![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety są głupsze - twierdzi PiS
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chciałam zwrócić uwagę na jeszcze jedną rzecz: kiedyś był taki "podział", że kobiety to humanistki, a mężczyźni - ścisłowcy. teraz i humanistkami nie możemy być ;( tylko mężczyźni piszą wartościowe rzeczy. co tam jakaś Szymborska czy Virginia Woolf, to się nie liczy. a Skłodowska pewnie nie istniała wcale, to taki święty Mikołaj trochę. żeby kobiety się lepiej poczuły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja idę popełnić samobójstwo bo wiem, jak działa internet, więc żaden mnie nie zechce. A czymże jest kobieta bez pana i władcy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak serio, to ta przemiła pani z PiS-u chyba nawet do szkoły podstawowej nie chodziła, skoro myśli, że wszystko napisali i wynaleźli mężczyźni. Cytat:
A żeby wiązać się z takimi... Nie, naprawdę tego nie rozumiem i nie pojmuję. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Tego to ja nie wiem, ale mam z mamą pewną teorię co do jego wypadku kiedyś-kiedyś-co to się na nóż w kuchni przypadkiem nadział...
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2954236 2]No to zmienia to trochę postać rzeczy...
Księcia masz? Jak tak to już hop hop dzieciaczki płodzić, tylko od razu bliźniaki coby z głowy wybić wszelkie głupoty! ![]() Ja księcia to nie, ale mogę mieć księdza, myślę, że to by się pisowi bardziej spodobało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Widocznie babka na swojej drodze życia spotkała samych 'mądrych' facetów.
U mnie za to było odwrotnie .. ![]()
Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile Kid Cudi Edytowane przez Bayje Czas edycji: 2011-09-21 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem ciekawa, jaki jest facet kobiety o takich żalosnych poglądach. Jedno jest pewne, za bardzo wysilać się nie musi, bo wyższość ma już daną z natury, wystarczy, jak jakąś nedzną wypłatę do chałupy przyniesie no i nie bije.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Konto usunięte
|
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7697842_n.jpg
prosto z jej facebooka. Na zdjęciu widzimy jak prezes Kaczyński tłumaczy gąskom jak działa internet, a one gęgając taktownie i kręcąc loka twierdzą że wszystko zrozumiały. widzimy fascynacje na ich twarzach i jednocześnie ten kobiecy lęk przed nieznanym i oczekiwanie że mężczyzna zasłoni je własną piersią przed trojanami i wirusami których w internecie pełno. wzruszająca to scena. ciekawe kto jej tego facebooka założył, mąż, ojciec, chrzestny? nie jestem w stanie wyjść z podziwu że potrafi obsługiwać komputer... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A prezes... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
http://wybierzpis.org.pl/chodzcie-z-nami/
normalnie mi wstyd. to nie przypomina polityki tylko top model, mówiąc szczerze gdyby usunąć napisy pomyślałabym że to zwiastun kolejnej edycji. blondyneczki na szpileczkach z gitarkami, pistolecikami w dłoniach jak aniołki Charliego i skuterkiem. do tego słodka fociunia z pieskiem. moja macica zaraz zacznie płakać ![]() jeszcze krótsze spódniczki i dłuższe szpileczki i blond włoski, więcej szczeniaczków i kociąt, do tego zdjęcia kwiatów i małych dzieci, a najlepiej płodów = idealny plakat wyborczy a teraz przepraszam, samiec mówi że internet musi iść do toalety i się zdrzemnąć więc chyba muszę wyłączyć komputer, nie wiem, nie znam się. Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2011-09-21 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tak, płody, zarodki najlepiej. I zmienić prawo, żeby sekundę po poczęciu zarodek był obywatelem. Patrząc na to przypomniał mi się filmik, kiedy członków młodzieżówki Pisu o coś zapytali (nie pamiętam, o co), a odpowiedź była w stylu "yyy bo my chemy ten... no tego i w ogóle... generalnie... no żeby tak w zasadzie było lepiej no". Pamiętacie może, co to było? Bo obejrzałabym sobie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobre. ![]() Ja się zastanawiam czy te kobiety naprawdę tak myślą czy to jakiś plan na wybory pana prezesa Jarosława... ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
![]() Poprawiacie mi humor. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Patrze na tą strone ... i tam wszystkie ukończyły 'męskie' kierunki.
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wychodzi na to, że jestem 'ewenementem' wg tej pani z PIS, bo w dodatku studiuję na akademii górniczo-hutniczej ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-09-21 o 18:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Wczoraj SAMA(!!!) wgrałam Windowsa i (o dziwo!) sformatowałam dysk. Jakaż niepoważna jestem! Tylko czekać aż mój komputer ulegnie destrukcji ![]() ![]()
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Ale jak tak czytam założenia pani Żuraw, to wygląda to ładnie i można dać się zwieść.
U innych kandydatek już nie jest tak zwodniczo, chyba im już mężczyźni nie pomagali tego pisać ![]() ![]() Już pomijam fakt, że podobno nasze państwo jest świeckie i mamy rozdział państwa od kościoła. (żeby nie było, nic nie mam ani do kościoła, ani do wierzących, ba, moje zasady moralne częściowo pokrywają się z wierzeniami chrześcijańskimi, ale głową państwa jest prezydent, a nie Bóg) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2954450 5]Tak. Dodatkowo pani Ż. uzurpuje sobie prawo do mówienia, gdzie jest Twoje, moje, i innych kobiet miejsce.
Samobójcza dyktatura. Ja się pytam - ile jeszcze?[/QUOTE] Aż wszystkie będą znały swoje miejsce u boku swoich księciów [dobrze, że nie księciuniów].
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Hipokryzja
![]() Swoją drogą dobrze, że chociaż ja tu jestem normalna i robię kierunek muzyczny. Kobiecie w końcu poza rodzeniem dzieci i gotowaniem przystoi wyszywanie i granie na fortepianie, ale tylko w stanie panieńskim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co tam jakaś chemia kosmetyczna, anatomia, patofizjologia, immunologia itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Dziwię się, że PIS dał na to pieniądze.
Tak patrze co te Panie mają w planach a zwłaszcza ta jedna .. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#147 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczęta koniec Internetu jest już bliski - ponieważ ja, ukryty transgender w nim pracuję. Szybko proście swoich Panów o wytłumaczenie jak to dzieło szatańskie działa bo pewnie rychło go zniszczę i nawet nie zdążycie posmakować tej wiedzy.
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
Całe szczęście, że ja jestem tylko masażystką. Co tam anatomia, wybrane zagadnienia kliniczne i fizjoterapia. Grunt, że będę mogła zuchwale dotykać ciała tych wszystkich księciów!
![]() Wiem, wiem, zazdraszczacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Oj, zazdraszczamy, zazdraszczamy!
Tylko wybieraj tych prawdziwych mężczyzn, bo będą do Ciebie przychodzić z kontuzjami nabytymi w czasie walki, żeby Twój był zazdrosny...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.