuję za link z ćwiczonkami, bo napewno się przydadzą Niedługo wakacje, więc duuuuuuużo czasu na zadbanie o siebie, tylko trzeba się zmotywować
Ja dziękuję Wam za te wszystkie kompelmenty, ale teraz dopiero czeka mnie naprawdę trudne zadanie!!! Zrzuciłam juz trochę ciałka, a MUSZĘ całkiem poważnie m wziasc się za modelowanie, ujędrnianie i tak dalej A tak swoją drogą to wymiary 90 na 60 to są idealne przy wzroście 175cm <czyli typowa modelka>
A z zupełnie z innej beczki- to prawie ksero mojego pościka miało być śmieszne??? :P
Pozdrawiam wszystkie <szyderce też > i lecę na rowerek
YOAŚKA
Stary 2005-06-13, 14:53   #147
kalija
Zadomowienie

Sandruś, nosek do góry!! Trzymaj dietke a napewno będziesz jeszcze miała wiele okazji, by pożądnie potrenować

Akna zakupy I klasa, aż jestem pod wrażeniem Tylko Ty za bardzo nie obcinaj kalorii - wiesz, ze będę krzyczeć

Kincia, etam za późno! na odchudzanie nigdy nie jest za późno Tym bardziej, że sporo z nas dopiero zaczyna. Tak więc witam Cie w skromnych progach tego pościku, czuj się jak u siebie
Myślę, że doczekasz się efektów - widze, że fajnie połączyłaś fitness z dietką, ale... moim zdaniem 1000kcal to za mało, gdy się ćwiczy!! Może 1200??
Stary 2005-06-13, 14:57   #148
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

uda mam w porzadku ale za to pas ale jakos sobie poradzimy. jestem pewna ze niedlugo wszystkie bedziemy wygladaly tak jak chcemyhehe
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-06-13, 15:58   #149
sylwónia
Zadomowienie

Kalija jak tam ? Jogging był ? Ja tae-bo nie zdązyłam, bo zaspałam i miałam 1/2 godziny na wyszykowanie się Zamierzam poćwiczyć wieczorkiem po "M jak miłośc"
Miałam za to bieganie po mieście przez 5 godzin więc trochę spaliłam. Chyba Na obiad zjadłam rosół, buuuuuu Ile on ma kalorii? I trochę truskawek i sok z marchwii taki niedosładzany, świeżo wyciskany. Na śnaidanie miałam dwie kromki razowca z żółtym serem, rzodkiewkę i jabłko. W między czasi 10 orzeszków zeimnych w łupinkach.
Myślicie że mogę coś jeszcze na kolację zjeść?? Bo chyba dzisiaj nei dam rady bez, bo jak nei zjem nic wieczorem to mi się późneij śni jedzenie

Stary 2005-06-13, 16:05   #150
Kincia
Raczkowanie

GG do Kincia Wyślij wiadomość przez MSN do Kincia Send a message via Skype™ to Kincia

Kalija napisała
Kincia, etam za późno! na odchudzanie nigdy nie jest za późno Tym bardziej, że sporo z nas dopiero zaczyna. Tak więc witam Cie w skromnych progach tego pościku, czuj się jak u siebie
Myślę, że doczekasz się efektów - widze, że fajnie połączyłaś fitness z dietką, ale... moim zdaniem 1000kcal to za mało, gdy się ćwiczy!! Może 1200??

Zawsze mówie 1000, bo jak sie dolicze to zawsze jakos lekko powyzej wychodzi, więc to taki trik na mnie. Jak bede sie zle czuła to cos tam zawsze zjem.
dziękuję za troske
Pozdrawiam
Kincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości