![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezent dla kochanej siostry ?
macie moze jeszcze jakies pomysły ? czekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze co mi przyszlo do glowy - budka telefoniczna, ew. autobus piętrowy.
Może budzik w kształcie big-bena? ![]()
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
do zrobienie przywieszki będą ci potrzebne:
- cienki sznureczek tak jak sa prz przywieszkach - koraliki - takie zaciski jak uzywa się na koncu w kolczykach (sory ale nie wiem jak to sie nazywa) 1. Odcinamy długosc sznurka taką jaką chcemy aby miała długość CAŁA zawieszka + jeszcze połowe tej długoci 2. Dzielimy sobie ten odcinek na 3 połowe ( ale nie tniemy!) i robimy petelką tak amy jedna 3 cześci zwisała aa ta pętelke zaciskamy tym takim czyms metalowym ![]() 3.na zwiasająca koncówke nawlekamy koraliki i na koncu robimy mały supełek tak aby koraliki nie spadały. I GOTOWE ![]() mam nadzieje ze zrozumiałas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
dzieki serdeczne napewno sprobuje zrobic !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Pomyslalam ze zrobie jej album . Lubi takie własnoręczne rzeczy a swoich zdjęc ma mnóstwo począwszy od urodzenia hehe . Pozdrawiam
![]()
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Igusia i Socek mam wrazenie ze jestescie jedna dziewczyna
![]() PS. pytam z ciekawosci, bez zadnyk podtekstów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Tak
![]() ![]()
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
ja bym na twoim miejscu narysowala jej farbkami do ceramiki na kubku takiego straznika angielskiego w tej wielkiej czapie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
co na prezent?
Co mozna dac na prezent dla 20-paro letniej dziewczyny, która wszystko ma a zarazem spogladając na jej pokój nie mozna nic wywnioskowac bo jest prawie pusty? Mam na mysli zrobic cos sama - korale, kolczyki, maskotke czy co?
Pracuje, mieszka z rodzicami - jestem w kropce, pomocy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: co na prezent?
Może ramka na zdjęcia ??
![]() Bewix czy ja pomimo iż jestem senna o tak wczesnej porze dobrze widzę że jesteś z Gliwic ?? ![]()
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
fajny pomysł
![]() ![]()
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
ja tez widze ze jest z gliwic .
![]() ![]() Moze powiedz co ona lubi , jakies jej przyzwyczajenia itp .. to nam pomoze ![]()
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Karnet do solarium odpada - bardzo szybko się opala na brązowo i zostaje jej długo ta opalenizna a solarium na dodatek nie lubi
![]() chcialam budzik ale nie moge takiego znaleźć raczej a pozatym ma komorke i to ona ją budzi ![]() kosmetyczka - super pomysł ale nie ma takiej nigdzie z londynem Chyba że kupię jej przezroczysta i napiszę na niej coś ale markerem się nie zmaże ? Mozę zrobię jej jakąś prezentację multimedialną z Londynu bo ma zdjęcia ale tylko na komputerze ... hmmm chociaż nie to odpada ![]() Londyn w antyramie fajna rzecz ale moze macie jakies zdjęcia jakiegoś najsłynniejszego miesca w tym mieście ? Kubek - super chociaż ma duzo kubków ale chyba zrobię jej taki na długopisy .. pewnie się ucieszy jesli będzie jakiś fikuśny .. tylko nie umiem rysowac takiego ludka .. moze macie jakis obrazeczek bajkowy z tym panem w czapeczce ![]() Poduszka - mysłalam o niej bo ona lubi je tylko głupio mi tak wyszyć na ładnej poduszcze napis Londyn ale zobaczę Może jakies pomysły jeszcze macie ? ![]() ![]()
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Zrób projekt na komputerze i pójdz do takiego miejsca, gdzie robi się nadruki na kubkach, podkładkach pod myszke, etc. Możesz umieścić na nim jej zdjęcie z Londynu + symbole + napisy, które wymieniła Owieczka + datę jej urodzin. Jeszcze nie spotkałam nikogo, komu nie podobałby się taki kubek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Tak jestem z Gliwic
![]() Własnie to jest trudne...mam z nią mały kontakt, w zasadzie nie wiem co lubi...kosmetyki były, ramka była, ceramika była - oczywiście kupne a co teraz a mam juz mało czasu :-( albo co jej kupić ![]() nie mam pomysłu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze ciężko tak wymyśleć jak się nie wie zbyt wiele o kimś ....
A skąd dokładnie jesteś ?? Ha pierwszy raz gliwiczankę widzę na tutaj na forum ![]()
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
http://images.google.pl/imgres?imgur...ial_s%26sa%3DN
zobaczcie jakie te breloczki fajne, szkoda, że zagraniczny sklep, bo nie są aż takie drogie ![]() http://www.fotosearch.com/comp/BCD/BCD130/KLTR22.jpg http://www.feath.com/ebay/pins/coldguard2.jpg http://www.lambertsouvenirs.com/iwm1...Guard%20BB.jpg http://images.google.pl/imgres?imgur...ial_s%26sa%3DN http://images.google.pl/imgres?imgur...ial_s%26sa%3DN |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Może coś w antyramie, może świeczka, albo świecznik .....
Może coś z decoupagu ?? ![]()
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
decoupagu jeszcze nie robiłam :-(
jestem z osiedla gwardii a ty skąd? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Okolice radiostacji
![]() Ale przecież ładnie dziergasz może coś takiego ?? ![]()
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
pomysle, tylko nie wiem co ona na to
![]() nie kazdy to lubi ![]() a ja juz spotkałam dziewczyne z Gliwic na forum na watku o lumpkach może kiedys się spotkamy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Hmm no też prawda .... aczkolwiek wolałabym to zrobione przez kogos aniżeli coś kupionego tak od po prostu ....
Co do spotkania czemu nie ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
A co myślicie o czyms takim z wątku :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=151460&page=2 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1163246863 i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1163246863 czy moze nie wypada ![]() mysle, że toi by było troche oryginalne, troche smieszne i troche nietypowe...w końcu nie zawsze musi to być na poważnie i z gestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie oryginalny ... tylko nie wiem czy jej się spodoba ... nie każdy lubi tego typu prezenty
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Ja przyjaciółce (26 letniej) na urodziny w tym roku sprawiłam podusię. Kupiłam jaśka, do tego białą bawełnianą poszewkę i wyrysowałam na niej farbami do tkanin tą owcę z nici. Koleżanka ma na tym punkcie małego chopla
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
naprawde fajne i rzeczywiscie niedrogie...no ale pewnie kosszty przesylki bylyby kosmiczne
![]()
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie potrafie malować...ale fotki obejrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
dzieki wam serdeczne . bardzo dziekuje pozdrawiam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
hejka niestety nadruku na kubku nie zrobie bo nie ma w moim miescie czegos takiego . dzieki za pomysly . moze ktos ma jeszcze jakies ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.