|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. X
Paryskie bananowe... mmm uwielbiam
mogłyby być już na stałe..
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Ervisha nie odbierz tego źle, nie mam zamiaru na Ciebie naskakiwać lub się z Tobą kłócić
ale nie wykorzystujesz w pełni wszystkich informacji tu podawanych. np. gazetka "Słońce na talerzu" była już wrzucana (w poprzedniej części wątku), wystarczy poszukać i sprawdzić co nas interesuje podobnie z pytaniami o zawieszki przy gumach Orbit, kubki z kotkiem czy cienkopisy. piszę to, żeby przede wszystkim pomóc Tobie (czytając i zapamiętując/zapisując uważniej niektóre informacje nie będziesz musiała tracić czasu na zadawanie tylu pytań z niewiedzy ![]() a żeby nie było offa to powiem wam, że dżem wiśnia-wanilia jak dla mnie dobry ale bez szału. ten truskawka-malina też jest tak słodki?
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie jest bardzo słodki :/
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam
Już nie będę po protu mam lenia i nie chce mi sie przeszukiwać tylu stron. Ale obiecuję się ogarnąć. Wybaczcie. A tak zapytam u Was w Biedronce też cały czas towar wypakowują? U mnie kiedy nie zaje do rozładowują towar Biedronka ma powdzenie
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy to jest celowe czy co..
|
|
#126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W moje Biedronce gdy karton z lodami stał na zamrażarkach i przez kilka minut nie widziałam wokół nich nikogo, kto miał zamiar je tam włożyć, to poszłam do obsługi i zgłosiłam to, że raczej nie powinno tak być, no to pani podziękowała i sama się tym zajęła od razu ![]() Wydaje mi się, że my jako klienci, którzy lubią Biedronkę powinniśmy zwracać uwagę na tego typu rzeczy i zgłaszać to, bo to jest po pierwsze dla dobra firmy, a po drugie (najważniejsze) dla naszego dobra ![]() ![]() ![]() Być może po kilku takich zgłoszeniach będą lepiej pilnować tego. Tym bardziej, że wcale się im nie dziwię, że czasem mają taki rozgardiasz (czy jak to się tam piszę), bo jak naraz tyle towaru przychodzi i muszą to rozpakować wśród klientów, których jest zawsze sporo i obsługiwać kasy, prowadzić rozliczenia, utrzymywać porządek i obsługiwać klientów, którzy czegoś szukają albo coś reklamują więc już czasem przymykam oko, gdy czegoś potrzebuję, a oni mi mówią, że nie ma, choć wiem że jest tylko jeszcze nie rozpakowane![]() Trochę mnie tylko smuci, że od kiedy powstała moja Biedronka (piszę moja, bo jest najbliżej mojego miejsca zamieszkania), to całkowicie zmieniła się ekipa i już nie ma tylu fajnych osób, na których mogłam polegać (gdy coś było w ukrytej promocji, albo było na zapleczu, a na sklepie jeszcze nie, itp.) Teraz na ogół odpowiadają, że nie ma i już i ciągle nie wiedzą kiedy będzie coś, albo nie trzymają terminów i ciągle nie wyrabiają się właśnie z wyłożeniem towaru. A dziwne, bo po 21 zawsze widzę ekipę ze zmiany nocnej i siedzą tak do którejś w nocy i rozkładają towar, więc nie rozumiem potem w ciągu dnia nie wyrabiają![]() Zapomniałam dodać, że u mnie zawsze między 14 a 15 mają dostawę świeżego pieczywa i kupuję jeszcze cieplutki chlebek za 1,55zł i bułeczki ![]()
Edytowane przez madeline26 Czas edycji: 2011-08-13 o 15:05 |
|
|
|
|
#127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie niestety też Cytat:
Czasem jest mała załoga i nie nadążają ze wszystkim, na pierwszym miejscu muszą wypakować pieczywo i nabiał, proszki i cała reszta może stać. U mnie koło godz 14 nawet nie chodze do B. Bo kolejki mnie przerażają mimo,że wszystkie kasy sa otwarte aby sprawnie szło,wolę iść wieczorkiem lub jeśli mam taką możliwość to rano
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
To i ja się dołączę, bo Biedronka to mój ulubiony sklep i tam najczęściej robię zakupy, szczególnie w czasie studiów
![]() Uwielbiam ser żółty z ziołami, pierogi ruskie swojska chata, serek wiejski, jogurt o smaku tarty z malinami, orzeszki w panierce paprykowej oj długo możnaby wymieniać ;pZastanawia mnie jedna rzecz: skąd bierzecie te gazetki np. Słońce na talerzu i niby jest do niej link, a na stronie głównej biedronki nie ma?
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś z was kupiła jajo do ścierania pięt z taką tarką?
Ale wytłumaczyłam |
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj wybieram się na zakupy. Planuję kupic Paryskie-oba smaki, bułki do hot-dogów (właśnie czy u Was tez nie ma już tych takich miękkich bułek i teraz są same te fransuskie z dziurką?). Chcę też spróbowac tą czekoladę dużą z migdałami, tym bardziej, że teraz ma obniżoną cenę. Ładnie się też prezentuje więc może kupie też na zapas i w razie potrzeby będzie "na upominek".
A i zapomniałabym, tak mnie przekonałyście do tej piersi wędzonej z Morlin, że na pewno dziś się w nią zaopatrzę, akurat potrzebuję czegoś do chleba. Mam tylko nadzieję, że będzie
|
|
|
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie ma
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
ojej ile już stron
Poluje na te teczki, zobaczę czy jeszcze się załapię
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj kupiłam chipsy grillowane warzywa i pieczone żeberka, cheetos mexicanos o smaku pikantnych pomidorów, cini minis truskawkowe
Chciałam jeszcze paryskie cytrynowe lub bananowe, bo mi posmakowały, ale już się skończyły. Były już natomiast te płatki w kształcie zwierzątek, co mają być od 16.08 (jeszcze ich nie próbowałam) i po Waszych zdjęciach kupiłam kubek z kotkiem
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
Jadłam dziś pizze 4 sery, ale jak dla mnie jest mdła, za dużo sera zdecydowanie
|
|
|
|
#137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam już zamówienie na pół nowego katalogu , wiadomo wszystko się przyda teczki, cienkopisy, pudełeczka
|
|
|
#138 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(bardziej lubiłam bułki z Lidla, przekrojone ale też ich już nie ma u mnie) Cytat:
![]() Kupiłam serek śmietankowy Delikate w plastrach i musze powiedzieć,że bardzo dobry ![]() Coś jeszcze chciałam napisać ale zapomniałam
|
|
|
#139 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Oj tak.. Mogliby coś wprowadzić na stałe w białej czekoladzie
![]() Cytat:
Kupiłam za to napój żurawinowy, ze starej gazetki ( i nowej ) Dobry jest?Cytat:
|
||
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byłam po zakupy na grilla i jak na złośc było pełno kubków z kotkiem. Kupiłam też pizzę z boczkiem, o 4 serach widziałam opinie, a o tej chyba jeszcze nie było
![]() Na krokietach ze szpinakiem pojawiła się tabela kaloryczna
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
a ja kupiłam dziś owocowe herbaty lipton z wygiętą łyżeczką gratis
uwielbiam je
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie co do czekolad eko. Gdzie one u Was leżą i czy jest to oferta limitowana?
|
|
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Też mnie to ciekawi. tam w opakowaniu jest chyba 400 gram i 6 krokietów ?
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
były, były. ja twierdzę, że ta z boczkiem jest niezbyt dobra. ale były też osoby, którym smakowała.
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny w poprzednim wątku któraś z Was polecała pastę wybielającą z Biedronki - byłam dziś i były jakieś 2. Czy mogę prosić o wskazówkę która z nich jest warta kupna
, będę wdzięczna.
|
#148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, które oczywiście były opisywane w poprzednim wątku nie pamiętam w którym miejscu, ale na ogół sama sprawdzam albo gdy ktoś z tego forum mnie uprzedzi, to wstawiamy od razu, więc jak będziesz śledzić ten wątek, to zawsze będziesz na bieżącoJeśli chcesz sama sprawdzać, to polecam wejść na stronę Biedronki i otworzyć którąś aktualną gazetkę i na górze zmienić numer na następny po kolei i nazwę nowej gazetki lub zmienić datę, jeśli chodzi o artykuły przemysłowe. Ja przynajmniej tak robię i mi wyskakuje już kolejna oferta lub gazetka pod warunkiem, że informatycy wstawili ją już na serwer |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj kupiłam:
- ręczniki papierowe - papier toaletowy queen - cini minis truskawkowe -żel micelarny -bułki z ziarnami -ser żółty gouda i podlaski -dżem lowicz wiśnia-wanilia -dżem z nowej gazetki zentis morelowy- mi smakuje widziałam już te sosy z orzechami i pomarańczą ale nie lubię takich smaków więc nie wzięłam |
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

mogłyby być już na stałe..

ale nie wykorzystujesz w pełni wszystkich informacji tu podawanych. np. gazetka "Słońce na talerzu" była już wrzucana (w poprzedniej części wątku), wystarczy poszukać i sprawdzić co nas interesuje 

Już nie będę po protu mam lenia i nie chce mi sie przeszukiwać tylu stron. Ale obiecuję się ogarnąć. Wybaczcie. 
i ciągle nie wiedzą kiedy będzie coś, albo nie trzymają terminów i ciągle nie wyrabiają się właśnie z wyłożeniem towaru. A dziwne, bo po 21 zawsze widzę ekipę ze zmiany nocnej i siedzą tak do którejś w nocy i rozkładają towar, więc nie rozumiem potem w ciągu dnia nie wyrabiają

Kupiłam za to napój żurawinowy, ze starej gazetki ( i nowej