![]() |
#122 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie żałośnic ;)
Cytat:
![]() Mój B. tez ma 185 cm i waży.... 67 kg ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
MBZ♥
|
Carmi mój jak ważył mniej to źle wyglądał
![]() ![]() teraz ćwiczy sobie, codziennie biega i wygląda zdrowo ![]() a Twojemu TŻ to można pozazdrościć przemiany materii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Byou to wszystko zależy od budowy. Mój na herosa nie wygląda, ale nie wygląda też niezdrowo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Bobry Zalosnice
![]() u mnie dzis grzecznie jak narazie, ale bede piec muffinki cytrynowe z makiem dla TZta bo ma dzien kupy wiec prosze trzymac kciuki abym sie nie skusila bo nie tylko bede gruba, ale i okropnie swedzaca ![]() Sniadanie - 50 g Special K + 50 ml 2% mleka; kawa z mlekiem = 250 kcal Lunch - salatka z czarnym ryzem Nanjing, quinoa, kurczakiem, marchewka, papryka i liscmi szpinaku, 220 g - 260 kcal, Diet Cherry Coke 250 ml - 2.5 kcal = 262.5 kcal Podwieczorek - mieszanka melona i winogron, 125 g = 40 kcal Kolacja - pasta z tunczyka, mieszanki papryk, rzodkiewki, ogorka zielonego, brazowego makaronu i majonezu extra light = ok 600 - 650 kcal To mi daje jedynie 1150 kcal... Co jeszcze moge dorzucic aby dobic do 1300 kcal? Moze ta jedna muffinke ![]()
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
próbuję właśnie wmusić w siebie drugie 0,5 l wody; może pomoże mi to też na suchą cerę. Ja bardzo mało piję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nalewam kolejną szklaneczkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
Ilsa lund widać dużą różnicę. Na tym 2 zdj ładnie Ci się brzuch wyszczuplił
![]() Czytałam opisy dziewczyn o ich zaręczynach i aż się wzruszyłam jakie to musi być cudowne przeżycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
Witajcie
![]() ![]() Jeśli pozwolicie, dołączę się do Waszego wątku, bo chwilowo z braku czasu w tym momencie przejrzałam na razie pobieżnie co pisałyście o sobie i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba atmosfera tu panująca (nie tylko to) ![]() Parę danych o mnie: Wiek: 22 lata Waga: w styczniu 2011 - 59 kg, w czerwcu 2011 dzięki diecie 1200 kcal - 50,5 kg, na dziś - ok 55 kg. Wzrost: 150 cm Cel: wrócić do zasad zdrowego odżywiania, przede wszystkim regularnie i mniejsze porcje, mniej fast foodów, ograniczyć słodycze. Nie liczyć dokładnie kalorii i nie myśleć za dużo o diecie (bo tak miałam). Cel - waga: zejść poniżej 50 kg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sunflower witamy ![]() Mnie na innych wątkach odchudzanionych wkurzało to, że dziewczyny były strasznie rygorystyczne. Np. zjadłam sam serek wiejski na śniadanie, to dostawałam opieprz, że brakuje warzyw, jak zjadłam sałatkę, to opieprz, że nie ma białka. A jak skusiłam się na batona to już w ogóle miałam prze.srane ![]() Ja się staram, ale jak ktoś mnie za mocno krytykuje, to robię odwrót. Tak też jest z ćwiczeniami. Np. pochwaliłam się Tztowi, że ćwiczyłam 20 minut, a on do mnie "super, ale 20 minut nic Ci nie da, musisz conajmniej 30 min. ćwiczyć". Ja to WIEM, ale dzisiaj 20, jutro 30 a potem godzina. Małymi kroczkami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
MBZ♥
|
o tak
![]() ![]() bo co mi z tego ,że dziś pobiegnę 10 km jak jutro nie będę mogła wstać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, tak samo a6w - mimo że na razie nic mi nie daje skoro ćwiczy się to najpierw przez 5 minut dziennie to chodzi o to żeby się powoli przyzwyczajać
![]() ![]() dziś na obiad bardzo smaczne tortellini z serem ricotta i szpinakiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Ilsa ja właśnie też przygotuję szpinak na jutro do pracy, tyle, że w wersji z makaronem pełnoziarnistym
![]()
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-11-02 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
MBZ♥
|
chyba przeproszę się z hulahopem
![]() http://fotballfrue.no/?paged=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
BYou fajny blog
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję dotychczasowych wyników ![]() Cytat:
dokładnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
śliczne te wieszaki z perełek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
właśnie zjadłam małą mozarellę z pomidorkami koktajlowymi
![]() ![]() a za godzinę wychodzę na siłownię ![]() po siłowni pewnie już nic nie zjem ![]() mąż bynajmniej mi nie pomaga..... usiadł obok mnie z herbatą i całym talerzykiem babeczek i delicji oraz z czekoladą Wedel.... oklaski dla niego - jest zaj***sty ![]() ![]() ![]() wcześniej tylko zjadłam jakieś jedno ciastko z budyniem ![]() ![]() wodę piję cały czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
niech on lepiej uważa, żeby siebie do tego idealnego kształtu nie doprowadził
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]() Moj mi powtarza wlasnie, zebym sie nie stresowala na poczatku jak nie uda mi sie cwiczyc przez zamierzony okres czasu - np zamiast 40 minut uda mi sie tylko 20. I jak ja wracam na gore czerwona, spocona i wkurzona to on mnie wtedy tuli i mowi, ze nastepnym razem uda mi sie pocwiczyc te 5 minut dluzej i zebym dala sobie szanse ![]() Ale Twoj pracuje na silowni wiec moze w ten sposob motywuja klientow? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
też wyznaje teorie małych kroczków
![]() dzisiaj na obiad sałatka z grillowanym kurczakiem i pomidorami + pieczone ziemniaki ![]() mój to dzisiaj czekoladki kupił - więc łącze się z Tobą Frezi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() potrzebuje przepisów na sałatki, które będą dobre jako drugie śniadanie w szkole/pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
2 kawałki ciasta drożdżowego; bardzo się udało
![]() i teraz popiję sokiem pomarańczowym (0,5 l ) Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2011-11-02 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Carmi zapodaj przepis na makaron ze szpinakiem bo akurat mam to i to
![]() Ja to przede wszystkim powinnam więcej warzyw jeść, bo nie jem prawie wcale. A potem się dziwię żem blada i z podkowami pod oczami ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
Można sobie też zrobić pierś z kurczaka w piekarniku (w folii aluminiowej, bez tłuszczu) i ją skroić, do tego kapusta pekińska, pomidorek, ogórek konserwowy i kukurydza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
No to ja się pochwalę, choć na typowym odchudzeniowym to bym dostała burę że hej (Carmi wiem, o czym piszesz
![]() ![]() Gwizdak nie czytaj ![]() I: CAŁA czekolada biała z orzechami ![]() ![]() ![]() II: serek wiejski, kawa z mlekiem III: jabłko IV: jabłko, kawa z mlekiem Do tego w międzyczasie dwie herbaty zielone. I będzie chyba jeszcze jakaś ziołowa herbata, bo właśnie wróciłam z aerobiku i już nie chcę jeść, choć powinnam serek wiejski, ale jakoś nie mogę przekonać się do tego jedzenia po ćwiczeniach... Jutro postaram się o lepszy jadłospis. Chciałabym liczyć kalorie, tak żeby ok. 1400 mieć dziennie, ale nie mam wagi i wkurza mnie to szukanie co ile waży i zliczanie... Dlatego Simply ![]() ![]() ![]() ![]()
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-11-02 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ ma 187 i waży 81kg i krzyczy że za dużo
![]() Ale wygląda fajnie ![]() Cytat:
![]() Ja niestety nie dojechalam nad morze, tylko na druga stronę Wisły ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.