![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: nie jestem doskonala ale niektore czesci mojego ciala sa boskie
Fajny wątek. Nie będę się jednak katować myślą, co bym zmienila (mężusiowi podobam się cala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Wiele osob posadza mnie o narcyzm ale to jest tylko akceptacja siebie samej na ktora dluga pracowalam i dlugo wychodzilam z dolka psychicznego.
Wada moja ktorej nie ukrywam ale tez taka ktora nie niszczy mi zycia to problem ze zgryzem do ktorego w sumie juz przywyklam i jak widze nie obniza mi to 'lotow' ![]() ![]() Moglabym miec tez nieco wiekszy biust. i ciemniejsza karnacje - strasznie trudno jest mi sie opalic tak mocno jakbym chciala ( a nie mam zapedow czekoladkolubnych) z tych plusow to figura - calosc ok, dlugie zgrabne nogi, plaski brzuszek, wciecie w tali, tyleczek tez ok. Ale prawda jest taka ze z tyciem nigdy nie mialam problemow. Twarz swoja lubie - mam podobno piekne oczy. Mam smukle dlonie i ladny ksztalt paznokci ![]() male stopki ( ![]() ostanio przeladny kolor wlosow - brak farbowania i odzywki oraz drastyczne ciecia zaowocowaly przepieknym brazem ze zlotymi refleksami Lubie sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Z pewnością zostawie:
- oczy, bo są duże i niebieskie - włosy, bo są blond i kręcone (choć moglabym miec jeszcze wiekszeg barana..:P) - uszy, sa małe i nie zadne tam odstające ![]() - biodra, bo nie są takie jakby ich nie bylo ![]() A możę zmieniła bym...?: - zwęziła talie - troche kształt paznokci (w ostatecznosci moga byc takie) - mam tez bzika na ponkcie swoich nóg, wiec mogłyby być poprostu inne ![]() Reszta tez w sumie moze byc ale nawet jak mi nie pasuje to nie chce jej zmieniac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
ja bym zmieniła biodra, reszta jest ok
![]()
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
fajny wątek
ja lubie swoje oczy...i... oczy...i hmm... może jeszcze...oczy no piersiaki też są oka i pupsko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cała reszta out! Ale wzięłam się za siebie i może coś z tego będzie ![]()
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
zmienilabym wzrost (kilka cm wiecej i byloby git) oraz ksztalt paznokci
i chyba tyle reszta ok ![]() ale kocham moj plaski brzuszek, wciecie w talii i dlugie, zgrabne nogi ![]() ![]() buziak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Lubię:
-oczka, zwłaszcza rzęsy -ząbki, bo proste -włoski, bo choć cienkie i delikatne, to milusie, mięciutkie, falowane i blond złocisty z naturalnymi pasemkami ![]() -uśmiech, łydki i kostki u nóg ( ![]() I lubię ogólny obraz swojej sylwetki. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
hymm nigdy nie oddałabym moich oczu.. ich koloru
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
nie oddam za żadne skarby świata:
-moich malutkich (uroczych) uszek... ![]() -wcięcia w talii ![]() -pupy ( bo ładnie okrągła jest ![]() - pełnych usteczek -ramion, dłoni.. ogólnie rączek... (jakoś się do nich przywiązałam, są odpowiednie) - kolorku włosków (naturalny miodowy blond) oddam, zamienie (na lepszy, nowszy model) : ![]() -brzuch + oddstajace żebra... ehhh -uda (tak jakos mi nie pasują) -rzęski (stanowczo za mało) -kształt twarzy... taki nijaki paluszki u stóp... stanowczo za długie... ![]() za szeroki łydki (żadne kozaczki się nie dopinają ;(
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
A ja lubię chyba każdy fragment swojego ciała
![]() - cerę (mam mieszaną, skłonną do alergii) - paznokcie (wiecznie zniszczone od prac domowych) - jakbym jakimś cudem urosła jeszcze jakieś 3 cm, to bym się nie obraziła:P A najbardziej lubię w sobie : - oczy - talię (tu się pochwalę-57-58cm ![]() - kolor włosów - usta - wystające zęby (wiem, to dziwaczne, ale mi sie podobają ![]() - bezproblemową skórę Oczywiście są dni, kiedy wstaję z łóżka i nie moge na siebie patrzeć, zwłaszcza przed okresem, kiedy waga pokazuje 4 kg więcej, całe ciało jest opuchnięte, a cerze do ideału baaardzo daleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Ponoć samoakceptacja to podstawa
![]() Ja siebie lubię...kiedy tak pomyślę, to trudno byłoby mi coś "oddać" - kościste ramiona? Czasami chciałabym żeby były pełniejsze, ale z drugiej strony...lubię je. Nie wyobrażam sobie samej siebie w innym ciele. Kocham swoje ciało, długie nogi, płaski brzuch, zgrabny tyłek, wcięcie w talii i wąziutkie plecy - nigdy bym ich nie wymieniła na "lepszy model". Twarz, oczy, cera - też mi sie podoba(a co tam ![]() Jeszcze do niedawna nie zwracałam uwagi na skórę - dopiero kiedy mój TŻ nie mógł przestać mnie "głaskać" ![]() ![]() Stopy - mogą być, są ładnie wykrojone,dość małe, ale bardziej podobają mi sie moje dłonie ![]() Włosy - element, na który najczęściej zwracją uwagę kobiety - zawsze pytaja jak je pielęgnuję, że są takie długie, zdrowe i błyszczace. I nie sprawiają mi problemów: wystarczy je umyć, wysuszyć i są piękne ![]() Co prawda...czasami marzę o tym, aby były ciemne i kręcone - a one zlewają sie jak tafla wody i wyglądają jak wyprostowane prostownicą...ale można je przecież zawinąć na wałki... Usta...hmm...może ciut większe, pełniejsze...nie obraziłabym się gdyby mi ktoś oddał odrobinę swoich. Kształt jest ok, ale mogłyby jeszcze trochę urosnąć ![]() Piersi - małe, okrągłe, ale czy ja wiem czy chciałabym wieksze? Zaakceptowałam już swoje okrągłe "piłeczki" i jest mi z tym dobrze ![]() Ale narcyz ze mnie wyszedł ![]()
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
nos, włosy i oczy
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
A ja najchetniej oddalabym pare moich kg
![]() ![]() Za to zatrzymuje moje duze brązowe oczka razem z brwiami, usta, bo maja ładny kształt, uszy(nigdy nie pomyslalam ze cos jest z nimi nie tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Kiedys tez sie tak bawilam myslami, to bym zamienila
![]() ![]() Wiec nie oddalabym nigdy: - waskiej tali (najprawde mocno wcieta) mam tak od zawsze, nigdy w zyciu nie bylam na cwieczeniach modelujacych sylwetke ![]() - bardzo blyszczacych wlosow - czy farbowane czy nie, z odzywka czy bez sa zawsze lsniace i gladkie ![]() Natomiast chetnie zabiore komus pare kg (mam lekka niedowage ![]() Do innych rzeczy juz sie przywyczailam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Ha, niezły wątek
![]() A więc luuubię moje oczy, bo są niebieskie i mają dłuuugaśne rzęsy ![]() ![]() Denerwują mnie trochę włosy, bo muszę poświęcać im mnóóóstwo czasu na pielegnację i układanie, w życiu nie wyszłabym z domu z takimi włosami, jakie mam tuż po ich umyciu hehe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
a ja lubie w sobie brzuszek
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
A ja oddam "pucki" z twarzy i biust,napewno NIE oddam ust, oczu,pupy,bioder i nog, reszta jest mi obojetna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie to nic do siebie nie mam bo myślę sobie zawsze "Żyj chwilą" więc olewam to czy przytyję tu czy tam ![]() Myślę ,że tu troszkę przesadzamy ![]() ![]() Ale podmiankę na nogi z kimś bym wprowadziła w życie ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Ja chętnie bym się pozbyła ud,biustu i brzucha.Reszta może być.Bardzo lubię swoje usta,łydki i ramiona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
oddac w dobre rece moge tłuszcz z brzucha
![]() a boskie to mam nogi, oczy & usta których bym nei oddała za nic ![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
chętnie zamienię:
-stopy nie zamieniłabym: -nóg -tyłka -biustu no to chyba na tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
---zamienie
przemiane materii / ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() paznokcie u rak- a raczej ich kondycje, co do ksztaltu nie mam zastrzezen nos bo jest troche kulfoniasty hehe rzesy, chcialabym dluugie, geste, zakrecone-wykrecone, czaarne usta, chcialabym pelniejsze oczy-chcialabym czarne,mam niebieskie palce u rak, za dluuugie czolo-mam wysokie, przez co jestem skazana na grzywke, chociaz staram sie pozbyc tego kompleksu ---nigdy nie zamienie wlosow, bardzo je lubie, sa troche za rzadkie, ale maja ladny kolor, naturalny polysk paznokci u stop, sa piekne!!! bardzo lubie na nie patrzec, maja piekny ksztalt, sa niczym z reklamy, po prostu jestem wdzieczna ![]() piersi-i tu jest problem-miskaC, nie wiem czy chce takie duze czy nie, jeszcze z tym walcze:P cera-bezproblemowa, przed okresem cos wyskoczy ale sie chowa szybko jak nie ruszam, mam troche piegow, ale je lubie pupa-duza, no ale coz ![]() ![]() brzuch-jestem pewna ze jak bylabym szczuplutka, to bylby piekny; Zakompleksiona nastolatka-skad ja to znam??? Sama taka jestem, duzo osob mi powtarza ze jestem ladna dziewczyna, ale jakos nie moge sie do tego przekonac. Mam nadwage i to spora, to jest najwiekszy problem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
hahahhah
usta pełne a jak wygladają niepełne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie jak patrzę na siebie w lusterku to nie jest źle. Stwierdzam ze nie wyglądam jakoś okropnie a wrecz nawet sie sobie podobam. Ale kiedy tak patrzę na kazdą część swojego ciała to nie mam niczego co byłoby naprawdę ładne. No może brzuszek, który jest zawsze płaski i umięśniony (moja mam mówi ze jest "prawidłowo wklęsły"
![]() Niestety mam jeden wielki, ogromny, ogromniasty kompleks którego pozbylabym się i jeszcze dopłaciła. Jest to mój skrzywiony kregosłup- skolioza w duzym stopniu. Z tego powodu muszę zapomnieć o odkrytych plecach i mocno dopasowanych bluzkach- a to wszystko jest takie modne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Zaczne od niemilych dla mnie akcentow
![]() - cienkie i przyklapniete wloski - za duzy nos - cienie pod oczami ktorych nijak sie nie da pokonac - przebarwienia po tradziku - usta w ksztalcie serduszka ![]() - piersi roznej wielkosci, niby nie widac tego "na oko" ale czuje sie jak inwalidka ;] no i za male oczywiscie - za długie palce u rąk, do tego chude przeguby dłoni, dziwnie to wyglada Dla wyrównania ciśnienia teraz coś milszego ![]() - boska talia 59 cm ![]() - boskie biodra 91 cm ![]() - wzrost 162 cm, dla mnie optymalny - sliczne male stopki, paluszki u nich i paznokcie w ładnym ksztalcie - oczy, ktore wszystkim sie podobaja ![]() - male, nie odstajace uczy Jest jeden punkt ktory nie pasuje mi do zadnej kategorii, mianowicie zęby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
hmm... ogólnie to nie jestem soba specjalnie zachwycona ale nie narzekam aż tak straznie
![]() - twarz (przezyyczajiłam się a poza tym nic tam nie ma krzywego więc jest ok ![]() -zęby (znajomi śmieją się że sa tak równe jakbym j4e pilniczkiem wypiłowała a nie nosiłam nigdy aparatu) - skóra na ciele (gładka i bezproblemowa, wystarczy ajk ją depiluje raz na tydzień bo prawie nie ma na niej włosów co mi barzdo odpowiada bo nie cierpie delilacji) - talia i nie tyle chodzi o cantymatry co o duże wcięcei w pasie które zawsze lubiłam -wzrost :158 - i bardzo dobrze, ze nie więcej ![]() - piegi -uwielbiam je i żałuje że tylk na twarzy są ![]() nie lubię: -cery - może i ładnie wygląda ale jest wieczne pościągana i sucha tak że nie mogę z nią wytrzymać ![]() - swojego biustu - nie napiszeę dlaczego ![]() - swoich ud ![]() - włosów są krencone a ja wolałabym proste jak druty!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
![]()
oddam:
-brzuszek na ładny i płaski -włosy na ciemniejsze i dłuższe przy okazji -paznokcie na mniej łamliwe, zdrowe i ładne nie oddam(oj, nie): -nóg zgrabnych i długich -stóp z trochę ładnijeszymi paznokciami niż u dłoni -oczu brązowo-zielonych w ciemnej oprawie, no chyba, że na śliczne i niebieskie to się zamienię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
bylabym sklonna oddac lub nieco zmienic :
*nosek (taki kartofelek po dziadku) - choc nie wiem czy inny by mi pasowal *kolana (fuf, brat sie od zawsze z nich smial, maz stwierdzil ze rzeczywiscie nieco dziwne) *ciut tłuszczyku z udek *wlosy (za bardzo sie pusza i maja dziwne humory,raz z nimi git raz oj szkoda gadac) hhh to chyba tyle zosawiam na bank: *oczka *usteczka *figure (wysoka176,szczupla, ale w bioderkach i pupie mam co trzeba, biust ostatnio od plastrow tez troche urosl ;p) a tak ogolnie to lubie sie taka jaka jestem (dopiero od jakiegos czasu,ale jednak). widze mankamenty,ale nie daje sie temu zwariowac ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Oddam w dobre ręce:
- nochala ![]() - krzywe oczka o nieokreślinym kolorze (jedno większe, drugie mniejsze...) - zęby (w dzieciństwie wręcz opychałam się antybiotykami ![]() - cerę (no comment) - siwe włosy (jak wyżej ![]() - stopy (to chyba od tych glanów... ![]() A za oddanie tego mój Robaczek by mnie niechybnie zabił ![]() + dołeczki w policzkach + tyłeczek + talia (chociaż w zasadzie za cholerę nie mogę przez nią dobrać spodni ![]() + biust (mimo że za duży) + dłonie (mam obsesję na punkcie dłoni, zawsze się na nie gapię, jak kogoś poznaję!) A tak nawiasem mówiąc, to bycie ideałem musi być straaaszne ![]()
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Z pewnoscia nie oddam :
- wlosów (krecone i fikusne loczki) - zielonych oczu (uwielbiam ten kolor !! ) - plaskiego brzuszka - opalonego ciałka (pamiatka z wakacji ktore spedzilam z MOIM UKOCHANYM WOJSKOWYM!!!! - wraca za 63 dni ![]() - dłoni i paznokci - szczupłej talii - biustu - posladkow - nóg - ust i usmiechu ![]() Natomiast moge oddac nos ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.