Biedronka - produkty godne polecenia cz. X - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-13, 14:03   #121
malwka1988
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. X

Paryskie bananowe... mmm uwielbiam mogłyby być już na stałe..
malwka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 14:13   #122
actriz
Zadomowienie

Ervisha nie odbierz tego źle, nie mam zamiaru na Ciebie naskakiwać lub się z Tobą kłócić zauważyłam, że jesteś od jakiegoś czasu stałą bywalczynią wątku biedronkowego ale nie wykorzystujesz w pełni wszystkich informacji tu podawanych. np. gazetka "Słońce na talerzu" była już wrzucana (w poprzedniej części wątku), wystarczy poszukać i sprawdzić co nas interesuje podobnie z pytaniami o zawieszki przy gumach Orbit, kubki z kotkiem czy cienkopisy. piszę to, żeby przede wszystkim pomóc Tobie (czytając i zapamiętując/zapisując uważniej niektóre informacje nie będziesz musiała tracić czasu na zadawanie tylu pytań z niewiedzy ) a przy okazji "zaoszczędzimy" kilka postów

a żeby nie było offa to powiem wam, że dżem wiśnia-wanilia jak dla mnie dobry ale bez szału. ten truskawka-malina też jest tak słodki?

~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 14:20   #123
Klepsydra88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez actriz Pokaż wiadomość
Ervisha nie odbierz tego źle, nie mam zamiaru na Ciebie naskakiwać lub się z Tobą kłócić zauważyłam, że jesteś od jakiegoś czasu stałą bywalczynią wątku biedronkowego ale nie wykorzystujesz w pełni wszystkich informacji tu podawanych. np. gazetka "Słońce na talerzu" była już wrzucana (w poprzedniej części wątku), wystarczy poszukać i sprawdzić co nas interesuje podobnie z pytaniami o zawieszki przy gumach Orbit, kubki z kotkiem czy cienkopisy. piszę to, żeby przede wszystkim pomóc Tobie (czytając i zapamiętując/zapisując uważniej niektóre informacje nie będziesz musiała tracić czasu na zadawanie tylu pytań z niewiedzy ) a przy okazji "zaoszczędzimy" kilka postów

ten truskawka-malina też jest tak słodki?
dokładnie, czasami jest to troche irytujące

jak dla mnie jest bardzo słodki :/
Stary 2011-08-13, 14:24   #124
Ervisha
Zakorzenienie

Przepraszam Już nie będę po protu mam lenia i nie chce mi sie przeszukiwać tylu stron. Ale obiecuję się ogarnąć. Wybaczcie.

A tak zapytam u Was w Biedronce też cały czas towar wypakowują? U mnie kiedy nie zaje do rozładowują towar Biedronka ma powdzenie

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 14:27   #125
Klepsydra88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
A tak zapytam u Was w Biedronce też cały czas towar wypakowują? U mnie kiedy nie zaje do rozładowują towar Biedronka ma powdzenie
u mnie to samo, a najgorzej jest po godzine 15 gdzie ludzie wracają z pracy i trzeba się przeciskać między tymi kartonami nie wiem czy to jest celowe czy co..
Stary 2011-08-13, 15:02   #126
madeline26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
u mnie to samo, a najgorzej jest po godzine 15 gdzie ludzie wracają z pracy i trzeba się przeciskać między tymi kartonami nie wiem czy to jest celowe czy co..
U mnie też między 14 a 15 zawsze pełno kartonów nie rozpakowanych i czasem trochę mnie to razi, gdy widzę (w zasadzie to moja ciocia to zauważyła i ją to akurat zraziło do Biedronki) te palety, w których np. proszki do prania albo płyny chemiczne są razem z jogurtami, mlekiem lub jakąś wędliną czy słodyczami. Zawsze myślałam, że środki czystości są w jednej palecie a produkty spożywcze w innej palecie zafoliowanej. Znowu kiedyś w innej Biedronce widziałam jak przez godzinę lub może więcej (dokładnie nie wiem, bo już zrobiłam zakupy i wyszłam) pod lodówkami stały te pizze i lody zdjęte z palet, ale nie schowano ich od razu do zamrażarek tylko tak sobie stały, a przecież takich produktów nie powinno doprowadzać się do rozmrożenia
W moje Biedronce gdy karton z lodami stał na zamrażarkach i przez kilka minut nie widziałam wokół nich nikogo, kto miał zamiar je tam włożyć, to poszłam do obsługi i zgłosiłam to, że raczej nie powinno tak być, no to pani podziękowała i sama się tym zajęła od razu
Wydaje mi się, że my jako klienci, którzy lubią Biedronkę powinniśmy zwracać uwagę na tego typu rzeczy i zgłaszać to, bo to jest po pierwsze dla dobra firmy, a po drugie (najważniejsze) dla naszego dobra
Być może po kilku takich zgłoszeniach będą lepiej pilnować tego. Tym bardziej, że wcale się im nie dziwię, że czasem mają taki rozgardiasz (czy jak to się tam piszę), bo jak naraz tyle towaru przychodzi i muszą to rozpakować wśród klientów, których jest zawsze sporo i obsługiwać kasy, prowadzić rozliczenia, utrzymywać porządek i obsługiwać klientów, którzy czegoś szukają albo coś reklamują więc już czasem przymykam oko, gdy czegoś potrzebuję, a oni mi mówią, że nie ma, choć wiem że jest tylko jeszcze nie rozpakowane
Trochę mnie tylko smuci, że od kiedy powstała moja Biedronka (piszę moja, bo jest najbliżej mojego miejsca zamieszkania), to całkowicie zmieniła się ekipa i już nie ma tylu fajnych osób, na których mogłam polegać (gdy coś było w ukrytej promocji, albo było na zapleczu, a na sklepie jeszcze nie, itp.) Teraz na ogół odpowiadają, że nie ma i już i ciągle nie wiedzą kiedy będzie coś, albo nie trzymają terminów i ciągle nie wyrabiają się właśnie z wyłożeniem towaru. A dziwne, bo po 21 zawsze widzę ekipę ze zmiany nocnej i siedzą tak do którejś w nocy i rozkładają towar, więc nie rozumiem potem w ciągu dnia nie wyrabiają

Zapomniałam dodać, że u mnie zawsze między 14 a 15 mają dostawę świeżego pieczywa i kupuję jeszcze cieplutki chlebek za 1,55zł i bułeczki

Edytowane przez madeline26
Czas edycji: 2011-08-13 o 15:05
madeline26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 15:14   #127
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
Napisane przez Phynn Pokaż wiadomość
dzewczyny co sądzicie o filecie wędzonym z kurczaka Morliny (takim pakowanym) ? warte to cos? smaczne ?
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...PnthFKs9jICThT
Uwielbiam go

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka89 Pokaż wiadomość
u mnie w B też nie ma zawieszek;/
U mnie niestety też
Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
To nie wina Biedronki że o takich godzinach sa dostawy na sklep. Na magazynach zazwyczaj jest za mało miejsca żeby to przechowywać, więc towar wystawiany jest na sklep i czeka na wyłożenie.
Czasem jest mała załoga i nie nadążają ze wszystkim, na pierwszym miejscu muszą wypakować pieczywo i nabiał, proszki i cała reszta może stać.
U mnie koło godz 14 nawet nie chodze do B. Bo kolejki mnie przerażają mimo,że wszystkie kasy sa otwarte aby sprawnie szło,wolę iść wieczorkiem lub jeśli mam taką możliwość to rano

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 15:14   #128
@g@t@90
Raczkowanie

To i ja się dołączę, bo Biedronka to mój ulubiony sklep i tam najczęściej robię zakupy, szczególnie w czasie studiów

Uwielbiam ser żółty z ziołami, pierogi ruskie swojska chata, serek wiejski, jogurt o smaku tarty z malinami, orzeszki w panierce paprykowej pistacje też najlepsze są te biedronkowe oj długo możnaby wymieniać ;p

Zastanawia mnie jedna rzecz: skąd bierzecie te gazetki np. Słońce na talerzu i niby jest do niej link, a na stronie głównej biedronki nie ma?
Stary 2011-08-13, 15:35   #129
kobea
Zadomowienie

Czy któraś z was kupiła jajo do ścierania pięt z taką tarką?

Ale wytłumaczyłam
kobea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 15:47   #130
MalaMalaMi
Zadomowienie

Ja dzisiaj wybieram się na zakupy. Planuję kupic Paryskie-oba smaki, bułki do hot-dogów (właśnie czy u Was tez nie ma już tych takich miękkich bułek i teraz są same te fransuskie z dziurką?). Chcę też spróbowac tą czekoladę dużą z migdałami, tym bardziej, że teraz ma obniżoną cenę. Ładnie się też prezentuje więc może kupie też na zapas i w razie potrzeby będzie "na upominek".
A i zapomniałabym, tak mnie przekonałyście do tej piersi wędzonej z Morlin, że na pewno dziś się w nią zaopatrzę, akurat potrzebuję czegoś do chleba. Mam tylko nadzieję, że będzie
MalaMalaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 16:00   #131
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
są u was jajka-niespodzianki?
nie ma

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
Zjadłam pizze 4 sery i ser mi nakapał na piekarnik i śmierdzi teraz
dlatego ja wkładam ją do brytfanki

Cytat:
Napisane przez MalaMalaMi Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj wybieram się na zakupy. Planuję kupic Paryskie-oba smaki, bułki do hot-dogów (właśnie czy u Was tez nie ma już tych takich miękkich bułek i teraz są same te fransuskie z dziurką?).
właśnie ostatnio szukałam w dwóch biedronkach tych miękkich bułek do hot-dogów i nie ma są tylko do hamburgerów
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 16:17   #132
Niesforna_88
Wtajemniczenie

ojej ile już stron Poluje na te teczki, zobaczę czy jeszcze się załapię

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 16:29   #133
MalaMalaMi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
właśnie ostatnio szukałam w dwóch biedronkach tych miękkich bułek do hot-dogów i nie ma są tylko do hamburgerów
Mi właśnie te miękkie bardziej smakowały - szkoda, że już ich nie ma
MalaMalaMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 16:33   #134
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
A u mnie pojawiły się zawieszki. Mąż robił rano zakupy i wrócił ze Stefanem dla mnie Strasznie duża ta zawieszka Myślałam, że są mniejsze.
też mam teraz stefana przy komórce

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 16:36   #135
monikaw7
Raczkowanie

Ja dzisiaj kupiłam chipsy grillowane warzywa i pieczone żeberka, cheetos mexicanos o smaku pikantnych pomidorów, cini minis truskawkowe
Chciałam jeszcze paryskie cytrynowe lub bananowe, bo mi posmakowały, ale już się skończyły. Były już natomiast te płatki w kształcie zwierzątek, co mają być od 16.08 (jeszcze ich nie próbowałam) i po Waszych zdjęciach kupiłam kubek z kotkiem
monikaw7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 16:38   #136
kejszi
Raczkowanie

Jadłam dziś pizze 4 sery, ale jak dla mnie jest mdła, za dużo sera zdecydowanie
kejszi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 17:02   #137
anetkaaaa
Raczkowanie

GG do anetkaaaa

Cytat:
Napisane przez monikaw7 Pokaż wiadomość
Były już natomiast te płatki w kształcie zwierzątek, co mają być od 16.08 (jeszcze ich nie próbowałam) i po Waszych zdjęciach kupiłam kubek z kotkiem
jeśli spróbujesz już to pochwal się : ) czekam na nie z niecierpliwością , ciekawe czy warto ; )
mam już zamówienie na pół nowego katalogu , wiadomo wszystko się przyda teczki, cienkopisy, pudełeczka
Stary 2011-08-13, 17:04   #138
dorota_128
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MalaMalaMi Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj wybieram się na zakupy. Planuję kupic Paryskie-oba smaki, bułki do hot-dogów (właśnie czy u Was tez nie ma już tych takich miękkich bułek i teraz są same te fransuskie z dziurką?).
Właśnie nie ma już dawno. Ale te do francuskich hot-dogów też są smaczne
(bardziej lubiłam bułki z Lidla, przekrojone ale też ich już nie ma u mnie)
Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
dlatego ja wkładam ją do brytfanki

Już zjedzona
Kupiłam serek śmietankowy Delikate w plastrach i musze powiedzieć,że bardzo dobry pierwszy raz jadłam serek taki w plastrach
Coś jeszcze chciałam napisać ale zapomniałam

dorota_128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 17:17   #139
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwka1988 Pokaż wiadomość
Paryskie bananowe... mmm uwielbiam mogłyby być już na stałe..
Oj tak.. Mogliby coś wprowadzić na stałe w białej czekoladzie

Cytat:
Napisane przez monikaw7 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj kupiłam chipsy grillowane warzywa i pieczone żeberka, cheetos mexicanos o smaku pikantnych pomidorów, cini minis truskawkowe
Chciałam jeszcze paryskie cytrynowe lub bananowe, bo mi posmakowały, ale już się skończyły. Były już natomiast te płatki w kształcie zwierzątek, co mają być od 16.08 (jeszcze ich nie próbowałam) i po Waszych zdjęciach kupiłam kubek z kotkiem
U mnie ich nie było jeszcze, a też chciałam Kupiłam za to napój żurawinowy, ze starej gazetki ( i nowej ) Dobry jest?

Cytat:
Napisane przez kejszi Pokaż wiadomość
Jadłam dziś pizze 4 sery, ale jak dla mnie jest mdła, za dużo sera zdecydowanie
Dla mnie nie ma takiego pojęcia jak za dużo sera
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 17:39   #140
magrat16
Zakorzenienie

Dzisiaj byłam po zakupy na grilla i jak na złośc było pełno kubków z kotkiem. Kupiłam też pizzę z boczkiem, o 4 serach widziałam opinie, a o tej chyba jeszcze nie było
Na krokietach ze szpinakiem pojawiła się tabela kaloryczna
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61)

03.10.2015
magrat16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 17:43   #141
Sour
Zadomowienie

a ja kupiłam dziś owocowe herbaty lipton z wygiętą łyżeczką gratis uwielbiam je
Stary 2011-08-13, 17:45   #142
soulie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magrat16 Pokaż wiadomość
Dzisiaj byłam po zakupy na grilla i jak na złośc było pełno kubków z kotkiem. Kupiłam też pizzę z boczkiem, o 4 serach widziałam opinie, a o tej chyba jeszcze nie było
Możesz podać ile mają kalorii?
soulie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 17:45   #143
Verek
Raczkowanie

Mam pytanie co do czekolad eko. Gdzie one u Was leżą i czy jest to oferta limitowana?
Verek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 17:53   #144
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Verek Pokaż wiadomość
Mam pytanie co do czekolad eko. Gdzie one u Was leżą i czy jest to oferta limitowana?
Jeśli gdzieś w ogóle są (bo to wyprzedaż z wcześniejszej gazetki) to w koszach, tam gdzie promocje. Raczej limitowana
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 17:53   #145
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soulie Pokaż wiadomość
Też mnie to ciekawi. tam w opakowaniu jest chyba 400 gram i 6 krokietów ?

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 17:58   #146
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magrat16 Pokaż wiadomość
były, były. ja twierdzę, że ta z boczkiem jest niezbyt dobra. ale były też osoby, którym smakowała.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 18:16   #147
Beatae77
Raczkowanie

Dziewczyny w poprzednim wątku któraś z Was polecała pastę wybielającą z Biedronki - byłam dziś i były jakieś 2. Czy mogę prosić o wskazówkę która z nich jest warta kupna , będę wdzięczna.
Stary 2011-08-13, 18:28   #148
madeline26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez @g@t@90 Pokaż wiadomość
To i ja się dołączę, bo Biedronka to mój ulubiony sklep i tam najczęściej robię zakupy, szczególnie w czasie studiów

Uwielbiam ser żółty z ziołami, pierogi ruskie swojska chata, serek wiejski, jogurt o smaku tarty z malinami, orzeszki w panierce paprykowej pistacje też najlepsze są te biedronkowe oj długo możnaby wymieniać ;p

Zastanawia mnie jedna rzecz: skąd bierzecie te gazetki np. Słońce na talerzu i niby jest do niej link, a na stronie głównej biedronki nie ma?
Kochana na linki do nowych gazetek, których oficjalnie nie ma na stronie, mamy swoje sposoby , które oczywiście były opisywane w poprzednim wątku nie pamiętam w którym miejscu, ale na ogół sama sprawdzam albo gdy ktoś z tego forum mnie uprzedzi, to wstawiamy od razu, więc jak będziesz śledzić ten wątek, to zawsze będziesz na bieżąco
Jeśli chcesz sama sprawdzać, to polecam wejść na stronę Biedronki i otworzyć którąś aktualną gazetkę i na górze zmienić numer na następny po kolei i nazwę nowej gazetki lub zmienić datę, jeśli chodzi o artykuły przemysłowe. Ja przynajmniej tak robię i mi wyskakuje już kolejna oferta lub gazetka pod warunkiem, że informatycy wstawili ją już na serwer
madeline26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 18:43   #149
Anastazja86
Zakorzenienie

ja dzisiaj kupiłam:
- ręczniki papierowe
- papier toaletowy queen
- cini minis truskawkowe
-żel micelarny
-bułki z ziarnami
-ser żółty gouda i podlaski
-dżem lowicz wiśnia-wanilia
-dżem z nowej gazetki zentis morelowy- mi smakuje

widziałam już te sosy z orzechami i pomarańczą ale nie lubię takich smaków więc nie wzięłam
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 18:46   #150
magrat16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soulie Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Też mnie to ciekawi. tam w opakowaniu jest chyba 400 gram i 6 krokietów ?
100 g ma 214 kcal, 4,2 g białka; 29,7 g węglowodanów i 9,2 g tłuszczu. Tak, opakowanie ma 400 gram i 6 krokietów
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61)

03.10.2015
magrat16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości