![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
za 6 zł to ja kupuję lakiery, np wibo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Porwałam cień i szminkę, może jeszcze skuszę się na granatowy eyeliner, ale nie wiem, bo ostatnio kupiłam ten Wibo chabrowy na zapas... No niby ten jest ciemniejszy ![]() ![]() ![]() Te papiloty są takie jakby z pianki. Trzymam kciuki za fryca ![]() Cytat:
![]() Właściwie to pierwsza miała być Kamila, ale potem wymyśliliśmy Alę, a w międzyczasie jeszcze Kornelia [ ![]() Teraz szkoda mi, że Kornelia już 'zużyta' ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
No ale te mikroolejki to rzeczywiście ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A u mnie już lajcik. Yao zganiane, Ueru wykąpane i najedzone - śpią sobie już smacznie ![]() Mam nadzieję, że komp i dziś nie zwariuje, bo wczoraj się zawiesił, co dawno mu się nie zdarzało, a po ponownym włączaniu udawał, że nie ma systemu operacyjnego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale sytuacja nieciekawa ![]() Ile taki Chanel koszuje? z ciekawosci pytam ![]() ![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-08-07 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |||
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia
![]() Jedyne wytłumaczenie, które przychodzi mi do głowy to takie, że po prostu w Polsce kradną. Z tego co ostatnio kupowałam doszły tylko książki dla TŻ'a - były zapakowane w takie zwykłe, brzydkie tekturki (nawet nie pudełko) więc pewnie nie wyglądały dla nikogo zbyt interesująco ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Byliśmy dzisiaj w Olsztynie koło Częstochowy na turnieju rycerskim. Nie mogłam oczywiście nic nie kupić - mam wisiorek i bransoletkę - fotki zrobię jutro bo dzisiaj już ciemno. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
|
Cytat:
![]() Jest jeden, który podobny jest bardzo do tego, na który poluję na ebayu. Ale chyba tym razem nie ulegnę pokusie i zamówię oryginał. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ się śmiał, że aż mi się oczy zaświeciły jak zobaczyłam tę bransoletkę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- W drodze z Częstochowy wstąpiliśmy do okolicznego Auchana (po chleb cebulowy - proszę się nie śmiać, u mnie w mieście nigdzie nie ma a oboje z TŻ go uwielbiamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Rzeczywiście - pech . Da się spódnicę uratować ?! Dam znać . Jeszcze nie użyłam, bo miałam wczoraj jakiś taki dziwaczny dzień : seksualny stosunek do wszystkiego. Dzisiaj spróbuję. Cytat:
U mnie też jeszcze leży odłogiem, z przyczyny j.w. ![]() Jak ja Wam zazdroszczę umiejętności kreskowania powiek. I proszę mi nie pisać : kwestia wprawy. Próbowałam wiele razy i kompletne fiasko. Cytat:
Mojej Psiapsiółce podpowiedzieli w aptece krem do skóry naczynkowej z Eris, z serii Pharmaceris. Kupiła, bo popękały Jej na dekolcie naczynka {od opalania się}. Nie macałam. Widziałam tylko opakowanie. A że mam nie najlepszą opinię o tej firmie i nie wierzę w teorię, że na płytko unaczynioną twarz można zadziałać z zewnątrz, jakoś się nie paliłam do pomazania nim gęby. Mam nieodpartą chęć na krem z Eucerin z mocznikiem. Cytat:
![]() Wczoraj, po raz pierwszy wypożyczyłam z Polsatu film {VOD} . Horror ! "Grobowiec Diabła ". Wyjątkowy gniot ! Miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam aż jeden ich cień i fajny był ![]() Zaprana od razu została,wiec myślę,że jest ok... Jutro jadę sama pociągiem ![]() O właśnie na Vivie jest ten śmieszny gość z długimi czerwonymi włosami,co "śpiewa" jak kastrat ![]()
![]() |
![]() |
#129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki, mam nadzieję, że wyjdą ![]() Stwierdziłam, że lekko "pokokosuję" włosy - może fryzjerka się nie zorientuje ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A próbowałaś eyelinerów w kałamarzu? Znacznie łatwiejsze do okiełznania. Ja nie potrafię robić kreski kredką, zawsze mam białą przestrzeń między kreską a rzęsami. Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Kasiu ja tez nie umiem narysowac tej cholernej kreski i tez jakos zaczynam przestawac wierzyc, ze to kwestia wprawy
![]() polazłam wczoraj do biedronki i wydałam ostatnią kase co do grosza ![]() Asiu koleżanka kupiła dla Ciebie czerwony lakier, 2 pękacze i pędzelek, a lakieru holo nie może nigdzie znalezc, więc raczej nie bd ![]() co do pędzelka Imm to napisałam jej i może kupi, wraca niebawem do PL ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Patrzcie co przed chwilą widziałam w wiadomościach tvn ![]() Pamiętacie księdza Natana? http://www.youtube.com/watch?v=mIU8l_qPzAQ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oki ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza??
Byłam u fryzjerki - fryzjerka żyje więc poszło nieźle ![]() Zrobiła mi pasemka ciemny blond, bardzo podobne do moich naturalnych, zostawiła kilka jaśniejszych refleksów i nareszcie wyglądam jak człowiek ![]() Mam tylko nadzieję, że kolor na tych rozjaśnionych włosach się nie spłucze ![]() Może jutro uda mi się zrobić jakąś fotkę - dzisiaj już za późno, poza tym u mnie jest burza i leje więc w pokoju ciemno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie dziś cisza tutaj... U mnie leje;/ suuuper.
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
U mnie też leje - świetny początek końca urlopu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
A było już tak fajnie
![]() Cały dzień oglądałam kanał gości na yt, nei wiem,czemu ale totalnie poprawiają mi humor ![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Ja pokazałam mamie teledysk z księdzem Natankiem - prawie turlała się ze śmiechu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
A propos wizyty u fryzjera - farbę zmywała mi praktykantka, w związku z czym naszły mnie 2 refleksje:
1 - chyba nikt ich nie uczy do czego służy odżywka - ledwo nałożyła mi odżywkę po myciu i od razu ją spłukała, ja nie jestem fryzjerką i wiem, że użycie odżywki ma coś innego na celu niż tylko ułatwienie rozczesania włosów ![]() 2 - czy nikt im nie powiedział, że mokrych włosów nie powinno się trzeć?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Aga czekamy na zdjęcia
![]() u fryzjera zawsze nakładają odżywke na 20 sekund, trą włosy ręcznikiem i czeszą od góry mokre włosy ![]() ile wybuliłaś za te pasemka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tą odżywką to nie zawsze - kiedy robiłam trwałą (u tej samej fryzjerki) i nakładała potem odżywkę to tak ze 2 minuty trzymała mi ją na włosach zanim zmyła ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-08-08 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wydałaś jakiejs kosmicznej sumy to poszalejesz w Lublinie ![]() dziewczyny wiecie czy na laser trzeba miec 18ście lat, bo nie wiem czy czekać miesiąc czy od razu isc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | ||||
|
Cytat:
![]() O, dzięki za wieści ![]() Szkoda, że nie ma tego holo, ale pewnie jeszcze coś znajdę podobnego. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
masełko, 2 masujące,mydełka i pomadke
![]() http://2.bp.blogspot.com/-j7mydFwbgK...0/IMG_1521.JPG w Niemczech juz chyba nie ma tej limitki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już dzisiaj miałam iść do Natury i coś sobie kupić ale się powstrzymałam wizją szaleństw w Lublinie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wrzuciłam do albumu fotkę, którą zrobiłam zaraz po wyjściu od fryzjera - telefonem więc rozmiarowo niezbyt duża i wszystkiego dobrze nie widać ale jutro spróbuję zrobić lepszą. Oczywiście moje włosy się tak normalnie nie układają bo mi się nie chce z nimi bawić ![]() Sorry za głupią minę i niewyspane spojrzenie ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-08-08 o 22:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | ||
|
Cytat:
![]() I mam ochotę na pomadkę ochronną, tym bardziej, że taka 'smakowita', owocowa ![]() Limitki pewnie nie ma, koleżanka musiałaby przeszukać niedobitki z koszyków wyprzedażowych. ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Bardzo dobrze wygląda ten kolor ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Hłe, hłe, hłe ! Ja mam zawsze przed podróżą takie rajzefiber , że co najmniej godzinę wcześniej już na peronie stoję, "co w walizce" - bez przerwy kontroluję i do ostatniej chwili coś dopakowuję. Zawsze, ale to zawsze mam zapakowane 1/2 niepotrzebnych rzeczy i zamiast jednej walizki mam trzy. Już zaczynam ociupinkę pakować w z głową, ale do normalności jeszcze długa droga. Zawsze dziwiło mnie jak można na np. dwutygodniowy wyjazd zapakować cały dobytek w plecak. Mój chłop tak potrafił . Na wycieczki motorem mieścił wszystko co niezbędne w torby motorowe. Moje marzenie : nauczyć się piec domowy chleb. Mam chęć, ale nawet nie próbowałam. Nie mówię o chlebie z tych gotowych mieszanek, ale o takim od początku do końca własnej roboty. Cytat:
![]() Cytat:
Uśmiałam się do łez. Jak dla nie - bardzo ładny kolor włosów. A o grzeszkach fryzjerów mogłabym baaaaaardzo długo. Jest jedna rada : wymagać i mówić . Też kiedyś wstydziłam się, ale przecież to moja głowa i moje włosy i nauczyłam się. U mnie już nie używa się materiałowych ręczników do osuszenia głowy. Teraz są papierowe, ale i tak trą niemiłosiernie. Ja łapię za rękę i mówię : przyszłam włosy ścinać, a nie wyrywać. I tak prawie z każdą czynnością. Trzeba protestować i wymagać. Deszcz deszczem . Już zdążyliśmy się przyzwyczaić ![]() Może jesień będzie ładniejsza ... Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.