|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poznanianki cz.1
Witajcie
![]() Dziewczęta dziękuję za wczorajsze spotkanie byłyśmy aż 4 teraz ciuchy do prania bo śmierdzą fajkami ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
ciuchy już uprane, jeeny wstać nie mogłam dzisiaj, kto wymyśla piątek na 8 rano! toż to środek nocy -.-
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze że się w porę zwinełyśmy bo byś na 8 miała jeszcze ciężęj
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a kto sie spotkal?
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
No wczoraj było spotkanie jeszcze z tamtego starego wątku. Pisałam tutaj że zapraszamy
dwa razy pytałam czy żadna nie chce przyjść ![]() Ja,Konfitura,mala19881 i Kejti_el ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- No ale kolejne spotkanka już tutaj planujemy
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
brak tekstu
"Kochał ją w trampkach, pożądał w szpilkach, ubóstwiał na boso..." ![]() Edytowane przez CzerwoneSzpilki Czas edycji: 2012-08-27 o 10:46 Powód: zawieszenie konta |
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm w Kultowej
no spoko, zaplanuje się kolejne ![]() a skad ogołem jestes? i co studiujesz w Poznaniu?
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
brak tekstu
"Kochał ją w trampkach, pożądał w szpilkach, ubóstwiał na boso..." ![]() Edytowane przez CzerwoneSzpilki Czas edycji: 2012-08-27 o 10:46 Powód: zawieszenie konta |
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem widzialam, ze byly pytania
![]() z ciekawosci pytam
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kończyłam tą uczelnię w zeszłym roku A te 40 km w którym kierunku od Poznania? bo ja obecnie pod Poznaniem mieszkam ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- liczymy że dołączysz na następne jak i reszta Poznanianek
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
brak tekstu
|
|
|
|
#132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
brak tekstu
|
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, kojarzę ten kierunek od Poznania. Ja z kolei na południe od Poznania po pracy się udaję przy trasie katowickiej do siebie zjeżdżam
|
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
Hej,chciałam się dołączyć do waszych rozmów ostatnio jakoś brakuje mi koleżanki- takiej żeby wyjść na zakupy, pogadać Miło mi będzie was poznać ![]() Trochę o mnie: Mieszkam w Poznaniu od prawie 5 lat, jeszcze trochę studiuję i szukam jakiejś pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co Pani studiuje? i skąd Pani pochodzi?
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
A kończę studia na politechnice związane z jakością ![]() Pochodzę z małego miasteczka ok 130 km od Poznania. Teraz to już na stałe mieszkam z chłopakiem w Pn, więc zapewne już to pozostanę na zawsze ![]() Starałam się trochę poczytać waszych wypowiedzi, ale jest ich bardzo dużo i ciężko połączyć je wszystkie w całość. Wybaczcie ale dalej nic o was nie wiem :/
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja rocznik 87. Z Poznania, ale obecnie mieszkam pod Poznaniem bo rodzice chcieli się wyprowadzić w zaciszną okolicę
Facet też jest ale nie mieszkamy razem, nie ma gdzie ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
|
|
|
#139 |
|
Przyczajenie
|
Mieszkanie pod Poznaniem jest fajne
Jak śnieg spadł to się męczę z Panią co odśnieża pod blokiem- zaczyna prze 6 :/ Niedawno mieszkałam z koleżankami, ale do chwili zamieszkania z chłopakiem jakoś kontakt się urwał. Nie chce mi się już co chwilę pisać i dzwonić: "co słychać, idziemy gdzieś, wpadniesz...." skoro one ani razu od tamtej pory nie napisały nawet: "jak tam...". Mam trochę żalu :/ Brakuje mi pogawędek, z chłopakiem jest super (jest moim przyjacielem) ale jak on wychodzi do kolegów, to ja siedzę sama... Chcę to zmienić ![]() ![]() Ale maruda ze mnie ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
brak tekstu
"Kochał ją w trampkach, pożądał w szpilkach, ubóstwiał na boso..." ![]() Edytowane przez CzerwoneSzpilki Czas edycji: 2012-08-27 o 10:47 Powód: zawieszenie konta |
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie kontakt się poluzował z koleżankami zaraz po skończeniu studiów. Też się odzywałam, one z łaski odpisywały to stwierdziłam że ☠☠☠☠☠☠☠ę.. na kawę umawiamy się od wielu tygodni.. No jasne, też bym miała na twoim miejscu
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
co prawda to prawda...
ja za to mam kumpele najlepsze mezate, a jedna co sie ostala to zaszla w ciaze i tez lada miesiac bedzie mezata... no a wiadomo maz zajmuje czas ![]() mi tz tez i nie widze roznicy i dlaczego nie mozna wyskoczyc w weekend raz na jakis czas bez pary? a jak mi raz jedna taka wystrzelila ze juz wyrosla z latania po miescie jak tz w domu czeka na nia...no kuzwa
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam że nie ma co sobie głowy jakoś tym głębiej zawracać. Szkoda życia
Jest ten wątek
|
|
#144 |
|
Przyczajenie
|
Pewnie, że zawsze można wyjść na miasto z przyjaciółkami Więc teraz staram się zdobywać nowe znajomości... Ale dzisiaj mam leniwy dzień ![]()
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mam leniwy, mimo ze w pracy jestem..
no ale praca nie zajac...nie ucieknie...w poniedzialek nadrobie
|
|
#146 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ładny staż. Mój staż to jest niecałe dwa lata - ale jakoś idealnie jesteśmy do siebie dopasowani i dlatego już mieszkamy razem. Chociaż też na początku myślałam, że to szybko- oj były wątpliwości.....A prawdziwa przyjaciółka jest czymś niezastąpionym
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
to ja niedosc ze najstarsza to jeszcze najdluzszy staz..5 lat...
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
brak tekstu
"Kochał ją w trampkach, pożądał w szpilkach, ubóstwiał na boso..." ![]() Edytowane przez CzerwoneSzpilki Czas edycji: 2012-08-27 o 10:47 Powód: zawieszenie konta |
|
|
|
|
#149 |
|
Żona Idealna :)
|
dzień dobry
![]() witam Nowe Poznanianki ![]() ja wczoraj nie mogłam wyjśc gdyż iż ponieważ wieczór z TŻtem spędzałam, na co rzadko mamy okazję :/ ale na następne chętnie się wybiorę ![]() co do stażu związku my jesteśmy ze sobą 3,5 roku od 2,5 mieszkamy razem i nie widzę problemu w tym, zeby co jakiś czas wyjśc na babskie spotkanie bez faceta
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Oj nie nie
najstarsza może tak, ale staż związku niekoniecznie Ja mam 6 lat z facetem. Stukło we wtorek i nie mieszkamy razem
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

Mieszkam w Pozku już 2,5 roku. Mam nadzieję, że jakieś spotkanie dojdzie do skutku, chętnie wypiję kawkę z sympatycznymi babeczkami 

- ale jakoś idealnie jesteśmy do siebie dopasowani i dlatego już mieszkamy razem. Chociaż też na początku myślałam, że to szybko- oj były wątpliwości.....