![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Śląsk
Jeśli będzie wiadomo dokładnie, które parasolki wchodzą w grę, to ja nie widzę problemu - grupę dziewczyn łatwo będzie zauważyć. A może na zarezerwowanych stolikach ( bo takie będą o ile mnie pamięć nie myli? ) po prostu postawic winietkę z napisem WIZAŻ?
![]()
#122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to by tez ulatwilo. Jak siebie znam potrafie byc paskudnie niesmiala i wystraszona, to jak nie bede miec 1000000% pewnosci ze to TEn stolik to zwieje raczej niz podejde i sie spytam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Killing me softly
|
Proponuję ustawić na dworcu jakąś Wizażankę trzymającą stosowny transparent
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
"Pielęgnuj swoje marzenia. Trzymaj się swoich ideałów. Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko Ty słyszysz. Wielkie biografie powstają z ruchu do przodu, a nie z oglądania się do tyłu." Paulo Coelho |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
wlasnie wrocilam z wojazy pokazowo szkloeniowych!! ja sie tez pisze na 16 lipca!! 17 jade na wakacje wiec bede napewno!!! ale fajnie by bylo!! ale tyrzeba zarezerwowac stolik bo naprawde bedzie duzo ludzi na rynku
chyba ze pojdziemy naprzeciw M'DONALDA tez sa parasolki i cukiernia pod zielonymi parasolkami i jest tam spokojniej niz na rynku ,Rynek mozemy zwiedzic!! a przy okazji zapraszam Was jutro do M 1 DO REALA w ZABRZU!1 na targo mody slubnej mam tam pokaz ok 17 na scenie z moimi stylistkami a ATRAKCJA JEST MOJ SYNEK , KTORY TEZ UCZESZE KOKA!!!!!! A caly dzien od 15 czeszemy modelki i robie pokazy mody slubnej z moimi peknymi modelkami i wspanialymi modelami !! jak kto moze ZAPRASZAM!!! GAGA MAMY TEZ TAM STOISKO Z ZE SPRZETEM , ABUMY ZE ZDJECIAMI , PALETE FARB, MOZEMY DOBRAC KOLOR IDT!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
"Pielęgnuj swoje marzenia. Trzymaj się swoich ideałów. Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko Ty słyszysz. Wielkie biografie powstają z ruchu do przodu, a nie z oglądania się do tyłu." Paulo Coelho |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
abo z tymi co przyjad piechotka ![]() moze identyfikatorek z nickiem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co , juz sie odzywa moja wrodzona niesmialosc
![]() ![]() ![]() Ale i tak juz nie moge sie doczekac spotkania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
najlepiej sie spotakc w jednym miejscu, a na na Rynek , czy tak jak ja niesmialo zaproponowalam (ale nikt nie zauwazyl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
acha, mnie juz troche znacie ...jestem dosc duza... mogę być znakiem rozpoznawczym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
najlepiej faktycznie spotkac sie kolo mc donalda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CO sie bede szczypac ![]()
#136 |
Zadomowienie
|
Nieśmiało nalegam, by miejsce spotkania było jedno i z góry ustalone - bez wędrówek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Na rynku jest ksiegarnia Empik, jest fontanna Neptun, jest Swiat Ksiazki, wybierzcie punkt i sie tam zbierzemy, osobiscie proponuje fontanne
![]() ![]()
#138 |
Zakorzenienie
|
ja tez tak uwazam, poniewaz nie ma tam tlumu ludzi, a pozatym z dworca czy to atobusowego czy tym bardziej kolejowego, czy wlasnie dla osob kierujacych , jest to wygodne miejsce, glowna ulica jest zwyciestwa a mac jest tylko tam jeden
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Jak ja wam zazdroszcze tego spotkania
![]() Chetnie dolaczylabym do was lecz nie da rady ![]() ![]() Kartka A-4 z napisem wizaz, slonecznik w rece, transparent i to haslo: "ucho od sledzia" ![]() ![]() Napiszcie po spotkaniu pare slow, jak sie odbylo i jak dlugo sie szukalyscie ![]() Pozdrawiam i caluje wszystkie wizazanki ze Slaska ![]()
#140 |
Zakorzenienie
|
ja ostatniego czerwca wracam do Żywca - obecnie jestem w Zabrzu... prawdopodobnie wyjade do Anglii więc nei będzie mnie na spotkaniu
![]() dziewczyny koniecznie wklejcie fotki i zdajcie relacje jak było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
To ja proponuję żeby każda miała pędzelek do makijażu w ręce
![]() No a tak na serio to może rzeczywiście kwiatek albo wstążeczka, taka mała np. fioletowa albo żółta przypięta do ubrania. I może od razu spotkajmy się na Rynku jednak. |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
sorry dziewczyny ja nie w temacie
![]() a co do znaku rozpoznawczego to może wizażowe koszulki,niezły ubaw kilkanaście kobietek w takich samych koszulkach,niezła kampania reklamowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co ja się już gubię trochę.
Ustalmy fakty: 16.07, godz 15:30, rynek pod fontanną, hasło: "zaczarowany pierniczek" odzew : "kopytko" ![]() A tak na poważnie - znak rozpoznawczy - może faktycznie jakaś wstążeczka na ręce ? |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Czytając ten wątek można się nieźle uśmiać
![]() Nawet nie chcę sobie wyobrażać jak się rozpoznacie i dojdziecie na miejsce stosując te wypisane pomysły ![]()
#145 |
Zakorzenienie
|
buahahah
![]() Mnie poznacie po tym jak sie bede tarzac ze smiechu na betonie, gdy uslysze od ktorejs haslo na odzew "kopytko" ![]() Aferko, wszystko sie zgadza ![]() ![]() ![]()
#146 |
Zakorzenienie
|
Fontanna nie jest duza, wiec mysle ze krag pudernic rozpoznamy
![]() ![]()
#147 |
Zakorzenienie
|
No tak, tylko jak już pisałam niestety nie pojawię się na zlocie
![]() Wyjeżdzam na wakacje na początku lipca, ale Wam może bardzo pomóc w rozpoznaniu się wklejanie fotek.
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
hmm no tak, zapomnialo mi sie
![]() zobaczymy moze wstazeczki a moze "podazaj w strone japy ze zdjecia" ![]()
#149 |
Zadomowienie
|
No kobitki jak ja bedę w zabrzu to przyjadę na spotkanie , w domu znajdę jakieś zdjęcie i wkleje, o matko ja się wstydzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.