![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Totalnie spalone włosy ! :(
Dziękuje Wam bardzo za rady
![]() Kochane jesteście ![]() Więc jeśli mowa o naturalnych metodach to nici ! Nic nie pomogło ;( a co do długości moich włosów ? Grzywka bardzoo wystrzepiona , mi9ejscami do brwi , miejscami na 1 cm . Najbardziej wykruszone mam włoski te nad uchem ![]() A tył taki na jakieś 5 cm ;( Powiedzcie mi czy jest sens kupować jakieś sklepowe maski i odżywki ? Nie spodziewam sie super efektów i cudów , ale chociaż żeby włoski były troszkę miekkie i przestały się kruszyc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Trzeba przyznać ze też należe do osób które z czarnego zapragneły blondu i zamisat rutynowo chodzić na balejaże i tym podobne, zrobiłam to, co Blondiexxx. Tez po pare razy kładłam rozjaśniacz tyle ze w ten sam dzień.!
Teraz moge tylko popatrzec na zdjecia. Po roku włosy nadal wygladają tragicznie..robiłam wszystko i nie pozostaje mi nic innego jak scinać,zapuszczac i ścinac. pierwsze zdjecie aktualne zregenerowane ale siano na głowie i krótkie.;/ A drugie zdjecie to długosć jaka miałam przed moim pomysłem. Czasem płakać mi sie chce..bo sama czuje sie mało kobieca.. Same kobiety wiecie jaki to atut jednak nie każda to ceni. Jednak mądry polak po szkodzie, powtarzam sobie ze to odrośnie i beda nawet dłuze nic wczesniej..ale nie powiem juz geste tak nie są jak kiedys..;/ A wiec droga autorko watku nie tylko ty masz taki problem. Ps. nie mówie jaki horror musiałam przezywać..jednak z tego okresu gdzie moje włosy kruszyły sie jak słoma i ciagneły jak guma nie wpomne (nawet nie mam tego uwiecznione,tak sie wtydziłam wyglądu). Najlepsze to, ze jak poszłam sciać to co miałam na głowie fryzjerki powtarzały ze moje włosy są w nienajgorszym stanie..tylko by mnie pocieszyć.
obecnie studiuje... Edytowane przez Lilstyfix Czas edycji: 2009-06-02 o 16:15 Powód: błąd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Do autorki wątku ..
Jeśli włosy masz totalnie spalone, to zamiast odżywki, stosuj maske do włosów, maski regenerują włos, odżywka tylko zamyka luski, przez co włosy lepiej wygladają, ale nie odbudowuja sie. Nie pociesze Cie, jeśli masz spalone całkiem włosy, tak naprawde nic nie jest w stanie ich zregenerowac całkowicie, mozesz jedynie poprawic ich wyglad, kondycje, ale zdrowe jak naturalne, to one nie beda. Przede wszystkim na dłuższy czas zrezygnuj całkowicie z prostownicy, suszarki (!) lokówki itp. Zakup jedwab w płynie, który świetnie wygładza włoski, zwróć jednak uwagę jaki kupujesz, nie wybieraj tego, który w swoim składzie ma alkohol, który wysusza włosy. Polecam Wax dostepny w aptece, który mozesz spokojnie stosowac po kazdym myciu włosów. A dodatkowo 2- 3 razy w tygodniu maska : olejek rycynowy, oliwa z oliwek, żołtka dwie krople cytryny.Co ważne, drogeryjne kosmetyki, mówiąc dosyc dosadnie -to ściema. Zacznij kupować profesjonalne kosmetyki, w salonach fryzjerskich mozesz kupic, na allegro, czy w sklepach internetowych. Co najważaniejsze, jeśli myślisz, że miesiąc wystarczy intensywnej pielegnacji, to sie troszke przeliczysz. W związku z powyższym musisz uzbroic sie w cierpliwosc, niestety. Jeszcze możesz kupić w aptece jakiś skrzyp polny w tabsach. pozdrawiam.
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczerze ? Wiele bym oddała żeby moje włosy wyglądały tak jak Twoje. Ale co ja moge zrobić ? Przyglądam się tylko z dnia na dzien a one coraz krótsze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
a stosowałas regularnie? tak przyznaj sie przed swoim sumieniem czy co drugi dzien przez chociaz miesiac nakładałaś na wlosy olejek rycynowy/kokosowy/albo chociaz oliwe z oliwek?
Na odbudowe włosow potrzeba czasu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Spróbuj nałożyć na włosy krem Nivea na grubo, owinąć to czymś (może być czepek) i spać. Rano wszytko zmyć. Koleżance mojej mamy pomogło- miała spalone długie włosy, a po kremie były w duuużo lepszym stanie. Też wcześniej próbowała różnych maseczek do włosów i nic nie pomagało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
takajedna oczywiscie ze moge powiedziec cos wiecej.
Olej rycynowy kupujesz w aptece niby ma inne zastosowanie niz na włosy ale wspaniale nawilza wloski ![]() ![]() ![]() ![]() Oliwa z oliwek to zwykla oliwa do smazenia do sałatek ![]() ![]() ![]() Olejej kokosowy mozesz kupic w mazidłach jak kazdy olej nawilza z tym ze podobno kokosowy nawilza najlepiej sama go nie posiadam wiec sie nie wypowiem,ale sama sie chyba susze na niego niedługo. http://mazidla.com/index.php?page=sh...mart&Itemid=27 lub z vatiki http://www.allegro.pl/item632666526_...a.html#gallery na twoje suche łamiace sie wlosy PRZEDE WSZYSTKIM OLEJE musisz stosowac czyli nawilzacze. a i moze warto zmienic szampon na cos łagodnego moze HIPP?albo jakis inny dla dzieci? ![]() Polecam ci jeszcze ta maske glorie bo naprawde dobrze nawilza a koszt 4 zł w auchan ja kupisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Z wlasnego doświadczenia(sama mialam spalone wlosy, teraz juz sa w lepszym stanie), ze na odzywki tzw. półkowe nie ma co liczyc. Po pierwsze odżywka L' Biotica - niebieska, do bardzo zniszczonych wlosow(cudo!)
- jedwab WAX- najlpeszy jaki moze byc - Pollena Malwa, Gloria do wlosów suchych i zniszczonych - picie pokrzywy Sama to stosuje i wlosy jakos od rzu lepiej wygladaja.. jeszcze nie dawno nie włożyłam w nie grzebienia, bo byly tak spalone.. a dzisiaj wyglądaja juz w miare, chociaż to jeszcze nie to, co było kiedyś ![]() ![]()
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Mi pomógł KPAX reconstructor z Joico stosowany razem z Hydratorem od nich. Zaleca sie go stosować raz w tygodniu- ja używałam po każdym myciu włosów i trzymałam ok 20 min.
![]() |
#132 |
BAN stały
|
![]()
witam ci moze ja ci napisze na temat zniszczonych włosów co wiem cho9c dziekowac bogu narazie zniszczonych niemam ale powiem ci tak chodze podcinak koncówki do pewnego fryzjera u nas niemalze dziadka starszy fryzjer ktory cale zycie ma swoich stałych klientów i jak to u fryzjera bywa siedza kobiety i dyskusja na temat zniszczonych rozjasnioncyh włosów i tenze fryzjer powiedziałanam tak ze silnie zniszczony włos i tak predzej czy puzniej wypadnie i tak i ze uzywanie profesjonalnych odzywek masek itd tak naprawde NIC NIE DA!!!!!!!!! mało tego strata kasy to raz pomoze na chwile ale ten włos i tak odpadnie dwa działana szkode nawet włosa mniej zniszczonego włos ludzki tak jak i cały organizm ma zdolnosci samoregeneracji i sam organizm okresli czy włos sie zregeneruje albo go odzuci i nie pomoze zadna odzywka tego swiata mało tego nakłądajac wszelkiego rodzaju dziadostwa niepotrzebnie obciazamy WŁOS apowinien byc czysciutki wolny od chemi itd i wtedy jest nadzieja ze sie sam zregeneruje przed wszsytkim włosa rozjasnionego porowatego NIE WOLNO natłuszczac bo zamyka mu sie droge do powietrza itd i działa na jego szkode mam na mysli olejki oliwe z oliwek itd na koniec powiedział ze odbudowa i regeneracja włosa to nie polega na czynnikach zewnetrznych bonic to nie da ale od wewnatrz czyli od srodka organizmu jesli od wewnatrz zadbamy o zdrowie wiecej witamin itd itd to włos ma siłe cebulka takze do samoistenej regeneracji ale nigdy nie odzywki olejki maseczki itd to jest tylko nasze wrazenie ze nam pomagaja te co maja odpasc i tak odpadna nawet tegonie widzimi a bez tych odzywek moze uratowałoby sie wiecej tak wiec panie ktore po scieciu włosów po roku nadal maja problemy z wypadaniem to ju znie jest napewno KWESTIA odzywek bo najwidoczniej czegos brak w organizmie i o to powinny zadbac porobic badania itd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dbanie o cebulkę a dbanie o długosć włosa to jednak dwie różne rzeczy. Oczywiście, możlwie,że włosy autorki wątku są w takim stanie, że nie da się z nimi nic zrobić, ale może nie jest tak źle i oleje pomogą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
BAN stały
|
dziewczyny ja jeszcze dopisze ze mi nie chodzi o wszystie rozjasnione włosy zeby ktoras nie pomyslała z tym wypadaniem ze i tak wypadna i tak to mam na mysli TOTALNIE spalone włosy ze im nic nie pomoze tak naprawde a wiadomo jedne sa mniej zniszczone inne wiecej i organizm sam robi jakby selekcje naturalna i decuduje ten do likwidacji a ten zostaje i te ktore organizm zostawi mniej zniszczone i sam ten włos dojdzie do siebie mozemy mu pomoc zdrowo jedzac odzywiajac sie od wewnatrz a nie ładowac na niego nachemiowane drogie odzywki ktore raz ze nic nie pomoga to jeszcze zaszkodza firmy przescigaja sie w wymyslaniu coraz to nowych specjałów a wszystko chodzi o kase to ze po uzyciu odzywki mamy mieeki włosek itd to jest tylko chwilowe złudzenie on jest miekki bardziej delikatny czyli bardziej słaby lepiej zeby był twardy mocny gruby wtedy sie regeneruje smarujac go olejakmi odzywkami sami pozbawiamy go sił tak powiedział ten fryzjerz ciekawosci przed chwila do niego dzwoniłam ma od ósmej i spytałam co mam robic bo mam 3 razy rozjasnione i troche przesuszone włoski nie zniszczone ale wiecie suche jak kazdy rozjasniony POWIEDZIAŁ pani Edytko niech pani nic nie robi zostawi pani włosy same dojda do siebie niczym nie smarowac !!!!!kupic jabłka owoce i włosy same dojda do siebi szybciej niz sie pani wydaje !!!!co ma wypasc to wypadnie reszta sie sama naprawi naturalnie aha kiedys tez polecił szampon do włosów rumiankowy dla DZIECI!!!!! zeby myc bo ma najmniej chemi
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- i byc moze włsnie dlatego ze nie pakuje na głowe zadnych olejów wymyslnych drogich odzywek włosy mam zdrowe mimo iz rozjasniałam je 3 dni pod rzad to nic mie sie niałamie nic nie wylatuje itd włsoy sa grube i szorstkie ale SILNE a nie nienaturalnie zmiękczone i wydelikatnione bo takie za miekkie za delkitane to wystrczy tylko dmuchnac i wypada i taka jest prawda mysle ale ja siiie nie kłóce ani nic kazdy ma swoj rozum ja jednynie pisze iz stawiam na NATURE bo mysle ze to najzdrowsze a nie na chemie ktora jest w odzywkach itd pozdrawiam ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- zapomniałąm jeszcze zapytac odnosnie filtr ochronny przed czynnikami zewnetrznymi a jakie masz na mysli czynniki zewnetrzne???? powietrze tlen wiatr słonce????? chyba te powietrze złe jeszcze takie nie jest skoro oddychamy ....a reszta to raczej bym powiedziała ze to sama natura i przed ta natura mamy smarowac włosy chemia?????zeby je przed ta natura ochronic?????? dziwne .... ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- chemią rozjasniamy chemia farbujemy potem chęmia ja w naszym rozumieniu odzywiamy a tak naprawde niszczymy włos prze rozjasnianie potem nie dajemy mu powietrza nie dajemy mu oddychac ani zyc bo go wysmarujemy chemicznym filtrem ochronnym to tak jakbysmy same sobie na głowe reklamowke zawiazali i odcieli dopływ tlenu.....a potem płaczemy bo nam włosy wyłaza garsciami wypadaja łąmia sie i łysiejemy....włąsnie prze chemie smarowanie natłuszczanie poprostu nie dajemy im zyc oddychac alez sie rozpisałam ale mysle ze osobie ktora przemysli to wszystko co napisałam w głebi serca przyzna racje bo całym naszym swiatem rzadzi juz chemia wiec pozwólmy zeby choc troche matka natura nam pomogła |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
nie będę się spierać bo nie znam się na tyle ale w takim razie według ciebie kremów do twarzy też nie powinnam używać, bo nie nawilżę skóry, a tylko potraktuję chemią?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
BAN stały
|
może i tak moze bez tej chemi na twarzy byłaby lepsza ....sto lat temu kobiety nie smarowały twarzy zadnymi kremami nawet moja babcia w wieku 75 lat miała buzie lepsza niz niejedna młoda kobieta i wtedy niemiały zmarszczek w wieku puznym itd miały cery jak młode dziewczyny ale i tez nie pudrowały nie smarowały kosmetykami wiec nie potrzebowały regeneratorów skóry twarzy ale wiadomo teraz sa inne czasy i wiekszosc kobiet sie maluje i w zwiazku z tym buzie nam sie szybciej starzeją i maja problemy ale jak sama wiesz to wszystko tez chemia nie da sie teraz zyc bez chemi ale mysle ze powinnysmy jak najmniej starac sie jej uzywac ja tez sie maluje i wiadomo buzia jest jaka jest ale w lato zamiast uzywac kremow poprawiajacych wole na chwilke twarz dac na słonce i mam fajna buzie widomo nie za długo co do włosów od lat farbowałam na czarno i teraz rozjasniłam i wierz mi nic mi nie wyłazi nic sie niełąmie i nie daje na głowe nic zadnych cudów w postaci odzywek itd jemy chemie oddychamy chemia wiec mysle ze choc troche mozemy chociaz w pielegnacji tą chemie ograniczyc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a porównanie do rrany jest bez sensu, włosy - w przeciwieństwie do nogi- to tkanka martwa, ona nie oddycha Cytat:
a jeśli masz szorstkie włosy to właśnie znacza że są zniszczone (chyba ze przed rozjaśnianiem miałaś takie same - wtedy to kwestia naturalnej struktury włosa) Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#138 |
BAN stały
|
kazdy ma prawo wierzyc w to co wierzy i skoro chcesz to chemiuj dalej włosy pseudoodzywkami dzieku ktorymi na tobie ktos zarabia i popatrz w lustro za jakie 10 lat wtedy zobaczysz ile ci włosków jeszcze zostało co do oddychania włosa to nie jest tak ze włos ma płuca i oddycha ale napewno p[owietrze mam na niego wpływ smieszne stwierdzenie czynniki jak np ubranie to co dawno temu nie mieli odzywek i nago chodzili???? a warkoczemieły jak pięśc włosy farbuje od lat i w ciagu tego czasu kombinowałam takze z rozjasniajacymi brazami itd i zawszemam włosy takie ze mi nei wypadaja mam myslenie typowe tych czasów czyli bez chemi obejsc sie nie da twoja sprawa zanies niejeden twoj pseudofiltr ochronny do laboratorium to ci powiedza co on tak naprawde zawiera nie rozumie ci o co chodzi oleje neturalne czynniki jakie oleje dla mnie oleje to zbedne obciazanie włosa włosy te ktore wypadna zawsze odrosna nawet na zdrowych włosach codziennie iles wypada i iles wyrasta a to ze zregenerowałas włosy zniszczone to najwidoczniej niemiałas az tak totalnie spaloncy ze ci nie wyleciały mysle ze bez twoich cudów odzywek szybciej by doszły do siebie tak wiec smaruj głowe dalej i obserów ile ci włosków ubywa z biegiem lat ja pozostaje przy swojej teorii bo ja narazie od wielu lat sie sprawdza bo nic regenerowac nie musze mimo wielu lat farbowania P{OZDROWIENIA i POWODZENIA naprawde szczerze zyczę
---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- poprawka tam miało byc MASZ myslenie typowe tych czasów bez chemii obejsc sie nie da |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to w takim razie o co Ci chodziło z tym oddychaniem włosa? bo rzeczrze mówiąc nie mam pojęcia... a powietrze jako takie raczej nie ma wływu na włosy, chyba że mówimy i temperaturze ( w sensie- gorące powietrze w tropikach może wysuszyć włosy) Cytat:
Cytat:
mi wlosy też nie wypadały tylko się rwały i kruszyły, wiec to że Ci nie wypadają nie jest oznaką tego ze napewno się są zniszczone, i wyobraź sobie ze ja też farbuje włosy "od lat" Cytat:
Cytat:
a powodzenie mi nie potrzebne bo mam już zdrowe włosy ![]() pozdrawiam, i polecam lekturę podforum "pielęgnacja włosów"
![]() |
![]() |
#140 |
BAN stały
|
włosy mam z natury zapomnialam napisac szorstkie i grube i nie mam zniszczonych wierz mi niemam 15lat i sama potrafie ocenic swoje włosy czy sa zniszczone czy tez nie zreszta po rozjasnieniu włosów z czarnych na blond ogladali w salonie fryzjerskim ze zdziwieniem zreszta ze mam włosy takie a nie inne i myliszsie sadzac ze włos nie oddycha wiadmo nie płucami itd ale na swoj sposób oddycha i wchłania takze tlen albo CHEMIE jak kto woli oczywiscie i nawet teraz mi sie przypomniało kiedys kobiety dawno juz rozjasniały włosy mało tego srodkami bardziej mocnymi i zracymi jak teraz ale wtedy własnie nie było tylu filtrow ochronnych i odzywek co teraz i jakos łyse kobiety nie chodziły no i oczywiscie nago tez nie chodziły
---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- ja wybacz nie musze czytac czegos w co nie wierze udało ci sie z włosami bo poprostu niem iałas totalnie spalonych jakos czyta sie porady pielegnacji włosów ale kazda z tych dziewczyn przeszła łysienie wypadanie włosów łamanie itd to tak se radza a potem wyciagaja włosy garsciami??przeciesz to błędne kóło super odzywka na to wyłazenie włosów dobra rada nastepna nowosc i znowy wyłazenie i tak cały czas a mi bez tych cudów włosy od wielu lat nie wyłazą ciekawa sprawa mimo iz farbuje jedynie co robie regularnie to podcinam koncówki bo uzywam prostownicy ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- aha dziwie sie ze radzisz uzywac nafte kosmetyczna na zniszczone łąmliwe iprzesuszone włosy jakbys nie wiedziała to własnie nafta kosmetyczna jeszcze bardziej wysusza i podraznia wiec ma negatywny wpływ jest nawet watek o tym z kiedys poszukaj pocztaj skoro juz tak radzisz czytac porady |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie napisałam ze napewno masz zniszczone włosy, tylko ze u Ciebie to może być raczej kwestia genetyczna, zwłaszcza ze jak sama piszesz masz z natury sztywne, grube włosy a włosy nie oddychają, max. do 5 cm od cebulki włos może być żywy (czyli do tej części może być dostarczany tlen i skłdniki odżywcze),a reszta to martwa tkanka Cytat:
Już pisałam ze mi włosy nie wypadały, a na wypadnie należy stosować wcierki a nie odżywki, co innego jeśli chodzi o łamanie się/wykrusznie włosów( w sesnie ze włos nie wypada z cebulką a się urywa) bo tu polecane są odzywki a ogólnie to nie wiem czy do końca zrozumiałm o co Ci chodzi w tym akapicie bo jest bez znaków interpunkcyjnych Cytat:
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem kiedyś też nie było takiego zanieczyszczenia środowiska, dlatego mieli zdrowszą cerę i włosy a nie dlatego że nie używali kosmetyków (kremów do twarzy czy odżywek do włosów) i własnie z tego względu wydaje mi się ze podkłady do twarzy czy maseczki do włosów chronią przed tym. Swoją drogą ciekawa jestem co taki stary fryzjer może na ten temat wiedzieć, kiedyś szkoła fryzjerska to były tylko zajęcia praktyczne uczyli jak obciachać i koniec no chyba że teraz chodzi na jakieś profesjonalne szkolenia i go tam tego nauczyli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
a ja proponuje wybrac sie do dobrego salonu fryzjerskiego na maske odzywcza, pani nalozy ci maske na wloski a pozniej wsadzi glowe pod dziwna maszyne ktora wytwarza pare, odrazu zobaczysz roznice !
ja maialam tez wlosy wypalone po rozjasnianiu ale szybko je zafarbowalam na braz a pozniej wlasnie poszlam na taka maske odzywcza i odrazu poprawila sie ich kondycja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
BAN stały
|
No własnie widze i czytam niejednej sie niby udało ale nie tak do konca bo mimo iz za porada uzywaja wszelkiego rodzaju odzywek nowosci filtrów to w dalszym ciagu cos sie z włosami dzieje tak wiec radzą sobie dalej im drozszy tym lepszy a włosy jak wyłaziły tak wyłaza dalej i tak w kółko a moze jak niejedna zamiast chemiowac włosy postawiła by na owoce witaminy dobre mycie swierze powietrze itd to pewnie nie musiałaby szukac ktora tu odzywke kupic zeby nie zostać łysą niestety teraz jest przekoanie zwłaszcza u młodziudkich dziewczat im ładniejsze opakowanie i drozsze a co dopiero firma to juz włoski beda przepiekne spytaj fryzjera to ci powie ze włos zniszczony i tak predzej czy puzniej wypadnie zmiekczysz go owszem ale to jest sztuczne przedłuzenie tego ze jeszcze sie trzyma tu zacytuje ci o tych warunkach zewnetrznych typu ubranie taki zniszczony nienaturalnie zmiekczony włos dmuchniesz i odpadnie a co dopiero jak otrzesz o ubranie i według ciebie to jest zregenerowany włos?????????????? który trzyma sie ostatkiem sił bo go ten olej sklei zeby jako tako sie trzymał????to chyba zadna pięknosc takiego włosa.....
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- profesjonalne szkolenia....Smiechu warte.... tak tacy profesjonalisci ze powiedzieli mi iz niemozliwe jest sciagniecie czarnej farby na blond pytanie czym rozjasniaja??joanna? ze spozywczego????dekoloryzu ja?ze kobiety wychodzą z płaczem???to sa młodzi wyszkoleni profesjonalisci dziekuje bardzo nie dałąbym im włosów do regeneracji chemią.....włsoy da sie rozjasnic bez zniszczenia tylko trzeba wiedziec czym |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
no dobra a ten niby twój fryzjer to co obserwuje klientki jak jedzą te jabłka no litości proszę, w jaki sposób obserwuje te ich włosy i wyciąga wnioski że to od tych jabłek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
BAN stały
|
ajak sie spytałam tego starego fryzjera nieprofesjoanlisty twojego czy da sie zregenerowac włosy spalona super odzywkami filtrami fryzjerskimi maskami to sie rozesmiał wiecej bzdurnego pytania nie zadam ......za powazny facet na wciskanie kitu.... naprawde to ci sie udało z tymi profesjonalistami......ni ejednej matka w domu włosy poprawiała zniszczone PROFESJONALNYMI zabiegami i niejednej ten STARY fryzjer meczył sie po profesjonalnym fryzjerze zeby dziewucha jako tako mogła wyjsc na ulice.....
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- a chyba nie musi obserwowac klientek skoro sa jego klientkami od wielu lat i doskonale zna kondycje ich włosów????wystraczy ze spojrzy i wie czy jakies dziadostwo dawały na głowe firmy np loreal czy poprostu dobrze myły i stosowały sie do jego zalecen a co twoj profesjonalista? na oko nie stwierdzi stanu włosów??musisz mu liste cud odzywek pokazac????ha ha ha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
słuchaj a może on po godzinach jeszcze prowadzi warzywniak, że tak te jabłka poleca
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
BAN stały
|
a swoja droga to skoro stosujesz np tyle odywek itd itd to co profesjonalista ci włosy spiepszył????czy sama jestes profesjonalstka???no bo jj jakos
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
BAN stały
|
sory to był zart masz racje nie popadajmy w skrajnosc napewno sa dobre odywki itd zalezy na jaki włos ale ogolnie mysle ze wiekszosc zbytnio stosuje niepotrzebnie chemiczne srodkii co dodatkowo osłabia włosy a nasi fryzjerzy??coz ci młodzi to głównie jak kase zarobic starzy tez znie lepsi firmy kosmetyczne takze ....taki jest juz swiat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.