Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-07, 16:19   #121
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Ja znam nawet takie za 6zł i też uważam,że są b.dobre
za 6 zł to ja kupuję lakiery, np wibo

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 19:29   #122
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Przyjadę

Polecę zaraz na wątek obadać co jest w tej limitce

Myślałam, że to taka sama gąbka jak w tych papilotach z Rossmanna - tamte też lekko się odkształcają ale łatwo wracają do dawnego kształtu, służą mi już ze 2 lata.

W poniedziałek idę do fryzjera
Limitka fajna, chyba Twoje mroczne kolory
Porwałam cień i szminkę, może jeszcze skuszę się na granatowy eyeliner, ale nie wiem, bo ostatnio kupiłam ten Wibo chabrowy na zapas... No niby ten jest ciemniejszy

Te papiloty są takie jakby z pianki.

Trzymam kciuki za fryca
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Ładne imię !
Moja Yoko w papierach rodowodowych ma : Kamila. Turlałam się ze śmiechu jak pomyślałam, że będę za psem biegać i wołać "Kamila !" Szybciutko na Yoko zmieniłam. Dlaczego Yoko ? To rasa pochodząca z Japonii i było to pierwsze japońskie imię, które przyszło mi do głowy.
Dziękować w imieniu Ueru
Właściwie to pierwsza miała być Kamila, ale potem wymyśliliśmy Alę, a w międzyczasie jeszcze Kornelia [], ale zeszło na drugie.

Teraz szkoda mi, że Kornelia już 'zużyta' bo byłoby w sam raz na pierwsze , ale... jak widać, co się odwlecze to nie uciecze i gdzieś ta Kamila wisiała nad nami

Cytat:
Wyobrażam sobie jaka jesteś wściekła. Wiem jak to jest : czekać z utęsknieniem na przesyłkę i dostać coś innego.
Eee tam, to taki drobiazg. 4 złote nie majątek, nawet chyba wykłócać się nie będę o zwrot, bo sprzedawca sprawdzony [kupowałam wcześniej], zapakował cały pilnik do koperty [co jak co, ale dbają o jakość obsługi bardziej niż na Allegro] i jak znam życie, to nasza Poczta kochana...

Cytat:
Psiapsiółka kupiła mi na próbunek krem Garniera : intensywna pielęgnacja bardzo suchej skóry, ultraodżywczy krem z mikroolejkami z owoców. Bożesztymój, to już mikroolejkiwymyślili .
Ale to jeszcze nic. Na trzecim miejscu w składzie - parafina, na czwartym - gliceryna, na piątym - alkohol denat.. W oddali - shea butter i jakieś fruit (owocowe) oleje, w tym i awokado. I krem przyleciał z Izraela.
O ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-z-owocow.html i jak czytam, pewnie będzie do : (zacytuję) stópek to będą miękkie, gładziutkie, cudownie nawilżone i odżywione .

Miłego dnia
A ja Ci powiem, że ten skład jak na drogeryjny, to niezły, Przynajmniej te oleje są i to na niezłych pozycjach, a nie po konserwantach. Gliceryna nawilża, a parafina zatrzymuje wodę w skórze tworząc warstwę okluzyjną. Najlepiej ten krem stosować szybciutko po myciu i toniku, żeby jak najwięcej wody w skórze zostało.

No ale te mikroolejki to rzeczywiście
Cytat:
D
Ciekawe jaki kredyt musiałabym na to wziąć I podoba mi się lakier z Chanel peridot (http://nissiax83.blogspot.com/2011/0...28nissiax83%29)
Poszukaj w tańszej ofercie, na pewno znajdzie się jakieś doupe czyli duplikat. Może nawet i jakaś bloggerka go wypatrzyła

A u mnie już lajcik. Yao zganiane, Ueru wykąpane i najedzone - śpią sobie już smacznie

Mam nadzieję, że komp i dziś nie zwariuje, bo wczoraj się zawiesił, co dawno mu się nie zdarzało, a po ponownym włączaniu udawał, że nie ma systemu operacyjnego

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 20:15   #123
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Dużo osób właśnie je ma. Ale teraz mam kolejne marzenie Weszłam wczoraj na stronę Inglota i wybrałam:
17 cieni (tylko);
35 lakierów;
23 szminki;
Ciekawe jaki kredyt musiałabym na to wziąć I podoba mi się lakier z Chanel peridot (http://nissiax83.blogspot.com/2011/0...28nissiax83%29)
Z Garniera lubię dwa produkty-różowy krem do rąk i żółty do ciała

Dziś mam jakiegoś pecha, najpierw @dostałam w kościele(pójdzie czlowiek raz na ruski rok...), nowa spódnica upaćkana (ta z albumu z kokardką) ;/ Musiałam siostrze podkraść spodnie. I w pełnym makijażu w szpileczkach(nigdy więcej ich nie założę!) i w dresiku biegłam z auta do bloku
to mnie rozbawilo
ale sytuacja nieciekawa

Ile taki Chanel koszuje? z ciekawosci pytam a ten co pokazalas to ładny

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2011-08-07 o 20:17
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 21:06   #124
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Co jest z tymi Twoimi przesyłkami ?!
Nie mam pojęcia
Jedyne wytłumaczenie, które przychodzi mi do głowy to takie, że po prostu w Polsce kradną. Z tego co ostatnio kupowałam doszły tylko książki dla TŻ'a - były zapakowane w takie zwykłe, brzydkie tekturki (nawet nie pudełko) więc pewnie nie wyglądały dla nikogo zbyt interesująco

Cytat:
Byłaś u tej Twojej fryzjerki pokazać włosy i zapytać czy da się na nich zrobić to, czego oczekujesz ?!
Rozmawiałam z nią wczoraj, powiedziała, że żeby nie niszczyć za bardzo włosów zafarbujemy tylko te rozjaśnione pasma na kolor zbliżony do mojego naturalnego - mam nadzieję, że wyjdzie bo jak nie to

Cytat:
Dużo osób właśnie je ma. Ale teraz mam kolejne marzenie Weszłam wczoraj na stronę Inglota i wybrałam:
17 cieni (tylko);
35 lakierów;
23 szminki;
Ciekawe jaki kredyt musiałabym na to wziąć
Jak byłam w Krakowie i weszłam do Inglota to wyjść nie mogłam Ale byłam twarda i nic nie kupiłam - stwierdziłam, że miałabym ochotę na jakąś paletkę ale gdybym miała zacząć wybierać cienie to trochę by się ich uzbierało

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Limitka fajna, chyba Twoje mroczne kolory
Porwałam cień i szminkę, może jeszcze skuszę się na granatowy eyeliner, ale nie wiem, bo ostatnio kupiłam ten Wibo chabrowy na zapas... No niby ten jest ciemniejszy
To pewnie się na coś skuszę

Byliśmy dzisiaj w Olsztynie koło Częstochowy na turnieju rycerskim.
Nie mogłam oczywiście nic nie kupić - mam wisiorek i bransoletkę - fotki zrobię jutro bo dzisiaj już ciemno.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-07, 21:23   #125
'Estelle'

Cytat:
Jak byłam w Krakowie i weszłam do Inglota to wyjść nie mogłam Ale byłam twarda i nic nie kupiłam - stwierdziłam, że miałabym ochotę na jakąś paletkę ale gdybym miała zacząć wybierać cienie to trochę by się ich uzbierało
Ja lakiery
Jest jeden, który podobny jest bardzo do tego, na który poluję na ebayu. Ale chyba tym razem nie ulegnę pokusie i zamówię oryginał.
Cytat:

Byliśmy dzisiaj w Olsztynie koło Częstochowy na turnieju rycerskim.
Nie mogłam oczywiście nic nie kupić - mam wisiorek i bransoletkę - fotki zrobię jutro bo dzisiaj już ciemno.
No to czekamy

Stary 2011-08-07, 22:01   #126
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lakiery
Jest jeden, który podobny jest bardzo do tego, na który poluję na ebayu. Ale chyba tym razem nie ulegnę pokusie i zamówię oryginał.

No to czekamy
Ja na razie lakierów mam za dużo, tym bardziej, że znowu jakoś nie chce mi się malować pazurów

TŻ się śmiał, że aż mi się oczy zaświeciły jak zobaczyłam tę bransoletkę A do wisiorka muszę sobie teraz dokupić kolczyki w odpowiednim kolorze

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

W drodze z Częstochowy wstąpiliśmy do okolicznego Auchana (po chleb cebulowy - proszę się nie śmiać, u mnie w mieście nigdzie nie ma a oboje z TŻ go uwielbiamy ), ja oczywiście nie byłabym sobą gdybym nie polazła do półek z kosmetykami a tam szok - ceny w porównaniu z krakowskim Auchanie były wyższe. i to nie w przypadku jednego czy dwóch produktów tylko praktycznie wszystkich. Np to wino, które kupiliśmy a Krakowie tutaj kosztowało 20 zł (a tam 15), Gloria 6 zł (w Krakowie 5,10), emulsja 5,90 (w Krakowie 3,70) - wydawałoby się, że to jedna firma więc ceny we wszystkich sklepach powinny być takie same
Stary 2011-08-08, 03:54   #127
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Dziś mam jakiegoś pecha
Rzeczywiście - pech .
Da się spódnicę uratować ?!

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
Kasiu to daj znać jak u Ciebie ten krem sholla się spisze
Dam znać . Jeszcze nie użyłam, bo miałam wczoraj jakiś taki dziwaczny dzień : seksualny stosunek do wszystkiego. Dzisiaj spróbuję.

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
krem garniera to na kwc same dobre opinie ma
Opinie raczej mało pozytywne. Piszą , że szczypie i używają do stóp i ciała, a nie do twarzy.
U mnie też jeszcze leży odłogiem, z przyczyny j.w.

Cytat:
może jeszcze skuszę się na granatowy eyeliner
Jak ja Wam zazdroszczę umiejętności kreskowania powiek. I proszę mi nie pisać : kwestia wprawy. Próbowałam wiele razy i kompletne fiasko.

Cytat:
Napisane przez Estelle
A ja Ci powiem, że ten skład jak na drogeryjny, to niezły
Spróbuję.
Mojej Psiapsiółce podpowiedzieli w aptece krem do skóry naczynkowej z Eris, z serii Pharmaceris. Kupiła, bo popękały Jej na dekolcie naczynka {od opalania się}. Nie macałam. Widziałam tylko opakowanie. A że mam nie najlepszą opinię o tej firmie i nie wierzę w teorię, że na płytko unaczynioną twarz można zadziałać z zewnątrz, jakoś się nie paliłam do pomazania nim gęby.
Mam nieodpartą chęć na krem z Eucerin z mocznikiem.

Cytat:
Rozmawiałam z nią wczoraj, powiedziała, że żeby nie niszczyć za bardzo włosów zafarbujemy tylko te rozjaśnione pasma na kolor zbliżony do mojego naturalnego - mam nadzieję, że wyjdzie bo jak nie to
No to jednak będą pasemka.
za efekt .

Wczoraj, po raz pierwszy wypożyczyłam z Polsatu film {VOD} . Horror ! "Grobowiec Diabła ". Wyjątkowy gniot !

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 08:21   #128
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Poszukaj w tańszej ofercie, na pewno znajdzie się jakieś doupe czyli duplikat. Może nawet i jakaś bloggerka go wypatrzyła
Jedna z dziewczyn pisała,że szuka,ale nic na razie takiego nie znalazła

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
to mnie rozbawilo
ale sytuacja nieciekawa

Ile taki Chanel koszuje? z ciekawosci pytam a ten co pokazalas to ładny
Na allegro lakier ok 50-60zł chyba.

Cytat:
Jak byłam w Krakowie i weszłam do Inglota to wyjść nie mogłam Ale byłam twarda i nic nie kupiłam - stwierdziłam, że miałabym ochotę na jakąś paletkę ale gdybym miała zacząć wybierać cienie to
...
Uciął mi się cytat,sorki
Mam aż jeden ich cień i fajny był ale np lakier okropny ;/ Miętowy-nigdzie jeszcze wtedy takiego nie było i wydałam 20zł na szajs...
Cytat:
Rzeczywiście - pech .
Da się spódnicę uratować ?!
Zaprana od razu została,wiec myślę,że jest ok...

Jutro jadę sama pociągiem Dygam od wczoraj jak ja wysiądę (jakieś dziwne są drzwi w tych pociągach;o), jak wytacham bagaże iw co się w ogóle zapakuję).
O właśnie na Vivie jest ten śmieszny gość z długimi czerwonymi włosami,co "śpiewa" jak kastrat niestety nie wiem jak się nazywa,bo mi umknęło.ale wrzucąłyście chyba tu kiedyś linka.

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-08, 09:17   #129
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ja Wam zazdroszczę umiejętności kreskowania powiek. I proszę mi nie pisać : kwestia wprawy. Próbowałam wiele razy i kompletne fiasko.
Ja też nie bardzo potrafię bo zawsze kreska na jednym oku różni się od drugiej (poprawiam, żeby wyglądały mniej więcej tak samo i potem to nie są kreski tylko krechy ) ale cały czas próbuję - nakupowałam eyelinerów w żelu to teraz muszę zużyć Nie mówiąc już o tym, że nie potrafię ładnie jaskółki zrobić

Cytat:
No to jednak będą pasemka.
za efekt .
Dzięki, mam nadzieję, że wyjdą
Stwierdziłam, że lekko "pokokosuję" włosy - może fryzjerka się nie zorientuje

Cytat:
Jutro jadę sama pociągiem Dygam od wczoraj jak ja wysiądę (jakieś dziwne są drzwi w tych pociągach;o), jak wytacham bagaże iw co się w ogóle zapakuję).
Dasz radę Chociaż przyznam, że ja nadal nie lubię jeździć sama pociągiem, szczególnie z przesiadkami, wolę autobusem
Stary 2011-08-08, 09:39   #130
'Estelle'

Cytat:

W drodze z Częstochowy wstąpiliśmy do okolicznego Auchana (po chleb cebulowy - proszę się nie śmiać, u mnie w mieście nigdzie nie ma a oboje z TŻ go uwielbiamy ),
Moja mama piecze chleb z cebulowej mąki , może kiedyś spróbujesz? Twierdzi, że na dobrą sprawę z ciastem jest raptem 10 minut roboty, a reszta to pieczenie
Cytat:
Ja tam nie umiem za bardzo, ale ćwiczę.
A próbowałaś eyelinerów w kałamarzu? Znacznie łatwiejsze do okiełznania.
Ja nie potrafię robić kreski kredką, zawsze mam białą przestrzeń między kreską a rzęsami.
Cytat:
Wczoraj, po raz pierwszy wypożyczyłam z Polsatu film {VOD} . Horror ! "Grobowiec Diabła ". Wyjątkowy gniot !
"Piła" Kasiu - "Piła"

Stary 2011-08-08, 10:00   #131
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Dasz radę Chociaż przyznam, że ja nadal nie lubię jeździć sama pociągiem, szczególnie z przesiadkami, wolę autobusem
Też wolę autobus bo nawet jak nie zdążę wysiąść to mi się jakoś zatrzyma... albo mi powie a w pociągu? ;o no i z bagazem jest lepiej,bo mi kierowca zawsze wyciągał jak jechałam w Bieszczady

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 10:19   #132
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Kasiu ja tez nie umiem narysowac tej cholernej kreski i tez jakos zaczynam przestawac wierzyc, ze to kwestia wprawy

polazłam wczoraj do biedronki i wydałam ostatnią kase co do grosza

Asiu koleżanka kupiła dla Ciebie czerwony lakier, 2 pękacze i pędzelek, a lakieru holo nie może nigdzie znalezc, więc raczej nie bd

co do pędzelka Imm to napisałam jej i może kupi, wraca niebawem do PL

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-08-08, 10:36   #133
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama piecze chleb z cebulowej mąki , może kiedyś spróbujesz? Twierdzi, że na dobrą sprawę z ciastem jest raptem 10 minut roboty, a reszta to pieczenie
Muszę kiedyś spróbować

Patrzcie co przed chwilą widziałam w wiadomościach tvn
Pamiętacie księdza Natana? http://www.youtube.com/watch?v=mIU8l_qPzAQ
Stary 2011-08-08, 10:37   #134
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu ja tez nie umiem narysowac tej cholernej kreski i tez jakos zaczynam przestawac wierzyc, ze to kwestia wprawy

co do pędzelka Imm to napisałam jej i może kupi, wraca niebawem do PL
ej mnie to jakoś wychodzi to i Wam wyjdzie

Oki

Stary 2011-08-08, 16:59   #135
Finlora
Zakorzenienie

Co tu taka cisza??

Byłam u fryzjerki - fryzjerka żyje więc poszło nieźle
Zrobiła mi pasemka ciemny blond, bardzo podobne do moich naturalnych, zostawiła kilka jaśniejszych refleksów i nareszcie wyglądam jak człowiek
Mam tylko nadzieję, że kolor na tych rozjaśnionych włosach się nie spłucze

Może jutro uda mi się zrobić jakąś fotkę - dzisiaj już za późno, poza tym u mnie jest burza i leje więc w pokoju ciemno.
Stary 2011-08-08, 17:26   #136
ImmortalLover
Zakorzenienie

Faktycznie dziś cisza tutaj... U mnie leje;/ suuuper.

Stary 2011-08-08, 17:29   #137
Finlora
Zakorzenienie

U mnie też leje - świetny początek końca urlopu
Stary 2011-08-08, 17:32   #138
ImmortalLover
Zakorzenienie

A było już tak fajnie
Cały dzień oglądałam kanał gości na yt, nei wiem,czemu ale totalnie poprawiają mi humor

Stary 2011-08-08, 17:34   #139
Finlora
Zakorzenienie

Ja pokazałam mamie teledysk z księdzem Natankiem - prawie turlała się ze śmiechu
Stary 2011-08-08, 17:37   #140
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pokazałam mamie teledysk z księdzem Natankiem - prawie turlała się ze śmiechu
Ja mamie zaśpiewałam "banana song". Chyba odłączy mi internet I to https://www.youtube.com/watch?v=xC03hmS1Brk

Stary 2011-08-08, 18:56   #141
Finlora
Zakorzenienie

A propos wizyty u fryzjera - farbę zmywała mi praktykantka, w związku z czym naszły mnie 2 refleksje:
1 - chyba nikt ich nie uczy do czego służy odżywka - ledwo nałożyła mi odżywkę po myciu i od razu ją spłukała, ja nie jestem fryzjerką i wiem, że użycie odżywki ma coś innego na celu niż tylko ułatwienie rozczesania włosów
2 - czy nikt im nie powiedział, że mokrych włosów nie powinno się trzeć??
Stary 2011-08-08, 21:27   #142
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Aga czekamy na zdjęcia
u fryzjera zawsze nakładają odżywke na 20 sekund, trą włosy ręcznikiem i czeszą od góry mokre włosy
ile wybuliłaś za te pasemka?

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-08-08, 21:29   #143
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Aga czekamy na zdjęcia
u fryzjera zawsze nakładają odżywke na 20 sekund, trą włosy ręcznikiem i czeszą od góry mokre włosy
ile wybuliłaś za te pasemka?
5 dych Plus dycha za podcięcie to 6

Z tą odżywką to nie zawsze - kiedy robiłam trwałą (u tej samej fryzjerki) i nakładała potem odżywkę to tak ze 2 minuty trzymała mi ją na włosach zanim zmyła

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-08-08 o 21:34

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 21:36   #144
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
5 dych Plus dycha za podcięcie to 6

Z tą odżywką to nie zawsze - kiedy robiłam trwałą (u tej samej fryzjerki) i nakładała potem odżywkę to tak ze 2 minuty trzymała mi ją na włosach zanim zmyła
w sumie mi to lotto ile mi u fryzjera trzymają odżywke,a w domu trzymam tak z 5 minut
nie wydałaś jakiejs kosmicznej sumy to poszalejesz w Lublinie

dziewczyny wiecie czy na laser trzeba miec 18ście lat, bo nie wiem czy czekać miesiąc czy od razu isc

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-08-08, 21:38   #145
'Estelle'

Cytat:
polazłam wczoraj do biedronki i wydałam ostatnią kase co do grosza

Asiu koleżanka kupiła dla Ciebie czerwony lakier, 2 pękacze i pędzelek, a lakieru holo nie może nigdzie znalezc, więc raczej nie bd
Cóżeś kupiła??? Kosmetyki pewnie

O, dzięki za wieści
Szkoda, że nie ma tego holo, ale pewnie jeszcze coś znajdę podobnego.
Cytat:
Muszę kiedyś spróbować

Pamiętacie księdza Natana? http://www.youtube.com/watch?v=mIU8l_qPzAQ

Cytat:

Byłam u fryzjerki - fryzjerka żyje więc poszło nieźle
Zrobiła mi pasemka ciemny blond, bardzo podobne do moich naturalnych, zostawiła kilka jaśniejszych refleksów i nareszcie wyglądam jak człowiek
Mam tylko nadzieję, że kolor na tych rozjaśnionych włosach się nie spłucze
No! Wiedziałam, że się uda
Cytat:
A propos wizyty u fryzjera - farbę zmywała mi praktykantka, w związku z czym naszły mnie 2 refleksje:
1 - chyba nikt ich nie uczy do czego służy odżywka - ledwo nałożyła mi odżywkę po myciu i od razu ją spłukała, ja nie jestem fryzjerką i wiem, że użycie odżywki ma coś innego na celu niż tylko ułatwienie rozczesania włosów
2 - czy nikt im nie powiedział, że mokrych włosów nie powinno się trzeć??
Podejrzewam, że chodzi im o czas. Wytarte włosy szybciej wyschną, szkoda im marnować minut na działanie odżywki, bo czas to pieniądz, im szybciej zejdziesz z fotela, tym więcej ludzi obsłużą = więcej $$$.

Stary 2011-08-08, 21:44   #146
NaKrawedzi
Zakorzenienie

masełko, 2 masujące,mydełka i pomadke
http://2.bp.blogspot.com/-j7mydFwbgK...0/IMG_1521.JPG

w Niemczech juz chyba nie ma tej limitki...

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-08-08, 21:59   #147
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie mi to lotto ile mi u fryzjera trzymają odżywke,a w domu trzymam tak z 5 minut
nie wydałaś jakiejs kosmicznej sumy to poszalejesz w Lublinie
Ja trzymam 15

Już dzisiaj miałam iść do Natury i coś sobie kupić ale się powstrzymałam wizją szaleństw w Lublinie

Cytat:
dziewczyny wiecie czy na laser trzeba miec 18ście lat, bo nie wiem czy czekać miesiąc czy od razu isc
Nie mam pojęcia, wydaje mi się, że nie ale może zapytasz na wątku laserowym, tam dziewczyny powinny wiedzieć

Cytat:
No! Wiedziałam, że się uda

Podejrzewam, że chodzi im o czas. Wytarte włosy szybciej wyschną, szkoda im marnować minut na działanie odżywki, bo czas to pieniądz, im szybciej zejdziesz z fotela, tym więcej ludzi obsłużą = więcej $$$.
Pewnie masz rację

Wrzuciłam do albumu fotkę, którą zrobiłam zaraz po wyjściu od fryzjera - telefonem więc rozmiarowo niezbyt duża i wszystkiego dobrze nie widać ale jutro spróbuję zrobić lepszą. Oczywiście moje włosy się tak normalnie nie układają bo mi się nie chce z nimi bawić
Sorry za głupią minę i niewyspane spojrzenie

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-08-08 o 22:02
Stary 2011-08-08, 22:15   #148
'Estelle'

Cytat:
masełko, 2 masujące,mydełka i pomadke
http://2.bp.blogspot.com/-j7mydFwbgK...0/IMG_1521.JPG

w Niemczech juz chyba nie ma tej limitki...
O, też mam to mydełko
I mam ochotę na pomadkę ochronną, tym bardziej, że taka 'smakowita', owocowa

Limitki pewnie nie ma, koleżanka musiałaby przeszukać niedobitki z koszyków wyprzedażowych.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:

Już dzisiaj miałam iść do Natury i coś sobie kupić ale się powstrzymałam wizją szaleństw w Lublinie

Wrzuciłam do albumu fotkę, którą zrobiłam zaraz po wyjściu od fryzjera - telefonem więc rozmiarowo niezbyt duża i wszystkiego dobrze nie widać ale jutro spróbuję zrobić lepszą. Oczywiście moje włosy się tak normalnie nie układają bo mi się nie chce z nimi bawić
Sorry za głupią minę i niewyspane spojrzenie
Słusznie! W sobotę szafy były w miarę pełne, mam nadzieję, że nie rozdrapią do następnego weekendu.

Bardzo dobrze wygląda ten kolor

Stary 2011-08-09, 03:53   #149
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Jutro jadę sama pociągiem
Hłe, hłe, hłe !
Ja mam zawsze przed podróżą takie rajzefiber , że co najmniej godzinę wcześniej już na peronie stoję, "co w walizce" - bez przerwy kontroluję i do ostatniej chwili coś dopakowuję. Zawsze, ale to zawsze mam zapakowane 1/2 niepotrzebnych rzeczy i zamiast jednej walizki mam trzy. Już zaczynam ociupinkę pakować w z głową, ale do normalności jeszcze długa droga. Zawsze dziwiło mnie jak można na np. dwutygodniowy wyjazd zapakować cały dobytek w plecak. Mój chłop tak potrafił . Na wycieczki motorem mieścił wszystko co niezbędne w torby motorowe.

Cytat:
Moja mama piecze chleb z cebulowej mąki
Moje marzenie : nauczyć się piec domowy chleb. Mam chęć, ale nawet nie próbowałam. Nie mówię o chlebie z tych gotowych mieszanek, ale o takim od początku do końca własnej roboty.

Cytat:
Napisane przez Estelle
A próbowałaś eyelinerów w kałamarzu?
Ja nawet nie mam zielonego pojęcia co to jest .

Cytat:
Napisane przez Estelle
"Piła" Kasiu - "Piła"
Oglądałam tylko, bodajże, pierwszą część. O ile pamiętam. A w TV mają bardzo skromną ofertę. Teraz mnie kusi film : "Jestem numerem cztery" http://www.cyfrowypolsat.com.pl/vod/...cztery_2081.cp

Cytat:
Uśmiałam się do łez.

Cytat:
A propos wizyty u fryzjera
Jak dla nie - bardzo ładny kolor włosów.
A o grzeszkach fryzjerów mogłabym baaaaaardzo długo. Jest jedna rada : wymagać i mówić . Też kiedyś wstydziłam się, ale przecież to moja głowa i moje włosy i nauczyłam się.
U mnie już nie używa się materiałowych ręczników do osuszenia głowy. Teraz są papierowe, ale i tak trą niemiłosiernie. Ja łapię za rękę i mówię : przyszłam włosy ścinać, a nie wyrywać. I tak prawie z każdą czynnością. Trzeba protestować i wymagać.

Deszcz deszczem . Już zdążyliśmy się przyzwyczaić , ale zimnica jest straszliwa. Co za lato ! "Sezonowi jadłodawcy" nad morzem włosy z głów drą. Tragedia. Bardzo dużo osób już w tym tygodniu zamyka interesy. No cóż - ryzyko.
Może jesień będzie ładniejsza ...

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-09, 08:09   #150
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Hłe, hłe, hłe !
Ja mam zawsze przed podróżą takie rajzefiber , że co najmniej godzinę wcześniej już na peronie stoję, "co w walizce" - bez przerwy kontroluję i do ostatniej chwili coś dopakowuję. Zawsze, ale to zawsze mam zapakowane 1/2 niepotrzebnych rzeczy i zamiast jednej walizki mam trzy. Już zaczynam ociupinkę pakować w z głową, ale do normalności jeszcze długa droga. Zawsze dziwiło mnie jak można na np. dwutygodniowy wyjazd zapakować cały dobytek w plecak. Mój chłop tak potrafił . Na wycieczki motorem mieścił wszystko co niezbędne w torby motorowe.
Faceci ogólnie się pakują w 10min w reklamówkę... A mnie wyszła jedna duża torba, druga mniejsza i torebka listonoszka na portfel itd (a kasa i tak w staniku )

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości