|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część VII :)
agnes ja tez nie chce go oddawac, spac po nocach nie moge jak o tym mysle, ale nie mam wyjscia, nie stac nas na opiekunke, nie stac na to, zebym zawalila studia, musze wracac do szkoly
![]() zoska jaka sliczna ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- zoska jak gdzies nie da sie z wozkiem to nie chodze, nawet jak sie czasem pulta ekspedientka, ze brudze kolkami czy cos, to mam ja gdzies, nigdy nie zostawilabym nawet pustego wozka pod sklepem! |
|
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
No na tym zdjęciu taka poważna moja Kruszynka
Haha mam też zdjęcie takie smieszne jak jej sie uszko podwinęło i zeza jeszcze robi ![]() Wiesz ja tam o wózek się nie martwię, bo po kilku dniach jak z nim jeżdzę stwierdziłam, że spacerówkę już kupię inną, bo ta gondola ma tez potem spacerówkę. Ten wózek dostalismy od brata TŻta, juz troche wysłużony i wystarczy na malutki kamyczek najechać , a trzęsie się jakbym po wertepach jakiś jeździła. W ogole kółka tez sie chwieją, az sie boje , ze sie rozleci jak z nim jadę, dlatego nie byłoby mi żal gdyby mi go zabrali, hehe :P |
|
|
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Ale slodka jest!!!!!!
![]() Ja juz chce swojego synka miec przy sobie
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() zaaaabcia możesz dodać na pierwszą stronę, że synek będzie Kuba ![]() co do tego zostawiania wózka przed sklepem to ostatnio stałam na przystanku w centrum miasta, do sklepu z firanami przyszła kobitka ok. 30, wózek z półrocznym maluchem zostawiła przed tym sklepem na dobre 20 minut, chłopczyk tak strasznie płakał.. a jak wyszła to jeszcze się zaczęła na niego wydzierać, że płacze.. masakra. ostatnio mam jakieś mini skurcze i pachwina nadal mnie boli. ![]() i smutno mi.. |
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu Ci smutno?
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
Zaćpana Rapem, czemu Ci smutno ? możemy Cie jakoś pocieszyć?
Trzeba to gdzieś zapisać ! Zosia dała nam zdjęcie Słodka jest później wyczytałam że dziecko nie umie utrzymać oczu O.o ![]() Zabciu, jeszcze ze 3 miesiące i będziesz miała przez najbliższe 18 lat co najmniej więc korzystaj dopóki go nie ma ;p
Edytowane przez aguu00 Czas edycji: 2012-03-07 o 19:41 |
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go co najmniej do 30stki w domu bede trzymac z daleka od innych kobiet
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
ale ona fajna
sama nie wiem.. źle ostatnio sypiam, zaczynam się bać porodu, tego czy sobie dam radę potem, nigdy nie miałam kontaktu z takim maluszkiem dodatkowo koledzy tż urządzili mu imprezę urodzinową i teraz tam z nimi pije.. i też się trochę martwię tym, mimo wszystko, nie mogę sobie miejsca znaleźć..a agu powiedz mi od kiedy miałaś mleko? w ciąży Ci już coś leciało? Edytowane przez ZacpanaRapem Czas edycji: 2012-03-07 o 20:02 |
|
|
|
|
#132 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Tak aguu, Lilka ma długie paluszki i od razu zauważyła to moja kolezanka jak przyszła nas odwiedzic Długie palce ma po mamusi, krzywe ucho po ojcu Ja też od razu myślałam , że moja Mała ma zeza , hehe, byłam w szoku jak widziałam pierwszy raz jak na mnie zezuje, teraz wiem, że tak dzieci mają
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
i też mam wrażenie, że ona na drugim zdjęciu się uśmiecha Cytat:
kiedy wizytę masz?
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
na pierwsze odpowiedź patrz wyżej a wizytę mam w przyszłym tygodniu w piątek 16 bodajże. Mały ma dzisiaj istne adhd, tak się rozpycha, że brzuch mi non stop faluje. ![]() jak z uczelnią ? ogarnięte wszystko? ile przytyłaś? przyznaj się
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Zaspana nie smutaj sie
wpadaj na kawe ![]() Zoska ile wazy teraz?
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie jakoś szczególnie daleko nie mam
![]() ![]() tż mi ostatnio odpuścił zdrowe odżywianie zjedliśmy kebaba, a wczoraj pizze a teraz zjadłam pół czekolady na poprawę humoru i mi wstyd . ciekawe ile mój kruszynek waży już |
|
|
|
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
No robi się powoli taka pyza z niej
Haha w poniedziałek jak była położna u mnie i ją ważyła to było 3770. Uff zanęła.. ciekawe na jak długo :P |
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, na uczelni jeszcze jeden egzamin mam zaliczyć, a tak to kilka wpisów mi zostało i wolne
tydzień temu miałam 10 kg na plusie pryz wzroście 158 cm A TY?
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze to nie dużo. Ja mam 15kg na plusie przy 166cm czuję się jak morświn
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
hihi no nie tak dużo, ale lekarka nie mówi nic, że mało czy coś
ZacpanaRapem a mogę zadać Ci pytanie? :P jak masz na imię? oczywiście jak nie chcesz to nie pisz
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój narzekał, że za dużo, ale ciśnienie mam 120/80, wyniki dobre, plecy mnie nie bolą także nie ma się do czego przyczepić. ![]() No to nie żadna tajemnica, Monika jestem
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jak się dobrze czujesz, to najważniejsze A wiesz ile dzidzia waży?
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
O mamy kolejne imię
Karo, jesteś ode mnie o 1 cm wyższa
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Zacpana o jak ladnie: Monia
ja mialam siare od +/- 20tc Zoska a ile teraz ma? Moj mial 3 tyg to wazyl 3300 czyli 500g przytyl od szpitala. Ladnie ci rosnie na cycku
|
|
|
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie.
Jutro idę z małymna szczepienie, brr na samą myśl mnie ciarki przechodzą. Tak mi go szkoda Na szczęście tym razem będą go kłuli tylko raz! I przy okazji dowiem się ile waży. Jest to na pewno +8kg, ale ile dokładnie to nie wiem Mały klusek od kilku dni strasznie marudzi, ciągle płacze, spać nie chce, je bardzo nieregularnie i zdarza mu się że w ciągu dnia wypije jedną góra dwie butle. Mam nadzieję że niedługo mu to minie. Teraz w końcu przysnął, pierwszy raz od jakoś dwunastej. Masakra. Ja na weekend wybywam, poza tym mam szkołę, także odezwę się prawdopodobnie w sobotę/niedzielę. Zośka no w końcu Lilka jest śliczna ![]() Muffinko współczuję Ci strasznie, jak ja małego muszę w piątki i soboty zostawiać na parę godzin (odpowiednio 5h w piątek, i 9h w sobotę) bo mam szkołę to nie umiem tam wysiedzieć Tak mi tęskno za małym że zawsze jak wracam do domu jest przeze mnie na maksa wyściskiwany ![]() Gratki dla Filipka za 4 miesiące ![]() Martita, Balbinka ładny brzuszek Żabciu korzystaj dopóki dzieciątka jeszcze nie ma Staraj się wysypiać, pójdź z tż do kina, na zakupy, na spacer, dbaj o siebie i poświęcaj dużo czasu sobie itp., bo potem nie często można sobie na takie luksusy pozwolić ![]() Zaćpana dasz radę Ja miałam tak samo jak Ty a teraz jestem wzorową mamą ![]() Delia ja mimo że ciąży nie planowałam, w życiu nie ustąpiłabym tak łatwo Na Twoim miejscu poszłabym do innego lekarza, robiłabym wszystko żeby móc jakoś uratować tą ciążę. Lekarze nie są nieomylni!A chłopaka po takiej akcji nie chciałabym znać, bo jeśli zawiódł Cię po roku bycia razem, i to w takiej sytuacji to potem będzie jeszcze gorzej. Według mnie był to test, który niestety oblał. Edytowane przez Patiisia Czas edycji: 2012-03-07 o 21:24 |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Pati
no ciekawe ile twoj synek wazy trzymam zeby nie plakal na szczepieniu ![]() milego weekendu Zacpana a gdzie mieszkasz, ze daleko nie masz, jesli moge spytac?
|
|
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Patisiu,a gdzie Ty mojego bebzonka widzisz?? ![]() Heh, Zośka w końcu się córunią pochwaliła a Marity brzuszek mnie powalił... Ty faktycznie w cycuchach chowasz Malutką! Zajrzałam,bo miałam nadzieję,że znajdę tu 88natkę bo i z naszego wątku zniknęła. A wczoraj się na bóle skarżyła.... Chyba coś się u niej szykuje... Mi do tp został tydzień. 19-go położna ma do mnie do domu na masaże przyjść jak nie będzie się nic działo... Zdziwiła się jak mnie dziś zobaczyła na wizycie,bo 3tyg temu (też akurat przed wizytą) wypadł mi czop. Więc obie myślałyśmy,że coś się rozwinie... A tu du blada. Więc z racji tego mialam dziś KTG, które pokazało 3 skurczątka i nic więcej a na razie zmykam. Dobranoc mamusie i dzidziusie
|
|
#148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no w każdym razie nie najgorzej, tylko tż się śmieje, że płaczę z byle powodu, no ale cóż poradzić. ![]() w tamtym tygodniu ważył 2200 g zobaczymy ile w przyszłym.Cytat:
![]() Cytat:
Ja się właśnie zastanawiam jak dam radę jeździć do szkoły i małego zostawić, umrę z tęsknoty ![]() a co do Deli to mam takie zdanie jak Ty.. my też małego nie planowaliśmy, wyszło, jak wyszło, dowiedzieliśmy się w 5 tygodniu, na początku jasne-były myśli co dalej itp. ale z czasem wszystko sobie poukładaliśmy. tż od początku mnie wspierał, chociaż sam był przerażony, a teraz jesteśmy najszczęśliwsi na świecie, chociaż nadal się boimy ![]() tż ostatnio się mnie pytał, co ma robić jak zacznę rodzić ![]() no mam nadzieję, że jakoś dam.. ale na razie to wszystko dla mnie jest czarną magią ![]() ja mieszkam na granicy Wielkopolski, Lubuskiego i Dolnośląskiego, ale mój tż pod Gorzowem
|
|||
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
balbinko no prosze, ty juz tez na wylocie...
to trzymam kciuki zeby poszlo bez masazu, bo to nic wspolnego z ta nazwa nie ma![]() Zacpana to faktycznie z Gorzowa daleko nie jest
|
|
|
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ladne masz imie dodac na pierwsza strone? ![]() Cytat:
![]() Co do pogrubionego .. podpisuje sie rekami i nogami!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

Liluśka

Ja go co najmniej do 30stki w domu bede trzymac z daleka od innych kobiet
dodatkowo koledzy tż urządzili mu imprezę urodzinową i teraz tam z nimi pije.. i też się trochę martwię tym, mimo wszystko, nie mogę sobie miejsca znaleźć..

:P jak masz na imię?
zeby nie plakal na szczepieniu