![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: TŻ zmusza mnie do sexu siłą
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
ano
![]() współczuję takim kobietom, strasznie ![]()
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
ja niby też - bo coś musiało pozwolenie na traktowanie sie jak ściera do podłogi spowodować, ale z drugiej strony, skoro jest wiele kobiet, które potrafiły powiedzieć stop to czemu nad tymi pierwszymi mam sie litować.
Dodam tylko ,ze dla mnie człowiek, który daje sie tak traktować partnerowi jest ofiarą, ale gdy pojawia się dziecko dla mnie staje się niejako katem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() na pewno dużo siły potrzeba, żeby się wyrwać z takiego bagna, ale kiedy pojawia się dziecko to chyba świat się przewartościowuje ![]() ![]() ale może już przeginam ![]()
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() qrczę, bo myślę że jeśli autorka zaszlaby w ciążę (czego jej nie zyczę w aktualnej sytuacji) to w ogóle znikłby nawet ten cień szansy, że jednak zdecyduje się odejść od oprawcy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Ja już nie mogę czytać postów autorki
![]() ![]() Pisałam już o moim ex, oczywiście również leciały teksty o skakaniu z mostu, wieszaniu się, łykaniu jakichś specyfików. Jak można się domyślić prosperuje sobie do dnia dzisiejszego nie gorzej od niejednego z nas (tylko wątroba odmawia posłuszeństwa ![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2011-12-05 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
W tej sytuacji możesz wybrać jedynie mniejsze zło. Twoja rodzina już jest rozbita. Może nie fizycznie, ale psychicznie. Więc albo wyrwiesz się z tego i dasz sobie i młodemu szansę na w miarę normalne życie, albo zostajesz w tym bagnie i wychowujesz kolejneło łajdaka i sadystę. Uciekaj zanim nie będzie za późno. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Mąż Cię gwałci.... Gwałci bez dwóch zdań.... W momencie gdy kobieta mówi nie a mężczyzna to lekceważy to już jest gwałt.... Zero szacunku, zahamowań wszelkich.....Wiem żę to nie jest proste i że łątwo się tak pisze i ocenia innym ale uważam tak jak pozostałe forumowiczki że powinnaś z tym skończyć... Tak nie może być żeby kobieta w małżeństwie czuła się zagrożona i zastraszna... Jak najszybciej powinnaś to skończyć... Dla dziecka i dla siebie samej....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czemu z nim jesteś ale ok Twoja decyzja Twój wybór.Ale weź pod uwagę że jeśli Twój syn się na to napatrzy to całkiem możliwe że w przyszłości sam będzie postępował tak jak Twój mąż.A chciałabym,aby kiedyś Twoja synowa przyszła i powiedziała że Twój syn,którego TY wychowałaś i TY urodziłaś jest gwałcicielem?
Weź to pod uwagę.Bo sorry ale mi by nie było miło jakby złe zachowanie mojego dziecka bylo przyczyną moich rozmyśalń czy odejść czy nie? Zastanów się czy chcesz mieć syna gwałciciela tak jak masz teraz męża takiego.
Tylko kobieta potrafi jednego dnia powiedzieć proszę, dziękuję, przepraszam, jesteś świnią, nienawidzę Cię, wybacz, kocham Cię i żegnaj Mój mąż będzie miał zaje*istą żonę ![]() Nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Druga sprawa. Czemu się nie szanujesz? I czemu oczekujesz żeby on Cię szanował skoro sama siebie nie potrafisz? Jakiekolwiek zastanawianie się nad sensem tego związku jest bezcelowe. On Cię gwałci. Ty mówisz, że Cię gwałci. I nic z tego nie wynika. No szok ![]() Po części to Twoje zachowanie do tego doprowadziło. Dawałaś się tak traktować, a on co rusz przesuwał granicą. Rozumiem, że Ci ciężko, ale co jest ważniejsze w życiu od Twojego własnego szczęścia? Dla dziecka z nim jesteś? Przecież jak on Cię zniszczy psychicznie, to kto się dzieckiem zajmie??? Zadbaj o siebie, uszanuj, bo dajesz się traktować fatalnie. Sama nie wiem, z drugiej strony pewnie już za późno żeby to coś zdziałało. Dla mnie jedynym wyjściem byłoby odejście od osoby, która robi wszystko by mi okazać, że się dla niej nie licze.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Widze ze moje poprzedniczki nic nie wskuraly wylewajac ci zimny kubel wody na glowe poprzez swoje wypowiedzi poniewaz ty itak nie bierzesz tego do serca. Pewnie myslisz ze latwo nam oceniac bo stoimy z boku, ze niewiemy jak to jest, ze niepotrafimy sie z toba zidentyfikowac i nasze rady nijak maja sie do rzeczywistego problemu. Powiem tak, zrobilas pierwszy krok - opisalas swoj dramat obcym osobom i pozwolilas by wyrazili swoje zdani i opinie. I dobrze - od czegos trzeba zaczac. Cos Ci tam juz swita w glowie ze moze jednak naprawde masz problem i starsz sie jakos z tej sytuacji wybrnac ale z drugiej strony zaczynasz przeksztalcac wydazenia oraz rzeczywistosc w to co wyglada korzystnie (np. gwalt - wymuszony sila sex) poto aby pod koniec stwierdzic ze jeszcze nie jest tak zle i jednak lepiej zostawic tak jak jest. Nie boj sie dostrzec prawdziwych odcieni sytuacji w ktorej tkwisz, jestes na dobrej drodze by sie od tego uwolnic tylko potrzeba Ci wiary w siebie, wsparcia, zrozumienia oraz kogos kto poda Ci pomocna dlon i stanie za toba murem. Przestan chwile myslec o dziecku, postaw siebie na piedestale i rozwaz czy ten zwiazek aby cie nie wyniszcza, gasi, przytlacza, upokarza ... odpowiedz brzmi tak?? dobrze teraz czas na dziecko. Czy bedzie szczesliwe widzac jak bardzo jestes nieszczesliwa??? odpowiedz brzmi nie, prawda? hmmm no i czas na tego twojego pana idealnego ktory niby nic zlego nie robi. Czy sprawia ci bol, odrzuca, traktuje jak rzecz, zniewaza, ignoruje, wymaga, postanawia, ... ???? zaloze sie ze znowu odpowiedzialas tak .... Pewnie myslisz czemu zadaje ci takie pytania? Poniewaz chce zebys sama sobie uswiadomila ze to nie jest normalne i ze musisz z tego uciec. Dopoki bedziesz usprawiedliwiac jego zachowanie i za kazdym razem gdy ci zgwalci szukac mu wymowki do niczego cie to nie zaprowadzi. Przejzyj na oczy kochana bo niedlugo moze byc zapozno ....
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Wybacz ale nie wydaje mi sie aby takie spostrzezenia nie sa na miejscu. Autorka ma problem i to juz na podlozu psychicznym i mowienie jej ze sama sobie winna jest wcale jej nie pomoze. To on jest nieludzki i nic go nie usprawiedliwa a szanowac ja powinien chodzby dlatego ze jest pelnowartosciowym czlowiekiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to można nazwać? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
napisalam ze oczernianie autorki i wytykanie jej bledow wcale nie pomoze jej w odcieciu sie od tego bydlaka poniewaz jak sie naczyta takich opini ze sama sobie winna jest to dalej bedzie go usprawiedliwac i twic w tym gownie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Oby do wiosny
|
Dokładnie się z tobą zgadzam, dziewczyna i ytak ma niski poziom samooceny , a tak nie pomoże się jej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez laisla Czas edycji: 2011-12-06 o 16:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Tłumaczenie łopatologiczne też. Nic do niej nie dotrze, dalej będzie z tym świrem.
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda dziecka i tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
albo napiszemy,ze też tak mamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
no ok, ale chyba prymitywizm i naiwność mają jakieś granice?
Skorpion (seryjny moderca, który zabijał kobiety młotkiem a potem gwałcił też miał dobry kontakt z dziećmi) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
np. aby była bardziej uległa bo wtedy nie musiałby brać jej siłą..i temat wątku byłby bezpodstawny
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() Zresztą ten kontakt zmieni się o 180 stopni gdy mały będzie większy i zorientuje się jakim draniem jest kochany tatuś i co robi z jego mamą. Także kontakt o ile jest w ogóle dobry to i tak tymczasowy. A gdy dorośnie i będzie na tyle duży aby się przeciwstawić to obstawiam, że zrobi tatusiowi krzywdę przy pierwszej możliwej okazji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:48.