![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: MARZEC ubrania, dodatki,buty, kosmetyki :)
A jeszcze mus? Bo oba żele to nówki. Mogę dołożyć coś spoza wątku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
wrocilam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic więcej, a na antyperspirancie bardziej mi zależało, bo i tak muszę kupić ; ) ale odezwij się jakbyś coś dokładała, ewentualnie jeśli masz coś poza wątkiem to zapraszam do mojej wish, bo naprawdę chciałabym się pozbyć tego, czego nie używam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
moze wypisz wszyswtko co by cie interesowalo a ja napisze co oddam
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- kurcze, a nie mam czegos co ci sie jednak przyda? ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- a co bys powiedziala na mleczko flower party o ktore wczesniej pytalas i liner elfa? ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
szukam takiego z gąbeczką, bo jestem totalnym beztalenciem jeśli chodzi o eyelinery
także narazie podziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
hej, niestety nic
![]()
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Nie wiem co by Cię mogło zainteresować... mam nówki takie żele: http://www.luksja.pl/luksja-relax-ca...nder,1,12.html http://www.luksja.pl/luksja-☠☠☠☠☠☠☠-...rass,1,13.html końcówkę odżywki Loreal ktora byla gratis do farby, szampon truskawkowy 'smerfowy'
![]() ![]() Edytowane przez Xellos Czas edycji: 2012-03-25 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Np. lawendowa maseczka do stop z glinka uzyta 2x. ?
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- 1. zel do buzi 2. zel do buzi 3. luksja 4. luksja za 1. mus 2. serum 3. podklad krem ? ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Nie ukrywam ze wolalabym wymiane 3:3 a narazie mamy 4:3 ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- są warte łącznie prawie 50zł ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Ok, 4:3, niemniej wysyłka jakoś koniec tego tyg/początek przyszłego, ok? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
*Mus do ciała Farmona Melon & Arbuz (użyty tylko jeden raz na dłonie, posiada nawet jeszcze pod wieczkiem aluminową folię ochronną) 250 ml,data ważności 3101.2013
tylko to ![]()
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Kiedy ja już spakowałam paczkę :/ Ale ok, postaram się w wolnej chwili zrobić zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
kurcze blaszka no nie bardzo widze cos jeszcze
![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- będe do Ciebie zaglądac i jak cos znajde to sie odezwe ![]() milego dnia ![]()
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Mogę się ewentualnie tak wymienić, ale nie wiem kiedy i czy dam radę zrobić fotki. Aparat mam w pozyczce. Takze jesli nie - to daj znac i odpuszczamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Niesety nic Pozdrawiam
Mam ograniczony dostęp do internetu... Książkowa wymiana ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post35898012 A teraz, także kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44105837 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
narazie podziękuję. Pozdrawiam
![]()
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 ![]() ![]() Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. ![]() 13.09.2013 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.