Faceci to siwinie ! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-19, 19:34   #121
eklerka
Zakorzenienie

Dot.: Faceci to siwinie !

Chyba były facet? Ale bym się wkurzyła na jej miejscu
eklerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-19, 19:49   #122
schizuko
Raczkowanie

Ja miałam podobną akcje ze zboczeńcem.Wyszłam sobie jak nigdy nic na spacer po osiedlu i okolicach o godzinie 21.Wtedy to spotkałam jadącego na rowerze buraka który zajechał mi droge i zaczął sie przy mnie onanizowac.
Przyznam szczerze ,że zdziwił mnie bo nie byłam ubrana wyzywają co:P
Do dzis nie chodze juz sama na spacery .
schizuko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-19, 19:57   #123
Aeterna
Zakorzenienie

Dot.: niektorzy faceci to swinie !

Stary już wątek, ale problem aktualny, fakt.

Ja mam jakąś dziwną tendecję do zboczków (to łagodnie i niepoważnie brzmi).
Już mnie tylu zaczepiało - żaden powód do dumy - chyba ze 30 razy tyle, ile moje koleżanki (razem wzięte) .

Najbardziej mnie zaskoczylo, jak mnie facet zaczął głaskać w autobusie, a najbardziej chyba przerażało, jak mnie zapraszali otwarcie na seks (nigdy nie ubierałam się wyzywająco). Szok.

Edytowane przez Aeterna
Czas edycji: 2005-11-19 o 21:08
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-19, 20:10   #124
blue_eyed_kitty
Rozeznanie

Jejku tak czytam i czytam i zaczynam sie bac

Ja kiedys wracalam ze szkoly pociagiem.Ja siedzialam pod jednym oknem a pod drugim na przeciwko mnie(na szczescie w miare daleko) jakis starszy pan. Zainteresowalam sie co robi, zdawalo mi sie ze zakreca i odkreca mala buteleczke ktora trzymal miedzy nogami ale jak swiatlo inaczej padnlo okazalo sie ze to byl jego....wiecie co.Jak mozna tak w bialy dzien i przy ludziach
blue_eyed_kitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-19, 21:12   #125
gramma
Zadomowienie

Heh co to się dzieje że każda z nas ma jakieś niemiłe doświadczenia tego typu? Nie będę się wyróżniać. Sytuacja miała miejsce w tym tygodniu. Tak się składa, że mamy w tym roku wf na basenie, a basen ma całą zewnętrzną ścianę z szyb (tak że z zewnątrz widać jak sobie pływamy). Nam to prawdę mówiąc jakoś specjalnie nie przeszkadza, bo i tak każda skupia się na tym żeby się nie utopić ale jedna z dziewczyn przelotem rzuciła okiem za okno. Co zobaczyła? Koleś wlepił nos w tą szybę, w międzyczasie robiąc sobie 'dobrze'. Dowiedziałam się o tym dopiero w szatni, już po wf'ie
gramma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-19, 22:07   #126
sara1500
Raczkowanie

GG do sara1500 Send a message via Skype™ to sara1500

No i wrocialam Szkoda ze nie widzialyscie jego miny jak wszystkie w 3 podszedlysmy do niego na koncuA zaczelo sie tak:
On Stal przy wejsciu do centrum hadndlowego z swoim psem podeszlam pogadalam i poszlam nieby do lazienki ale wrocilam juz z kolezankami a on"" chlopakowi sie ztraszni glupio zroblo i dobrze nalzalo mu sie!!!!
sara1500 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-19, 22:12   #127
sara1500
Raczkowanie

GG do sara1500 Send a message via Skype™ to sara1500

Cytat:
Napisane przez eklerka
Chyba były facet? Ale bym się wkurzyła na jej miejscu
No i dlatego tam poszlismy myslalam ze go pirwsza przed kumpela uderze
sara1500 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-19, 23:03   #128
Asiula1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vivienne
W zeszłym roku miałam nieprzyjemną sytuację, że zaczepił mnie jakiś starszy facet i się pytał za ile jakie uslugi :/ Szedł za mną przez całą drogę ze szkoły [zostalam dluzej w szkole] na przystanek. Było ciemno i naprawdę się bałam. Juz niegdy wiecej nie wracalam sama, jak juz zostawalam dluzej, to zawsze szlam z kims albo dzwonilam po tatę

Bardzo denerwują mnie tez prostackie odzywki rówiesników :/ :/ :/
"Blondyneczko, za ile loda?" Takie cos mnie tak wkurza, że jak nic chciałabym przyłożyć takiemu w m***ę :[
W takich sytuacjach trzeba od razu dzwonić na Policję!!!!!!!!!

Szczególnie jak taka sytuacja dzieje się koło szkoły!

Wspólczuję Ci , czuje jak sie musiałaś bać!

Ja to bym takich..... ehhh....!
Asiula1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-24, 20:57   #129
PawełS
Przyczajenie

Nie będę się za bardzo rozwodził. Po prostu zastanawiam się dziewczyny, czy zdajecie sobie sprawę jak czuje się mężczyzna, który chce być miły, szarmancki uprzejmy, a wrzucają go do wspólnego worka z wszelkiej maści recydywistami. To nie jest wcale miłe uczucie...
PawełS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-24, 21:18   #130
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PawełS
Nie będę się za bardzo rozwodził. Po prostu zastanawiam się dziewczyny, czy zdajecie sobie sprawę jak czuje się mężczyzna, który chce być miły, szarmancki uprzejmy, a wrzucają go do wspólnego worka z wszelkiej maści recydywistami. To nie jest wcale miłe uczucie...
Tak, tylko to jest właśnie wątek o tych "niemiłych", jakbys nie zauważył
Stary 2006-02-24, 21:38   #131
lawenda-w-chodakach
Rozeznanie

Między innym dlatego nie lubię dużych miast... u mnie się takie rzeczy nie dzieją...

nie zrażam się.

lawenda-w-chodakach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-24, 21:40   #132
ewelinka_4u
Raczkowanie

Oj, ja też miałam taką sytuację... Byłam kiedyś u koleżanki mieszkającej na "przedmieściach" Postanowiłyśmy się wybrać na korty. Wybrałyśmy krótszą drogę, poboczem ulicy. I nagle zatrzymało sie jakieś auto za nami i zaczęło cofać. Wyobraźcie sobie, że koleś, który się wychylił przez okno (myślałyśmy, że zapyta o drogę) wyskoczył do nas z tekstem, czy nie chciałybyśmy się przejechać, wpadniemy do lasku i się zabawimy (coś w tym stylu). Nie miałam wcześniej doczynienia z tekstami tego typu, więc najpierw mnie zatkało, a potem pomyślałam, że dla takich powinni specjalne zakłady pootwierać A najlepsze, że to było w same południe!! Że takim typom wogóle nie wstyd... Ehhh... Szkoda gadać...
ewelinka_4u jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-31, 00:03   #133
meryl
Przyczajenie

kurde no masakra.... ;/az strach gdzies wyjsc samej, nie mowiac juz o wyjsciu wieczorem czy nocą...
choc wlasciwie to nawet w pracy jestesmy zagrozone. patrzcie tu: http://miastatv.pl/index.php?option=...90&video_id=39
pewnie nawet nie wiemy ze cos w ten deseń ale z nami w roli glownej jest sobie na youtube:|
meryl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-31, 12:01   #134
Motylek Truskawkowy
Raczkowanie

Sytuacja sprzed 2 tyg.
Wracałam z domu i jechałam już autobusem miejskim do akademika. Zajęłam wolne miejsce i znudzona patrzyłam przez okno. Gdy na przeciwko mnie zwolniło się miejsce zajął je jakiś starszy pan, na oko był dobrze po 60. Wyglądał obleśnie: był nieogolony, gruby, miał wielki wystający brzuch, na sobie stary rozciągnięty sweter, a na to jakaś wyniszczona kurtka. Zauważyłam, że przyglądał mi się i w myślach mówiłam do siebie "żeby tylko nic do mnie nie gadał, żeby tylko się do mnie nie odzywał". Niestety odezwał się. A nasza rozmowa wyglądała tak:
-Przepraszam
-Tak? Słucham?
On pociągając nosem: -Czy czuje pani ten zapach?
Popatrzyłam na niego zdziwiona, bo nic szczególnego nie czułam, nie chciałam pytać 'jaki zapach', bo wtedy musiałabym z nim rozmawiać, więc powiedziałam, że nic nie czuję i na nowo zaczęłam gapić się w okno. On jednak nie zrezygnował, nachylił się do mnie i powiedział:
-Coś jakby zioła
-Naprawdę ja nic nie czuję
Nachylając się jeszcze bardziej w moją stronę rzekł zadowolony:
- Jakby lubczyk
Popatrzyłam tylko na niego, nie odezwałam się i odwróciłam głowę.
Po paru minutach znowu nachylił się w moją stronę.
-Przepraszam
Znowu na niego spojrzałam.
-Tak?
Siedziałam wyprostowana, jedną ręką trzymałam walizkę, a drugą miałam położoną na kolanach. Ten dziadek chwycił mnie za rękę, którą szybko cofnęłam i wbiłam się plecami w oparcie siedzenia. Patrząc się zdziwiony prosto w oczy powiedział:
-Proszę się nie bać
Nie odezwałam się, więc kontynuował:
-Ma pani złe rękawiczki
Popatrzyłam na swoje rękawiczki. Były zwyczajne: białe, wełniane. Popatrzyłam na jego: czarne, skórzane.
- Bo widzi pani, jak ja chwycę za rurkę, to nie ślizgają się- w tym momencie chwycił ręką za rurkę i zademonstrował opór jaki dają jego rękawiczki- a pani będą się ślizgać, więc może pani upaść- wyciągnął rękę, żeby chwycić mnie za dłoń i pewnie pokazać jak to moje rękawiczki będą się ślizgać na rurce w autobusie, ale szybko cofnęłam rękę. Pokręcił głową i popatrzył na mnie, wysiadł na następnym przystanku. Żałuję, że nie powiedziałam mu od razu, żeby zostawił mnie w spokoju. Nie powiedziałam mu nic dosadnie, bo nie chciałam zwracać na siebie uwagi- autobus był cały załadowany. Z drugiej strony nic mi się nie stało, ani nie mogło się stać, bo byłam wśród ludzi, ale mimo wszystko to nie było przyjemne...

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości