|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
no i już boję się go otworzyć
Cytat:
myślę że powinni odpisać.. kiedyś jak pytałam o jakiś skład to podali. Tak więc daj nam znać koniecznie |
|
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam pytać jak sprzedają się Wam farby do włosów, ale jak poczytałam zaległe strony to już wiem. U mnie nikt ich nie zamówił.
Postraszyłyście tym kremem z silikonami, a ja sprzedałam ich sporo.Mam w związku z tym pytanie: czy te silikony stwarzają kłopoty tylko przy młodej skłonnej do trądziku cerze czy przy cerze bezproblemowej też? Wie ktoś czy ta różnica w "jakości" cery ma w tym przypadku znaczenie czy nie?
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
puściłam zamówionko
![]() wzięłam sobie próbki tego matujacego podkładu i mineralnego, bo nawet jeszcze go nie próbowałam ![]() poza tym: prepart do demakijażu, ten nowy krem SSS, lakier matte i SS z demo .. bez szaleństw
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tylko mama. A zależy mi na suszarce więc zobaczymy, może uda mi się jeszcze kogoś namówić(chyba mogę je na raty zamawiać bo jeszcze będę na pewno składać zamówienia na kolejne terminy?).
|
|
|
|
#127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W AM nie ma nic o tym, że trzeba je mieć w jednym zamówieniu, więc chyba można na zapas
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka promienna cera po nim jest, chociaż rozsmarowuje się dość ciężko i jest trwały, a nie wysusza przynajmniej na mojej buzi, matującego też biorę próbki. A ogólnie to czekam na nowy złoty w 15 w demo też
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2011-08-21 o 18:04 |
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Farb nikt nie chce. Zamawiała któraś z Was nową maseczkę z Clearskin redukującą pryszcze?
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wolałabym, żeby 29, bo moje urodziny
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
A orientujecie się, jakie on będzie miał zastosowanie? Jak ze złotym pyłkiem to pewnie do rozświetlania?
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Z avonowych tak z 80 %. I te 50 to tak około...bo już sama nie jestem pewna, ile ich mam...może więcej...no uzbierało się od 1,5 roku Ale dużo używam więc problemu nie ma
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
To się raczej zdecyduje na ten nowy matujący
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
MAm kilka pytań jeżeli zamawiałam z katalogu 12 i mam płatność np.do 30.08 i zapłacę.Po czym zamówię tego 30.08 i mam płatność np.do 14.09,ale chciałabym zamówić z katalogu 13 dnia 8.09 i odebrać 12.09 bez uregulowania tej płatności do 14.09 to czy nie wstrzymają mi paczki z katalogu 13 i mogę spokojnie odebrać?
W ogóle ja w miarę zrozumiale to napisałam?
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!
Od dawna czytam ten wątek, ale jakoś do tej pory się tu nie udzielałam, mam nadzieję, że mnie tu uprzejmie przyjmiecie ![]() Wczoraj przyszła do mnie paczka z K12, a w tym nowy tusz SS i kremy Solutions na przebarwienia. Więc tak; tusz jest intensywnie czarny, bardzo ładnie rozdziela rzęsy, dodaje objętości, ale bardziej wydłuża niż pogrubia (przynajmniej taki efekt wyszedł przy moich z natury niezbyt długich, ale gęstych rzęsach), szczoteczka duża, ale fajnie się nią maluje - ogólnie polecam ![]() Natomiast co do nowych kremów Solutions "Równomierny Koloryt" - krem na dzień fajnie rozpromienia cerę zaraz po nałożeniu, nie jest tłusty, ale według mnie nie nada się za bardzo do cer tłustych, bo może wyeksponować świecenie. Po kilku godzinach już widzę optyczną poprawę cery, zobaczymy z czasem czy faktycznie będzie rozjaśniał tak jakbym tego chciała Krem na noc ma bogatą nawilżającą konsystencję, zostawia lekką powłokę, ale o poranku cera wyglądała na wypoczętą. Mam wielką nadzieję, że kremy mnie nie zawiodą i zlikwidują choć trochę moje potrądzikowe blizny i przebarwienia spowodowane ostrym włoskim słońcem
|
|
|
|
#141 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Hej Piękne witam po dłuuuuuuuuugiej przerwieposiadam nowe logo, i kosmetyczkę i etui na okulary.. kosmetyczka jest miękka, tzn. nie jest uszytywniana i sporo do niej wchodzi, a etui - tak, okulary p/słoneczne mieszczą się bez problemu ![]() sprzed pół roku, pamiętam rozmowę o kremie z liposomami.. pisałyście że warto. jakie wtedy miała"zadanie"? czy pamiętacie? czy ten nowy będzie tak samo dobry? w demo w 14 jest za niecałą dyszkę, dlatego się zastanawiam.. w sumie jakby co to wysmaruję nim nogi.. buzię mam raczej mieszano-tłustą
|
||
|
|
|
#142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyjemna, taka śmietankowa konsystencja, cudny zapach... mam nadzieję, że w tym roku będzie równie fajny, bo też się na niego czaję
|
|
|
|
|
#143 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli tych problemów nigdy nie było, to nie powinno mieć to żadnego wpływu na stan cery. Aczkolwiek, jak już pisałam nie miałam tego kremu, więc po samym dotyku kremu nie mogę stwierdzić, czy produkt posiada ich dużo czy mało. Cytat:
Cytat:
W piekle mają dla mnie specjalne miejsce. Nazywa się TRON. Edytowane przez cheneelle Czas edycji: 2011-08-21 o 20:17 |
||||
|
|
|
#144 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wy już jutro będziecie mieć paczunie, a ja muszę czekać do czwartku
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak myślisz czy te kremy punktowo by się nadawały? Bo mam 3 takie przydnie blizny czerwone po wypadku na brodzie i chciałam je skorygować lekko kremem. Dałyby radę?
|
|
#147 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też nie popieram takiego działania, na rynku trzeba grać w 100% fair, a poza tym mój wielce czasochłonny zawód nie pozwalałby się w "takie nieuczciwe i nieetyczne coś" bawić ![]() Cytat:
![]() Na tą chwilę mogę powiedzieć, że krem (dzienny) po jednym dniu całkowicie rozjaśnił mi wągry znajdujące się na nosie (w innych miejscach nie mam takiego problemu)
|
||
|
|
|
#148 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do Garden of Eden bardzo mi się zapach podobał w katalogu, ale pisałyście tu, że wysusza, dlatego bałam się go polecić. Skoro teraz są pochwały to może jednak zaryzykuję ![]() Lagoon wiem, że już ktoś "u nich" zamawiał raz, więc nie będę brała. Reflection w ogóle nie miałam, nawet nikt nigdy nie zamówił więc też nie będę ryzykować. Chyba wezmę Mystique i Garden of Eden (ewentualnie któryś z tych cytrusowych, powiem chłopakowi, żeby przekazał jakieś informacje)A o krem też każę wypytać, ale już podałam właśnie te za 7,90 z Avon Care i za 9,90 z Naturals, chyba sobie coś Teściowa wybierze ![]() Lubie doradzać, ale decydować za kogoś już nie. Bo wiadomo, co mi się podoba ktoś może uznać za coś okropnego. Więc dziękuję za wszystkie opinie, jak zwykle je przekażę ![]() |
||||||
|
|
|
#149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja do aż jeszcze następnego tygodnia. oebele witamy
I wish for this night-time to last for a life-time The darkness around me Shores of a solar sea Oh how I wish to go down with the sun Sleeping Weeping With you... AVON Edytowane przez Pani_Wood Czas edycji: 2011-08-21 o 20:55 |
|
|
|
|
#150 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mniejsza o to będzie poprawa, a takim pisaniem nie myślałam, że lekceważę osoby czytające
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

A i nie mam żadnych chętnych na farbę, a chcę suszarkę
A jutro rano będę składać zamówienie, w ogóle ten katalog jest kiepski, nawet na 200zł nie mam, a w ostatnim miałam na 1300 zł.

AVON

i nie ma zainteresowania...u mnie wszyscy się krzywili jak mówiłam że wchodzą farby...w poniedz.w pracy pokażę katalog,ale pewnie nikt farby nie weźmie