|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC u Mamy Emi - ZAPRASZAM :)
Witaj,
zainteresowalo mnie to: *Be Sensual Avon 38/50 ml *C Thru Pearl Garden 15/30 ml Moglabym oddac za Yves Rocher - Flowerparty lub Halle Berry - Halle EdP
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
a interesuje Cię cały cerutti?
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- no nie wiem, moze za cerutti: CK escape *Miss Dior Cherie 9/10 ml Prada Infusion De Rose 9/10 ml D&G Light Blue 9/10 ml D&G Anthology La Lune 9/10 ml Lolita Lempicka Eau de Desir 9,5/10 ml Leu Par Kenzo miniatura 5/5 ml x 2 Chopard Wish 9/10 ml Dior Addict Shine 9,5/10 ml Vera Wang Flower Princess 9/10 ml
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
Mamo Emi, tak jak wcześniej pisałam, pertraktacje z drugą wizażanką są już "w toku", także niestety podziękuję, ale w przyszłości być może zdecyduję się wystawić Angela, jakby co - na pewno dam Ci znać
![]() Buziaki |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Po 15.08 moglaby to byc wymiana krajowa,
ale jesli nie jestes zainteresowana, to rozumiem
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Po 17 przejrzę dokładnie wątek. Masz może szampony w kostce lush? (szczególnie New, Trichomania, Karma Komba). Zależy mi na małych ilościach na wypróbowanie.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. to potwierdzam:
Flowerparty za Be Sensual i C-Thru po 15.08 w PL Mam jeszcze prosbe, czy moglabys wstawic u mnie w watku zdjecia tych flakonow?? |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Calvin Klein Escape 14,75/15 ml Calvin Klein Obssesion Night 6,75/7 ml + kartonik YSL Baby Doll 7,5/10 ml Miss Dior Cherie 9/10 ml L'Oreal Triple Active Dzień - krem nawilżający i ochronny 50 ml, użyty 2 razy, jest kartonik LUSH - mydło brązujące, połówka serduszka użyta 1 raz Champneys - tonik do twarzy, różany 50 ml - użyty 1 raz Maska do włosów Umberto Giannini, 200 ml, użyta 1 raz ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Ja właśnie Vere negocjuje Mam poza wątkiem jeszcze Prada Milano nowe zafoliowane jakbyś była zainteresowana.---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Hmm przyznam szczerze że nie pamiętam ile ml ma prada ale albo 50ml albo 100ml. ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Ok, jak tylko wróce do domu to od razu odpiszę Tobie. |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
U ciebie podobają mi się:
*Beyonce Heat 10/30 ml *Calvin Klein Obssesion Night 6,75/7 ml + kartonik *Leu Par Kenzo miniatura 5/5 ml x 2 *Miss Dior Cherie 9/10 ml *YSL Baby Doll 7,5/10 ml *D&G Light Blue 9/10 ml *D&G Anthology La Lune 9/10 ml *Lolita Lempicka Eau de Desir 9,5/10 ml *Dior Addict Shine 9,5/10 ml *Vera Wang Flower Princess 9/10 ml Szampon Bambino 300 ml, nowy La Roche Posay Lipikar 2 x 15 ml, nowe Mleczko brązujące Nivea Sun z Niemiec
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
Gucci juz w negocjacjach
ale podoba mi się u Ciebie balsam arbuzowy
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
coz... chyba jednak sie zdecyduje na taka wymiane
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
chętnie przygarnę masełko farmony i perfecty oraz 2 rzeczy z avonu o które się pytałam, z miniaturki YR rezygnuję, ale cenowo to bym mogła Ci oddać za nie któryś z zapachów YR, na więcej nic sobie nie dobiorę
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Znalazlam np J.Lopez i Cerruti, ale watpie zeby taka wymianka Tobie odpowiadała
|
|
|
|
|
#136 |
|
🦄
|
Mamo Emi, mam Angela, ale nic nie znalazłam u Ciebie za co chciałabym go oddać. Na tę chwilę do głowy przychodzi mi tylko Alien, za którego chętnie oddałabym Angela.
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Co powiesz na wymianę te rzeczy za:
LUSH Coalface 11 g Vera Wang Flower Princess 9/10 ml Chopard Wish 9/10 ml ? ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Szkoda Daj ewentualnie znać gdyby się zwolniły.
|
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic już dla siebie nie widze;*
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
nic na siłę, pozdrawiam
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Lanvin został już wymieniony, to w takim układzie czy wymianka miniaturki Kenzo za odlewkę Ange ou Demon pasowałaby ci ?
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
co powiesz na Dior HP 10 ml ze wspólnych zakupów + Dior DV ok 4ml ze wspólnych zakupów za Opium YSl + Love in White Creed 2 ml+Gucci Flora w 1 fiolka Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2011-08-06 o 14:34 |
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, przepraszam za poślizg. Perfum jest 100ml mam jeszcze zapach beyonce- heat i britney spears- fantasy.
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
raczej nie wymieniam się odlewka za odlewkę Wolę oddać kilka odlewek/próbek za oryginalny flakon. Pozdrawiam i dziękuję za propozycję
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Napisz mi jeszcze czy te mydełko faktycznie nadaje efekt brązujący? Może masz jeszcze jakieś produkty z LUSH?
---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Oo to świetnie Wszystko co mi się jeszcze u Ciebie podoba to oddasz tylko za Angel. Hmm może coś zaproponujesz?---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- No tak faktycznie angel a ja napisałam za alien'a pomyłka. Szukam rozświetlaczy, bronzerów, róży do policzków, kredki do oczu o różnych kolorach(prócz czarnego i białego) szampony, odżywki do włosów suchych i zniszczonych. Nie szukam musów i maseł bo właśnie ugaduję wymianę za te rzeczy. Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2011-08-08 o 10:12 |
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Delikatnie sie przypominam w sprawie zdjec
![]() chcialabym moc dotrzymac umowionego terminu
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Wolałabym perfumy wymienić na perfumy, także może za odlewkę Givenchy i Sabatini: *Leu Par Kenzo miniatura 5/5 ml,Calvin Klein Obssesion Night 6,75/7 ml , YSL Baby Doll 7,5/10 ml ?
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
byłabym zainteresowana:
Błyszczyk Bare Escentuals Lips Buxom, użyty 4-5 razy L'Oreal Glam Shine Crystals, błyszczyk 6 ml, pozostało 3/4 ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- postaram się podesłać jutro rano
|
|
|
|
|
#150 |
|
JESTEM ONA
|
Mama Emi,
masz mnóstwo zapachów, ale za Givenchy i Hermesa nic. Rozmyślałam nad oddaniem mini zestawu, ale zastanowię się jeszcze. A myślałam o BB, ew. jeszcze o Rosine- ale to odlewka, a mnie satysfakcjonowałaby próbka, gdyż nie znam zapachu. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.

5269

Mam poza wątkiem jeszcze Prada Milano nowe zafoliowane jakbyś była zainteresowana.
.