|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 201-Cz
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 201-Cz
Cytat:
Cytat:
Przed nimi miałam maksymalnie 32dniowe. Poczekam do poniedziałku lub do jutra - jak się okres nie rozkręci zrobię test.
|
||
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Wpadłam tutaj tak szybciutko na sekundkę, żeby zlożyć Tobie Ciasteczko nasze kochane i Twojemu TŻ wszystkiego nj naj naj naj na wspólnej drodze życia!!
Tego życzę ja i mój TŻ, który oczywiście mniej więcej wie co na naszym wątku słychać Ja zmykam do mojej siostry "pomacać" jej 9 miesięczny brzuszek i spróbowac się zarazić Miłego dnia
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Prince_polo
Dobry ![]() Dzisiaj znowu cieplutko. Pospaliśmy z TZ do 11 oczywiscie zaczelismy dzien pracowicie Buziaki kochane i miłego dzionka PS. a w ogole to nie wiem czy mowilam ale KOCHAM emotki
|
|
|
#125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja po odtawieniu 3 mc nie miałam @ ten "z odstawienia" miałam normalnie jak w zegraku. A Ty w ogóle nawet tego z odstawienia nie miałaś ? ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Mówią że takie macanie brzuszka pomaga
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Olcia1821to wracaj do nas szybko i zaraź nas tez
milego dnia u siostry
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówisz, że po odstawieniu nie miałam 3 miesiące okresu, a plamienie jakieś miałaś? |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was
Ciasteczko wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Dziewczyny składały Ci piękne życzenia i ja również się do nich dołączam. Ciasteczko życzę Tobie i Twojemu mężowi dużo cierpliwości i wytrwałości w dążeniu do idealnego małżeństwa. Chwilę już jesteśmy na tym forum i każda z dziewczyn wie, że w swoim mężu masz przyjaciela, jak również osobę którą bardzo kochasz... i niech to się nigdy nie zmienia. ps. mam nadzieję, że weselicho jest udane, a Wy mega szczęśliwi A teraz trochę o mnie, a raczej o wynikach mojego męża... Otóż mój mąż ma bardzo dobre wyniki nasienia. Lekarz mu powiedział, że w swojej karierze jeszcze tak dobrych wyników nie widział. Chociaż z jednym mi ulżylo. Ja ten cykl musialam sobie odpuścić ponieważ owulacji nie będzie. Zobaczymy jak w następnym. |
|
|
|
|
#129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
Ciastek Wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze życia, radosnych chwil, słońca na codzień szacunku wsparcia i oczywiście mnóstwo miłości buziaki kochana
![]() tak wogóle cześć wszystkim witam również nowe staraczki i życze szybkiego zafasolkowania, ja już po całym zamieszaniu w pracy już teraz będzie w miarę na luzie na szczęście ale dziś to poprostu padam na twarz...... ale postaram się jeszcze nadrobć zaległości i poczytać co się działo Aga_bre jak się dzis czujesz????
"Pokonanym jest ten, kto się uznał za pokonanego" MADZIA 10.04.2013 godz. 11:30 ![]() |
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
Cześć.
Ciekawe jak tam nasze prince_polo mam nadzieję, że jak ochłoniesz Ciastku to jakąś relację nam tu napiszesz ![]() Ja mam wrażenie, że z dnia na dzień czuję się coraz gorzej psychicznie dobrze, że mąż jest przy mnie, bo nie wiem jak bym sama sobie radziła Dzisiaj musiał pojechać na kilka godzin do pracy to zawiózł mnie do rodziców. Dziewczyny powiedzcie mi, jeśli się orientujecie, bo tak się zastanawiam czy wszystko jest w porządku po tym zabiegu, bo ja w sumie krwawiłam niewiele tylko przez ok. 2-3 godziny zaraz po (nie licząc oczywiście tego krwawienia po tabletce przed zabiegiem). Dziś dopiero pobolewa mnie trochę podbrzusze jak na @ i mam śluz bardzo lekko podbarwiony krwią, a poza tym żadnego krwawienia. Powinnam się cieszyć, czy martwić, że coś się tam blokuje?
|
|
#132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
buziaki
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
Martinka jak się czujesz?? Mam nadzieje że wszystko jest ok
![]() Edit gratuluje wyników męża. Prince spełnienia marzeń dla Ciebie i Twojego małżonka
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prince_polo dużo miłości dla Was na wspólnej drodze. Dolinko a jak Ci mówili lekarze, jak długo mają być krwawienia?? Trzymaj się |
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Troszkę się narobiłam. Już emocje mi opadly i tak sobie myslę, że co będzie to będzie. We wtorek sie okaże.
|
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() wrocilismy od tesciow teraz, ide zrobic jakas kolacje ![]() do pozniej
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Kochane Ciasteczko życzę Tobie i Twojemu Mężowi wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia ,spełnienia marzen- szczególnie tego jednego, najważniejszego teraz marzenia!!!! Mam nadzieję że wczorajszy dzien był dla Was najwspanialszy w waszym życiu! u mnie względny spokój- @ nie ma i myślę że nie przylezie śluz delikatnie podbarwiony czasem sie pojawia ,czekam tylko do wtorku bo wtedy z rana powinna być moja ginka w przychodni, jutro to sprawdzejutro też mam zamiar powtórzyć teścik Aga_bre a jak u Ciebie z objawami? ja mam bolące cyce i zgage ale czasem też mi to zanika, tak np. pół dnia nic potrafię nie czuć |
|
|
|
|
#138 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
. Więcej chyba nie mam. Senna już jakoś strasznie nie jestem. Sama nie wiem. Właśnie przez to, że ja nie mam jakiś takich mega silnych tych objawów, powiedziałabym, ze prawie żadnych to dlatego się martwię, czy wszystko jest ok. Ale już za dwa dni do gin idę. A teraz idziemy do kościółka pomodlić się za pęcherzyk.
MIKOŁAJ Edytowane przez aga_bre Czas edycji: 2011-10-02 o 08:53 |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Życzę miłej niedzieli
kochane dziewczynki![]() Ciasteczko jak tam u Ciebie
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Witam was dziewczynki w niedziele
Ale piękna pogoda dzisiaj A TŻ oczywiście brak i siedze sama u rodziców ![]() Byłam wczoraj u siostry, i oglądałam wpatrzona jak rusza jej sie brzuszek! Normalne nie mogłam oderwać wzroku! To musi byc cudowne ![]() Słyszałam właśnie, że dotykając ciążowy brzuch można się ciążą "zarazić" u mnie się to jakoś nie sprawdza za bardzo, macam go od 7 miesięcy i nadal nic. za to siostra podopowiedziała nową rzecz że podobno trzeba kota huśtać w spódnicy A co do staranek u mnie, to powiem Wam, że właściwie to ja nic nie wiem Wydawało mi się, że od 3 cykli owulka była, bo objawy ciężko było nie zauważyć. W czasie gdy powinno być @ dostawałam plamienie i tak było 3 cykle. Poszłam tydzień po takim plamieniu do gin i ona na USG stwierdziła, że @ jednak przez te 3 cykle nie było i luteina na wywołanie. Teraz nie wiem czy @ przyjdzie normalnie czy znowu będzie potrzebna luteina. Dziś 10dc, nie wiem kiedy spodziewać się ewentualnej owulacji, a nawet jak długi wyliczyc sobie cykl. O ![]() idę się szykowac do kościółka, miłego dnia dziewczynki
|
|
#141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam wrażenie, że od czasu "wyroku" żyję cudzym życiem. Jak gdzieś za ścianą jakąś ze szkła albo w jakimś złym śnie. Jakbym stała obok.
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Dolinko, tulę Cię mocno
ja dziś lenistwo maksymalne szerzę, nie robie nic! Aguniu te objawy które masz to moim zdaniem wystarczające żebyś była spokojna |
|
|
|
|
#143 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
dziewczyny u mnie jakos dziwnie, od piatku boli mnie brzuch tak jak na @ (normalnie @ powinnam dostac we wtorek) i tak boli boli i nic (@ nie ma - na szczescie) mam duzo sluzu przezroczysto bialego, nawet sporo bialego (tylko sie zastanawiam czy to moje czy to żołnierze mojego TŻ) bardzo duzo jest sluzu i piersi mnie az pieką czasami tak bolą.....
![]() az boje sie robic sobie nadzieje ze to fasolka |
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
Messuah życzę z całego serducha żebyś dołączyła do grona zafasolkowanych!!!
|
|
|
|
|
#145 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
My własnie wróciliśmy od dziadków. Super było. Wyłożyłam się troszkę na słoneczku. Poleniuchowałam. Prezenciki jeszcze zgarnęliśmy. Fajnie było.
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
napisalam posta i mi sie skasowal
Witajcie dziewczyny w te piekna niedziele. Caly dzien bylismy poza domem. Bylismy u znajomych i ich 5 miesieczny synek trzymal mojego TZ za palec A potem maluch zrobil sobie z jego reki gryzak Jak wracalismy do domu to TZ powiedzial ze chcialby zobaczyc juz te 2 kreseczki DolinkoNocy kochana sciskam cie mocno, mam nadzieje ze juz niedlugo bedziesz szczesliwa Milego wieczorku
|
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja chcę już jutro!!!! rano zajęcia sportowe a później prosto do TŻ w końcu po całym weekendzie
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Messuah życzę miłych i owocnych starań, żebyś szybko zasiliła grono oczekujących. |
|
|
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
CIASTECZKO KOCHANE PRZEPRASZAM, ŻE DOPIERO TERA ALE NIE MIAŁAM SIŁY DO KOMPA USIĄŚĆ. JESZCZE SIĘ BAWICIE WIEC NIC STRACONEGO
DUŻO MIŁOŚCI, CIERPLIWOŚCI I DZIECIACZKÓW ŻYCZĘ, ABYŚCIE BYLI NAJSZCZĘŚLIWSI NA ŚWIECIE ![]() A ja no cóż bóle się rozkręciły i po 3 rzy dziennie mnie napadają, aleee są słabsze. Jutro rano jade do laboratorium badanka hormonalne porobić (oprócz tsh i ft4 bo już miałam) a we wtorek ginekolog-endokrynolog na 18
|
|
#150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mnie juz zaczely brodawki bolec i macica mnie ciagnie ale boje sie znowu ciazy urojonej wiec sie nie ekscvtuje tylko "grzecznie" czekam zeby zatestowac Najbardziej wkurza mnie to,ze nie moge sie zalogowac do mojego wykresu,bo tam mam haslo z taka literka Jutro popytam co i jak i nadrobie zaleglosci a dzisiaj dobranoc zycze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

tyle dzis załatwiania jezdzenia zawozenia na sale masakra. Wsio juz ząłatwione spowiedz, próbna przysiega
ale sie nasmialam, dzis mi bylo do smiechu a jutro oewnie tam padne z strachu

Tego życzę ja i mój TŻ, który oczywiście mniej więcej wie co na naszym wątku słychać 

milego dnia u siostry 

dobrze, że mąż jest przy mnie, bo nie wiem jak bym sama sobie radziła 

i luteina na wywołanie. Teraz nie wiem czy @ przyjdzie normalnie czy znowu będzie potrzebna luteina. Dziś 10dc, nie wiem kiedy spodziewać się ewentualnej owulacji, a nawet jak długi wyliczyc sobie cykl. O
Najbardziej wkurza mnie to,ze nie moge sie zalogowac do mojego wykresu,bo tam mam haslo z taka literka