|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Walka Z Tłuszczem
Bardzo chętnie- pobiegnę na mój staż, a później będę biegać dookoła kserokopiarki, bo pewnie jutro każą mi kserować.
![]() ![]() ![]() ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
A ja dziewczynki jakos sie trzymam,zjadłam w sumie jednego lodzika,ale raz w tygodniu to chyba można,nie?Zwłaszcza,że sie nie je słodyczy(oprócz tych lodzików niedzielnych...).Poćwiczy łam dziś godzinkę-zrobiłam 500 brzuszków,500 skrętów na twisterku,500 podskoków.A teraz wypiłam część kefirku i zjem truskaweczki.W środę mierzonko,więc muszę do tego czasu ćwiczyć codziennie.Trzymajcie się cieplutko!I nie dawajcie za wygraną łakomstwu!
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
EEe to ja w środę pójdę na jakiś spacer tak żeby w czwartek wrócić i się nie mierzyć bo po co mam się załamywać. Mnie wszystko boli od masaży, chce mi się jeść i w ogóle jest be.
czy chociaż ktoś czuję się tak jak ja i mnie pocieszy???? ![]()
#124 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki
![]() ja juz od dluzszego czasu zagladam do waszych rozmówek, ale dopiero teraz zdecydowalam sie napisac;]Mam zamiar dołączyć do was z podwójną siłą, bo tak naprawde to pracuje nad soba już od poczatku roku Tzn. dieta była postanowieniem noworocznym ![]() ![]() ![]() wzrost-164 waga-54kg udo-54cm biodra-około 90cm talia-65cm Przeczytałyście i już chyba wiecie co jest moim problemem....ogromna pupa i zbyt duze uda ![]() Bardzo liczę na Waszą pomoc i myśle, że pozwolicie mi dołączyć do waszych zastępów ![]() Pzdrawiam wszystkie i życze dalszych sukcesów ![]() YOAŚKA |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Jejciu trzymajcie mnie bo normalnie zamorduję
![]() ![]() dziewczyno przecież Ty masz piękne wymiary ![]() ![]() ale kurcze od jutra może się zawezmę
#126 |
Wtajemniczenie
|
Andariel-odpuść sobie może na kilka dni,tylko nie obżeraj się i potem wróć do tego wszystkiego.I nie musisz się winić za to ,że czasmi ci się nic nie chce,bo ja przez kilka dni miałam ogólnego doła i nawet się nie smarowałam antycelluitowymi kosmetykami.I co?Jakoś żyłam,ale już wróciłam i do ćwiczeń i do smarowania.Trzymaj się kochana.Będzie dobrze!
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Yoaśka po tym jak napisałaś swoje wymiary to chyba się nei zgodzimy na Twoje odchudzanie dalsze
![]() ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
niee właśnie
![]() ![]() zdesperowana Yoaśka |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Oj dzięki Sandruś za słowa otuchy. Przydały mi się takie-zwłaszcza dzisiaj.
![]() No dobra trzeba się za siebie wziąść przestać się mazać i znów do roboty. A jak juz schudnę te durnowate dwa kilo to się chyba z radości upiję ![]()
#130 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się z Sylwónią-powinnaś zaprzestać sie odchudzać.ja mam w biodrach ok.89 może 88 i w talii 68,5,więc bardzo bym chciała mieć mniej w talii.Tak do 65 dążę.Czyli do twojego wyniku.No ale każdy ma inne zdanie na swój temat i może ty się z nami nie zgadzasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Jesteś bardzo proporcjonalna!!! Prawdziwe dziewczynki tak mają- duża róznica między talią a biodrami. Uwierz że taka sylwetka jest naprawdę najładneijsza dla kobiety- przynajmniej moim zdaniem
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Witam Yoaśka chyba mamy podobne problemy ja również walczę z pupą i z udami. Ćwiczę takie ćwiczonka których strona została podana na jednym z forum. Może ci się przyda.
http://www.modeling.pl/?sub=cwiczen...il=uwagi&p oz=31 A wczoraj miałam malowanie pokoju i postanowiłam upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Nie jestem za wysoka więc malowałam ścianę od dwóch metrów w dół, przy każdym przysiadzie pilnowałam żeby pięty nie oderwać od podłogi i aby kolana były równolegle do palców od stóp i tak cztery godziny. Mój facet prawie spadł z drabiny ale ja miałam zaliczone przysiady nie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() no u mnie dziś świetnie więc was zdopinguje ![]() ![]() no jedynym odstepstwem była duża latte i cappucino ![]() ![]() u mnie z dietą to pół biedy ..ale ale.. ćwiczenia gorzej ![]() ![]() a koleżanke która ma wymiary 60 na 90 prosimy o nie bluźnienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Gradisca-wrzuc jakiś ostry trening w ciągu tygodnia,rób serie brzuszków,troche na nogi i pośladki,coś na ramionka i biuscik i trening gotowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Sylwónia, ależ jogging to sama przyjemność
![]() dziewczyny no jak widze, to całkiem ładnie sie trzymacie - oby tak dalej ![]() ja dziś sie załamałam tym jak wyglądam - wlazłam na orbitreka i ćwiczyłam ponad godzinke, potem gimnastyka (brzuszki etc.) i od razu mi lepiej ![]() Yoaska 12kg sliczny wynik i swietne wymiary!!! Teraz to co najwyej gimanstyka i utrzymanie wagi.. tak mysle ![]() ![]() napisalabym Wam wiecej, ale jestem strrrrasznie zmeczona. Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Hej witam mamy znowu poniedziałek. Ja już od godziny na nogach ćwiczyłam 45 minut 6 weidera- jestem w 8 dniu i coś na pupę i nogi. Wy jeszcze pewnie smacznie śpicie miłego dnia i porannych ćwiczeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Kto rano wstaje temu Bozia daje
![]() Oj Boz ta szóstka to widze ładnie Ci idzie.. jejku mi się ona znudziła na 22 dniu i przestałam trenować ![]() ![]() Dziś miałam poćwiczyć na czczo, ale.... naczytałam się w wątku obok o niejedzeniu po 18 ..i postanowiłam spróbować ![]() Ostatni wczorajszy posiłek - godz. 18, spać poszłam po północy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na śniadanko jajecznica z 2 jaj na odtłuszczonej kiełbasce + herbatka ![]() Trzymajcie się dzielnie moje Śliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Ja od 6 w pracy i nie mialam jeszcze okazji pocwiczyc, ale po pracy (16) pobiegam
![]()
#139 |
Zakorzenienie
|
witam Was dziewczynki. juz jakis czas sledze wasz watek i postanowilam sie dolaczyc moze dzieki temu bede miala silniejsza wole i szybciej uda mi sie zrzucic sadelko. mam 162cm wrostu i waze 51kg.a to moje wymiary:
Biodra-89, talia- 69;( biust- 90, udo-49. jak widzicie moja zmora jest odstajacy brzuszek. zawsze bylam szczupla ale od kad pamietam mialam problemu wlasnie z sadelkiem wysrarczylo ze cos wiecej zjadlam a brzusio juz mi "odstawal" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
![]()
Właśnie o to chodzi, że potrzebuję w stopach i w calach i ponoć moje przeliczenie jest nieprawidłowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Chmurko ja kawy nie słodziłam nigdy...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Ja poćwiczyłam dziś brzuszki,bo mięsień u jednej nogi mnie bolał,więc postanowiłam poćwiczyć kiedyś w pózniejszym terminie.Potem pocwiczę jeszcze na twisterku.Ma.ko-też bym chciała mieć tyle w udzie!Ale ja mam za bardzo rozwinięte mięśnie i już mi to nie spadnie...Miałam dziś masaż wyszczuplający,więc jest OK.Ja to jakaś pechowa jestem-nie mogę ćwiczyć bo mnie coś boli albo ze względu na to osłabienie...Mówi sie trudno.
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
mi herbata z cukrem już wręcz nie smakuje
![]() wiecie dzisiaj jest fajny dzionek, jak jest ciepełko to nie chce się jeść ![]() rano ćwiczyłam przewaznie brzuszek ok. 30 min, chciałam wiecej ale nie dałam rady ![]() byłam na małych (na szczęście ![]() ![]() ![]() trzymajcie się dziewuszki! ![]() ps zauważyłam ze spodenki kupione w lutym ze mnie troszkę spadają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, to i ja się dołaczam!
Trochę za pozno, ale lepiej pozno niz wcale. Nie mówie od jutra POWIEM OD TERAZ U mnie wymiary są troszkę a moze duzo większe.... biust-95 pas-85 biodra-98 więc jak widzicie mam duzzzooo do zgubienia... kiedys cwiczyłam przez 2 lata i schudłam 15 kg Teraz od 2 lat nic nie robie i wróciłam do dawnej wagi. Troche osiadłam na laurach, ale zamierzam chociaz 10 kg zrzucic. Ale od początku...dieta 1000 kcal (na niej tylko polegam,dzięki niej schudłam) i cwiczenia na nogi i brzuch- http://www.modeling.pl/?sub=cwiczeni...=brzuch&poz=31 3 razy w tygodniu biegi, a jak sie uda to i popływam czasem w wakacje bedzie z tym lepiej a i obowiazkowo, póki jestem w szkole to poprowadze aerobik... powinny byc jakies rezultaty, jak myślicie?? Fajny pomysł z wzajemnym wspieraniem sie w gubieniu kg. Widze ze ogarnia nas letnie szaleństwo...pozdrawiam serdecznie...powodzenia zycze!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Ślicznie dziękuję za link z ćwiczonkami, bo napewno się przydadzą ![]() ![]() Ja dziękuję Wam za te wszystkie kompelmenty, ale teraz dopiero czeka mnie naprawdę trudne zadanie!!! Zrzuciłam juz trochę ciałka, a MUSZĘ całkiem poważnie m wziasc się za modelowanie, ujędrnianie i tak dalej ![]() ![]() A z zupełnie z innej beczki- to prawie ksero mojego pościka miało być śmieszne??? :P Pozdrawiam wszystkie <szyderce też ![]() ![]() YOAŚKA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Sandruś, nosek do góry!! Trzymaj dietke a napewno będziesz jeszcze miała wiele okazji, by pożądnie potrenować
![]() ![]() Akna zakupy I klasa, aż jestem pod wrażeniem ![]() ![]() Kincia, etam za późno! na odchudzanie nigdy nie jest za późno ![]() ![]() Myślę, że doczekasz się efektów - widze, że fajnie połączyłaś fitness z dietką, ale... moim zdaniem 1000kcal to za mało, gdy się ćwiczy!! Może 1200?? |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
uda mam w porzadku ale za to pas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Kalija jak tam ? Jogging był
![]() ![]() ![]() Miałam za to bieganie po mieście przez 5 godzin więc trochę spaliłam. Chyba ![]() ![]() Myślicie że mogę coś jeszcze na kolację zjeść?? Bo chyba dzisiaj nei dam rady bez, bo jak nei zjem nic wieczorem to mi się późneij śni jedzenie ![]() ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Kalija napisała
Kincia, etam za późno! na odchudzanie nigdy nie jest za późno Tym bardziej, że sporo z nas dopiero zaczyna. Tak więc witam Cie w skromnych progach tego pościku, czuj się jak u siebie Myślę, że doczekasz się efektów - widze, że fajnie połączyłaś fitness z dietką, ale... moim zdaniem 1000kcal to za mało, gdy się ćwiczy!! Może 1200?? Zawsze mówie 1000, bo jak sie dolicze to zawsze jakos lekko powyzej wychodzi, więc to taki trik na mnie. Jak bede sie zle czuła to cos tam zawsze zjem. dziękuję za troske ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.