|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XXXVI - Liście we włosach potargał wiatr.
Melduje się !
Właśnie skończyłam opowiadanie na hiszpański i niestety mam mieszane uczucia... no cóż okaże się w praniu, jak mi poszło ;P Uciekam spać, ale przed tym olejowanie. Dobrej Nocy! |
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Ostre potrawy poprawiają przemianę materii więc na chudnięcie dobre.
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Wow ale naginacie, to mi się podoba
Jak za starych, dobrych czasów
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam program o mamusiach, które pchają dzieci do konkursów piękności.
Ja p***** tym babom powinni odbierać dzieci. Znęcać się nad dziećmi przez swoje życiowe porażki! One potrzebują psychiatry a te dzieci normalnej rodziny Te dzieci takie biedne są. Mówią ze chcą zostać modelkami z takim smutkiem. Są strasznie nieszczęśliwe. Nie chcą robić niektórych rzeczy a matki je zmuszają. Straszne.
|
#125 | |
|
Zadomowienie
|
Melduję się w nowym wątku
Nareszcie na top liście ![]() Cytat:
![]() U mnie również tak się mówi. Mam mniej czasu przez uczelnię i jakoś się rozleniwiłam w pisaniu
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też jest znane określenie brzucha Maćkiem.
Wydaje mi się , że to pochodzi z dawniejszych czasów. Salceson jest napychany do świńskiego żołądka (tak jak kiełbasa do jelit), i właśnie ten żołądek na salcesony nazywany był Maćkiem. A gruba 'kiszka', kaszanka to Dorota. Nie jestem pewna która dokładnie część jelita jest nazywana Dorotą. Ale chyba sam koniec jelita grubego. Smakowite opowieści
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
To mi się podoba, przychodzę z pracy a tu nowy wątek, w końcu trochę tempa nabrałyśmy
Dziś klienci mnie rzucili autkiem do domu, poparzyłam łokieć herbatą, tak że nikt nie mógł uwierzyć, że takie bąble mam po herbacie, ale dzień efektownyI proszę mam piąte miejsce Hej Eunicee blondyno jeśli powyżej 50 zł dałaś to możesz to zgłosić do allegro, ale mi to nigdy nic nie dało - edit: doczytałam, że zapłaciłaś 49zł. Albo sprzedawczyni się tak rąbło, albo celowo taka cena... ? ;/ Krasko w grupie raźniej, więc pewnie że chcemy No proszę... sama nie wiem od której ja po raz pierwszy dołączyłam. Coś około dziesiątego? Może, jak będę miała chwilę czasu to aż z ciekawości sprawdzę ![]() ---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:38 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527809 http://stanikomania.blox.pl/2010/01/...iseczka-D.htmlCo do dietkowania, ja sobie obiecałam, że śmieciowe żarcie tylko raz w tygodniu, jeśli tego będę się trzymać, to łatwo przejdę do raz w miesiącu i do wyeliminowania. Na mnie nie działa metoda szokowa, bo szybko się łamię. Muszę wszystko sobie stopniować
Włosy: 75/100 Waga: 68/55 ![]() „Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.” Edytowane przez Nerchie Czas edycji: 2011-10-12 o 01:41 |
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Łoo dziewczyny, ale szalejecie
To i ja się zgłaszam do nowego wątku
|
|
|
|
#129 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja muszę trochę przystopować, bo to wyraźnie odbija się na mojej cerze. niby jedni lekarze mówią, że nie ma związku między ostrym żarciem a wysypem niespodzianek, a inni mówią, że jest... no niestety w moim przypadku związek jest jazda jazda ożywienie jak na początku każdej części Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale zaryzykuję do swoich postanowień dodaję jeszcze SŁABSZĄ kawę, bo piję jej duuużo i takie siekiery że oczy mi się robią jak 5zł a co tam.. to co.. trzeba wystartować z oczyszczańskiem zaczynam kawą, a później zobaczymy jak się losy potoczą
|
|
#130 | |
|
Zadomowienie
|
można się przyłączyć?
ja od dłuższego czasu staram się zapuścić włosy,ale nigdy mi nie wychodzi.przez kilka lat rozjaśniałam włosy,codziennie prostownica i suszarka i wiadomo moje pokruszone końcówki nie nadawały sie do niczego oprócz ścinania. ale nadszedł czas na zmiany,jestem w ciąży i dobrze mi ona służy przyciemniłam włosy do ciemnego blondu,ograniczam suszarke i prostownice,używam odżywki biovax do włosów farbowanych i już widze że są zdrowsze. Marzą mi się długie włosy,na razie mam tak lekko opadające za ramiona. Zamierzam od dziś pić herbatę z pokrzywy.Ile filiżanek dziennie najlepiej? i kupić szampon z pokrzywy,słyszałam,że też pomaga.Co byście jeszce doradziły nowicjuszce? ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
Co do "maćka" to padłam czytając ską się wzieło to określenie ciekawa jestem już,jak będę wyglądać po ciąży i czy uda mi się zbić nadmiar kilogramów.
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
![]() pokażesz nam swoje włosy? co do pielęgnacji to tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=505359 włosomaniaczki opisują swoje dbanie o włosy coś tu cicho dziś śpicie czy co?
|
#132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba mnie to przerasta...Brr ale zimno aż mi się nie chce wychodzić:| A rodzice mają rocznicę i muszę kupić coś dla mamy... ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
A lekarze głupoty gadają bo przecież widzę, że jak jem ostre potrawy i dużo słodyczy to mam cerę tragiczną...A jak dochodzi do tego @ to już w ogóle lepiej z domu nie wychodzić Właśnie teraz tak mam...Więc ja ze swojej strony się przyłączam i od dzisiaj nie jem słodyczy![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Pokaż, pokaż ![]() Coś mi się wydaje, że śpią
|
||
|
|
|
#133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na imie mam Dorota
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
pokazywać włosy!
już już ![]() mi chyba też teraz zbliża się @ , twarz, szyja i dekolt to klęska. czekam aż mi przejdzie przeziębienie i idę do kosmetyczki
|
#135 |
|
Rozeznanie
|
Ja już dzisiaj po śniadanku,dwie kanapki z szynką..chyba zaraz jabłko wskoczy do wora:d i szklanka soku żurawinowego wypita.
Moje postanowienia to również: 1)więcej pić (potrafie wypić jedną szklanke na dzień bo zapominam,że płyny mi potrzebne są do życia);p 2)mniej słodyczy 3)więcej warzyw i owoców 4)kupić pokrzywe do picia A co do włosów, które również chce zapuścić, bo od roku co chwile je podcinam bo schodziłam z cieniowanych,zostało mi jeszcze z 3 cm do wyrównania grzywki. 1)używać szamponów bez silikonów..kupie albo pokrzywowy albo rzepę (choć po takich ziołowych strasznie mi się włosy plączą, dlatego zawsze poddawałam się i wracałam do markowych szamponów) 2)zamówić w końcu olejek Parachute(zastanawiałam się nad Vatiką ale jestem naturalną blondynką i boje się,że przyciemni) 3)używać regularnie Dabur Amla Jasmine 4)zakupić szczotkę Tangle Teezer
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, ja czekam aż moja owsianeczka będzie się nadawała do jedzonka
![]() i sobie zrobię kuraka z warzywkami i zapakuję na uczelnię. W ogóle dzwoniła do mnie właścicielka z poprzedniego mieszkania, mówiła, że te cudowne dziewczynki to w ogóle nie zapłaciły sporej części za mieszkanie, dodatkowe zużycie za okres grzewczy, a i jeszcze wczoraj jej prysły z mieszkania i za✂✂✂ały łóżko
|
#137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś chciał zrobić domowy salceson i szukał Maćka w sklepach ![]() Cytat:
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hej ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Ja na razie siedze umaziana amla,ale dzis wstawie
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie co.. już rozglądam się za prezentami na święta wiem wiem, schiza, ale naprawdę powoli trzeba, bo czas leci
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() blondyno: to napisz w odpowiednim wątku o niej, sieć jest miejscem, gdzie jej nick się tak rozniesie, że koniec z nabijaniem ludzi w butelkę :P _Fallen Angel__ - Piję pokrzywę miesiąc i robię miesiąc przerwy, dziennie to max 2 kubki. jezu co za ludzie, szczerze powiedziawszy właścicielka mieszkania musiałaby być straszną ✂✂✂✂ą, żebym w ogóle myślała o czymś takim. Jak można zrobić coś takiego, jak człowiek, miły i w porządku? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Położyłam się wczoraj z cudownym zamiarem wstania dzisiaj skoro świt żeby nie marnować dnia i co z tego wyszło? Wstałam ze 4min. temuBlondyna, ja za prezentami się jeszcze nie oglądam, ale za to już myślę nad Sylwestrem Żeby nie było, że znowu spędzę w domu albo na jakiejś domówce.....![]() Saming, o ku*wa
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
No ja się nie dziwię. Ta starsza to, żeby właścicielka kupiła jej nowe łóżko po starym to skała razem z matką aż się rozwaliło
ta jej kupiła nowe, (w zasadzie to ta laska kupiła, ale potem przez długi czas płaciła mniej za mieszkanie - więc było to łóżko właścicielki a nie jej) i sobie za✂✂✂ała.A jej siostra z poprzednieog mieszkania też prysła ot tak sobie nie płacąc za jakieś 3 msc. Więc... to "normalne" u nich.
|
#147 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam parę pomysłów - tańszych i droższych.. zobaczymy jak będzie z kasą Cytat:
Cytat:
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blondyna,też bym pojechała w góry tylko nie mam TŻta, a najbliższa przyjaciółka z chłopakiem gdzieś spędza, a znając moich znajomych to się nie zbiorą i wylądują na jakiejś domówce czy dyskotece
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jak to będzie.. wszystko od kasy zależy.. nie ma co się oszukiwać - mam umowę do końca roku i liczę , że to będzie udany sylwester
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To baw się dobrze i oby Ci umowę dali na czas nieokreślony ![]() Zastanawiam się co by zjeść na śniadanie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.

moja waga jest ok, ale za to cera pokazuje wszystkie moje grzeszki 
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80
- 82
15.04.2013
Jak za starych, dobrych czasów 

ja muszę trochę przystopować, bo to wyraźnie odbija się na mojej cerze. niby jedni lekarze mówią, że nie ma związku między ostrym żarciem a wysypem niespodzianek, a inni mówią, że jest... no niestety w moim przypadku związek jest
że oczy mi się robią jak 5zł 

Chyba mnie to przerasta...
A lekarze głupoty gadają bo przecież widzę, że jak jem ostre potrawy i dużo słodyczy to mam cerę tragiczną...A jak dochodzi do tego @ to już w ogóle lepiej z domu nie wychodzić
już już 

ta jej kupiła nowe, (w zasadzie to ta laska kupiła, ale potem przez długi czas płaciła mniej za mieszkanie - więc było to łóżko właścicielki a nie jej) i sobie za✂✂✂ała.