Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 201-Cz.III - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-10-01, 10:07   #121
aga_bre
Rozeznanie

Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 201-Cz

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny
Można dołączyć? Wraz z TŻem nie staramy się jakoś specjalnie - tzn. nie wstrzelamy się na siłę w dni płodne, a po prostu kochamy się bez zabezpieczenia. Czekam na pierwszy okres po odstawieniu tabletek, no i nie mogę się doczekać. Dziś mam 32 dzień cyklu i cisza. Wczoraj pojawiło się chwilowe różowe plamienie, potem cisza. Dziś rano znowu różowe plamienie i znów cisza. Plamieniu temu towarzyszą bóle brzucha jak przed miesączką.
Nie chcę się zbytnio nakręcać, ale nie da się też o tym nie myśleć. Teraz całkowicie mam mętlik i nie wiem kiedy zrobić test

Cytat:
Niestety wiem, że po odstawieniu może być róźnie No al jak człowiek odczuwa objawy, to wierzy, że to jest "TO". Piersi mnie bolą, głównie sutki - okropnieee. No i to kłucie raz w jednym, raz w drugim jajniku. Korci mnie zrobić test, ale wiem, że teraz może być jeszcze niewiarygodny.
Witaj. Trzymamy kciuki. A co do testu to zależy jakie masz cykle.

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Dziewczyy jestem pandieta tyle dzis załatwiania jezdzenia zawozenia na sale masakra. Wsio juz ząłatwione spowiedz, próbna przysiega ale sie nasmialam, dzis mi bylo do smiechu a jutro oewnie tam padne z strachu

O boshe!!!!

3majcie z amnie kciukasy kochaniutkie
ide sie wydepilowac
Ciasteczko kochane. Życzę Wam na Nowej Drodze życia jak najwięcej wspólnie spędzonych chwil w zrozumieniu i miłości. Oby wszystkie momenty radości i smutku były tymi, które Was zbliżą do siebie i poprowadzą ku pięknej jesieni życia spędzonej razem.
Stary 2011-10-01, 13:32   #122
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 201-Cz

Cytat:
Napisane przez ninitoja Pokaż wiadomość
Mówi się, że szanse po odstawieniu tabsów na ciążę są spore, więc trzymam za Ciebie kciuki. Jeśli nie daje ci to spać, zrób test, będziesz spokojniejsza. Albo poczekaj jeszcze do poniedziałku, czy się @ nie rozkręci. Objawy mogą być ciążowe lub jak na @, tu niestety organizm lubi robić nas w konia . Liczę, że lada moment pochwalisz się u nas dwoma kreseczkami . Powodzenia!!!

Ciekawe jak tam Ciasteczko. Mam nadzieję, że wszystko uda im się taj jak zaplanowali
Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
Witaj. Trzymamy kciuki. A co do testu to zależy jakie masz cykle.

Ciasteczko kochane. Życzę Wam na Nowej Drodze życia jak najwięcej wspólnie spędzonych chwil w zrozumieniu i miłości. Oby wszystkie momenty radości i smutku były tymi, które Was zbliżą do siebie i poprowadzą ku pięknej jesieni życia spędzonej razem.
Trudno powiedzieć coś o cyklach, bo dopiero co odstawiłam tabletki Przed nimi miałam maksymalnie 32dniowe. Poczekam do poniedziałku lub do jutra - jak się okres nie rozkręci zrobię test.

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 13:36   #123
Olcia1821
Raczkowanie

Wpadłam tutaj tak szybciutko na sekundkę, żeby zlożyć Tobie Ciasteczko nasze kochane i Twojemu TŻ wszystkiego nj naj naj naj na wspólnej drodze życia!! Kochani!! skoro nadszedł taki dzień jak dziś, to logiczne jest, że miłość między Wami musi iskrzyć I oby tak było zawsze! Oby nigdy nie brakło Wam wytrwałości w pielęgnowaniu Waszej miłości, żebyście potrafili porozumiewać się i szanować. Niech miłość Was prowadzi i doaje Wam sił, a każdy dzień spędzony ze sobą, będzie najpiękniejszym dniem w Waszym życiu!!! Tego życzę ja i mój TŻ, który oczywiście mniej więcej wie co na naszym wątku słychać

Ja zmykam do mojej siostry "pomacać" jej 9 miesięczny brzuszek i spróbowac się zarazić no i pomóc urządzać pokoik dla naszej maleńkiej księżniczki, którą niedługo powitamy!
Miłego dnia

Michaił Afanasjewicz Bułhakow
Nareszcie jesteś!!

Ty i ja Kochanie
Olcia1821 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 13:36   #124
misiaczka555
Wtajemniczenie

Prince_polo Życze ci ogromu miłości i żebyście już niedługo z mężem mogli cieszyć sie ze swojego Maleństwa

Dobry
Dzisiaj znowu cieplutko. Pospaliśmy z TZ do 11 oczywiscie zaczelismy dzien pracowicie i zaraz jedziemy na wycieczke rowerowa

Buziaki kochane i miłego dzionka

PS. a w ogole to nie wiem czy mowilam ale KOCHAM emotki

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 13:37   #125
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Trudno powiedzieć coś o cyklach, bo dopiero co odstawiłam tabletki Przed nimi miałam maksymalnie 32dniowe. Poczekam do poniedziałku lub do jutra - jak się okres nie rozkręci zrobię test.
Więc trzymam kciuki

Ja po odtawieniu 3 mc nie miałam @ ten "z odstawienia" miałam normalnie jak w zegraku. A Ty w ogóle nawet tego z odstawienia nie miałaś ?

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Olcia1821 Pokaż wiadomość
Wpadłam tutaj tak szybciutko na sekundkę, żeby zlożyć Tobie Ciasteczko nasze kochane i Twojemu TŻ wszystkiego nj naj naj naj na wspólnej drodze życia!! Kochani!! skoro nadszedł taki dzień jak dziś, to logiczne jest, że miłość między Wami musi iskrzyć I oby tak było zawsze! Oby nigdy nie brakło Wam wytrwałości w pielęgnowaniu Waszej miłości, żebyście potrafili porozumiewać się i szanować. Niech miłość Was prowadzi i doaje Wam sił, a każdy dzień spędzony ze sobą, będzie najpiękniejszym dniem w Waszym życiu!!! Tego życzę ja i mój TŻ, który oczywiście mniej więcej wie co na naszym wątku słychać

Ja zmykam do mojej siostry "pomacać" jej 9 miesięczny brzuszek i spróbowac się zarazić no i pomóc urządzać pokoik dla naszej maleńkiej księżniczki, którą niedługo powitamy!
Miłego dnia

Mówią że takie macanie brzuszka pomaga

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 13:41   #126
misiaczka555
Wtajemniczenie

Olcia1821to wracaj do nas szybko i zaraź nas tez milego dnia u siostry

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2011-10-01, 14:25   #127
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Więc trzymam kciuki

Ja po odtawieniu 3 mc nie miałam @ ten "z odstawienia" miałam normalnie jak w zegraku. A Ty w ogóle nawet tego z odstawienia nie miałaś ?

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Mówią że takie macanie brzuszka pomaga
Z odstawienia normalnie miałam
Mówisz, że po odstawieniu nie miałam 3 miesiące okresu, a plamienie jakieś miałaś?

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-01, 14:38   #128
edit23
Zakorzenienie

Witam Was

Ciasteczko wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Dziewczyny składały Ci piękne życzenia i ja również się do nich dołączam.
Ciasteczko życzę Tobie i Twojemu mężowi dużo cierpliwości i wytrwałości w dążeniu do idealnego małżeństwa. Chwilę już jesteśmy na tym forum i każda z dziewczyn wie, że w swoim mężu masz przyjaciela, jak również osobę którą bardzo kochasz... i niech to się nigdy nie zmienia.

ps. mam nadzieję, że weselicho jest udane, a Wy mega szczęśliwi

A teraz trochę o mnie, a raczej o wynikach mojego męża... Otóż mój mąż ma bardzo dobre wyniki nasienia. Lekarz mu powiedział, że w swojej karierze jeszcze tak dobrych wyników nie widział. Chociaż z jednym mi ulżylo. Ja ten cykl musialam sobie odpuścić ponieważ owulacji nie będzie. Zobaczymy jak w następnym.
edit23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 14:53   #129
Nadia5
Zakorzenienie

Cytat:
Z odstawienia normalnie miałam
Mówisz, że po odstawieniu nie miałam 3 miesiące okresu, a plamienie jakieś miałaś?
Nic a nic zero@ zero plamień.
Cytat:
Napisane przez edit23 Pokaż wiadomość
Witam Was

Ciasteczko wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Dziewczyny składały Ci piękne życzenia i ja również się do nich dołączam.
Ciasteczko życzę Tobie i Twojemu mężowi dużo cierpliwości i wytrwałości w dążeniu do idealnego małżeństwa. Chwilę już jesteśmy na tym forum i każda z dziewczyn wie, że w swoim mężu masz przyjaciela, jak również osobę którą bardzo kochasz... i niech to się nigdy nie zmienia.

ps. mam nadzieję, że weselicho jest udane, a Wy mega szczęśliwi

A teraz trochę o mnie, a raczej o wynikach mojego męża... Otóż mój mąż ma bardzo dobre wyniki nasienia. Lekarz mu powiedział, że w swojej karierze jeszcze tak dobrych wyników nie widział. Chociaż z jednym mi ulżylo. Ja ten cykl musialam sobie odpuścić ponieważ owulacji nie będzie. Zobaczymy jak w następnym.
No to super wieści i jeden problem z głowy

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 16:05   #130
margo_78
Rozeznanie

Ciastek Wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze życia, radosnych chwil, słońca na codzień szacunku wsparcia i oczywiście mnóstwo miłości buziaki kochana

tak wogóle cześć wszystkim witam również nowe staraczki i życze szybkiego zafasolkowania,

ja już po całym zamieszaniu w pracy już teraz będzie w miarę na luzie na szczęście ale dziś to poprostu padam na twarz......
ale postaram się jeszcze nadrobć zaległości i poczytać co się działo

Aga_bre jak się dzis czujesz????
MADZIA 10.04.2013 godz. 11:30

[*] 17.XI.11 (11tc) Piotruś

margo_78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 18:14   #131
DolinaNocy
Rozeznanie

Cześć.

Ciekawe jak tam nasze prince_polo mam nadzieję, że jak ochłoniesz Ciastku to jakąś relację nam tu napiszesz

Ja mam wrażenie, że z dnia na dzień czuję się coraz gorzej psychicznie dobrze, że mąż jest przy mnie, bo nie wiem jak bym sama sobie radziła Dzisiaj musiał pojechać na kilka godzin do pracy to zawiózł mnie do rodziców.
Dziewczyny powiedzcie mi, jeśli się orientujecie, bo tak się zastanawiam czy wszystko jest w porządku po tym zabiegu, bo ja w sumie krwawiłam niewiele tylko przez ok. 2-3 godziny zaraz po (nie licząc oczywiście tego krwawienia po tabletce przed zabiegiem). Dziś dopiero pobolewa mnie trochę podbrzusze jak na @ i mam śluz bardzo lekko podbarwiony krwią, a poza tym żadnego krwawienia. Powinnam się cieszyć, czy martwić, że coś się tam blokuje?
Stary 2011-10-01, 18:41   #132
aniula83
Rozeznanie

GG do aniula83 Send a message via Skype™ to aniula83

Cytat:
Napisane przez DolinaNocy Pokaż wiadomość
Cześć.

Ciekawe jak tam nasze prince_polo mam nadzieję, że jak ochłoniesz Ciastku to jakąś relację nam tu napiszesz

Ja mam wrażenie, że z dnia na dzień czuję się coraz gorzej psychicznie dobrze, że mąż jest przy mnie, bo nie wiem jak bym sama sobie radziła Dzisiaj musiał pojechać na kilka godzin do pracy to zawiózł mnie do rodziców.
Dziewczyny powiedzcie mi, jeśli się orientujecie, bo tak się zastanawiam czy wszystko jest w porządku po tym zabiegu, bo ja w sumie krwawiłam niewiele tylko przez ok. 2-3 godziny zaraz po (nie licząc oczywiście tego krwawienia po tabletce przed zabiegiem). Dziś dopiero pobolewa mnie trochę podbrzusze jak na @ i mam śluz bardzo lekko podbarwiony krwią, a poza tym żadnego krwawienia. Powinnam się cieszyć, czy martwić, że coś się tam blokuje?
kochana jesli nie męczą cie żadne nudnosi ani wymioty ani specjalnie jakis silny ból głowy nie masz się czym martwic każda kobieta inaczej ma możliwe ze tak właśnie w ten sposób się oczyszczasz buziaki
[*]12.05.2014[*]
Drugi Aniołek
aniula83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 19:09   #133
Norniczka
Rozeznanie

Martinka jak się czujesz?? Mam nadzieje że wszystko jest ok
Edit gratuluje wyników męża.
Prince spełnienia marzeń dla Ciebie i Twojego małżonka
Stary 2011-10-01, 19:09   #134
malinka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego dnia
dobrych fluidków nigdy nie za wiele, a urządzanie pokoiku na pewno będzie miło
Prince_polo dużo miłości dla Was na wspólnej drodze.

Dolinko a jak Ci mówili lekarze, jak długo mają być krwawienia??
Trzymaj się
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-01, 19:11   #135
aga_bre
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez margo_78 Pokaż wiadomość
Ciastek Wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze życia, radosnych chwil, słońca na codzień szacunku wsparcia i oczywiście mnóstwo miłości buziaki kochana

tak wogóle cześć wszystkim witam również nowe staraczki i życze szybkiego zafasolkowania,

ja już po całym zamieszaniu w pracy już teraz będzie w miarę na luzie na szczęście ale dziś to poprostu padam na twarz......
ale postaram się jeszcze nadrobć zaległości i poczytać co się działo

Aga_bre jak się dzis czujesz????
W sumie ok. Dzisiaj byli moi rodzice na naszym mieszkanku. Mama pierwszy widziała mieszkanie. Super było. Pośmialiśmy się, pogadaliśmy.
Troszkę się narobiłam. Już emocje mi opadly i tak sobie myslę, że co będzie to będzie. We wtorek sie okaże.
Stary 2011-10-01, 19:34   #136
misiaczka555
Wtajemniczenie

hej

wrocilismy od tesciow teraz,
ide zrobic jakas kolacje

do pozniej

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2011-10-02, 07:11   #137
martinka30
Raczkowanie

Kochane Ciasteczko życzę Tobie i Twojemu Mężowi wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia ,spełnienia marzen- szczególnie tego jednego, najważniejszego teraz marzenia!!!! Mam nadzieję że wczorajszy dzien był dla Was najwspanialszy w waszym życiu!: roza:

u mnie względny spokój- @ nie ma i myślę że nie przylezie śluz delikatnie podbarwiony czasem sie pojawia ,czekam tylko do wtorku bo wtedy z rana powinna być moja ginka w przychodni, jutro to sprawdze
jutro też mam zamiar powtórzyć teścik

Aga_bre
a jak u Ciebie z objawami? ja mam bolące cyce i zgage ale czasem też mi to zanika, tak np. pół dnia nic potrafię nie czuć

fasolka
martinka30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-02, 07:50   #138
aga_bre
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martinka30 Pokaż wiadomość

Kochane Ciasteczko życzę Tobie i Twojemu Mężowi wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia ,spełnienia marzen- szczególnie tego jednego, najważniejszego teraz marzenia!!!! Mam nadzieję że wczorajszy dzien był dla Was najwspanialszy w waszym życiu!: roza:

u mnie względny spokój- @ nie ma i myślę że nie przylezie śluz delikatnie podbarwiony czasem sie pojawia ,czekam tylko do wtorku bo wtedy z rana powinna być moja ginka w przychodni, jutro to sprawdze
jutro też mam zamiar powtórzyć teścik

Aga_bre
a jak u Ciebie z objawami? ja mam bolące cyce i zgage ale czasem też mi to zanika, tak np. pół dnia nic potrafię nie czuć
Wiesz co ja z objawow - to mam brak @ oczywiście. Brzuch mnie pobolewa sporadycznie. Teraz tylko po prostu bardziej na to zwracam uwagę. No i sutki są tkliwe i piersi troszkę większe. I w czasami mam silne zawroty glowy - ostatnio mnie przy kierowniczce, jak byłyśmy u klienta zlapało. U mnie to wygląda tak, że mam wrażenie, że mi się oczy do środka glowy chowają i glowa mi w dół leci - bardzo nieprzyjemne uczucie. Co do mdlości to ciężko jest mi powiedzieć cokolwiek. Bo ja sobie wyobrażam, że to jak na filmach, że wymiotuje sie caly czas itd. A u mnie to chyba tak z rana zanim cokolwiek zjem i jak tylko pomyślę o jedzeniu to mam odruch. Więcej chyba nie mam. Senna już jakoś strasznie nie jestem. Sama nie wiem. Właśnie przez to, że ja nie mam jakiś takich mega silnych tych objawów, powiedziałabym, ze prawie żadnych to dlatego się martwię, czy wszystko jest ok. Ale już za dwa dni do gin idę.
A teraz idziemy do kościółka pomodlić się za pęcherzyk.

Edytowane przez aga_bre
Czas edycji: 2011-10-02 o 07:53
aga_bre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-02, 08:14   #139
aniula83
Rozeznanie

GG do aniula83 Send a message via Skype™ to aniula83

Życzę miłej niedzieli kochane dziewczynki
Ciasteczko jak tam u Ciebie
[*]12.05.2014[*]
Drugi Aniołek
aniula83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-02, 09:24   #140
Olcia1821
Raczkowanie

Witam was dziewczynki w niedziele Ale piękna pogoda dzisiaj A TŻ oczywiście brak i siedze sama u rodziców

Byłam wczoraj u siostry, i oglądałam wpatrzona jak rusza jej sie brzuszek! Normalne nie mogłam oderwać wzroku! To musi byc cudowne choc moja siostra trochę się momentami krzywiła z bólu ale i tak jej zazdroszcze Pokoik prawie, że gotowy, zostały tylko jakieś delikatne ozdoby na ściany i gotowe

Słyszałam właśnie, że dotykając ciążowy brzuch można się ciążą "zarazić" u mnie się to jakoś nie sprawdza za bardzo, macam go od 7 miesięcy i nadal nic. za to siostra podopowiedziała nową rzecz że podobno trzeba kota huśtać w spódnicy

A co do staranek u mnie, to powiem Wam, że właściwie to ja nic nie wiem Wydawało mi się, że od 3 cykli owulka była, bo objawy ciężko było nie zauważyć. W czasie gdy powinno być @ dostawałam plamienie i tak było 3 cykle. Poszłam tydzień po takim plamieniu do gin i ona na USG stwierdziła, że @ jednak przez te 3 cykle nie było i luteina na wywołanie. Teraz nie wiem czy @ przyjdzie normalnie czy znowu będzie potrzebna luteina. Dziś 10dc, nie wiem kiedy spodziewać się ewentualnej owulacji, a nawet jak długi wyliczyc sobie cykl. O rozbic do wszystko.

idę się szykowac do kościółka, miłego dnia dziewczynki

Nareszcie jesteś!!

Ty i ja Kochanie
Stary 2011-10-02, 09:55   #141
DolinaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Dolinko a jak Ci mówili lekarze, jak długo mają być krwawienia??
Trzymaj się
No właśnie o tym jak długo będą trwały to nie mówili, a ja zapomniałam zapytać :| Mówili tylko o tym kiedy powinna się pojawić kolejna @. Ciocia, coś mi mówiła, że chyba tak jak zwykła @ będą trwały teraz. Ale u mnie tak dziwnie. Chwilę po zabiegu krwawiłam. Później prawie cały dzień wczoraj nic i dopiero wieczorem zobaczyłam leciutko zabarwiony krwią śluz i dziś już jest lekka krew ze śluzem. Ech.
Mam wrażenie, że od czasu "wyroku" żyję cudzym życiem. Jak gdzieś za ścianą jakąś ze szkła albo w jakimś złym śnie. Jakbym stała obok.
Stary 2011-10-02, 10:10   #142
martinka30
Raczkowanie

Dolinko, tulę Cię mocno Mam nadzieję że jakoś się to poukłada u Was choć na pewno łatwo nie będzie

ja dziś lenistwo maksymalne szerzę, nie robie nic!

Aguniu te objawy które masz to moim zdaniem wystarczające żebyś była spokojna

fasolka
Stary 2011-10-02, 10:22   #143
Messuah
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

dziewczyny u mnie jakos dziwnie, od piatku boli mnie brzuch tak jak na @ (normalnie @ powinnam dostac we wtorek) i tak boli boli i nic (@ nie ma - na szczescie) mam duzo sluzu przezroczysto bialego, nawet sporo bialego (tylko sie zastanawiam czy to moje czy to żołnierze mojego TŻ) bardzo duzo jest sluzu i piersi mnie az pieką czasami tak bolą.....
az boje sie robic sobie nadzieje ze to fasolka
Messuah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-02, 11:01   #144
martinka30
Raczkowanie

Messuah życzę z całego serducha żebyś dołączyła do grona zafasolkowanych!!!

fasolka
Stary 2011-10-02, 17:06   #145
aga_bre
Rozeznanie

Cytat:
Witam was dziewczynki w niedziele Ale piękna pogoda dzisiaj A TŻ oczywiście brak i siedze sama u rodziców

Byłam wczoraj u siostry, i oglądałam wpatrzona jak rusza jej sie brzuszek! Normalne nie mogłam oderwać wzroku! To musi byc cudowne choc moja siostra trochę się momentami krzywiła z bólu ale i tak jej zazdroszcze Pokoik prawie, że gotowy, zostały tylko jakieś delikatne ozdoby na ściany i gotowe

Słyszałam właśnie, że dotykając ciążowy brzuch można się ciążą "zarazić" u mnie się to jakoś nie sprawdza za bardzo, macam go od 7 miesięcy i nadal nic. za to siostra podopowiedziała nową rzecz że podobno trzeba kota huśtać w spódnicy

A co do staranek u mnie, to powiem Wam, że właściwie to ja nic nie wiem Wydawało mi się, że od 3 cykli owulka była, bo objawy ciężko było nie zauważyć. W czasie gdy powinno być @ dostawałam plamienie i tak było 3 cykle. Poszłam tydzień po takim plamieniu do gin i ona na USG stwierdziła, że @ jednak przez te 3 cykle nie było i luteina na wywołanie. Teraz nie wiem czy @ przyjdzie normalnie czy znowu będzie potrzebna luteina. Dziś 10dc, nie wiem kiedy spodziewać się ewentualnej owulacji, a nawet jak długi wyliczyc sobie cykl. O rozbic do wszystko.

idę się szykowac do kościółka, miłego dnia dziewczynki
Olcia a lekarka Ci nie powiedziała, żebyś brała np. od 16 dni luteinę? Bo mi tak lekarz zalecił na wyrównanie cykli, ale jak juz wiele razy to było widoczne na forum co lekarz to opinia.

Cytat:
Napisane przez martinka30 Pokaż wiadomość
Messuah życzę z całego serducha żebyś dołączyła do grona zafasolkowanych!!!
Przyłaczam się do życzeń.

My własnie wróciliśmy od dziadków. Super było. Wyłożyłam się troszkę na słoneczku. Poleniuchowałam. Prezenciki jeszcze zgarnęliśmy. Fajnie było.
Stary 2011-10-02, 18:15   #146
misiaczka555
Wtajemniczenie

napisalam posta i mi sie skasowal

Witajcie dziewczyny w te piekna niedziele.
Caly dzien bylismy poza domem.

Bylismy u znajomych i ich 5 miesieczny synek trzymal mojego TZ za palec cos pieknego...
A potem maluch zrobil sobie z jego reki gryzak

Jak wracalismy do domu to TZ powiedzial ze chcialby zobaczyc juz te 2 kreseczki

DolinkoNocy kochana sciskam cie mocno, mam nadzieje ze juz niedlugo bedziesz szczesliwa

Milego wieczorku

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2011-10-02, 18:44   #147
Olcia1821
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
Olcia a lekarka Ci nie powiedziała, żebyś brała np. od 16 dni luteinę? Bo mi tak lekarz zalecił na wyrównanie cykli, ale jak juz wiele razy to było widoczne na forum co lekarz to opinia.

Nie mówiła, miałam brac luteinę przez 10 dni 2x dziennie i czekac na @. później zrobić badania: między 3-5 dc i 18-20dc. I z wynikami do niej. Stwierdziła, że dopiero jak będzie miała wszystkie wyniki przed sobą to zdecydujemy o strategii dalszego działania. Zastanawia mnie to, że te plamienia zawsze były idealnie w momencie gdy powinna byc @. Także mysłałam, że jest po prostu bardzo skąpa. Wcześniej nigdy nie miałam problemów z @, zawsze przychodziła jak w zegarku, ewentualnie minimalne opóźnienia. A teraz się pierdzieli wszystko na potęgę.!

ja chcę już jutro!!!! rano zajęcia sportowe a później prosto do TŻ w końcu po całym weekendzie

Nareszcie jesteś!!

Ty i ja Kochanie
Stary 2011-10-02, 18:45   #148
malinka1984
Zakorzenienie

Cytat:
za to siostra podopowiedziała nową rzecz że podobno trzeba kota huśtać w spódnicy
No to ja jutro specjalnie zakładam spódnicę i wykołyszę naszą "Priye" na całego choćona już i tak jest jak córeczka noszona na rączkach, tulona, kołysana, no ale jak ma być w spódnicy i to pomoże to ja mogę wypróbować :P A co mi zależy a kicia będzie zadowolona.

Messuah życzę miłych i owocnych starań, żebyś szybko zasiliła grono oczekujących.
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-02, 19:42   #149
kwiatek23
Rozeznanie

GG do kwiatek23

CIASTECZKO KOCHANE PRZEPRASZAM, ŻE DOPIERO TERA ALE NIE MIAŁAM SIŁY DO KOMPA USIĄŚĆ. JESZCZE SIĘ BAWICIE WIEC NIC STRACONEGO DUŻO MIŁOŚCI, CIERPLIWOŚCI I DZIECIACZKÓW ŻYCZĘ, ABYŚCIE BYLI NAJSZCZĘŚLIWSI NA ŚWIECIE

A ja no cóż bóle się rozkręciły i po 3 rzy dziennie mnie napadają, aleee są słabsze. Jutro rano jade do laboratorium badanka hormonalne porobić (oprócz tsh i ft4 bo już miałam) a we wtorek ginekolog-endokrynolog na 18

"Serce ma swoje racje, których nie zna rozum" - B. Pascal

http://enpr.pl/1508/47129
kwiatek23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-02, 23:00   #150
kaskaderka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Messuah Pokaż wiadomość
dziewczyny u mnie jakos dziwnie, od piatku boli mnie brzuch tak jak na @ (normalnie @ powinnam dostac we wtorek) i tak boli boli i nic (@ nie ma - na szczescie) mam duzo sluzu przezroczysto bialego, nawet sporo bialego (tylko sie zastanawiam czy to moje czy to żołnierze mojego TŻ) bardzo duzo jest sluzu i piersi mnie az pieką czasami tak bolą.....
az boje sie robic sobie nadzieje ze to fasolka
Wiem co czujesz mnie juz zaczely brodawki bolec i macica mnie ciagnie ale boje sie znowu ciazy urojonej wiec sie nie ekscvtuje tylko "grzecznie" czekam zeby zatestowac Sorki dziewczyny ale nie ogarniam niemieckiego laptopa i nie wiem jak sie pisze A, C, Z itd. z ogonkami i kropkami Najbardziej wkurza mnie to,ze nie moge sie zalogowac do mojego wykresu,bo tam mam haslo z taka literka Jutro popytam co i jak i nadrobie zaleglosci a dzisiaj dobranoc zycze

kaskaderka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości