![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię puder w kamieniu ISADORA Nati Shine LISTOPAD
Hej, wybacz że tak odpisuję na raty ale ostatnio nie mam w ogóle na to czasu - wiadomo święta i tak dalej więc może przełożymy to na po świętach?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Jasne, trzymam dla Ciebie te rzeczy i właśnie pośpieszyłam jedną dziewczynę z decyzją odnośnie tej zeberki więc mam nadzieję że się zwolni ![]() ![]() Także wesołych świąt i do usłyszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Przepraszam, że tak późno odpisuję. Mnie interesuje niestety tylko żel do twarzy Nivea. I może cienie Make Up For Ever (paletka 8 cieni) - czy masz ich zdjęcie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Witam po świętach
![]() Dalej chętna na wymiankę? Ja jak najbardziej tak ![]() Mam jeszcze pytanko co do tych meteorytów, w czym je dostanę? w jakimś zastępczym pudełeczku czy w oryginalnym? U mnie zeberka chyba jednak poleci ale kardigan Stradiego mogę oddać ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- To ostatecznie chciałabyś ode mnie nietoperz Mango, swererek Dorothy Perkins, kardigan Stradivarius, tunika biała z Bershki i ta czarna koszula? ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Okej, ale nie wiem co z zapachów mogę Ci dorzucić bo mam albo małe próbeczki albo duże pojemności a nie mam ani wolnych atomków żeby zrobić odlewkę ani nic ![]() Chyba że interesuje Cie może BS - Fantasy? to mam w atomkach 5ml ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Zatem z chęcią dołożę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
a msz jakies zapachy poza watkiem?
![]() |
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
up
![]()
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
to wpadlo mi w oko
La perla jaime la nuit edp -30 ml- -ubytek około 5 ml ? , niewielki -też z wymiany - też nie mój zapach mogę wrzucić foto dla chętnych Lancome Silky Mat / jaki odcień ? lub podkład z sephory |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
upppp
![]()
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Podobają mi sie u Ciebie:
15.Puder matujący sephora- kolor D20 - jest jasny , używałam kilka razy, jest go 11g, więc zostało bardzo dużo, kupiony w październiku 201 Ekstrakt perfum 15 ml Emanuel Unagro - Apparition - mam z wymiany, zapach jednak nie mój Pasowałoby ci to za Kwiat Brzoskwini L'Occitane? ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Ech, no to szkoda ![]()
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
NYC to bardzo jssny odcień? (znalazłam jakieś zdjęcia w necie, ale nie jestem do końca pewna, czy to ten). A Cool Beige jest dużo ciemniejszy?
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za Perfumy : Mam jabłuszko 100 ml DKNY Be delicouse , ubytek ok 10 ml nie więcej , nie widać w ogóle ubytku , kupione w sephorze , 100 % orginalne - MAM PARAGON
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
A widzisz cos u mnie co Cie interesuje za niego?
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
hej, z ciuchow niestety nic nie wpadlo mi w oko, za to tutaj podobaja mi sie puder matujacy i rozswietlacz sephora oraz tester rozu guerlain... co proponujesz?
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Mam pełnowymiarowe cienie, przetestowane po razie:
Silk naturals Thistle- lavendowy matowy, cały raz przetestowany Lucy minerals: twilight liner czarny z niebieskimi drobinkami cloud 9 biały błyszczący lavender jasny lavendowy błyszczący
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Pojemność pełnowymiarowa, standardowa, podaje wg producentów
SN ma 3/4 łyżeczki w 5ml pudełku, napisali na stronie tylko tyle nie podają ile to gram Lucy mają 0.7 gram
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
coś u mnie????
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
obydwie pary butów są ze skóry ekologicznej
![]() |
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- niestety na dzień dzisiejszy też nie mam żadnych
![]() |
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi sie 8. Korres krem pod oczy 10 ml - wygladzajacy NOWY i tester lancome klor 01 tylko czy on jest bardzo jasny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię puder w kamieniu ISADORA Nati Shine
Podoba mi się parę rzeczy, ale puder jest na wylocie niestety ; ) Poza wątkiem mam fair neutral z EDM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.