![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
u mnie była sąsiadka. Szukała pracy rok, w końcu znalazła i mam zamiar popchać jej moje cv. CO prawda zarobię z 500 zl mniej, ale praca tylko na dwie zmiany, wolne weekendy, nie będę musiała tak zapieprzać jak obecnie. Czekam z dostarczeniem jej cv na @ czyli tak do przyszłego piątku. Jak dostanę @ to ide do gieniowej po antyki i odkładamy staranka na 2 lata.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Saga wielkie dzięki za odpowiedź
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maluśna cudo tuniczka ![]() A wczoraj przegrałam aukcję na All ![]() ![]() A dziś przegrałam taką piżamkę, ale stwierdziłam że więcej nie dam : http://allegro.pl/carters-carter-s-p...803702126.html miałam też cartersy i są fajne, ale bez jaj dawać tyle za piżamę ![]() Kupiłam tą : http://allegro.pl/disney-polarowa-pi...817098806.html (i razem z tą z aukcji Jowiszkowej będę mieć dwie na zmianę ![]()
#123 |
Zakorzenienie
|
bry.
dzis dzien jak co dzien. jak zwykle zalatana jestem itp... kolezanka byla u nas i pokazala mi swoja umowe. wyszlo, ze place o 30zl wiecej niz ona za przedszkole, a B chodzi tyle samo godzin co jej syn. okazalo sie, ze mam policzone za 4,5godz. dodatkowo, a umowe mam na 8-16. takze babka sie pomylila i musze jutro isc ja zmienic. od razu zmienie godziny na 8-15, bo i tak Antosie bede odbierac o 14. aaa zapomnialam pokazac. jak mi sie raczej nie podobaja takie rzeczy, to te mi sie na prawde spodobaly. sprobuje cos tez sama wymotac: http://allegro.pl/bawelniana-opaska-...811120269.html |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Kasia - ładne te polarkowe piżamki, a ta carters`a....
![]() ja też muszę nabyć jakąś cieplejszą, w tym roku kupiłam na zimę taką z frotki i jest super - mięciutka i nic się z nią nie dzieje ![]() ![]() szperam po necie i nie mogę żadnego ciekawego wzoru na tunikę dla młodej wygrzebać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- łaaał, Verona - zbieram szczenę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
hello
padam, padam na pysk ponownie, podwójne macierzyństwo mnie wykańcza ![]() jejku tyle kasy za piżamkę omg, to nie na moj portfel oczywiście ![]() ale będziemy stroić swoje lasencje Veronka , nie ? ![]() ![]() ![]() ![]() jednak cieszę się, że mi się mała bobasowa trafiła ![]() ![]() ![]() fakt niezaprzeczalny, to bardziej się dziewczynki stroi niż chłopców, mówię to ja z mojego doświadczenia , oczywiście ![]() dziś pani z przedszkola poskarżyła sie na chłopaków, że nie chca brać udział w rytmice, Miki zapatrzony w Krzyśka też strajkował, a pani mówiła, że oczka mu sie uśmiechały do zabawy, ![]() to są plusy i minusy sąsiedzkiej komitywy w przedszkolu mamy tablicę, a tam rozpiska, czy dzieciaki jedzą , czy nie i które posiłki ![]() ![]() ![]() dziś na kolację , dwie bułeczki z serem plus napój kakaowy , szok, gdzie mu się to zmieściło w żołądku ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-09-14 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
o Veronka u nas też klocki z płatnościami za przedszkole, co prawda nie nasze, ale koleżanka mi mówiła wczoraj w pracy że właśnie u niej są tak rozbieżne kwoty że siwy dym. Ona płaci tyle co ja-136,60 (3 godziny odpłatne) a ma koleżanke która ma 4 godziny płatne i płaci 40 zł
![]() No nic zmykam do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Judi , a co to za czas 2 lata? chcesz sie wdrożyć? odetchnąć, czy o co biega z takim terminem przerwy w staraniach bobasowych?
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Anka - Ty sie ciesz, że Miki tyle je
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
ojacie, włączył mi się TAP MADL..... rany jaki pustostan.... co za durna dziewucha. co za durny program
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Kasiulka ale cena za pizamkę ![]() ja dzis sie dowiedziałam ze za ta godzinę co będzie j.angielski to sie nie płaci, wiec wyjdzie mi dycha mniej miesięcznie, czyli za język nie 45 a 35, spoko ![]() ![]() ![]()
#134 |
Zakorzenienie
|
Ale wam zazdroszcze strojenia malych ksiezniczek
![]() Jutro mial byc pierwszy dzien rpzedszkola, a bedzie doktorek, bo mlody sie rozchorowal..hmmm... |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
uuuu. Marti
![]() ![]() ![]() ![]() Sosna - przełącz badziewie ![]() ![]() ![]() ![]() pomalowałam se pazurki na taki pięęękny szmaragdowy ni to zieleń ni to turkus ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może w tym cyklu się jednak udało ale jakoś specjalnie w to nie wierzę ![]() Z tą nową pracą jest kicha taka że obecnie przyjmują dużo osób bo nową siedzibę otwierają. Boję się, że jeśli będę przeciągać to się nie załapię ![]() ![]() no nic, wszamałam kanapkę i idę w kimonko ![]() Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2011-09-15 o 05:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() jak to fajnie jak dziecko idzie chętnie do przedszkola, w poniedziałek jeszcze były płaczki w oczkach a od wczoraj mega smajl i autentycznie sie cieszy ![]() ![]() ide dzis w koncu zrobic paznokcie, moja kosmetyczka miała 3tyg urlop. Moja dłonie wołają o pomoc ![]() Judi trzymam kciuki za powodzenie misji ![]()
#138 |
Zakorzenienie
|
Heloł,
To Takusna super, ze u Ciebie jest bez placzu. Moj se musi poslimtac jak wejdzie do sali, byleby pani Jola przytulila ![]() Ja pazurki robilam w poniedzialek bo tez wolaly juz o pomste do nieba ![]() Na szczęście znów są super ![]() ![]()
#139 |
Zakorzenienie
|
a jak Piterek sobie radzi bez pieluchy w przedszkolu? i w ogóle juz chyba bez pomyka co?
![]() moje pazurki tez będą krótkie jak zwykle ![]()
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Malusna nie no co ty, smarki i tyle
![]() No wlasnie jak tam Piter z pielucha? u nas to juz normlanie nie ma nocnikow, tylko dzieci wychodza do wc. Wlasnie uczymy mlodego mycia rak, przecierania muszli.. Szukam przenosnej zamrazarki.. ale ceny powalaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Pieluchy to juz wspomnienie. Pieknie korzysta z toalety przedszkolnej. W domu jeszcze z kupka problem, bo jednak nie robi jej codziennie, wiec troche kombinuje jak go ciśnie na kupkę. Muszę zachęcać i jak już nie ma zmiłuj to wtedy siada i robi. Niestety bez wysiłku sie nie obędzie i to go chyba najbardziej stresuje, że to będzie bolało
![]()
#142 |
Zakorzenienie
|
Anis ta kupka to byla nasza zmora przez dluzszy czas, poniewaz mlody tak samo wstrzymywal, a potem bal sie zrobic, bo byla twarda. W Polsce dziadek Tadzio pomogl mu przekonac sie, ze to nic trudnego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Ania, a duzo jada jogurtow?? Borys ostatnio zamiast slodyczy sam wola o jakis jogurt albo serek, takze zdziwil mnie. ALe to dobrze, u nas malo slodyczy sie jada i ja tez wlasnie wole jogurt zjesc.
Kasiulka, a Ty co swoja pandore sprzedajesz?? czy kupilas w nadmiarze? |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
hejka
Młoda pomyka dziś w koralach bursztynowych, ma jakieś mini smarki w nosie, wiec moze szybciej jej przejdą ![]() Miki zjada, jogurty, kefiry, itp. nie ma problemów kasztanowych, codziennie po otworzeniu oczu, biegnie do łazienki ![]() ![]() ![]() co do siurka, to mojemu nie odkleiło sie do końca ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-09-15 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
tak Veronka, je duzo jogurtow, warzyw, z owocow tylko jablka, a mimo to jak go na kupke ciagnie to wstrzymuje i kupa odjezdza na blizej nieokreslony termin
![]() nie wiem jak sie sprawa ma w przedszkolu, bo tego nie monitoruje ![]() mam swiadomosc, ze lekarstwa i syropy jakie bierze czesto powoduja albo biegunke, albo zaparcie, a on generalnie ciagle cos bral ostatnimi czasy. Co do stulejki to nie mam pojecia, bo nie da sobie tego naciagnac. A na moj gust ma stulejke i chyba w przyszlosci bedzie musial miec interwencje chirurgiczna. ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- aha slodyczy nie jada, bo nie lubi ![]()
#146 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Witam.
U nas znów słoneczko, i w miarę ciepło - jak na wrzesień. Anka jak tak patrzyłam na te stulejki, to mnie ogarnęło przerażenie, i dobrze że mój ma to już za sobą i nie musimy mieć żadne interwencji chirurgicznej. Judi ja trzymam kciuki za powodzenie misji A co do pracy, to może jednak by ci się trefiła jeszcze lepsza praca -jednozmianowa ![]() Mario trzymaj się,nie daj się chorobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
ładny ten kombinezon, kolor brązowy bardzo mi się podoba
![]() ja dziś jakaś zdechła jestem, @ przylazła ale to nie przez to bo ja jej nawet nie odczuwam ![]() ![]() po pracy lecę po młodą do przedszkola i jedziemy do Poznania jednak ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Maluśna super
![]() ![]() ![]() Jowiszkowa jesteś kochana, dziękuję. Kombinezon przepiękny ale coś mi się zdaje, że cena zajedzie daleko ![]() ![]() A wiecie co się dziś stało? zamówiłam dla Oli takiego gumowego konika do skakania, moje dziecko przeżywa o niczym innym nie mówi, czeka na tego konika i dziś spodziewałam się dostawy i faktycznie paczkowóz przyjechał odebrałam dużą paczkę i mówię Oli zobacz konik, będziesz skakać, ona się cieszy, mój brat otwiera przesyłkę a tam pełno papierosów ![]() ![]() Ver_Onka sprzedaję pandorę bo potrzebuję 360 zł (już z rabatem) na Chamilię ![]() ![]() ![]()
#150 |
Zakorzenienie
|
Kasia pokaż jaki konik
![]() ![]() wieczorem kończy mi się jedna aukcja. trzymać kciuki! jak mnie ten wiatr wnerwia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.