Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-21, 11:39   #121
karolca
Zakorzenienie

Dot.: Nowy Rok 2012 witamy, w marcu-kwietniu dzieci uściskamy!

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość

Karolca, ja też zawsze lubiłam jak dzieci robią hałas...do momentu kiedy ten hałas robiła moja bratanica przez weekend bycia u nas. Co 2 min. słyszałam tylko "pięc różnych kształtów wewnątrz siebie mam" (Garnek z Fishera ). Jak wyjeżdżała to dalej to słyszałam w głowie . A i NIENAWIDZĘ GWIZDKÓW! Działają mi na nerwy
Jakbyś miała do czynienia z moim bratem jak był mały... to albo wariatkowo albo nauczenie się "wyłączania". Z racji, że jest niewidomy, w grę wchodziły tylko zabawki dźwiękowe (manualne też nie były dobrym pomysłem). Więc od rana do nocy koncerty. Dlatego nauczyłam się ignorować hałas z zabawek. Co innego jeśli w czymś przeszkadza ale tak. Wiadomo, nie dam dziecku wejśc na głowę z grającymi pudełkami, ale na pewno nie będzie miało siedzieć cicho w kącie

Zobaczcie co dodałam w pierwszym poście

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:48   #122
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Hej hej, nie nadrobię Was, bo idę sprzątać nienawidzę tego

Ale mam dobry dzień , bo koleżanka Ania ( od Patrycji) urodziła Synka w nad ranem , 3520 , 55cm, duży Chłopczyk, Ania ma 155 cm

W końcu jakieś radosne wieści do Niej
gratulacje dla kolezanki i samych dobrych nowin zycze
Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Pamiętacie wczoraj pisałam Wam o tym że przez teściową nie mogłam sprzątać zaplanowanej łazienki. Po obiedzie pojechaliśmy z TŻ na zakupy świąteczne. Swoją drogą faktycznie przy kasach uprzywilejowanych taka kolejka że szok. Mój mówi "wypchnij brzuch może ktoś Nas puści" wtedy ludzie na niego spojrzeli spod łba. Ja do niego "myślisz że ktoś się przejmie że ja w 6 miesiącu ciąży i źle mi się stoi 40 minut w kolejce?? Chyba musiałabym tu zemdleć może wtedy ludzie by nauczyli się czytać że kasa uprzywilejowana jest dla osób niepełnosprawnych i kobiet w ciąży" No i oczywiście musieliśmy stać te 40 minut w kolejce. No ale co do łazienki przyjeżdżamy do domu widzę, że teściowa na dole nasz przedpokój sprząta, a że była godzina po 20 więc mówię za łazienkę wezmę się jutro, a ona z uśmiechem "ja już ją posprzątałam, nie musisz się męczyć "
dla tesciowki
Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Ja chyba zacznę łykać magnez..na razie piłam czasami taki musujący... ale mam ASPARAGINUM + K ale nie wiem... mogę łykać ten z potasem?
Ja magnez biore od poczatku ciazy - gin mi przepisal. Nie mialam jeszcze zadnych skurczy lydek itp - tfu tfu wiec bierz spokojnie, mozesz z potasem, bo on tez dziala p/skurczowo chyba.
Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Ja zawsze chciałam mieć starczego brata ale miałam siostrę. A ostatnio jadę z Antkiem samochodem a Antek do mnie mówi " że jak Ania urośnie to on ją będzie zaprowadzał do przedszkola" nie wiem skad mu się takie rzeczy biorą
jak slodko
Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny za mile slowa odnosnie moich zdjec.Zawsze wygladalam duzo mlodziej,a im starsza jestem tym bardziej to doceniam.Chociaz kiedys idac z corka zaczepila mnie starsza pani(w PL oczywiscie-w Anglii by sie to nie zdarzylo)pytajac czy to siostrzyczka.Ja mowie:nie,to moja corka.A ta kobieta na to splunela i powiedziala:"patologia".R odzac mialam 20,5 wiec chyba nie az taka patologia...

A ja wysprzatalam juz mieszkanie, kurze, parapety, posciel zmieniona, pranie wstawione, podlogi pomyte i teraz padam na pyszczek a chce skoczyc jeszcze potem do sklepu polskiego po smietane i racuchy
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 11:54   #123
cziqua
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry

Ja dziś byłam na wynikach...za godzinę lecę jeszcze na cukier...
Jutro odbiorę i w piątek na wizytę

Średnio się czuję...

No właśnie... mnie chyba też coś bierze...obudziłam się z Katarem i bólem gardła! i czuję, że to jakieś przeziębienie...więc postaram się odpocząć dzisiaj! zwłaszcza, że i tak chodzenie sprawia mi ból

A Ty kochana odpocznij... żeby przeszło do Świąt

U nas też prószy delikatnie... na razie cały czas zobaczymy ile napada?
Ja na śniadanko miałam bułkę (taką z ciasta jak rogal) połowę z serkiem wiejskim i połowę z szynką, serem i ogórkiem Na deser: kilka suszonych śliwek i garść żurawiny

idę po nospę...

oj nie miałam jak odpocząc miałam wizytę w urzędzie pracy zmarzłam i w ogóle godzinę w autobusie w jedną stronę a ja na śniadanko miałam makrelę w pomidorach(a teraz mam zgagę )

Cytat:
Koniakonia! Super wiadomości! Oby to zapoczątkowało wysyp TYLKO I WYŁĄCZNIE wspaniałych wiadomości dla koleżanki!

Ja karpia nie jadam. Nie lubię. A jeszcze było o innych potrawach, więc nie zjem nic z krwią (kaszanka, czernina), flaczków i surowego mięsa.

Zabieram się za sprzątanie kuchni i może upiekę jakieś ciasto, bo mam dziś lepszy dzień niż wczoraj .
oj to ja karpia uwielbiam ale tylko w święta takiego usmazonego na masełku co do krupnioka(kaszanka) uwielbiam tak jak i metke cebulową czy tatar flaczki również o ile na ostro są

Cytat:
Oj tak dzieci muszą pokrzyczeć i pobrykać... zwłaszcza na Świątecznych spotkaniach wtedy jest dużo radośniej

*A mnie chyba jednak rozkłada jakaś osłabiona jestem, gardło coraz mocniej boli...już nawet przy przełykaniu Wypiłam właśnie miksturę z ciepłej wody, dużej ilości miodu i cytryny! Zrobiłam sobie też Mleko z kawką zbożową i też dodałam sporo miodu... trzeba się jakoś ratować no nie...??
oj ja wczoraj chyba z 5 herbat z lipy z miodem sokiem malinowym(babcinym) i cytryną wypiłam do tego smaruje sie na przemian amolem i vickiem a teraz popijam gorący kubek rosół z kury

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 12:00   #124
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Jakbyś miała do czynienia z moim bratem jak był mały... to albo wariatkowo albo nauczenie się "wyłączania". Z racji, że jest niewidomy, w grę wchodziły tylko zabawki dźwiękowe (manualne też nie były dobrym pomysłem). Więc od rana do nocy koncerty. Dlatego nauczyłam się ignorować hałas z zabawek. Co innego jeśli w czymś przeszkadza ale tak. Wiadomo, nie dam dziecku wejśc na głowę z grającymi pudełkami, ale na pewno nie będzie miało siedzieć cicho w kącie
No ja nie umiałam się przy mojej bratanicy nauczyć cierpliwości, bo nie była ze mną 24 godziny na dobę. A puszczała ten garnek wtedy, kiedy uczyłam się do egzaminu, albo coś w tym stylu. Wiem, że przy dziecku będzie inaczej . Też dużo uczy mnie mój pies . Ja oglądam TV a ta weźmie butelkę plastikową i nią szeleści . Dziwne, ale to mi nie przeszkadza. Może teraz i zabawki nie będą mi przeszkadzać?

Cytat:
Dzieki dziewczyny za mile slowa odnosnie moich zdjec.Zawsze wygladalam duzo mlodziej,a im starsza jestem tym bardziej to doceniam.Chociaz kiedys idac z corka zaczepila mnie starsza pani(w PL oczywiscie-w Anglii by sie to nie zdarzylo)pytajac czy to siostrzyczka.Ja mowie:nie,to moja corka.A ta kobieta na to splunela i powiedziala:"patologia".R odzac mialam 20,5 wiec chyba nie az taka patologia...
Ciekawe ile owa babcia miała lat jak urodziła pierwsze dziecko? Przecież w tamtych czasach dużo wcześniej wychodziło się za mąż i rodziło dzieci...

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Emigra . O tak...polska śmietana, polski majonez, polska wędlina i makrela wędzona...jedyne produkty, które kupuję w polskim sklepie. Chociaż ostatnio znalazłam sklep w którym jest gęsta 18%
Ostatnio chciałam kupić wędzoną makrelę, ale leżała w lodówce bez szyby i była taka miękka i dziwna, więc nie chciałam ryzykować.
Stary 2011-12-21, 12:02   #125
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Karolca to teraz zrobiłaś nam świąteczny klimat kto nie zajrzy do nas będzie miał niespodziewajke

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 12:08   #126
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ona10101 Pokaż wiadomość

Pytanie do Was- mecza mnie skurcze w lydkach (straszne!)- biore 2x dziennie magnez, powinnam przyjmowac jeszcze potas czy co, zeby uniknac tego bólu? Wizyta po swietach dopiero, 27 grudnia.
Ja biorę aspargin i mi przeszły po nim te skurcze Mój lekarz mi to polecił

A ja dziś byłam u diabetologa, nic się nie dowiedziałam nowego , cukry na diecie są ok, mam mierzyc dwa dni w tygodniu i tyle, zapisała mi pani doktor paski i jakieś takie testy do moczu które wykrywają aceton żeby sprawdzic czy przypadkiem się nie głodzę

No i kupiłam mamie pod choinkę torebkę dziś Idę zaraz gotowac obiadek
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 12:09   #127
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Emigra . O tak...polska śmietana, polski majonez, polska wędlina i makrela wędzona...jedyne produkty, które kupuję w polskim sklepie. Chociaż ostatnio znalazłam sklep w którym jest gęsta 18%
Ostatnio chciałam kupić wędzoną makrelę, ale leżała w lodówce bez szyby i była taka miękka i dziwna, więc nie chciałam ryzykować.
Niemieckie smietany nie sa dobre... tutaj sa dwa rodzaje smietan - Schlagsahne - czyli slodka smietana i baaardzo rzadka, jak mleko jak dla mnie i Sauresahne - czyli kwasna smietana, jest z kolei taka zbita, jak twarozek prawie i ma 10 % tluszczu a ta Schlagsahne 30 % polska 12% jak kupuje to ona ma taka super konsystencje ze nic nie musze kombinowac, ani za rzadka ani za gesta

Ja tez bym nie ryzykowala z ta makrela
3270g, 47 cm

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 12:15   #128
gosia261282
Gang Iren

O Karolca jaka fajna kartka
Stary 2011-12-21, 12:17   #129
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Niemieckie smietany nie sa dobre... tutaj sa dwa rodzaje smietan - Schlagsahne - czyli slodka smietana i baaardzo rzadka, jak mleko jak dla mnie i Sauresahne - czyli kwasna smietana, jest z kolei taka zbita, jak twarozek prawie i ma 10 % tluszczu a ta Schlagsahne 30 % polska 12% jak kupuje to ona ma taka super konsystencje ze nic nie musze kombinowac, ani za rzadka ani za gesta
Tu też właśnie te śmietany do gotowania są jak mleko. Coś w stylu "śmietany" od Ramy.
Stary 2011-12-21, 12:29   #130
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Nio ja juz obiadek mam gotowy, dzis zapiekanka makaronowa, bo dawno nie robilam a ze mialam brokula i pieczarki to obiadek zrobiony

Dziewczyny zastanawia mnie ta wasza wysypka, ide podejrzec u desi.

Cytat:
A ja byłam właśnie na badaniu cukru z ciekawości jak to u mnie jest? bo krzywą cukrową miałam w 19-tyg. Więc robiłam dziś na czczo i wyszło 82 i dwie godz. po śniadaniu i wyszło 99 !
więc chyba OK!

Dziewczyny jaki magnez bierzecie?? ja mam taki z wit. K tzn z potasem...i nie wiem czy łykać czy nie?
cukier super!
Ja biore magnum forte.
Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Widzisz... jakby bawiła się zabawkami to byłoby fajnie. Ona nie bawi się niczym. Dwa latka ma, ale jest to jedyny dwulatek, któremu nie wiem co kupić Będziemy z mężem na zakupach to może coś nas zainteresuje.
karolcia to taki wiek kiedy zabawki nie interesuja, wiem sama po Filipie, tyle zabawek a on wolal broic albo bawic sie kawalkiem papierku nazywajac to lotnia
Teraz dopiero znow zaczynaja go zabawki interesowac i zabawa w role o czym juz pisalam
Dla dwulatka zabawy tworcze sa tez fajne, taki dzieciak lubi rysowac, probowac wyklejac np z papieru kolorowego, bawic sie plastelina (ale fajniejsza dla raczek i dywanu jest ciastolina) poza tym jakies zabawy typu rzucanie pilka, zabawy w chowanego itd...
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 12:32   #131
karolca
Zakorzenienie

Aguśka, ale mała serio się nie interesuje za bardzo niczym :/ Bardziej interesuje ją pogoń za psem, który może ją ugryźć a tak jakby dziecka na było. Postawić ją na parapecie i patrzy przez okno bawiąc się roletą. I tak może cały dzień.
Chyba, że coś się zmieniło. Ale też nie będę miała okazji zobaczyć, bo szwagierka o 17 czy 18 wybywa na święta do teściów niż spędzić czas z rodziną i bratem, którego widzi dwa, trzy razy w roku (tylko z teściową, o której niezbyt pochlebnie się wypowiada).

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 12:34   #132
emigra
Zakorzenienie

Desia metamorfoza super, mega roznica Jak widac da sie bedziesz moja motywacja po porodzie
3270g, 47 cm
Stary 2011-12-21, 12:35   #133
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Oj znam to... ja mam 157cm. więc też zdarza się, że ktoś dziwnie patrzy...
Teraz ścięłam włosy i z tą grzywką lokowaną wyglądam jak 5-cio latka! mąż się śmieje, że go w szpitalu oskarżą o zbałamucenie małoletniej...hehehe

karolcia kartka super!

gosia sliczna z Ciebie mamusia i corcie masz duza juz, bedzie Ci pomagac na pewno duzo przy dzidzi
SZYMONEK

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2011-12-21 o 12:40
Stary 2011-12-21, 12:37   #134
emigra
Zakorzenienie

Gosica, Ty rzeczywiscie baaaardz mlodo wygladasz nic dziwnego, ze tak z politowaniem sie patrza na ulicy ale obie z corka jestescie sliczne
3270g, 47 cm
Stary 2011-12-21, 12:40   #135
Aguśkaa83
Zakorzenienie

desia to wyglada na taki rumien pokrzywkowy. Ale najlepiej jak zobaczy to specjalista
SZYMONEK

Stary 2011-12-21, 12:41   #136
lena_mi
Zakorzenienie

gosia261282 śliczna z Ciebie dziewczyna i super masz córcię

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Rety, dzieki, ale nie wiem jak mozna mnie tam urocza nazwac, chyba ze uroczym grubasem
Jednak dziekuje Ci bardzo!
No ale zrzucilam, na poczatku waga leciala w dol jak szalona, ale karmilam do 4 m-ca, wprawdzie caly czas praktycznie musialam dokarmiac bo adas sie nie najadal, ale do pol roku zgubilam z 25 kg!
A potem juz wolniej jeszcze pare kg poszlo w odstawke.
Ale to cwiczylam na rowerku stacjonarnym jak spal, plus chodzilismy z wozkiem czasami po kilka godz dziennie! No i karmienie, wiec dalam rade, zaparlam sie i wiem ze teraz tez dam rade
A przytylam bo jadlam duzo i czesto, no ale przeciez nie moglam glodna chodzic! Do tego mialam jeszcze okropne bole jak mi sie spojenie lonowe rozchodzilo wiec o zadnym ruchu nie bylo mowy!
desia podziwiam, że udało Ci się tyle schudnąc, ale na prawdę jak patrzę na Twoje zdjęcia mam takie odczucia - wyglądałaś kwitnąco i widac na twarzy szczęście

Zdjęcia Synka śliczne

A uczulenie rzeczywiście nieciekawie wygląda - ciekawa jestem co powie lekarz, pewnie jakąś maśc przepisze. A piłaś wapno? (chyba w ciązy nie ma przeciwskazań?)

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Hej hej, nie nadrobię Was, bo idę sprzątać nienawidzę tego

Ale mam dobry dzień , bo koleżanka Ania ( od Patrycji) urodziła Synka w nad ranem , 3520 , 55cm, duży Chłopczyk, Ania ma 155 cm

W końcu jakieś radosne wieści do Niej
super wiadomości!!!

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-12-21 o 12:45
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 12:54   #137
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Desia, właśnie widzę, że wstawiłaś zdjęcie tej wysypki. Mam podobną, ale mniejszą . Dodałam Ci etykietkę Teraz tylko zaznaczasz ptaszkiem maila, dajesz "etykiety" i wybierasz swoją

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Agabi...jesteśmy we 3 Każda ma w innym miejscu
Dzieki tikki
A tez Was ten wysyp tak piecze i jest goracy? mi nawet czasami cos sie z tego saczy
Dzisiaj idzisz do poloznej tikki? Ciekawe co Ci powie?
Ja dam znac jutro dopiero po wizycie.
Ale pieknie na dworze , odebralam juz adasia i jestem w domku, wiec moge sie rozkoszowac sniegiem bo juz jechac nie musze
Adas lepi balwana, sam , znaczy z psiakiem, a ja na niego kukam przez okno i nawet mnie nie wola
Jak sie w polowie nie znudzi i dolepi do konca to wstawie zdjecie potem

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 12:58   #138
tikki85
Zakorzenienie

Desia - jutro idę na 10.00
Jak jest rozdrapane to też jest takie wodniste...jak potówki , ale teraz nie drapię tego, bo wiem, że wtedy znika. Zobaczymy co to...
Stary 2011-12-21, 13:01   #139
julliczka
Rozeznanie

no tak, już nowy wątek
to ja się melduję

Przedwczoraj i wczoraj miałam fajne szkolenie, załatwiłam sobie je za darmo z urzędu pracy. Ale jak się ma dwa dni full zajęte, to ile potem zaległości

Idę Was nadrobić trochę, jeszcze w starym wątku

nasza kruszynka już z nami
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-21, 13:02   #140
agabi
Rozeznanie

desia- mnie to swędzi czasem, bywa że się zapomnę i drapię jak glupia aż do krwi ...i też takie palące gorąco tam czuje.ale nie zawsze, czasem w ogole tego nie czuję.zapomniałam spytać lekarza co to jest...
Stary 2011-12-21, 13:06   #141
lena_mi
Zakorzenienie

Byłam w H&M.. Rety jakie słodkie rzeczy dziecięce i bardzo dużo przecenionych. Oczywiście nie powstrzymałam się przed kupnem paru ciuszków

Staników do karmienia przecenionych nie widziałam (wydawało mi się że któraś z Was pisała, że są za 49 zł?).
Stary 2011-12-21, 13:07   #142
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

No i większość prania poprasowane padam na twarz ale nowe żelazko dało radę

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 13:07   #143
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Desia - jutro idę na 10.00
Jak jest rozdrapane to też jest takie wodniste...jak potówki , ale teraz nie drapię tego, bo wiem, że wtedy znika. Zobaczymy co to...
potowki inaczej wygladaja.
Nie maja takiej aury wkolo.

Kurcze dziewczyny wspolczuje wam.
SZYMONEK

Stary 2011-12-21, 13:10   #144
gosia261282
Gang Iren

Wrzucilam jeszcze kilka fotek
Stary 2011-12-21, 13:14   #145
cziqua
Zadomowienie

idę zaraz tego pstrąga przygotowac niech się pomarynuje troszke

a u mnie sypie i sypie i sypie ciekawe jak dlugo się sniezyk utrzyma a jutro do endokrynologa

Gosia a ty rzeczywiście jak 16 wyglądasz

Filip Jan

16.04.2012
narodziny syna Filipa!!!

Stary 2011-12-21, 13:18   #146
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Desia metamorfoza super, mega roznica Jak widac da sie bedziesz moja motywacja po porodzie
No chodzilo mi glownie zeby Was dziewczyny pocieszyc, te ktore martwia sie waga, ze sie da schudnac i nie jest to nawet bardzo trudne
Normalnie takich zdjec przy takiej wadze nie pokazuje nikomu

Ja sie bardziej boje ze dostane z racji ciazy jakies slabe masci , ktore mi nie pomoga i bede sie przez swieta meczyc
A ja mam to doslownie z dnia na dziecn wieksze i takie jakies grubsze, wiec masakra. Jutro sie dowiem (mam nadzieje)

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 13:19   #147
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzucilam jeszcze kilka fotek
Szczerze Ci powiem, naprawdę młodo wyglądasz. A z córką niemal jak siostry

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-21, 13:26   #148
cziqua
Zadomowienie

no i dupa pstrąg musi poczekac bo wlaczylam tv i na tvp 2 szansa na sukces

Filip Jan

16.04.2012
narodziny syna Filipa!!!

Stary 2011-12-21, 13:28   #149
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
no i dupa pstrąg musi poczekac bo wlaczylam tv i na tvp 2 szansa na sukces
no to rzeczywiscie musi poczekać ten pstrąg

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-21, 13:31   #150
cziqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
no to rzeczywiscie musi poczekać ten pstrąg

no musi bo Gadowski śpiewał i Silski śpiewał i Zalewski śpiewał ale wyczaiłam ten odcinek na neci wiec szansa na sukces może troche poczekac:d tym bardziej że Gadowskiego chyba przegapiłam w tv

Filip Jan

16.04.2012
narodziny syna Filipa!!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości