![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
o! właśnie - chociaż coś
no z cwanym to jednak nie wygrasz no ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() skarb jest deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee beeeeeest |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Czyli masz najważniejszy składnik , reszta to tylko dodatki ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Danny Elfman! jedyny y niepowtarzalny ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Jm-up...eature=related chociaż mi się bardziej podoba "No one lives forever" http://www.youtube.com/watch?v=7NmRUaTJcYQ bardziej w klimatach burtonowskich i czarnego humoru ![]() "I'm so happy dancing while the grim reaper cuts, cuts, cuts" ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-07 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
![]() ale za to jak mi to dobrze na wygląd robi ![]() Cytat:
![]() ![]() a dzwony uwielbiam ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad pogrubione - czyli jednak perwersyjna? i niezdrowa? ![]() a miało być tak pięknie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam Martini Dry w lodówce ... z czym to pić? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Co do kremów, podobno ten jest boski i go zamawiam z All ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
z dobrym towarzystwem?
![]() znalazłam piwo jeee ![]() ![]() odpalam muzę i jazda ![]()
#129 | |||
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem czy to prafda - ja sie domyślam - ja wiem że prawdą jest iż to nie ten sam produkt we środku - tylko nie wiem po czemu i co jest tego prawdziwą przyczyną
Cytat:
ale ja na jesień zimę - lubię miec coś kojacego we wannie - naturalnego, mlecznego - a zapach w naturalsach ma sie brać ze składu naturalnego jak sądzę - skoro mam na BU czy Mazidłach te oleje 100% natural i pafną - to po czemu użyte w mydle już np nie? i nie posiadają właściwości nawilżających - tak jak np psor - serio Tulę zanim kupisz mogę ci przesłać próbki - pisz jak coś Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
nie przepłacaj |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no to ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- oddajesz bo go nie lubisz? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tzn? Jeszcze nie zamówiłam
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Skarbek poniżej napisała, że za to się bana dostaje
![]() Cytat:
No toć napisałam 2w1 - czerstwa bułka ![]() I w ogóle to ![]() ![]() Miałam przed chwilą poważną rozmowę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oesu jak nie urok to sraczka ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-10-07 o 19:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
otóż ja mam chorą skórę - bardzo - i mnei prawie wszystko w obecnym stadium zapycha - dlatego nie nadaje się dla mnie po prostu, jakiś jego skłądnik musi mnie zapychać, bo nie kwasy przecież, ale nie jestem tak biegła żeby rozpoznać który - obawiam sie mocno że jako i Rózię propylenowy glycol - bo on wszędzie jest prawie a wsio drogeryjne mnie zapycha no ale, moze to co inne, pojęcia nie mam jak widzisz ludziom służy no to wbijaj - chyba 3 razy użyałm nie pamiętam ale znikome zużycie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
![]() ale mam szklanki ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro wyjeżdżamy {ryczę smarkam} Cytat:
![]() Pytanie tylko- JAK??? Możliwości widzę takie : 1. koszmarna awantura z tłuczeniem talerzami i krzykami, na koniec ja się obrażam i wypinając się klikam na All coś z Używanych najpewniej 2.po dobroci- znaczy wzięcie na litość 3. uzyskanie dyspensy - wytargowanie limitu 4. z uzyciem pokrętnych argumentów, że wstrzymanie się do końca roku nic nie da, wprost przeciwnie, zaostrza apetyt (to chyba nawet nie pokrętne) 5. "coś za coś"- czyli kupowanie w miejsce sprzedanego Cytat:
Zostaje też wojsko, wydziały na Politechnice itd ![]()
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-10-07 o 19:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pogrubione- jesteś ![]()
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
obaliłam piwo i mi źle
![]() po kolere ja trolli wrzucałam, ja kcę jeszcze, godzina koncertu to za mało ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ten lepszy ![]() https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=718
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-07 o 19:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ale czego? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
widziałam jeszcze klub moje ciacho jest politykiem, premierem itp... (z fotą Putina
![]() oraz Ja też Chcę zasadzić fasolinkę w Brzuszku ![]()
#148 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2=3 nie warto - bo Ci wypomni jak się andarzy okazja, to będze karta przetargowa 4 - nie kupi tego 5 - sensowne dla wszystkich a tak na prawdę to zróp jak kcesz ( dlatego włąsnie unikam deklaracji wszelakich ) Cytat:
2. oj wojsko nie, wolę nie polibuda blisko - muszę naszać psikiw torbie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.