|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Trening Ewy Chodakowskiej
hej dziewczyny
ostatnio dołaczyłam do forum ponieważ szukam wsparcia w walce ze swoimi słabościami a mianowicie słodycze i wieczorne podjadanie:/ nigdy nie byłam szczupła chociaz i tak waże 10 kg mniej niż jako 16- latka. Jednak ciagle jestem niezadowolona i dołaczyłam do grona osób wykonujących trening Pani Ewy, fakt daje w kość ale ja zauważyłam, że po tygodniu przybrałam na wadze co mnie zasmuciło :/ zauważyłam, że im bardziej intensywniejsze ćwiczenia puchne i przybieram na wadze i nie wiem jak sobie z tym radzić? jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę niech go przedstawi pozdrawiam
|
|
|
|
#122 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Sporo pomogła mi Ewa swoimi postami i wiadomościami po miesiącu widzę spore rezultaty i jestem wniebowzięta bo juz czuję jak spodnie mi się zsuwają )) Jak mi się udało to każdemu się uda Wierzę w każdą z Was Chociaż spora droga przede mną jeszcze. Ja startowałam od wagi 80 kg. U Ewy na profilu nie widziałam żadnej dziewczyny z taką wagą a jednak ruszyłam się i dziękuje jej z całego serca że dala mi takiego powera ))Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Właśnie kupiłam gazetę z płytą z treningiem! Jeszcze nie oglądałam, ale jestem b. ciekawa, zobaczymy, czy pomoże... Też walcze z wieczornym podjadaniem.... |
|
|
|
#124 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Tak, zdam relację ,
gazeta z płytą kosztuje 12,60 zł, u mnie w małym miasteczku jest w sprzedazy od dziś, zawsze jest w kiosku przez miesiąc lub do wyczerpania zapasów ![]() jestem w pracy, bardzo mnie kusi,żeby obejrzeć filmik, może trochę później... |
|
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tyle dobrego się o nim naczytałam że musiałam kupić to wydanie
Edytowane przez Joasia:) Czas edycji: 2012-03-30 o 14:09 |
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Ja też już mam, nie mogłam wytrzymać i odpaliłam płytke w prayc lecz nie mogłam wszystkiego obejrzeć od początku do końca.
Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, cyz byćmoże to mój odtwarzacz tak przyspiesza ale nagranie nie jest zrobione w normalnym tempie?? Szczególnie na początku jak Ewa mówi to wydaje mi się,że jest przyspieszone. Co do treningu to wygląda na łatwy,ale doskonale wiadomo,że taki nie jest ![]() mimo wszystko nie mogę sie doczekać kiedy go sprobuje!! )
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#129 |
|
Przyczajenie
|
Też dzisiaj poleciałam do sklepu po Shape
Przeglądnęłam i wydaję się, że nie jest to zbyt męczące, zwłaszcza,że nie zauważyłam tam żadnych ćwiczeń cardio. Ale o tym się przekonam wieczorem Dziewczyny na fb pisały, że niektóre ćwiczenia (zwłaszcza na nogi) dają w kość ale to indywidualna sprawa więc nic innego jak po pierwszym treningu dzielić się wrażeniami Ja mam tylko nadzieję, że z tymi ćwiczeniami poleci mi waga (cm)
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Też kupiłam Shape'a.
Problem tylko w tym, że zepsuły mi się głośniki. ![]()
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Wykonałam trening i powiem wam, że myślałam że będzie dużo trudniejszy. Niby coś tam czuje ale bez rewelacji (co nie zmienia faktu, że włącze go do codziennych ćwiczeń)
|
|
|
|
#132 |
|
Przyczajenie
|
Ja już po pierwszych ćwiczeniach z SHAPEM i powiem wam, że nie byłam w stanie wykonać wszystkich ćwiczeń na nogi jak dla mnie to za dużo a uda i tak mnie paliły ostro
Ale z czasem mam nadzieję, że będę w stanie wykonać wszystkie ćwiczenia ![]() Powodzenia ))
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Ja również zaczęłam wczoraj trenować z płytką z Shape
![]() Mam zamiar robić je codziennie przez te cztery tygodnie, plus eliminacja słodyczy z diety. Trening mi sie podoba, takie ćwiczenia wykonywałam na fitnessie na zajęciach skierowanych na brzuch, uda i pośladki, czuć mięśnie -super. Powodzenia dziewczyny, motywujmy sie!
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a nie dałoby się wrzucić jakoś tej zawartości płyty na serwer jakiś, nie mam możliwości zakupu
![]()
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w okolicy gazety nie ma. Koniec świata wszystko z opóźnieniem dociera chyba
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja również nabyłam płytkę z shape i za mną pierwszy trening. ![]() Ćwiczenia, szczególnie na nogi dają w kość, dobrze czuć mięśnie.
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Tyle się naczytałam, oczywiście zaczęło się od fb, a skończyłam tutaj
Jutro biegnę po gazetę i płytę!! ![]() Gratuluję Wam silnej woli, mam nadzieję, że i mnie motywacji nie zbraknie!
|
|
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
a czy na tej płycie są ćwiczenia z obciążeniem czy bez?
nie mam żadnych ciężarków niestety
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny, ja również zaczęłam trening z Ewą i musze przyznać, że dziewczyna jest niesamowita
te jej codzienne posty na fb naprawde dodają energii, a tym bardziej też posty dziewczyn, które piszą ile zrobiły dziś ćwiczeń - naprawde można się zmotywować ![]() Caramel na płycie Ewa ćwiczy bez ciężarków, ale mówi, że jak najbardziej można je dodać, a jeśli nie masz to ona proponuje wziąć po butelce wody 0,5l lub 1l w każdą dłoń
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
ja tez kupilam Shape glownie dla plyty
kiedys ta gazeta byla ciekawsza, teraz mam wrazenie ze czytam Joya ;]Ewa to strasznie fajna kobietka chociaz wydaje mi sie ze byla troche skrepowana obecnoscia kamery ![]() nie wiecie kiedy beda kolejne jej plyty?
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy ten trening Ewy na dvd z Shape to ćwiczenia pilates?
znalezione na profilu joy polska facebook: https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wygląda zawartość tej płyty? To jest jeden program ćwiczeń do wykonywania razem z nią (w tym samym czasie) czy tylko pokazuje poszczególne ćwiczenia jak je robić? Ile to wszystko trwa?
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie tu cicho.
Jak Wam idą ćwiczenia? ![]() Kupiłam głośniki (wreszcie coś mnie zmotywowało , poprzednie przepadły) i dziś pierwszy trening za mną.Wydawało się banalne, ale jak zaczęłam robić - czar prysł. ![]() Jestem pozytywnie zaskoczona zarówno ćwiczeniami, jak i samą Ewą. Kiedy powtarzała "Jeszcze trochę wytrzymaj!" to miałam wrażenie, że mówi to do mnie - trafiała idealnie w czasie. ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
Jak to zwykle na takich płytach. Masz zestaw ćwiczeń, które wykonujesz razem z prowadzącą. Z czasem, jak czujesz się na siłach, możesz dodać obciążenia na nadgarstki i kostki. ![]() Sam trening trwa niecałe 40 minut. Mnie osobiście się spodobał, ale za mną dopiero jeden. Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2012-04-01 o 20:21 |
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedź, w takim razie sobie kupię
Do wakacji coraz bliżej
|
#145 |
|
amor vincit omnia
|
Ewa zapowiedziała że w tym miesiącu wrzuci na swój kanał na YouTube, który się powoli tworzy z tego co zauważyłam, bo tylko 1 filmik zapowiadający, filmiki z ćwiczeniami
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamierzam wykonywać te ćwiczenia 2-3 razy w tygodniu, bo poza nimi jeszcze biegam.
Bałam się że będę miała zakwasy po wczorajszym ćwiczeniu ale o dziwo nic mnie nie boli.
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam już Shape'a, jutro będę ćwiczyć, mam zamiar też zrobić sobie fotki porównawcze
|
|
|
|
#148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, to świetnie. Zawsze coś nowego. ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
Biegasz interwałowo czy jakiś dłuższy czas aerobowo?![]() Czuję, że będę miała zakwasy, takie mam dziwne przeczucie..
|
||
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie wyznaczam sobie ok 25 minut biegu i stopniowo będę go wydłużała.Ogólnie biegam już długo długo ale w czasie zimowym sobie odpuszczam i dlatego nabieram powoli kondycji. Jeśli chodzi o ten trening to miałam niezły wycisk na nogi i bałam się że będę miała zakwasy ale rano się podniosłam bez żadnych problemów także nie jest źle.
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziewczynki, a przed treningami z Ewą robicie pół godziny rozgrzewki? jakieś bieganie, itp.? Bo nie wiem co wprowadzić...
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

ostatnio dołaczyłam do forum ponieważ szukam wsparcia w walce ze swoimi słabościami
a mianowicie słodycze i wieczorne podjadanie:/ nigdy nie byłam szczupła chociaz i tak waże 10 kg mniej niż jako 16- latka. Jednak ciagle jestem niezadowolona i dołaczyłam do grona osób wykonujących trening Pani Ewy, fakt daje w kość ale ja zauważyłam, że po tygodniu przybrałam na wadze co mnie zasmuciło :/ zauważyłam, że im bardziej intensywniejsze ćwiczenia puchne i przybieram na wadze

i dziękuje jej z całego serca że dala mi takiego powera