![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
Tak bardzo Cię kocham, nie wstydzę się tego.
Gdy jestem przy Tobie cały świat znika, a życie nabiera znaczenia. Świat emocji jest tak skomplikowany, odpowiednie nazwanie konkretnych uczuć jest jeszcze trudniejsze. Najważniejsza sztuka życia: uśmiechać się zawsze i wszędzie, nie żałować tego co było i nie bać się tego co będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
'' Nie dobijaj się, nie otworzę ci,
nie wyglądam dziś przesadnie ładnie.''
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
nie chcę Ciebie kochać, jeśli Ty mnie nie kochasz.
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
"you put your arms me and I'm home
obejmujesz mnie i jestem w domu I can't find a reason to be loved nie mogę znaleźć powodu, by być kochaną How many times will let you me change my mind and turn around? Jak wiele razy pozwolisz mi zmieniać zdanie i się odwracać? I can't decide if I'll let you save my life or if I'll drown Nie mogę zadecydować, czy pozwolę ci ocalić moje życie, czy utonę. there's been so many fights that I fought and I never won uczestniczyłam w tak wielu walkach, a żadnej nie wygrałam and word on the street is she did to you what you did to me. a plotka głosi, że ona zrobiła ci to, co ty zrobiłeś mnie My heart isn't black and blue anymore And your words don't mean a thing Moje serce już nie jest posiniaczone I twoje słowa nic nie zmienią you dug this grave fits me perfectly wykopałeś ten grób idealny dla mnie I didn't even say that you died But it wouldn't have been such a lie Nie powiedziałam nawet, że umarłeś Ale to nie byłoby kłamstwem And I keep waiting For you to take me You keep waiting To say what we have i wciąż czekam byś mnie zechciał a ty wciąż czekasz by określić to, co między nami jest"
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Życzę temu Wątkowi, by przez pewne "mądre główki"
nie odeszły najlepsze. "(...) już nie ma dla nas naszej radości."
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
'Pewien indiański chłopiec zapytał kiedyś dziadka: Co sądzisz o sytuacji na świecie? Dziadek odpowiedział: Czuję się tak, jakby w moim sercu toczyły walkę dwa wilki. Jeden jest pełen złości i nienawiści. Drugiego przepełnia miłość, przebaczenie i pokój. -Który zwycięży? - chciał wiedzieć chłopiec - Ten, którego karmię - odrzekł na to dziadek. Dzisiaj noc, a gwiazdy jakoś tak złowieszczo milczą. Noc, a księżyc chyba dzisiaj płacze deszczem. Powietrze coś chyba skrywa, cisza trawi myśli trzymając powietrze w ręce z ciszą na bezdechu
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
oj oj jak Wy pędzicie, aale jakoś wszystko udało mi się nadrobić
![]() Kochajmy się za rogiem, na przystanku i pod kinem. Nie przestawaj mówić mi, że chcesz. A po jutrze wzejdzie słońce. Spali ogniem każde zdanie naszych wspólnych nocy dwóch. Nie będziemy nic pamiętać. To właściwie nic. Tak tylko się zakochałam.
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
“któregoś dnia obudzisz się tęskniąc za mną
i zrozumiesz ile dla Ciebie znaczę. ale wtedy ja, obudzę się tęskniąc za kimś, kto nie potrzebował aż tyle czasu, aby to zrozumieć.” |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
chciałabym móc wejść do Twej głowy.
zobaczyć siebie Twoimi oczami. wejść do serca i tam pozostać. zastanawia mnie to, jak ludzie potrafią spotkać ta jedyną, największą miłość swojego życia. czy to oni mają tyle szczęścia, czy to ja szukam księcia z bajki, zamiast Ciebie w niego zamienić? śniłeś się mi dzisiaj. był to najwspanialszy sen jaki pamiętam. był pełen ciepła i miłości. pierwszy raz w życiu czułam się tak cudownie, spokojnie i bezpiecznie. czułam Twą obecność. szkoda, że to był tylko sen... jeden twój uśmiech = tysiące mych myśli dlaczego z powodu takich głupot jak wiek czy pochodzenie rezygnujemy z potencjalnej miłości swojego życia? ze strachu.
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
dwa słowa wypowiedziane na wiatr.
wyobrażam sobie, Ciebie i mnie całujących się na rogu ulicy zakochanych. zabierz mnie do Paryża, do miasta zakochanych, a tam pod wieżą Eiffla będziemy całować się namiętniej niż zawsze. nie pisz poematów, nie śpiewaj serenad! kochaj mnie jak zwyczajny chłopak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Zbyt wiele samotnych dni, zimnych nocy. Chciałabym poczuć ciepło drugiej osoby, jej dotyk, przytulenie.. Z trudem witam nowy dzień. Zamykam się w sobie... Czuję że sięgam dna, emocjonalnego dna... To wszystko ciągnie się już tak długo.. Tracę grunt pod sobą.. Coś się we mnie zatraca, ginie, przepada. Czy ja umieram? Tracę duszę? ... Boże, oby nie. ![]()
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
dla szpanu, to ja mogę włosy na kolory tęczy zafarbować a nie udawać że kocham. byłeś jedynym błędem, którego nie żałuję.
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
M U C H Y :
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Powoli wchodź po swej drabinie i konsekwentnie rób to co sobie założyłeś.
Wiem, że jest trudno, lecz jeśli nie złamiesz schematów, Tylko przez lornetkę zobaczysz drogę do lepszych czasów. Pojawiam się i znikam, taka rola Magika, przy tym trwam, jestem tam... Zaufaj jeśli potrafisz, mnie nigdy nie stracisz... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
witaam w nowej części pierniczki ; ***
_________________________ ____________________ niektórych ludzi nie da się zatrzymać . przychodzą tylko po to , żeby odejść . wielkie sorry , za to , że nie umiem się powstrzymać od śmiechu , kiedy przytulasz laskę , której największym problemem jest złamany tips . zszedłeś na dno . totalne , głębokie dno , frajerze . moje życie to paskudna , wredna , zasrana tragedia napisana przez cynicznego psychopatę . - kochasz go nadal prawda ? - skąd Ci to przyszło do głowy ?! - widzę , wciąż gdy słyszysz jego imię błyszczą Ci się oczy . uśmiechasz się tak specyficznie i nabierasz rumieńców . - to wspomnienia . ale tak kocham Go . - To mu to powiedz ! - żeby miał mnie za idiotkę ? i jeszcze miał satysfakcje ze wygrał ? o nie . - to chcesz żeby tak odszedł ? być może na zawsze ? z inną ?! - jeśli to da mu szczęście to tak . - aj niech żałuje , że tego nie słyszy , idiota nie wie co stracił .
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
'Tyle razy umierałam, szukając nieba.
Ale to były tylko majaki po zagubionej duszy.' Wszystko miało swoje znaczenie. Nawet cierpienie kiedy inni cierpiący pytali 'dlaczego ja'. Nie potrafili odczytać sensu swego cierpienia. Mnie też nie rozumieli, a więc w końcu zamilkłam. Byłam niczyja.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ___
Gdzieś tam rozum starał się mnie ostrzec, ale ja chciałam być niemądra! Chciałam czuć Jego pocałunki na swojej szyi, na swoim ciele! Ktoś powiedział kiedyś mądrze ‘ nie zaczyna się dwa razy od początku ‘, ale kocham Go i nie potrafię Mu odmówić.
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Tak wiele rzeczy jest pięknych, jeśli patrzy się z bliska. Przez całą wieczność. Bądź. Aż do ostatniej sekundy, martwa cisza.
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Ja tylko na chwilę.
" Więzi między nami nie rozdupi nawet dynamit ! "
![]()
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
''Mam tak wiele, a uczucie dla niego pochłania wszystko; mam tak wiele, a bez niego wszystko staje się niczym. – Zobaczę go! – wołam, budząc się rankiem i spoglądając radośnie na słońce. – Zobaczę go! – Na cały dzień nie mam pragnień innych. Wszystko, wszystko skupia się w tej nadziei. Nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to byłaś szczęśliwa Jak się tak leży godzinami w nocy, to myśleniem można zajść bardzo daleko i w bardzo dziwne strony.''
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-09-14 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
BAN stały
|
każdego dnia
wstaje nowe słońce, na świat przychodzą nowi ludzie, zostają wyznaczone nowe cele. każdego dnia masz nową szansę, by się we mnie zakochać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
boundlessly <3 okradłam wspaniałe !
A teraz płacisz , najsurowszą ze wszystkich kar Coś przepadło ,coś pękło już nic nie jest istotne Tęsknie , ale nie wróce dzisiejszej nocy nie mam darmówek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Ten stan się wciąż powtarza... Co wieczór czuję ten sam, intensywny ucisk na sercu... Samotność stara się zabić mnie w najgorszy z możliwych sposobów.. Celuje prosto w serce, które i tak z wielkim trudem wystukuje swój rytm.. Dławię się własnymi łzami, dusi mnie bezsilność... Cierpię... Dłonie są niczyje... a Ciebie już nie ma ... ![]()
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
'' Kiedy człowiek za bardzo kocha, cierpi bezprzerwy. ''
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Czy to źle, że chcę tego od kogoś innego?
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
“Witamy w miejscu, gdzie telefony nigdy nie dzwonią. - Co to za miejsce? - Samotność, kochanie.
Im słabsza jesteś, tym silniejszą udajesz Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja . Nie potrafię sobie Ciebie odpuścić. Znów odchodzisz i nawet się nie odwrócisz. Zupełnie tak, jakbyś już nie kochał.” |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.
słodkie słowa na 'em'. miłość nigdy nie umiera, chociaż ludzie się ze sobą rozstają. miłość trwa wiecznie. trzeba uważać, bo gówno ma swój ciężar. gdy patrzę na to co jest to rzygać mi się chce.
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
"miasto, gdzie żyjesz
też może być miastem aniołów! jedno spojrzenie, jedno dotknięcie wniebowstąpienie i wniebowzięcie. najcudowniejsza uczuć zawiłość zmienia się pierwsza w ostatnią miłość. nigdy nie mija pierwsze kochanie świat je zabija nim zmartwychwstanie. im świat większy tym bliższa bliskość. Trudno - nie mam żalu, dziś przebaczam już, tak musiało być, los nasz tak chciał. Pan nawet nie wie o czym mówię Pan nie potrafi żyć we śnie."
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
spotkała się ze swoim sercem przez przypadek , tak na chwilę . zapytała je dlaczego kocha właśnie Jego . ? dlaczego nikt inny , tylko on . ? Serce uśmiechnęło się , ale nadal nie odpowiedziało na jej pytanie . ona , jak mała dziewczynka nie zrozumiała milczenia . tupała nogami o podłogę ciągle pytając : no dlaczego . ? Serce w końcu jej odpowiedziało . to przeznaczenie .
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.