|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kolorówka i coś do włosów :) STYCZEŃ
Hej, podobają Ci się u mnie kosmetyki, mi u Ciebie:
-11. E.L.F. Eyes Lips Face, All Over Color Stick**, rozświetlający sztyft w kolorze Spotlight, kupiony w 1 kwartale 2011r., kilka razy maźnięty ubytek niewidoczny-Avon, True Colour Poczwórne cienie do powiek Aquadelic, ważne do 04.02.2012 r, - jw., ubytek minimalny, oddam za drobiazg bądź gratis -paletka Sleek Oh So Special, zużycie niewielkie Czekam na odp czy za coś chcesz się wymienić ![]() |
|
|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
----------------------------------------------------------------- hop
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
Sleek Blush** róż w kolorze Pan Tao (soczysta matowa pomarańcza) - limitowana edycja, zużycie niewielkie
ja jeszcze raz po pan tao |
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za paletkę Sleek Oh so special i może liner ELF??
Mam korektor w słoiczku nyx i paletki na cienie inglota ![]() Odpisz u mnie... link w podpisie
|
|
|
|
#127 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka i coś do włosów :)
Ok... to poczekam na fotki, ale jak możesz to zarezerwuj te 2 rzeczy dla mnie
Elf jest mocno wysuszony na kamień czy normalnie na pędzelek się nakłada??
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
125 mam tylko 15ml, 303 to ok 40ml
![]() ale jeśli interesuje Cię tylko ten jeden to podziękuję, myślałam że uda mi się wytargować te dwa za OSS ![]() pozdrawiam! ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- nie wiem, zgodziłabyś się na OCC + YR Truskawka za oby dwa zapachy? tak teraz dokładnie je obejrzałam i 125 to 1/2 z 30 ml a 303 to 3/4 z 50 ml
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Ok, korektor za róż
jakie lubisz kolorki cieni? to ci odsypie troche cieni z nyx to sobie wyprobujesz (nie mam niebieskich i zielonych;p)---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- postaram się jutro buchnąć kilka małych woreczków strunowych promotorowi;p jak mi sie nie uda to będę prosić o jakieś słoiczki albo sstrunowe od Ciebie bo ja mam tylko duze na piasek;p
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
125 to nina a 303 to naomi campbell cat deluxe at night (uwielbiam takie lekkie, owocowe i świeże zapachy, coś właśnie jak nina, ale ten mnie po prostu uwiódł
jeśli jesteś nadal zainteresowana to nawet nie potrzebuję zdjęć, tylko zapraszam na pw
|
|
|
|
#132 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie:
- BB Diamond Collection Pearl Luminous Beblesh Balm (5ml) to jest rozświetlacz - NYX Round Lip Gloss** w kolorze Doll Pink https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1327480792 sory za brak polskich znakow
|
#135 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie ktore bb?
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Skin79 4x5ml tyle ze opis 4 zamiast 3 mnie zmylil najbardziej zalezy mi na rozswietlaczu ale chetnie resszte przyjme ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- ok pasuje ![]() z tym ze moja wysylka moze potrwac maks tydzien i ze wzgledu na to ze masz mniej przekupek prosilabym Cie o wysylke jako pierwsza jesli jeednak Tobie to odpowiada zapraszam na PW
|
#137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Hej napisałam PW
Mój wątek:
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie
Vipera Sweet&Wet**, błyszczyk w kolorze nr 4 (zgaszony róż, bez drobinek, ślicznie kryje), kupiony 3-4 miesiące temu, używałam go max. 3-4 razy 12. Avon Uwodzicielskie Nawilżenie**, szminka w kolorze Soft Pink, malowałam się nią 3 razy - nie mój kolor niestety, kupiona miesiąc temu (12.2011)
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
A jednak chciałam zapytać o:
10. E.L.F. Eyes Lips Face, Studio Warm Bronzer, kupiony w 1 kwartale 2011 r., zużycie ok. 30 %
Edytowane przez malyszkicownik Czas edycji: 2012-02-02 o 11:51 Powód: zmieniłam zdanie :) |
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, interesuje mnie jedynie opakowanie 20. Skrzyp polny FORTE** suplement diety -włosy, skóra, pazonkice, 45 tabletek, ważny do 04.2013r., podobałyby mi się kolczyki gdyby były większe, mniej delikatne
nie masz może więcej poza wątkiem? lubię wszelkie handmade tylko większe
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za brązer z Elfa w kolorze Warm: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=590868.
|
#143 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Najchętniej przygarnęłabym czarne, czerwone, fioletowe, długie i z większymi koralikami, byleby nie miały świecących cyrkoni :P
|
|
|
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
tej książki już nie mam niestety
A koszulka nie jest bardzo rozciągliwa, ale nie jest to zdecydowanie typ wąski-przylegający
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Odpisałam CI, BARDZO CIę przepraszam, moje niedopatrzenie. Odpisz
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.

ubytek niewidoczny

bo ja mam tylko duze na piasek;p