| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. | 
| Pokaż wyniki sondy: Czy jesteś zadowolona z olejku Renee Blanche Oil Sheen? | |||
| „Super, to jest to czego szukałam” |      | 18 | 22,50% | 
| „Całkiem niezły” |      | 30 | 37,50% | 
| „Może być, ale żadna rewelacja” |      | 23 | 28,75% | 
| „Jestem rozczarowana!” |      | 9 | 11,25% | 
| Głosujący: 80. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2005-08-28, 01:14 | #121 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Renee Blanche Oil Sheen-prostowanie wlosow

nati, czego uzywasz z ossis? , js polecam zelowy srodek do prostowania, z tej serii, jest znakomity, i napewno nie wysusza wlosow    | 
|     |   | 
|  2005-08-28, 11:58 | #122 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2005-08-28, 15:57 | #123 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-02 
				 | 

mam taki spray malutki (dostałam go wraz z prostownicą) i nie jestem zadowolona ale już go jakoś skończę:/ ale jak piszecie że włoski sa naprawde sypkie i błyszczące i sie nie pusza to aż mi miło sie słucha  jestem pełna nadziei że tym razemm dobrze wydałam pieniażki. Ale i tak ja chyba nie będę prostować włosów od razu po umycieu tylko tak na drugi, trzeci dzień bo ja po umyciu mam tzw. "szopę"  i włosy sa takie grube i mają wielką objętość a tak na drugi, trzeci dzień jakby się uspokajają to myślę że wtedy spróbuję doipiero  p.s. gdzie tu emotikonki są do obejrzenia żeby umieścic w poscie? | 
|     |   | 
|  2005-08-28, 18:17 | #124 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-04 
				 |  Dot.: Renee Blanche Oil Sheen-prostowanie wlosow 

Hmmm..... No ja na prawde nie wiem na co sie zdecydowac  ..... Dla mnie zalezy glownie na tym aby srodek dobrze utrwalal fryzure i skutecznie chronil przed temperatura prostownicy, chociaz blask tez mile widziany  , ale postawiłabym bardziej na ochrone i utrwalenie co mi doradzicie???? 
				__________________ Anecik15 | 
|     |   | 
|  2005-08-28, 21:15 | #125 | 
| Zadomowienie | 

Olejek RB ponoc chroni przed wysoka temp., ale jezeli chodzi o utrwalanie to hmmm.....sama nie wiem. Chyba wszystko zalezy od tego jakie masz wlosy.Osoba z kreconymi wlosami nie polecam, a z prostymi goraco polecam.Sproboj, zaleta tego olejku jest tez to, ze jest go duzo (300ml) a nie jest az taki drogi (niewiele ponad 30zl )

| 
|     |   | 
|  2005-08-28, 21:16 | #126 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2005-08-30, 19:25 | #127 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-04 
				 |  Dot.: Renee Blanche Oil Sheen-prostowanie wlosow 

Do uzytkowniczek efalocka: moglaby mi ktoras wkleic zdjecie wyprostowanych wloskow bez uzywania zadnych srodkow??? Albo przynajmniej napisac czy macie wtedy idealnie proste wlosy, czy konce sie Wam nie wywijaja z gory dzieki   
				__________________ Anecik15 | 
|     |   | 
|  2005-08-30, 19:27 | #128 | |
| nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś... | 

Cytat: 
  po prostu włosy są bardziej suche i matowe no i nie chronione przed wysoką temperaturą. | |
|     |   | 
|  2005-08-30, 21:10 | #129 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2005-02 
				 | 

dzisiaj koło 18.00 przyszedł prirytecik  już mam serum i olejek w domku  spróbuje dzisiaj albo jutro na jednym pasemku  oby to działało na moje włoski! | 
|     |   | 
|  2005-08-30, 21:57 | #130 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Pani Grażynko ja także jestem ciekawa tego Ossisa w żelu.Jakby pani mogła napisać o nim coś więcej...? Dziękuję z góry!

| 
|     |   | 
|  2005-08-30, 22:39 | #131 | 
| Zakorzenienie | 

o zelowej konsystencji  jest to fluid ossis slik  http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=10467 pisalismy o nim wiele razy | 
|     |   | 
|  2005-09-07, 14:13 | #132 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

Dziewczyny i pani Grażynko, właśnie lisotnosz przywiózł mi mój wyczekany Oil Sheen  i efekty po jego użyciu są suuuuper!  (od razu pobiegłam do łazienki wypróbować) Mam tylko taką wątpliwość: na opakowaniu nie jest nic napisane, że to środek chroniący przed wysoką temperaturą - więc jak to w końcu jest?   
				__________________ "Sticks and stones may break my bones, but words can never hurt me" | 
|     |   | 
|  2005-09-07, 14:24 | #133 | 
| Zakorzenienie | 

RENEE BLANCHE odkryło nowy rewitalizujący olejek, nadający włosom naturalny połysk oraz skutecznie zmniejszający ich suchość oraz podatność na uszkodzenia. Olejek odżywia włosy włącznie z cebulkami. Używany regularnie odnawia i odbudowuje strukturę  włosów zniszczonych zabiegami chemicznymi. Sprawia, że włosy są lśniące i puszyste. Podczas prostowania wlosow prostownica chroni rowniez przed wysoka temp, nie jest odzywka jako taka poniewaz dziala na powierzchnie wlosa, wiec nalezy wlosy roniez ozdywiac i nawilazc od srodka mozesz mi wierzyc , jestem edukatorem firmy Renee Blanche, i naprawde pzreprowadzilam wiele rozmow na ten temat z moimi wloskimi kolegami , oraz wymieniam sie doswiadczeniami z moimi kolegami edukatorami , pracujacymi i pzreprowadzajacymi szkolenia w Polsce | 
|     |   | 
|  2005-09-07, 14:42 | #134 | 
| Zadomowienie | 

Oj dziewczyny... przekonalyscie mnie. Zaraz zamawiam na e-stylu    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2005-09-07, 14:56 | #135 | 
				 | 

Dziękuję pani Grażynko - oczywiście, że wierzę, chciałam się tylko upewnić, bo... tyle się namęczyłam czekając aż mi włosy urosną, że teraz dbam o nie jak ostatni desperat    
				__________________ "Sticks and stones may break my bones, but words can never hurt me" | 
|     |   | 
|  2005-09-07, 15:04 | #136 | 
| Zakorzenienie | 

wunia ja napisalam to tylko dlatego zebyś sie cieszyla i matrwila nowym poduktem    napewno bedziesz zadowolaon , jak zreszta juz piszesz o tym   | 
|     |   | 
|  2005-09-07, 15:06 | #137 | 
| Zakorzenienie | 

zadowolona  znaczy... miało być   hihihi jak zwykle poprzestawiam litery sorki   | 
|     |   | 
|  2005-09-07, 16:59 | #138 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Gaguś Twoi włoscy koledzy znają się na rzeczy.   Zresztą Ty również, skoro chwalicie ten olejek, bo on na serio jest fantastyczny!!! Ja jego nie zamierzam porzucać, no chyba że Renee go wycofa albo zmieni... Jak wycofa, to ja się chyba załamię... | 
|     |   | 
|  2005-09-07, 17:04 | #139 | 
| Zakorzenienie | 

no chyba tak.....  znaja sie ... 25 lece do Mediolanu, moze c nowego wymyslili zaraz napisze co i jak | 
|     |   | 
|  2005-09-07, 17:24 | #140 | |
				 | 

Cytat: 
  I powiedz im tam, że jak Renee olejek i kryształki wycofają, to ja tam polece i im pokaże!   | |
|     |   | 
|  2005-09-07, 17:51 | #141 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Witam Dziewczynki!!   Przeczytalam caly watek ale niestety zamotalam sie i teraz juz nic nie wiem... Opisze wiec Wam moje niepewnosci i pytania Mam grube dosc mocno krecone wlosy. Poszukuje dobrego preparatu wspomagajacego prostowanie ktory takze przedluzy mi efekt prostych wlosow gdyz w chwili obecnej po wyjsciu na lekko wilgotne zimne powietrze moje wlosy wygladaja nieciekawie. Wiem ze jest Osis, RB, L`oreal Hot(..), Goldwell, jakas Wella dwufazowa ale nie mam pojecia w co zainwestowac moje pieniążki. bardzo Was goraco prosze o pomoc.   | 
|     |   | 
|  2005-09-07, 18:03 | #142 | 
| Zakorzenienie | 

hihihi!! napewno to powiem  ja sama bym im tego nie wybaczyla bo nie wyobrazam sobie moich wlosow bez kremu nawilzajacego kryształków i zelu | 
|     |   | 
|  2005-09-07, 18:26 | #143 | 
| Zakorzenienie | 

ja Ci polecam ossisa i krysztalki RB

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2005-09-07, 18:35 | #144 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Bardzo dziekuje za porade ale jeszcze tylko mam jedna ostatnia prosbe. czy molabym sie dowiedziec o pelną nazwe tego Osisa lub link gdzie mozna go kupic? ewentualnie o krotką odp czy to jest ten co w tym linku??? http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=10467 Z gory dziekuje za odpowiedz | 
|     |   | 
|  2005-09-07, 18:43 | #145 | 
| Zakorzenienie | 

tak to ten mozesz go kupic chyba w Estylu

| 
|     |   | 
|  2005-09-08, 08:26 | #146 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  no i będe musiała go kupić hihi  Wie może Pani kiedy będzie on na Estylu?   | |
|     |   | 
|  2005-09-08, 10:25 | #147 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-09 Lokalizacja: Szczecin 
				 | 

Wszytsko fajnie tylko czemu to jest takie drogie  http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...id=16566&cat=0 Koszt produktu + koszt przesyłki wychodzi 45 zł Mam nadzieje ze warto wydac taka kase! | 
|     |   | 
|  2005-09-08, 11:20 | #148 | 
				 | 

Dolly, ja co prawda nie jestem panią Grażynką, ale olejek RB już jest na estylu    Dorotko, wiem, że to w sumie niemałe pieniądze, ale w porównaniu do innych preparatów do prostowania włosów, olejek jest atrakcyjny cenowo - za pojemność 300ml płacisz w sumie tyle, co za 150 - 200ml innych preparatów zamawianych przez internet. O kupowaniu w realu nawet nie wspominam, bo u mnie w mieście dwufazowa Wella 200ml kosztuje 57zł, OSIS Flatliner 200ml 54, a mleczko L'Oreala 150ml 43zł. Przy tym Renee Blanche to okazja...   
|     |   | 
|  2005-09-08, 12:03 | #149 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Cytat: 
  a nie ten co jest, no ale moge się mylić | ||
|     |   | 
|  2005-09-08, 13:20 | #150 | 
				 | 

Dolly Słoneczko ja ten olejek juz mam pare miesiecy i kupowałam go, jak wszystkie inne kosmetyki do włosów - na estyl.pl: http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...id=16566&cat=0     | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Fryzury i styling | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.