![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - III część
A ja wracam do słania CV, mam tylko doła przez tą pracę...
paula, Celestia, szczęścia w miłości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja na temat sekretu slyszalam podzielone opinie. niektorzy mowia, ze to zwykla bzdura. ale jesli to wszystko co mowisz to prawda.. to hm,zmotywowalas mnie do dzialania. bo u mnie czasem z optymizmem to ojj ciezko. a chetnie to zmienie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny z tego wątku są najlepszymi przykładami, że to działa ![]() Najpierw trzeba włożyć sporo pracy w zmianę nastawienia, nie będzie łatwo i wszystko od razu nie będzie szło gładko, po prostu musisz w to uwierzyć ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Wszystko co napisałam to same fakty, które moge udowonic pokazujac skan mojego swiadectwa maturalnego, albo indeksu ktory wkrótce wypełnie
![]() Dzisiaj usiadłam do koła i jak zwykle myśli same krążyly mi po glowie- uda sie, dam rade, uda się. No i jestem pewna że kolokwium zaliczone ![]() Co z miłoscia? Własnie zakonczylam 2 letni związek (mieszkalismy ze soba miesiac w tym czasie) ogolnie spotykalismy sie praktycznie codziennie. TO BYŁA JEDYNA kwestia,w której nie potrafiłam sobie wmówic "mam cudowny zwiazek bla bla". Teraz gdy minely 4 dni, staram sie trzymac i powtarzac sobie że to bede teraz płakac to mi nic nie da, trzeba sie wziac w garsc, wiem ze podjąlam bardzo dobrą, rozsądna decyzje. I zastanawiam się czemu akurat w tej sprawie nie udalo mi się, ale po prostu żeby związek był fajny dwie osoby musza myslec pozytywnie. Tu zawalił moj ex... Niestety nie miałam na niego wpływu Może jeszcze napisze to co robie: -pozytywne myslenie, powtarzanie sobie za kazdym razem ze sie uda ze jestem mądra (nie używam słowa "nie"- inaczej konstruuje zdanie) -zamykam oczy i wizualizuje sobie to jak bedzie wyglądac jak osiągne cel -czasami sobie pisze swoją mantre na komputerze np "zalicze kolokwium z matematyki" i tak pareedziesiąt razy ![]() Edytowane przez 0aguuu0 Czas edycji: 2012-01-10 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Celestia, paula gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze układało ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
no tak, nie mamy wspływu na innych ludzi... ja się zraziłam do związków, to chyba nie dla mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Twoja historia dodaje otuchy! ![]() a tak w ogóle mogę dołączyć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Nic wam nie szkodzi zaczac cos robic w kierunku pozytywnego myslenia.
Wiem jak bylo u mnie na poczatku- ciezko sie przestawic, ale najlepiej napisac sobie mantre i wrzucic na tapete komputera albo gdzies w miejsce gdzie codziennie patrzysz. Codziennie czytac- przy tym wyobrazajac sobie daną sytuacje. Po jakims czasie same sie zlapiecie na tym ze nie skupiacie sie na mantrze a ona sama krąży po głowie. Dzisiaj mam tak że naprawde budzę się i pierwsza mysl ktora mi krązy to UDA MI SIE. Nawet w nocy sie czasami przebudzam i czuje te mysli. To naprawde działa! Wasza podświadomośc może zdziałać cuda. KawaMarcepanowa zacznij sobie powtarzac kazdego dnia pare razy " znajde wymarzoną pracę" Ja szukając pracy na wakacje wierzylam ze mi sie uda. Sposrod 15 dziewczyn zostałam ja wybrana i jeszcze jedna- wezmy pod uwage że wtedy byłam po maturze bez zadnego jakiegokolwiek doswiadczenia w sprzedazy. Żeby uzyskac premie musialam wyrobic norme (sprzedać w danym czasie określona ilośc produktu) Każdego dnia jadąc do pracy powtarzałam sobie "uda mi się, wyrobię normę, dostane premie" I takim sposobem udało mi się sprzedac o 2 produkty wiecej niż zakładała premia- dla porównania- moja zmienniczka która pracowała identycznie jak ja- sprzedała połowe mniej produktów i dostała o połowe mniej pieniędzy niż ja. Jak tu nie wierzyc? Od czasu kiedy wszystko mi się udaje jestem "ambasadorką" pozytywnego myslenia. Opowiadam wszystkim jakie mam z tego plusy i zachęca, ![]()
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
A dziś ja z koleżanką poszukiwałam (skutecznie) właścicielki zgubionego portfela. Fajna taka świadomość, że komuś się pomogło
![]()
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
no chyba trzeba coś zacząć robić, bo u mnie PP bardzo podupadło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Koło zaliczone na 5-
![]() znowu się udało!
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;31578129]Gratuluje ![]() ja mam jutro koło z prawa cywilnego i trzymajcie za mnie kciuki ![]() Będę trzymała ![]() Ja to już zapomniałam co to znaczy 5. Mój tegoroczny plan zakłada: dostać ze wszystkiego jakimś cudem 3 i być z tego powodu baaaardzo szczęśliwą ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
mi zostały oprócz tego dwa egzaminy i też chce jakoś zdać i być do przodu z semestrem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;31580576]mi zostały oprócz tego dwa egzaminy i też chce jakoś zdać i być do przodu z semestrem
![]() Ja to w zasadzie mam jeszcze wszystko przed sobą i wszystko z praktycznie zerowymi szansami na bezproblemowe zaliczenie w najbliższym czasie ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Konto usunięte
|
ja zerówki odpuściła, bo miałam uczyć się w święta, a tu się pochorowałam :/ ale egzaminy mam 30 i 31, więc dam rade! i ty też
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;31582917]ja zerówki odpuściła, bo miałam uczyć się w święta, a tu się pochorowałam :/ ale egzaminy mam 30 i 31, więc dam rade! i ty też
![]() ![]() U mnie niestety coś takiego jak zerówki nie istnieje, jak ja bym miała tylko dwa egzaminy i to dopiero za pół miesiąca to bym była szczęśliwa, ale niestety tak dobrze to nie mam. Od początku noego roku praktycznie nie robię nic innego poza nauką co niestety praktycznie nie zwiększa szans zaliczenia. Ale nie będę więcej narzekać, wracam do mojego ukochanego zajęcia: nauki ![]()
![]() |
#142 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Dolce vita
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Sama bym nie pojechała, chociażby z tego względu, ze samej by mi się nudziło.
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Witam, mogę się przyłączyć?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że u Was sesyjnie... U mnie niestety też i podobnie jak klaaa mam sporo tych egzaminów i zaliczeń. Ciężki czas nastał, przez ostatnie dni nie miałam nawet chwilki dla siebie, nie mówiąc już o wyspaniu się... Dużo mi się teraz nałożyło obowiązków (nie tylko nauka), ale mimo wszystko jestem zadowolona i cieszę się z tego, co mam
![]() ![]() Edytowane przez BittersweetCocaine Czas edycji: 2012-01-14 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też staram się nie narzekać, mimo że szlag mnie trafia kilka razy na godzinę ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
Dzisiaj moje pozytywne myslenie totalnie leglo w gruzach, mialam ostatnio wiele stresu, a jeszcze dzisiaj dowiedzialam sie, ze jako jedna z trzech osob nie zaliczylam kola z cywilnego (a chlopak, ktory nie wiedzial z czego jest kolo sciagal i zaliczyl, a ja siedzialam nad tym caly tydzien) czuje sie totalnie do dupy ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.