![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Torebki Nucelle - opinie, real zdjęcia
Tak złośliwie zapytam - wczoraj zamówiłaś, właśnie ją dostałaś i już zdążyłaś sprawdzić u rymarza? Niezłe tempo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Ja czekam na jakies real zdjecia torebek i wiecej opinii o nich, ladne sa, ale nie wiem czy chce ryzykowac...
Kruche Ciastko podzielam Twą opinię ![]()
Edytowane przez gozia Czas edycji: 2012-05-10 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
tak tak, fajnie by bylo jak ktos juz tu pisze o tym co dostal, zeby zalaczyc foteczke do opinii i juz bedzie wszystko fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Dodaję fotki swojej "Nutelli"
![]() ![]() ![]() Z tego linku możecie ściągnąć fotki bo nie chciały mi się dodać przez Wizaż ![]() http://wyslijto.pl/files/download/b50wqprnbp Edytowane przez olciaqola Czas edycji: 2012-05-17 o 15:28 Powód: Nie moge załadować zdjęć jak ktoś koniecznie chce to wyślę na maila |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
wyobraz sobie ze je widzialam.
jednak wole jak ktos zachwala tak torebke, aby przy okazji wrzucil zdjecie, a tego czesto tu brakowalo ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to mozesz sobie pisac. Na tym watku uwielbiaja debiutowac osoby swoim pierwszym postem albo b. oczerniajace marke, albo b. ja chwalace ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Ten pasek sie tak po prostu złamał? Masakra...
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Też mam nieprzyjemne doświadczenia z tym panem. Przy mojej pierwszej reklamacji robił problemy ze zwrotem za wysyłkę, przy drugiej- na nową torbę czekałam ponad miesiąc. Wstawiałam parę postów wcześniej zdjęcia swojej torebki. Wymieniałam uszkodzoną już dwa razy. Chyba zacznę robić zakłady, za ile obecny egzemplarz się zepsuje. Sklep Nucelle jest popularny przez ładny wygląd torebek, ale jakość jest tak żenująca, że torby kupione w bardzo przeciętnym jakościowo H&M za 50 zł lepiej się trzymają. Żałuję każdej złotówki wydanej w sklepie nucelle, mimo, że torebka jest ładna. Obsługa jest nieprzyjemna a towar nie warty tych pieniędzy. Jeśli ktoś zastanawia się nad zakupem- szczerze odradzam. Edytowane przez kurkaogorka Czas edycji: 2012-06-06 o 21:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Czy mi się tylko wydaje, czy te torebki są coraz droższe?
Kilka tygodni temu upatrzyłam sobie kilka modeli, dzisiaj oglądałam je na stronie i mam wrażenie, że były one dużo tańsze...
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomimo, iż do tej pory nic nie mam ani do firmy ani do mojej torebki nucelle to uważam, że nie są warte ceny powyżej 300 zł, tak więc pewnie nic już tam nie kupię ![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
czyli nie warto w nie inwestować ;(
szkoda, bo na stronie ładnie wyglądają
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Strasznie podobają mi się te modele:
http://nucelle.pl/pl/p/NUCELLE-Franc...ry-Bezowy-/335 http://nucelle.pl/pl/p/NUCELLE-Skora...-Hit-Zolty/148 ale po tym co przeczytałam i po zdjęciach rydelko, raczej nie zaryzykuje, szkoda nerwów. Zresztą widziałam że takie torebki na alibabie i podobnych stronach kosztują z 20-50 dolarów, więc niezłą przebitkę mają na zwykłej chińszczyźnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Są droższe... np. ta niby zarowa kosztuje prawie 50 zł drożej.... Jestem tez zawiedziona postepowaniem tej firmy... zareklamowałam dwie torebki i jak myslicie co sie stało?? Niby przyjeli reklamację, ale kosztów przesyłki nie zwrócili bo jak to powiedzieli "tam tylko trzeba było dokręcić i zapastować" Najlepsze jest to, że torebka od momentu powrotu 4 razy spadła mi z ramienia a noszę ją rzadko. Mój tż mi przykręcał tę część ale to nic nie daje... wczoraj znowu to samo... Mam tego dosyć... muszę tam zadzwonić dziś znowu!!!!!!!!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Dzisiaj przeglądałam blogi związane z torebkami i znalazłam ten oto link.
A tam torebki marki Nucelle duuuużżżo taniej. A myślałam, że to polski brand. Jeśłi to te same torebki to polski sklep ma niezłe narzuty. Same zobaczcie http://www.bagtreeok.com/?utm_source...CFQRJ3wodDicAY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Torebka za tyle pieniędzy jest nie do noszenia ;(. Zła jestem, bo nie mam żadnej innej torebki na ramię, a te do ręki są niewygodne ![]() NIE polecam tej firmy. To już zwykłe torebki z h&m wytrzymywały mi rok i dłużej (nie ze skóry, made in china), rączki się nigdy nie urywały, co najwyżej "skóra" gdzieś odchodziła... Żałuję bardzo tego zakupu ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
Mam akurat ten sam plecak. Noszę go już rok i wciąż jest w bardzo dobrym stanie. Był ze mną w Portugalii na wakacjach i zabieram go na wszelkie wyjazdy, bo jest najwygodniejszy z moich torebek. Dziwne, że Tobie zniszczył się tak szybko! Może jakiś wadliwy model miałaś, bo ciężkie rzeczy to i ja w nim noszę. Ja generalnie jestem zadowolona z torebek tej firmy i w przeciwieństwie do Ciebie ją polecam.
A co do tanich torebek na stronie w sieci, to nie opłaca się ich ściągać, koszt wysyłki jest za drogi i w sumie wychodzi drożej, no i nie masz żadnych praw konsumenta. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie mow, ze torebki wychodza drozej, bo np, ta na nucelle kosztuje 162 zl, a ta sama na bagtreeok 15,7 dolarow. 15,7*3,5~55 zlote, plus koszty dostarczenia, ktore moga wyniesc dwa razy tyle, a i tak wychodzi taniej niz na nucelle. Ja nie wiem dlaczego niektorzy na sile tutaj staraja sie bronic takiego sklepu jak Nucelle. Przeciez to jasne, ze oni gdzies sie w te torby zaopatruja, to jasne, ze sa to Chiny lub cos podobnego i to jasne, ze gdzies te torby kosztuja grosze. Podobaja mi sie fasony Nucelle, ale im dluzej czytam opinie tutaj, tym bardziej sklaniam sie do zdania, ze nie dalabym 190 zl za ich torbe, a juz na pewno nie dalam 300 za aktowke, jak sobie zycza... A poza tym, Twoje posty na tym forum zawsze mi brzmia jak jawna reklama sklepu. W styczniu piszesz, ze strone pokazala Ci kolezanka i ostatecznie zdecydowalas sie na zakup bezowej torebki i wklejasz nam jej zdjecia, a teraz dowiadujemy sie, ze od roku masz czarny plecak z Nucelle. A potem mimochodem wpadasz, zeby nas poinformowac, ze na Nucelle nowe modele. No przykro mi, ale dla mnie oosbiscie nie budzisz zaufania jako osoba, ktora kupuje te torebki, a raczej jako osoba, ktora je sprzedaje...
Edytowane przez Kruche Ciastko Czas edycji: 2012-08-14 o 14:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
kupiłam kuferek czarny..czekam na dostawę, specjalnie założyłam konto na wizażu aby obejrzeć zdjęcia torebek nucelle... 14 dzień oczekiwań zobaczymy dalej;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
właśnie przyszedł..pachnie Chinami...dobrze że był w promocji;/za 235 z przesyłką. Raczej nie kupię już na tej stronie torebki, a swoją droga kazar wypuścił na rynek identyko kuferek za ponad 800zł...ściąga od chinoli;/;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
strasznie podrożały te torebki na stronie, co jest dziwne biorąc pod uwagę okoliczność, iż na stronie która tu ktoś wrzucał są o połowę tańsze - niezły narzut u nas mają.
Poza tym obsługa pozostawia wiele do życzenia - jak zamawiałam swoją torebkę zapłaciłam więcej żeby mieć przesyłkę kurierską, a ostatecznie torebka została wysłana zwykłą pocztą - w ramach rekompensaty zamiast dostać zwrot na konto kwoty nadpłaconej- wlepiono mi breloczek, którego nie chciałam. Tym razem było ok - poczta paczki nie zgubiła, ale gdyby tak się stało jestem bardzo ciekawa co by mi powiedział nieprzyjemny pan z tej firmy - bo tak się akurat składa że poczta odpowiada tylko do 10krotności bodajże opłaty za przesyłkę - raczej wątpię że odzyskałabym swoje pieniądze. W tej sytuacji choć ja akurat jestem z torebki zadowolona - nie wiem czy bym się zdecydowała na ponowne zamówienie - trochę za duże ryzyko
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne - tam gdzie chcą... instagram #mollinkaa Edytowane przez Mollinka Czas edycji: 2012-09-20 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Dobrze że zajrzałam bo własnie chciałam kupić torebke od nich i poszłoby 300zł się bujać....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Jako, że jestem świeżo upieczoną wizażanką, na początek ładnie się witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Własnie sobie zamówiłam model 147.Ceny przystępne i jak zapewniają,produkowane są w Polsce co należy chyba do rzadkości.Jak przyjdzie paczka podzielę się spostrzeżeniami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Ktoś jeszcze ma torebkę nucelle? Podzieli się swoją opinią? Przymierzam się do zakupu
![]()
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Witam, pisząc pachnie Chinami miałam na myśli: z daleka łał jaka super torebka (nawet kobitki zaczepiają), a jak z bliska dam im obejrzeć to pojawia się uśmiech. Chodzi o detale. No ale po czasie 6mcy użytkowania powiem tak Może ten kuferek być, za wymarzony trzeba dać z 1000 zł:p pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
widzę, że wątek przygasł, a ja akurat jestem tematem teraz bardzo zainteresowana. Zamierzam kupić porządną torebkę ze skóry. Taką niezbyt dużą, żeby mieć też na wyjścia, ale nie kopertówkę. Początkowo myślałam o Słoniu Torbalskim, bo piękne są ich torebki, ale muszę przyznać, że styl nie bardzo pasuje mi do biura, a właśnie coś eleganckiego jest mi potrzebne. Trafiłam na torebki Nucelle i kilka wpadło mi w oko, ale nie znam tej marki, więc chętnie posłuchałabym opinii. Trochę już poczytałam w tym wątku, ale może ktoś jeszcze ostatnio się tam zaopatrzył i byłby łaskaw pomóc mi w podjęciu decyzji. Będę wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ciekawe oferty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Pozwolę sobie podbić wątek, może jakieś nowe opinie? Zachciało mi się jakiejś jasnej torebki i póki co nie znalazłam nic fajnie wyglądającego z ekoskóry. Napaliłam się na tę markę, bo wyglądają na zdjęciach sklepowych całkiem fajnie, a ceny przyzwoite. Potem przeczytałam nienajlepsze opinie w tym wątku, ale może jakość się poprawiła? Nie dysponuję dużym budżetem, więc albo skórzana w okolicach 300 zł, albo będę poszukiwać czegoś z eko, ale raczej w małych butikach "no name", bo w sieciówkach jak na cenę ok. 150 zł to jakość beznadziejna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.