![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: LISTOPAD Armani Diamonds, Miss dior Cherie, Double Wear i inne smakołyki :)
podobaja mi sie u ciebie
miss dior-perfumy i balsam eucerin hial. filler oraz Podkład Diorskin Forever kolor 023 tylko przetestowany znajdziesz cos u mnie za którąs z tych rzeczy?
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD Armani Diamonds, Miss dior Cherie, Double Wear i inne smakołyki :)
Niestety nic,bo jak widzę to albo niekorzystnie dla Ciebie albo dla mnie
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Oki ![]() To wiadomo,że ![]() Miss Dior Cherie 100 ml woda perfumowana, nowa wersja, kupiona w Sephorze, jest kartonik. Ubytek to 1-2 ml. Będę jej używać, więc na bieżąco będę podawać ubytek. Nie wiem czy chce wymienić ale kuście ![]() Ale ponieważ domyślam się,że nierealne to wypisze kolejno co tam mi się podoba: Christina Aguilera EDP ok 15ml/30ml bez kartonika ![]() ![]() ![]() ![]() Beyone Heat Rush EDT 15 ml nowe w kartoniku ![]() Naomi Campbell Cat Deluxe At Night EDP 30 ml ubytek to jeden psik na nadgarstek, jest kartonik Perfumowane mleczko do ciała Miss Dior Cherie 200ml ubytek znikomy tylko testowany, jest kartonik Balsam do ciała Sephora cranberry litchi użyty raz 150 ml Oczywiście Christina to priorytet ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- O to podziękuję,ale może coś innego wykombinuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Nie znam zapaszku to tylko tak w ciemno i gdyby Christiny było o wiele więcej to może bym nie grymasiła,a tak nie opłaca mi się za zapachy w ciemno (beyonce i balsam do ciała - których i tak mam dużo z sephory). Ch.L.Noir - ten zestaw nie był tani i musi mnie coś naprawdę rzucić,a jak jeszcze mam dodawać do tego tusz to zupełnie mi się nie opłaca ![]() Dlatego podziękuję i pozdrawiam ![]() ![]() Buziaki ![]()
![]() Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-12-07 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
|
hej, pytałaś o tusz Guerlain i odlewkę Addicta, u Ciebie podoba mi się oczywiscie Miss Dior i oddam Ci za nie co tylko zechcesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
lipiec na maksa!!! :)
|
hej nic nie znalazlam
![]()
![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
Hej,
wąchałąś Bvlgari? Podjęlas jakas decyzję? Kilka wizazanek o nie pyta, na razie wstrzymuje je dla Ciebie, ale chcialabym wiedziec na czym stoję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
|
podoba mi się jeszcze naomi, mleczko miss dior i miniaturka prady ale nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Hej, interesuje mnie armani diamonds
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=575873 odp u mnie jesli mozesz, dziekuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
no niezmiennie kusi mnie twoja Miss Dior
![]()
![]() |
#130 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Na wymianę mam to, co w obu wątkach. Może w takim razie samoopalacz za sweter albo za naomi cat deluxe? Mogę oczywiscie cos dołożyć. Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-12-11 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
🦄
|
Never, masz bardzo dużo ciekawych rzeczy, ale co do tych cieni poczekam jeszcze do jutra na decyzję innej Wizażanki, która zapytała o nie pierwsza i jutro popołudniu się odezwę do Ciebie dobrze?
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Miss Dior Cherie ???
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Witaj,
Zainteresowana jestem: Miss Dior Cherie. Do wymiany mam Nina Ricci - Limitowana edycja: Paradis de Nina, 50ml. Zużycie to 2 psiki. Mam od niej pudełeczko. Taka jak na zdjeciu: http://www.parfum-beauty.de/a-1367/?ReferrerID=3 Oczywiscie, jest roznica w pojemnosci, wiec musialabys cos dobrac. Jesli wiec bylabys zainteresowana, to spojrz do mojego watku, ew. zawsze znajdzie sie jakas woda termalna itp., gdyz to zwykle gromadze ;-)
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Spodobał mi się tylko
Bright Crystal perfumowany żel pod prysznic NOWY z Sephory.
![]() |
#136 |
BAN stały
|
Moglabym oddac odżywkę i samoopalacz za cat deluxe
![]() Sweterek widzialam dziś w H&M - jest przeceniony na 75 zł, więc ewentualnie sam samoopalacz za niego wchodziłby w grę. Daj znać co bardziej Ci odpowiada. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-12-12 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Armani DIAMONDS 100 ml woda perfumowana, ubytek 2 psiki testowe kod 38H303 jest kartonik
może chcesz molinarda vanille patchouli 100 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Mi również odpowiada. Mogę Ci dorzucić do wymianki mały gratis niespodziankę (próbeczkę lub coś innego
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Aha, żel jest nowy, ale jaką ma pojemność?
![]() |
#139 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
cos za
Miss Dior Cherie 100 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Jeśli zrezygnowałaś z wymiany wystarczyło napisać.
Czekam na odpowiedź - widzę, że się logujesz a mnie olewasz -niegrzecznie... ![]()
![]() |
#142 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() To co, wymieniamy się? ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Ewentualnie mogłabym oddać: odżywkę + samoopalacz + cień MAC Smut za sweterek H&M i naomi cat deluxe ![]() Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-12-13 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
To miło, że nie olewasz.
![]() ![]() Bo już czasem mam trochę dość osób, które nagle milkną i nie raczą słowa napisać, a ja śledzę dziesiątki subskrypcji lub czekam na odpowiedź i doczekać się nie mogę. ![]() Przejrzałam oba wątki kilkakrotnie i jedynie co mogłoby mnie zainteresować to nowy pędzel do podkładu e.l.f i miniaturka Tendre Jasmin Y.R. Podoba mi się też Armani Diamonds, ale wtedy nawet jakbym oddała tusz i piankę, to musiałabyś coś dobrać, a nie wiem czy jakiekolwiek perfumy z mojego wątku Cię interesują... ![]() Jeśli nie to proponuję: żel pod prysznic Bright Crystal pędzel e.l.f miniaturka Tendre Jasmin za nowiutką piankę Kerastase nowy Max Factor 2000 Calorie Dramatic Look + 2 próbki niespodzianki ? I tym samem ograbisz mnie z moich kosmetycznych zapasów. ![]() ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-12-14 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
To mama wybierze coś dla Ciebie z tych co zostawiłam w PL (mnie nie ma w kraju).
Mam sporo próbek, ale sama nie wiem co tam zostało, więc będzie losowo. ![]() Mam też czarną mini kredkę do oczu Maxa Factora - tylko otworzona (nie mazana).
![]() |
#147 |
BAN stały
|
Hej never,
sluchaj, chcialabym, zebysmy sie jakos dogadaly, bo dosc dlugo te nasze negocjacje trwaja, widze, ze piszesz u innych, mi nie odpisujesz, a chcialabym w tym tygodniu domknac wszystkie wymianki. Wymienilam odzywkę T&G, bo pisalas, ze nie jestes juz nia zainteresowana, wiec zostaje samoopalacz. Moja propozycja jest taka - moge oddać samoopalacz za sweterek (bo teraz ich wartosc jest identyczna, tak jak pisalam jest on na sale'u w H&M za 75 zł), albo dolozyc cien Mac Smut i oddac te dwa kosmetyki za naomi cat deluxe. Napisz mi proszę jakie jest Twoje zdanie w tym temacie. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Początkowo chciałaś wymienić sam żel za tusz z tego co pamiętam...?
![]() Niestety podziękuję za wymianę. ![]() Nie kupuję aż takich drogich żeli pod prysznic, wolę inwestować w perfumy lub pielęgnację czy kosmetyki do makijażu. ![]() Na miniaturce Y.R. aż tak bardzo mi nie zależało, a żel chciałam dla mamy, więc oddawanie za to kosmetyków z moich zapasów, które potem będę musiała sobie odkupić (za niemałe pieniądze jeśli chodzi o Kerastase) nie ma dla mnie większego sensu. ![]() W zasadzie chcę je wymienić tylko w ostateczności, albo za coś co mnie faktycznie zachwyci, albo za mój wish, ewentualnie za coś bardziej potrzebnego na chwilę obecną. Niestety ani miniaturka Y.R. ani drogi żel pod prysznic nie są mi obecnie potrzebne czy niezbędne, nie znajdują się też na mojej wish liście. Pozdrawiam. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-12-15 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
hej, podoba mi sięu Ciebie kilka rzeczy
heat rush jeśli nadal jest w folii- na prezent mleczko armani diamonds żel pod prysznic bright crystal hmm masz jakiś pomysł?
![]() |
#150 |
🦄
|
Never, chętnie przygarnęłabym od Ciebie mleczko MDCH, ale nie wiem, czy oddasz
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.