![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Anulko, ja podczas Wielkiego Postu "rzuciłam" słodycze. Wmawiałam sobie, że jak zjem coś słodkiego to będzie grzech
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Ja w roku szkolnym nie mogę bez słodyczy - ale teraz jest jakoś spoko. Jak chce mi się czegoś słodkiego to jem różne owocowe gumy do żucia orbit czy tam inne - bez cukru, ale smakują słodko. A co do słodkich napojów - polecam colę light. Zawsze ją uwielbiałam, a kalorii nie ma (ma za to słodzik, który jest niezdrowy, ale co tam... za dobra jest żeby się jej wyrzekać). Za to cola zero już taka dobra nie jest, za słodka jak dla mnie.
I kurcze, ja nie lubię owoców... no po prostu mi nie smakują. Żadne (no, może wyjątkiem są truskawki)... a na diecie by się przydały, nie? Ech, chyba poeksperymentuje z jakimiś egzotycznymi, które uda mi się znaleźć w sklepach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
dzaga1989 ja pisalam o analizie turystyki w wybranych krajach europejskich
![]() ![]() A gdzie konkretnie patrzylas na kursy?? Ja sie zastanawiam nad http://rainbowtours.edu.pl/?altimusResponse=2 Kiedys tez chcialam na psychologie pojsc, ale jakos mi odwidzialo ![]() AnULka248 ja na szczescie nie mam problemów ze słodyczami, bo mnie zwyczajnie do nich nie ciagnie ![]() ![]() W tyg sie bardzo pilnuje , ale w weekhend sobie pozwalam na jakies piwko i kilka czipsów ![]() Zauwazylam ze od kiedy odstawilam napoje gazowane i zamiast nich pije wode i np zielona cherbatke nie mam tak odstajacego brzucha ![]() abraxas2871 popróbuj roznych owoców ![]() ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Z tymi napojami to racja, od kiedy odstawiłam, kiedy tylko zrobię łyka czegoś gazowanego albo soku to od razu mi się odechciewa, bo są już tak słodkie dla mnie... więc dobrze było z tym walczyć
![]() ![]() ![]() Dzaga, próbowałam czegoś takiego w Wielkim Poście, ale nie miałam zbyt silnej woli, to już teraz jest lepiej ![]() aguniaaaaa041986, pozazdrościć ![]() ![]() abraxas2871, jako fanka arbuzów znowu je polecam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Arbuzik
![]() ![]() ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Agunia, studiuję na UP w Lublinie i kurs organizowany jest na uniwerku. Jest podobno o wiele taniej niż w biurach podróży, niestety podobno nudniej, ale i tak się opłaca. Więc już wiem, że tę ofertę właśnie wybiorę. Już nie mogę się doczekać
![]() ![]() ![]() Ja wsunęłam jeszcze 2 garści płatków kukurydzianych z odrobiną mleka, bo tak mnie ssało, a nic innego nie miałam. Oj tam, oj tam, raz na jakiś czas nic mi te węgielki nie zrobią ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj znów średnio z jedzeniem i ćwiczeń znów brak
![]() jakoś zebrać się w sobie ostatnio nie mogę. Ale wierzę, że jutro już będzie lepiej ![]() ![]() co do słodyczy to mnie jakoś do nich nie ciągnie, jak jem to głównie z łakomstwa, a nie dlatego, że mam jakąś straszną ochotę czy coś ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a że w sumie często mam różne imprezy, wyjazdy jakieś itd i wtedy dużo się piję i do tego jeszcze jak pije to robię się głodna i jem, więc średnio ![]() ale naprawdę muszę się zacząć ze wszystkim jakoś bardziej pilnować, bo nie mam jakoś strasznie dużo do zrzucenia, a męczę się z tym już kilka miesięcy, przez brak wytrwałości ![]() od jutra będę się Wam spowiadać ze wszystkiego co zjadłam, czy ćwiczyłam itd i macie na mnie krzyczeć jak będzie źle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
My krzyczeć? No prosze Cie... Chyba, że naprawdę chcesz
![]() ![]() Kurcze, tak szczerze, nie wiedziałam, że wieczorem najlepiej coś białkowego zjeść i znowu ciężko mi się przestawić... ale jutro też planuję nalot na biedronkę, a raczej na biedronkowe serki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, ze ja tez lubie %%
![]() ![]() ![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Włączył się temat procentowy
![]() A ja z innej beczki, ale muszę się wyżalić. Bo w sumie nie wiem gdzie... Od półtora miesiąca szukam pracy i nic. Najpierw miała być tylko praca tylko na wakacje (nawet nie wiecie jakie przekręty są w ulotkach!) a teraz już raczej na stałe, bo wybieram się niestety na studia zaoczne. No i nikt mnie nie chce do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Ojej czyżbym odstraszyła wszystkich moimi zwierzeniami
![]() Jak tam dieta? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
u mnie całkiem ok w porównaniu z poprzednimi dniami
![]() co prawda wpadł lód ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Anulko, na innym forum na którym się udzielam dziewczyna wywaliła z CV informację o studiach i od razu zaczęli do niej dzwonić, a chyba wcześniej z miesiąc się nie odzywali
![]() Ja właśnie odpoczywam po łorkałcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przed ćwiczeniami zjadłam kanapkę z 2 kromek chleba z gulaszem angielskim. A na śniadanie zjadłam pyszną owsiankę. Dziewczyny, jeśli któraś z Was też wcina owsiankę to niech spróbuje ugotować ją w lekko osolonej wodzie a później gdy jest już gotowa na talerzu trochę posłodzić. Najlepsza owsianka na świecie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie mam studiów w CV bo jako tako jeszcze nie zaczęłam, więc nie bardzo mogę je wpisać
![]() Mój trening dopiero przede mną ![]() Ja dziś na śniadanie miałam wyżerkę, aż wstyd ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny co tam u Was??
![]() Ja grzecznie z dietka ![]() ![]() dzaga1989 wstyd sie przyznac ale ja nie umiem owsianki zrobic ze dwa razy zrobilam ale jakas taka breja sie zrobila, ze nawet z owocami nie moglam przełknac ![]() AnULka248 no sama wiem ze z praca jest ciezko... tez dlugo szukałam, ale napewno cos znajdziesz ![]() ![]()
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Agunia, może spróbuj zrobić wg mojego przepisu: http://styleroookie.blogspot.com/201...-mistrzow.html Ja już robię "na odwal" i zawsze wychodzi
![]() Hej Kobietki ![]() Teraz pożarłam owsiankę i zaraz biorę się za sprzątanie ![]() A moje wczorajsze menu to: -owsianka -leczo -kanapka z 2 kromek chleba i gulaszu angielskiego (czyli lepsza wersja mielony turystycznej ![]() -2 piwka
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Rany byłam tak zabiegana, że nie zaglądałam na wątek i naspamowałyście już równo!
![]() U mnie w sumie bez zmian, waga się zaparła, a ja nie mam pojęcia dlaczego. Dzisiaj zaczęłam od kanapek z pieczonym pasztetem i niebieskim serem z Fhhhrancji ![]() Teraz wciągam kawusię i biorę się za sprzętanie. Cytat:
Twoje 2 piwa do mnie mówią! Ale już nie mogę!
![]() |
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Ja wczoraj całkowicie skopałam dietę - do wieczora było dobrze, ale wracając z galerii handlowej kupiłam sobie 3 gałki lodów (sorbetów na szczęście) w słodkim waflu, a jak wróciłam to o 21 zjadłam obiad - pieczeń z surówką z papryki, pomidora i oliwek oraz z pieczonymi kartoflami. Dużą ilością pieczonych kartofli. Dobrze chociaż, że kładłam się spać o 2... no i w sumie latałam po sklepach przez 6 godzin, co nieco tam spaliłam
![]() Ach, i jeszcze chciałam coś powiedzieć a propos alkoholu... wiecie jak to jest - alkohol ma bardzo dużo kalorii ALE... benzyna też. Z alkoholem to jest tak (tak samo jak z benzyną), że ludzki organizm nie potrafi rozłożyć alkoholu na glukozę - a zatem go nie przyswaja. Więc - pijąc czystą, która jest strasznie kaloryczna nie tyjecie - bo te kalore z alkoholu się nie przyswajają. Co innego jest z piwem - tam alkohol to tylko 6% - i te 6% alkoholu i kalorii z niego się nie przyswoi. Ale jak wiadomo, piwo jest z chmielu i wogóle ma różne dodatki, które już są normalnie kaloryczne. Tak samo likiery - to ten wyciąg z owoców czy tam czego jest kaloryczny, nie sam spirytus (znaczy: spirytus jest kaloryczny, ale alkohol etylowy nie jest rozkładany przez nasz organizm). Także ten... nie należy demonizować %, szczególnie jeśli pije się bardziej "wytrawne" trunki... ja uwielbia whisky ![]() Edytowane przez abraxas2871 Czas edycji: 2011-08-20 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja wczoraj w miarę dobrze z jedzeniem ![]() ![]() zaraz biorę się za ćwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładnie wczoraj po szarżowałaś! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
abraxas2871 pocieszyłaś mnie bo dzisiaj mam imprezke i jakies %% napewno wpadna
![]() Hmmm, ale to piwo mnie zastanawiam, bo przeciez u wiekszosci piwoszy mozna zauwazyc piwny brzuch ![]() Ale co wszystko jest dla ludzi ale z umiarem ![]() Loriette u mnie tez tak jest w sh...ze wiekszosc ciuchów mimo ze jest dostawa juz sa przebrane przez ekspedientki, juz nie wspomne o tym, ze wlasnie ceny poszly w góre szczególnie za zadbane rzeczy a te taniutkie to zazwyczaj jakies takie szmatki nie do noszenia;| zeby cos znalezc niezle sie trzeba teraz naszukac ![]()
![]() |
#144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Noo poszalałaś wczoraj ![]() ![]() Ale przez te 6 godzin mogłaś nawet 800 kcal spalić. Przynajmniej we wszystkich licznikach kalorii wychodzi, że na zakupach można dużo stracić - przyjemne z pożytecznym ![]() Ja dziś na śniadanie zjadłam 2 kromki chleba słonecznikowego z 3 plasterkami wędliny drobiowej (chudej ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecę zjeść obiad, bo sprzątanie i przerabianie bloga sprawiło, że jestem głodna :Cry: I chyba znowu wracam do 2 posiłków dziennie...
![]() |
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ja tak faktycznie mam, jak piję to automatycznie głodna się robię i ciągle coś podjadam ![]() Cytat:
![]() w SH to w ogóle szukać nie umiem ![]() a ja skończyłam właśnie ćwiczyć i padam ![]() ale jestem zadowolona, uwielbiam się tak porządnie zmęczyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś nie ćwiczę, robię dzień przerwy moim mięśniom
![]() ![]() Kupiłam arbuza! ![]() ![]() Ogólnie jestem przed @ i czuje się opuchnięta, jakbym miała co najmniej 3 kilo więcej, nie cierpię tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Loriette tak wogole wlasnie Twoj blog ogladalam
![]() ![]() ![]() Aniaa_89 to racja ![]() ![]() Dziewczyny ktoras z Was robila paznokcie ta metoda??http://www.youtube.com/watch?v=OO3NO...eature=related cos nie moge sobie z tym poradzic ![]()
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja robiłam paznokcie tą metodą i wychodzą bez problemu, ale nie mam czasu na to babranie! ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Loriette jak dla mnie masz bardzo fajna figurke i jaki brzuszek...tez chce taki!!
A z paznokciami to chodzi mi o to , ze jak juz daje lakiery na wode nie chca sie rozlewac tak jak na filmiku pierwsza kropla sie rozlewa kolejna juz nie chce, wiec nic sie nie da zrobic , bo jak sie nie rozleja dobrze to zaden wzorek nie wyjdzie.... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.