![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: The Voice of Poland
Cytat:
![]() Podobała mi się dziewczyna, którą okrzyknęli kosmitką i ta w czerwonej sukience chociaż tekst na początku o stracie rodziców w nastoletnim wieku wzbudził we mnie mieszane uczucia (nigdy nie zrozumiem takiego "chwalenia się" w tv swoimi osobistymi sprawami, co to ma na celu, tu nawet widzowie nie głosują ;p ). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Konto usunięte
|
Dziewczyna w turbanie była świetna... I ta z piosenką American Boy... Ona juz była w Bitwie na głosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny w turbanie faktycznie zaśpiewała super
![]() ![]() ![]() ![]() Ta z "American boy" mi się nie podobała szczególnie :no: Ale ładna z niej dziewczyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
oooo, dołączę do Was
![]() program bardzo mi się podoba. Oczywiście wiadomo kto jest moim ukochanym Trenerem ![]() do gustu przypadł mi Nergal w programie, Polska go pokocha ![]() Kayah... takie sobie mam wrażenia, i nie bardzo pasuje mi Dąbrowska, przewraca oczami i jest nieprzyjemna dla pozostałych trenerów ![]()
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
O, i lubię jeszcze to przekomarzanie się Piaska z Nergalem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to, że w jednym odcinku ktoś naciśnie 5 razy a winnym zero nie oznacza, że tak jest ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
tak dokładnie, nie byłam pewna czy dobrze kojarzę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Najbardziej zapamiętałam chyba "Tak czy siusiak", i tyle w temacie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- O tak ;D - przywaliłeś z grubej rury - grubszej niż twoja ![]()
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Widziałam na facebooku na stronie VoP sondę "którego trenera byście wybrali?" i zgadnijcie, kto wygrywa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
Gruba rura była super.
![]() Justyna, tak, Węgrowska miała rację. A do tego, dziewczyna jest baaardzo atrakcyjna. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Zastanawiam się tylko dlaczego dziś przez dwa odcinki nie było ani jednej polskiej piosenki.
Dziwne to trochę. Ale tak czy siusiak (świetne to powiedzonko, chyba sobie zapożyczę), poziom wokalistów naprawdę jest wysoki. I dziś było dużo naprawdę fajnych kawałków. Lubię ten program za to, że mi niechcący odkurza piosenki, których kiedyś słuchałam niemalże non stop, ale jakoś mi się zapomniały, Tak było poprzednim razem z Kings of Leon i tak jest teraz z Pink ![]()
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
BAN stały
|
Oglądałam dzisiejsze odcinki. I zgadzam się z Nergalem, że było zbyt słodko i lukrowato... Aczkolwiek Nergal z jedną swoją decyzją też mi podpadł
![]() Może zacznę od Wrocławia i mojego absolutnego faworyta, Filipa, który jak wykonywał swój kawałek, to miałam wrażenie, że jestem na koncercie Acid Drinkers. Naprawdę była moc, chłopak świetnie potrafi wrzeszczeć. Mam nadzieję, ze zajdzie jak najdalej. Nie był zmanierowany, zwykły chłopak. Nie rozumiem po co Piasek się odwracał, jak potem stwierdził, że go nie chce w swojej grupie... Cieszę się, ze w moim mieście wyłowiono taką perełkę ![]() Dziewczyna od jazzu. Zanim zaczęłam śpiewać, to bałam się, jak to zabrzmi, bo ma wadę wymowy, nie wiem, czy to przypadkiem nie kwestia braku zęba z przodu w dolnej szczęce. Ale poradziła sobie. Była profesjonalna i widać, ze naprawdę zna się na rzeczy, aczkolwiek mnie nie oczarowała, bo to zupełnie nie moje klimaty. Nie przepadam za jazzem, aczkolwiek doceniam jej talent. Czy była taką wariatką na scenie, tu bym polemizowała z jurorami. Mateusz Krauftwurst, byłam pewna, że odwróci się Kayah, bo chłopak występował w Fabryce gwiazd, gdzie Kayah była jurorką. Chłopak nie przypadł mi wtedy do gustu, choć głos ma i umie śpiewać, wprawdzie nie moje klimaty, ale nie o to mi chodzi. Najbardziej raził mnie w nim brak pokory, nie mam na myśli pewności siebie. Lubię osoby pewne siebie, ale umiejące przyjąć krytykę, bo tylko takie są w stanie się doskonalić. Milena, która była z Wielkopolski, pomimo że zapomniała tekstu była genialna. Taka mała, delikatna osóbka, a tyle energii. Dla mnie mogłaby śpiewać ciągle to samo ![]() ![]() ![]() Kasia, którą wybrał Nergal. Nie wiem, czemu nacisnął przycisk wraz z Anią, ta dziewczyna była bardzo przeciętna, wybrała nieciekawą piosenkę. Zdziwiłam się Nergalowi, już prędzej Piaska bym podejrzewała, że ją wybierze. Jeśli przejdzie dalej i np. wygra program, to moim zdaniem dołączy do grona Gosi Andrzejewicz i jej podobnych. Brunetka w okularach ma genialny głos. Poradziła sobie z piosenką Anastacii. Nie dziwię się, ze przeszła dalej. Mogłaby trochę bardziej odbiegać od oryginału ![]() ![]() ![]() Moniuszko, chłopak ładnie śpiewa, ale niczym się nie wyróżnia. Podzieli los Krauftwursta, który wystąpił w Fabryce gwiazd, ładnie śpiewał, ale zabrakło mu czegoś, co by go wyróżniało. Chłopak macho, który dołączył do Piaska, a na którego głosował również Nergal. Był pewny siebie i to było widać w jego wykonaniu. Pewnie stawiał dźwięki. Początkowo mnie nie przekonywał, ale jak postawił ostrzej dźwięki, to wydał się interesujący. Dziewczyna od Pink, która przyjechała z mężem i kolegami, miała świetny głos, charyzmę, była wyrazista. Cieszę się, ze przeszła, ale mogła wybrać Nergala. Przy Ani będzie śpiewać smęty. Wątpię by wybierały jakieś rockowe kawałki. Dziewczyna od fortepianu, która uczy w szkole muzyki, miała bardzo ładny głos. Dobrze, ze przerobiła piosenkę, bo oryginału nie da się słuchać. Nie zachwyciła mnie, ale ma głos, a w tym programie szuka się talentów. Ona go ma. 17-latek może i umie śpiewać, ale się nie wyróżnia. Poza tym dla mnie za bardzo smęci. Chłopak od Kasi Wilk przegrał ze stresem, głos mu drżał, choć było wyraźnie widać, że umie śpiewać, ale ten stres go paraliżował, pozbawiał energii. Chłopak od Wonderful life moim zdaniem zmasakrował najlepszą piosenkę radiową z ostatnich lat. Miał głos stworzony do zupełnie innych kawałków, bliżej mu do Piaska niż do piosenki, która jednak wymaga pewnego pazura, energii. Ponadto zabrakło mi ekspresji. Dziewczyna, która miała konia, wybrała straszną piosenkę, którą nie najlepiej zaśpiewała. Miałam wrażenie, ze słucham kosiarki za swoim oknem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
oo faktycznie, ten rockowy Filip też był super!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Ależ mnie drażni ten piasek..
![]() Dziś nikt mnie nie powalił na kolana. Było dobrze, ale bez rewelacji. Wyróżnić mogłabym Milene z Wielkopolski i nauczycielke muzyki (tę z turbanem). Dziewczyna, ktora śpiewała piosenke PIk- na samym poczatku, jak tylko zaczeła mowic o tym, że bedzie ogień na scenie i ma nadzieje, ze zaskoczy jury powiedziałam, że pewnie sie rozbierze ![]() ![]() Mateusz Krautwurst(?dobrze napisałam? źle ![]() Ten cały sportowiec zapaśnik to moim zdaniem zostanie szybko znienawidzony przez publicznosc i jurorów... We mnie sympatii nie wzbudził i raczej nie wzbudzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Oglądałam, choć nie cały program. Też nikt mnie nie zachwycił.
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
Moim faworytem jest Piotrek, przeszedł w pierwszym odcinku jako pierwszy (kojarzy go ktoś? śpiewał kings of leon)
![]() ![]() ![]()
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i bede trzymac kciuki za druzyne Nergala ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
No więc od początku:
Adaś !! ![]() ![]() ![]() Wydaje mi się ale lekko było zaznaczone w tym programie że 3 jurorów to "specjaliści i znawcy" i jeden nieznający się ![]() Trochę mnie tym razem Piasek wkurzał. Kayah super- podoba mi się jak zawsze gdy kogoś wybierze i tam buzi buzi to powie coś bardzo miłego. Taka na luzie babka. Wydaje mi się, że ludzie dopiero teraz pokochają Nergala. Wcześniej pewnie każdy miał inne zdanie o nim co zresztą da się zauważyć po wyborach uczestników. Mało kto go wybiera niestety ![]() Występy póki co bez zachwytów. Na plus ten rockowy facet "z rogami", który wybrał Adasia, dziewczyna od zespołu śpiewająca "sober", turban, czerwony kapturek. I chyba na tyle. Trochę zaskoczył mnie wybór Nergala co do dziewczyny od "american boy". Śliczna dziewczyna ale wykonanie przeciętne. 17 latek- sympatycznie. Nadaje się do smętnych piosenek. Póki co nadal chyba najbardziej podoba mi się dziewczyna w ciąży z grupy Adama. Nie przebił jej nikt.
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Z drugiego odcinka najbardziej podobala mi sie, a nawet wzruszyla mnie dziewczyna od fortepianu, ktora w koncu trafila do ekipy Piaska.
Poczatkowo spodobal mi sie Mateusz Krautwurst, ale nie mialam pojecia, ze to taki wyjadacz programow muzycznych. Przekopalam internet i widze, ze jest bardzo znany m.in. na pudelku ![]() Nie mialam pojecia, ze spiewal jakikolwiek hymn, ale tez nie podoba mi sie, ze wielu osob wciaz wytyka mu ten niefortunny wystep. Choc z drugiej strony faktycznie cos musi byc z nim nie tak, skoro pomimo wielkiego parcia nie udalo mu sie na stale zagoscic na rynku muzycznym. Jestem bardzo ciekawa co pokaze dziewczyna-turban. Strasznie irytowal mnie kapturek. Fakt, ma dziewczyna glos, ale jest w niej cos drazniacego. Poza tym ta opowiesc o rodzicach. PO CO?! Choc i tak nikt nie przebije zapasnika. Wkurzal mnie facet niemilosiernie swoja pewnoscia siebie. Podejrzewam, ze daleko nie zajdzie. ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
Poza tym mam wrazenie, ze jego gust muzyczny moze niektorych odstraszyc ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2011-09-11 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Ja tam bym wybrała Nergala, bo jednak ,,parę" sukcesów ma na koncie...
Odcinek niezły, ale gdyby nie odzywki jurorów to bym się zanudziła. Na plus ta dziewczyna w turbanie i gość od Pearl Jam dopóki się nie odezwał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
A ja się jeszcze nad jednym zastanawiam. Może to głupota ale już tak mam
![]() Otóż przesłuchania w zeszłym tygodniu były niby w Warszawie i Krakowie, teraz we Wrocławiu i Poznaniu, a jurorzy wciąż w tych samych ciuchach ![]()
![]() |
#143 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Nie byłam wcześniej zainteresowana tym programem ale obejrzałam dzisiaj powtórki i jestem bardzo na tak!
![]() Pozytywnie zaskoczył mnie Nergal ![]() ![]() ![]() Tak Was nadrabiam i widzę że do Adama już cała kolejka ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Nealinne Czas edycji: 2011-09-11 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
Kurcze dziewczyny, pocieszyłyście mnie. Myślałam, że tylko ja zawsze zwrócę uwagę na takie pierdoły.
Przyznam szczerze, że aż mi jakoś głupio było zapytać o to tutaj, ale pomyślałam, że co tam raz się żyje ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Ja też zwróciłam na to uwagę
![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Bo to jest chyba tak, że precastingi są w różnych miastach. Z tego wybierają 150 osób, które zapraszają na casting przed jury- do Wawy. I jury wybiera sobie osoby, potem jeszcze to "przesiewa", bo do finału ma zostać 20 uczestników.
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
A mi sie gdzies, jeszcze przed rozpoczeciem nadawania programu rzucil w oczy (na interii?) serwis poswiecony The voice of Poland.
Chetni rejestrowali sie tam, umieszczali swoje nagrania, a inni uzytkownicy oceniali to. Dla najlepszych chyba wlasnie bylo zaproszenie do programu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.