![]() |
#121 | |||
Wredny kotecek
|
Dot.: wesele zmarnowane pieniadze
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() I tak: w tym przypadku dla mnie zdecydowanie lepszą opcją jest skromny obiad. Ślub jest pięknym wspomnieniem samym w sobie i tak naprawdę jest początkiem zbierania pięknych wspomnień. Najważniejsze się dopiero zaczyna po ślubie ![]() Tak pożyczka na wakacje, święta itp. jest dla mnie postawą "zastaw się a postaw się". Wakacje, urlop można spędzić w swojej okolicy, opalając się, jeżdżąc na rowerze i czytając książki. Jeśli mnie na coś teraz nie stać to jest duże prawdopodobieństwo, że nie stać mnie na to później i to doliczając odsetki... Co do drugiego w sumie się zgadzam.... można i 50 lat w tym kraju czekać aż się człowiek dorobi.. no ale na pewno trzeba być dorosłym i mieć jakieś opcje, chociażby wynajmu, jakąś pracę... no bo nie wyobrażam sobie ślubu w sytuacji jak obydwojgu nas utrzymywaliby rodzice ![]() Na szczęście żyjemy w wolnym kraju i każdy robi jak mu się podoba ![]() Edytowane przez zollla Czas edycji: 2013-08-24 o 19:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.