![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)
a ja juz pierwszego dnia po zakupie moich Couture Moschino doczekalam sie komlementu z ust mojego meza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
mój TŻ uwielbia na mnie zapach Lancome Miracle
![]()
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Ja komplementy dostawałam za: C-thru Topaz, Euphoria, Hypnotic Poison, Aliena (choć go nie lubię, ale TŻ się podobał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Omnia - najwięcej komplementów, Sonia Rykiel też
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Omnia - najwięcej komplementów, Sonia Rykiel też
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Moje zapachy, które są nagminnie i najczęściej komplementowane
![]() - Baby Doll - Love Love de Toi, Morgan - Apparition - Angel Le Lys - Sui Dreams, Anna Sui - Gucci II - Angel - Be...kissable, Avon - całkiem udana kompozycja avonowska, może znów kiedyś sprawię sobie flaszeczkę ![]() - London, Burberry (nowa wersja) - Amor Amor - Miss Dior Cherie - Magnetic Beat, Escada zapachy, które się komentuje mniej więcej "eee... no... takie słodkie" ![]() - Dior Addict - L, LL - Hypnose zapachy niezauważane: - Moschino Couture - Sui Love, Anna Sui - Hot, Ralph Lauren - ++, Diesel - The One, D&G - Remix, Emporio Armani - L'instant Mandarine Flower, Guerlain (niestety ![]() no, to tyle ode mnie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj wielka sensacje w pracy wzbudzily moje Un bois Vanille. Prawie kazdy chodzil i pytal czym tak slicznie pachne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A Bois Oriental juz testowałaś?, bo jeśli nie to koniecznie zdobądź książeczkę lutensa. Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2007-04-04 o 11:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4064524]Mariolasl, ja także byłam zdziwiona przy pierwszym spotkaniu z waniliowym Lutkiem, jak to jest możliwe. Tym bardziej, że wcześniej byłam znana ze swojej wrogości do „waniliaków”
![]() ![]() A Bois Oriental juz testowałaś?, bo jeśli nie to koniecznie zdobądź książeczkę lutensa.[/quote] Bois Oriental- oczywiscie testowalam i juz jest na mojej wish liscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Zdarzyło mi się że pani w sklepie ubraniowym dopytywała się czym pachnę, zapisała sobie i stwierdziła że poszuka "odpowiednika" na rynku (sic)
Było to SENSI Armaniego, była wtedy zima i to Sensi bardzo się trzymało futrzanego kołnierza zimowego płaszcza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Ech, mnie komplementują tylko: koleżanka w pracy i moja mama (o, ale ten przedpokój pachnie!). Nigdy natomiast chyba nie zdarzyło się, żeby ktoś na ulicy podszedł do mnie i spytał, czym tak pięknie pachnę... a mój misiek stwierdza tylko, że ładnie pachnę, obojętnie, czy użyję perfum, odżywki do włosów czy umyję ręce mydłem różanym. Natomiast jesli po testach w perfumerii pytam go, co sądzi, odpowiada szczerze. Jak mu się nie podoba, to kręci noskiem i mówi, że takie sobie. Raz tylko powiedział NIE!!! na Anais Anais.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
dzisiaj zaskoczyl mnie komplement z ust osoby z ktorej pasc nie powinien
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj mój małżuś powiedział, "jak dobrze mieć pięknie wyperfumowaną żonę". Pachniały moje włosy, Versace Bright Crystal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Wiele osób z mojego otoczenia chwali mnie gdy pachnę RUSH2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Ilekroc pachnę Lolitą Lempicką Edp, zawsze zbieram komplementy. Również podoba się klasyczne Burberry London, a w upały zachwycają rześkie, cytrynowe "O-Zone" Sergio Tacchcini.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
W piątek na spotkaniu pachniałam Innocentem i zrobił wrażenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ostatnio dostałam komplement za Pradę. Zdziwiłam się, bo nie wydaje mi się zapachem "komplementogennym", a już na pewno nie w przypadku dwudziestoletnich mężczyzn... A jednak. "Śliczne masz te perfumy. To Bruno Banani?" Coś pomiędzy piorunem a politowaniem w moim wzroku. "Nie! Wiem! To Naomi Campbell!". Trafiłam na speca od średniej półki
![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Zawsze zbieram komplementy za Romance Ralpha Laurena. I tylko za nie
![]() Inne: Tender Touch Burberry - "ktoś tu palił" ![]() Eau Des Merveilles - "dostałam dziś próbkę kremu, pachnie jak badziewna woda kolońska dla mężczyzn" (ale to było moje EDM) ![]() Cabaret - "nie stosuj tego bo czuję się jak w kościele" ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
najczesciej komplemetowane sa perfumy, ktore ze wszytskim posiadanych lubie najmniej...
morgan love love de toi... ot wg mnie takie zwyczajne, nawet ostanio opuscila mnie faza migrenowa wiec sie czasem 'psikne' Ostatnio mialam w pracy na sobie i przy sobie... Kolezanka pochwalila moj zapach wiec psyknelam jej na nadgarstek...Nagle z oddali przybiegla inna 'co tak pieknie pachnie, caly dzien czuje ten zapach co to?' Wiec wyciagam to niepozorne psikadlo i pokazuje... Nie wiem co z tym jest - otoczenie, lacznie a raczej na czele z tz uwielbia... ja raczej srednio... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
spin doctor
|
Ostatnio w pracy rozmawiałyśmy sobie z koleżankami o perfumach
![]() ![]() Innym razem facet, który przychodzi na korepetycje z angola spytał:"Tak chciałbym spytać... Czym pani tak ślicznie pachnie? "Kiedy powiedziałam to mojemu mężowi stwierdził, że czuje się nieco zazdrosny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy na Twojej skórze trwałość też jest tak mizerna jak na mojej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasciwie nie porazaja trwaloscia ale trzymaja sie mnie niestety-stety dluzej. Wyczuwalne dla osob w poblizu mysle ze sa tak do max 4 hrs. Pisze stety-niestety bo jak mam faze, ze po aplikacji boli mnie glowa to wydaje mi sie ze dlugo mnie mecza... Nie wiem co w nich jest - herbatka? jedna nuta czasami swidruje moj nos i drazni bardzo mocno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
mi jakoś nikt nigdy nie powiedział, że ładnie pachnę
![]() Kolega tylko na diesla zero plus wspomniał 'coś tu słooodkooo' ![]() ![]()
![]() |
#145 |
|
Dzisiaj koleżanka skomplementowała Envy Me. Właściwie - spodziewałam się tego, wydawało mi się, że to jej typ. No i miałam rację
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj znowu skomplementował mnie TŻ ( nie powiem jak
![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Otrzymałam niedawno temu jeden jedyny jak dotąd komplement za Scent'a, lecz taki nie do konca
![]() Pytanie: Tak ładnie mi zawiało pod nosem, czym sie wypachnilas? Nie pamietam bys miała cos takiego? Odpowiedz: Scent ![]() Reakcja: To to, co tak jedzie na kiszonke, z tej przezroczystej butelki? Nie wierze.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
"pachniesz jakby ktoś jadł truskawki i popijał jakieś ziólka w sklepie indyjskim", a miałam na sobie dwa psiki MDC. I nie do końca jestem przekonana czy to był komplement...
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ komplementuje każdy mój zapach. Za każdym razem słyszę od niego "ładnie pachniesz"
![]() A inni? -W liceum koleżankom podobała się Puma Flowing. -O Bricie usłyszałam "Ale to ładnie pachnie, mmmmmm...". -O Słoniku Kenzo usłyszałam, że baaardzo mocny, ale ładny (to mnie zdziwiło ![]() ![]() ![]() -Taksówkarzowi z kolei spodobało się Red Cap D&G (szczerze mówiąc czułam się nieswojo wsiadając do taxi, bo szykowałam się w pośpiechu i psikałam się tuż przed wyjściem a Red Cap daje po nosie...). Red Cap spodobał się też koleżance ( "Mmmm, ale ładnie pachniesz") -O Dieslu ++ usłyszałam, że ładne. -Halloween mało co nie zasiało spustoszenia w kieszeni przyjaciółki, gdy wypachniłam się nim na spotkanie z nią. Nawet nie wiedziałam, że tyle tego było ![]()
![]() |
#150 |
|
Coco - nos mojego chłopaka wtulony w szyję na dłuuuugą chwilę
![]() Czerwona D&G - "Ale ładnie mydełkiem pachniesz" połączone z przytuleniem i wciągnięciem powietrza ![]() Sport Jil Sander - :Jak łaaaaaaadnie pachniesz. Co to?" - znowu siostra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.