Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-14, 16:34   #121
agasobo
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012

cześć Dziewczynki, jak dobrze Was znaleźć
przez 17 cykli byłam na wątku staraczkowym, w tym czasie zaliczyłam jedną ciążę biochemiczną a teraz.... 2 grubaśne krechy na teście zobaczyłam je w poniedziałek i obliczyłam sobie, że powinnam być mamuśką listopadową jak wszystko dobrze pójdzie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Również ostatnią miesiączkę miałam 11 lutego

Mi również test pozytywny wyszedł w 26 dc
Myślę, że miałam wcześniej owulkę dlatego tak szybko krecha sie uwidoczniła

Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
i ja miałam ostatnią miesiączkę 11.02, cykle mam 28 dniowe i właśnie 28 dnia zrobiłam sobie teścisko

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Dziekuje

ja placilam 18zl

To dzisiaj kalafiorowa na obiad z duza iloscia koperku

Dziewczyny a macie problemy ze spaniem?? ja od kilku dni budze sie w nocy i nie moge zasnac a jestem okropny spioch z natury :/ nie przypominam sobie zeby w poprzedniej ciazy tak bylo - owszem ale to pod koniec a nie na poczatku. moze to ma zwiazek z tym ze tak panicznie sie balam ze @ dostane i nawet w nocy sprawdzalam a pozniej z radosci spac nie moglam
ja też budzę się w nocy, nie mogę spać, chodzę co trochę do ubikacji - nie tyle na siku, ile bardziej żeby sprawdzić czy czasami nie dostałam okresu. z ulgą widzę, że nie, a później to samo... coś mi się wydaje i znowu biegnę do kibelka.

w czerwcu tamtego roku też zrobiłam test i była słabiutka kreska, poszłam na betę, była 21, później poszłam 2gi raz i spadała po 2 tygodniach dostałam okres.

teraz czuję, że będzie dobrze ale żebym nie miała deja vu to na razie nie idę na betę. poczekam jeszcze i udam się za jakiś tydzień

o Boże ależ jestem szczęśliwa!!!!

3 mam kciuki za wszystkie przyszłe mamuśki

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 16:47   #122
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Gratulacje dla wszystkich przyszłych mamuś

Ja z każdym powstałym wątkiem mamusiowym mam nadzieję, że uda mi się do niego dołączyć, ale czas mija i nie wiele się zmienia. Może ten wątek i czas będzie dla nas łaskawszy i szczęśliwy?
Trzymam mocno kciuki abyś do nas dołączyła!

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
cześć Dziewczynki, jak dobrze Was znaleźć
przez 17 cykli byłam na wątku staraczkowym, w tym czasie zaliczyłam jedną ciążę biochemiczną a teraz.... 2 grubaśne krechy na teście zobaczyłam je w poniedziałek i obliczyłam sobie, że powinnam być mamuśką listopadową jak wszystko dobrze pójdzie

i ja miałam ostatnią miesiączkę 11.02, cykle mam 28 dniowe i właśnie 28 dnia zrobiłam sobie teścisko

ja też budzę się w nocy, nie mogę spać, chodzę co trochę do ubikacji - nie tyle na siku, ile bardziej żeby sprawdzić czy czasami nie dostałam okresu. z ulgą widzę, że nie, a później to samo... coś mi się wydaje i znowu biegnę do kibelka.

w czerwcu tamtego roku też zrobiłam test i była słabiutka kreska, poszłam na betę, była 21, później poszłam 2gi raz i spadała po 2 tygodniach dostałam okres.

teraz czuję, że będzie dobrze ale żebym nie miała deja vu to na razie nie idę na betę. poczekam jeszcze i udam się za jakiś tydzień

o Boże ależ jestem szczęśliwa!!!!

3 mam kciuki za wszystkie przyszłe mamuśki

Witamy kolejną mamusię

To będziemy miały podobne terminy porodów, bo moje cykle były ok. 30 dniowe

Ja również kiedyś przeszłam ciąże biochemiczną, beta wskazywała na 3 tydzień, test ciążowy bladziusieńka kreseczka i 2 tyg. krwawienia. Jak poszłam na wizytę to ginka powiedziła,że macica jest czyściutka i widzi krew miesiączkową więc musiała to byc własnie ciąża biochemiczna..

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 16:56   #123
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość

Witamy kolejną mamusię

To będziemy miały podobne terminy porodów, bo moje cykle były ok. 30 dniowe

Ja również kiedyś przeszłam ciąże biochemiczną, beta wskazywała na 3 tydzień, test ciążowy bladziusieńka kreseczka i 2 tyg. krwawienia. Jak poszłam na wizytę to ginka powiedziła,że macica jest czyściutka i widzi krew miesiączkową więc musiała to byc własnie ciąża biochemiczna..
ufff jak dobrze znaleźć kogoś w podobnej sytuacji
a byłaś już Kamilko na jakichś badaniach?

Antek 18.11.2012
Stary 2012-03-14, 17:00   #124
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
ufff jak dobrze znaleźć kogoś w podobnej sytuacji
a byłaś już Kamilko na jakichś badaniach?
Nie narazie umówiłam się na 20.03. na pierwszą wizytę do ginki. Wiem, że jeszcze jest za wcześnie, ale chce miec już pewnośc, że jest ciąża i maluszek umiejscowił się ladnie w macicy..

Zrobiłam 6 testów ciążowych i kreseczka była za każdym razem coraz ciemniejsza więc wierzę w to, że hormon ciążowy ładnie przyrasta

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 17:05   #125
agasobo
Zadomowienie

ja zrobiłam na razie 2 testy, w przeciągu 3 dni, obie krechy były tak samo ciemne - nie spodziewałam się, że mogą być takie

kurcze chyba się skuszę żeby iść jutro na betę...

Antek 18.11.2012
Stary 2012-03-14, 17:12   #126
senira666
Zakorzenienie

dziwi mnie trochę że oceniacie lekarza nie znając go ... no ale cóż...
Znam dużo dziewczyn które całą ciąże paliły i nie miało to w ogóle wpływu na dziecko ...
Stary 2012-03-14, 17:57   #127
natalia_b
Wtajemniczenie

czarnamadonna i senira- ja też paliłam...03.03 zobaczyłam II kreseczki...od razu rzuciłam palenie...resztę mojej paczki dostał mąż Nie chciało mi się palić...dzisiaj wkurzyli mnie w pracy to aż chciałam sobie zapalić...ale kiedyś ktoś bliski przedstawił mi wizję dziecka matki palącej...takie biedne zadymione całe w brzuszku...teraz jak chce mi się palić...to wyobrażam sobie taką sytuację...

Moja pierwsza wizyta u lekarza będzie w 7 tc 2d...więc wcale nie tak szybko...ale nie chcę biec za szybko i nic nie zobaczyć...

A co do czytania w necie...ja nic nie czytam...nie będę się zamartwiać na zapas...wolę poczekać i spytać lekarza o wszystko...pytania zapisuję sobie na karteczce

Sensuall- biedactwo moje kochane Ty jak zaczniesz się dobrze czuć, to mnie wszystko złapie

marti- to moja pierwsza ciąża...więc nie wiem co to ruchy...ale na samą myśl płakać mi się chce

moni_ka.g- oby był szczęśliwy czekamy

senira- ja też znam takie matki i nóż mi się w kieszeni otwierał jak widziałam matkę z ogromnym brzuchem i z fajką w buzi...no masakra jakaś! ale każdy ma swoje doświadczenia i obserwacje, więc się nie denerwuj
Stary 2012-03-14, 18:10   #128
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

ja znam taka dziewczyne co palila do konca ciązy, nawet przed samym porodem.
najb wstyd mi bylo jak przyjechala do mnei w odwiedziny i p0oszlysmy na spacer i-paradoks-ona z tym wielkim brzuchem palila, ja nie bo nei chcialam przy niej.paranoja.wygladało to tragicznie pewnie-tzn ona z ta fajką, oczywiscie wyzywalam ją, ale jak ktos jest dorosly, po 30tce i głupi to coz.
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 18:12   #129
senira666
Zakorzenienie

ja tez cały czas starań paliłam, jak 12.03 zobaczyłam II krechy to do końca dnia paliłam. od następnego ranka przestałam. wiem że to dopiero drugi dzień bez papierosów i nie jest mi łatwo (zwłaszcza że mój mąż dokańcza moją paczkę ) ale za parę dni będzie łatwiej bo razem ze mną będzie rzucał TŻ

A co do lekarzy jeszcze to nie jest to odosobniona opinia. kiedyś w dzień dobry tvn nawet mówili o paleniu w ciąży i wypowiadali się lekarze że opinie na temat rzucania w ciąży są różne. A według mnie co by się nie mówiło to przyszła mama zrobi co i jak będzie chciała. tak samo z piciem i innymi używkami. Bo jakby tak się zagłębić to kawa - nie, herbata czarna - nie, salami - nie, soki słodzone - nie, czekolada - nie, chipsy - nie i dużo, dużo podobnych Poza tym jak to się mówi wszystko byle z umiarem. Przynajmniej ja tak myśle

Najważniejsze jest to że każdy ma swój rozumek i sam decyduje co robi
Stary 2012-03-14, 18:17   #130
meiadeleite
Raczkowanie

O matko, jak fajnie, że tu tak gwarno
Własnie wróciłam od endokrynologa, ten mały shrimp w brzuchu wszystko ze mnie wyciąga, ths w górę mi poszło bardzo, endo kazała solennie co miesiąc do końca ciąży przychodzić i za każdym razem badanie tsh i ft4.

Dziś mnie trochę hmm, mdliło? Tylko tak dziwnie - nie wiem, czy to ciąża czy z nerwów... Co prawda od kawy mnie odrzuca i w ogóle nie mam na nią ochoty, ale to nie było takie uczucie, jakbym miała wymiotować. Oby tak zostało, bo inaczej lipa z ukrywaniem się w pracy

W domu od wczoraj nerwowo, czekmay na decyzje kredytową, to strasznie zżera od środka... trzymac kciuki proszę, ma być jutro

PS. Jako że mnie od kawy odrzuca, zmieniam avatar

Edytowane przez meiadeleite
Czas edycji: 2012-03-14 o 18:22
meiadeleite jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 18:19   #131
natalia_b
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
ja tez cały czas starań paliłam, jak 12.03 zobaczyłam II krechy to do końca dnia paliłam. od następnego ranka przestałam. wiem że to dopiero drugi dzień bez papierosów i nie jest mi łatwo (zwłaszcza że mój mąż dokańcza moją paczkę ) ale za parę dni będzie łatwiej bo razem ze mną będzie rzucał TŻ

A co do lekarzy jeszcze to nie jest to odosobniona opinia. kiedyś w dzień dobry tvn nawet mówili o paleniu w ciąży i wypowiadali się lekarze że opinie na temat rzucania w ciąży są różne. A według mnie co by się nie mówiło to przyszła mama zrobi co i jak będzie chciała. tak samo z piciem i innymi używkami. Bo jakby tak się zagłębić to kawa - nie, herbata czarna - nie, salami - nie, soki słodzone - nie, czekolada - nie, chipsy - nie i dużo, dużo podobnych Poza tym jak to się mówi wszystko byle z umiarem. Przynajmniej ja tak myśle

Najważniejsze jest to że każdy ma swój rozumek i sam decyduje co robi
dokładnie każdy ma swój rozum i powinien go używać
Stary 2012-03-14, 18:34   #132
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Witam, ale zescie sie rozpisaly. My dzis bylismy na zakupach i dpoiero w domu zladowalam, i cos mi jajnik zaczal dawac znak o sobie. no ale coz chyba juz taki urok.

Milo ze watek zmieniony na listopadowo-grudniowy. Marti a z czasem jako zalozycielka watku, mozesz nasza liste stworzyc

Ok ide sobie cos do jedzenia zrobic, ale zaraz wracam nadrabiac

Cytat:
Napisane przez meiadeleite Pokaż wiadomość

PS. Jako że mnie od kawy odrzuca, zmieniam avatar
Meiadeleite mnie niestety tez a ja tak uwielbiam moja kawke szczegolnie z rana.

Znow jak ja przyszlam, to wszystkie wybyly wrrr a tak chcialam sobie pogadac

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-03-14 o 18:36
Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 19:34   #133
Seona
Zakorzenienie

Dziewczyny gratulacje!! Jestem mamą listopadową, urodziłam w Andrzejki Liliankę Dokładnie rok temu dowiedziałam się o ciąży.

Wszystkiego najlepszego kochane!

Aż będę z sentymentu zaglądać i podczytywać

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 19:40   #134
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Witam, ale zescie sie rozpisaly. My dzis bylismy na zakupach i dpoiero w domu zladowalam, i cos mi jajnik zaczal dawac znak o sobie. no ale coz chyba juz taki urok.

Milo ze watek zmieniony na listopadowo-grudniowy. Marti a z czasem jako zalozycielka watku, mozesz nasza liste stworzyc

Ok ide sobie cos do jedzenia zrobic, ale zaraz wracam nadrabiac

Meiadeleite mnie niestety tez a ja tak uwielbiam moja kawke szczegolnie z rana.

Znow jak ja przyszlam, to wszystkie wybyly wrrr a tak chcialam sobie pogadac
today a ktory to tydzien?mnie nic narazie nie odrzuca, ale to podobno z czasem.kawe zawsze uwielbialam, od dwoch dni nie pije ale to przez zgage...
Stary 2012-03-14, 19:43   #135
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
today a ktory to tydzien?mnie nic narazie nie odrzuca, ale to podobno z czasem.kawe zawsze uwielbialam, od dwoch dni nie pije ale to przez zgage...
czarnnamadonna ja jestem dzis 4+4 tydz, wiec sam poczatek. Mialam z ta kawa chyba z 3 dni pod rzad. Chodz dzis rano wypilam ja ze smakiem.
A u Ciebie ktory tydz.

Seona
dziekujemy

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-03-14 o 19:45
Stary 2012-03-14, 19:44   #136
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Ja z każdym powstałym wątkiem mamusiowym mam nadzieję, że uda mi się do niego dołączyć, ale czas mija i nie wiele się zmienia. Może ten wątek i czas będzie dla nas łaskawszy i szczęśliwy?
miałam to samo pisać
mam nadzieję, dołączyć do grudniowych
tym bardziej, że całkiem miło zapowiada się ten wątek gratulacje dziewczyny
Stary 2012-03-14, 19:49   #137
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
y
W domu od wczoraj nerwowo, czekmay na decyzje kredytową, to strasznie zżera od środka... trzymac kciuki proszę, ma być jutro
meiadeleite w takim razie trzymam kciuki

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
miałam to samo pisać
mam nadzieję, dołączyć do grudniowych
tym bardziej, że całkiem miło zapowiada się ten wątek gratulacje dziewczyny
passion80 & moni.ka to trzymam kciuki zebyscie niebawem dolaczyly z fasolkami. Fak milo tu u nas tylko jakos CICHO

Stary 2012-03-14, 20:05   #138
magdidam
Przyczajenie

Witajcie gratuluje dziewczyny i ...dolaczam do Was! - Listopad!
magdidam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 20:06   #139
meiadeleite
Raczkowanie

Cytat:
meiadeleite w takim razie trzymam kciuki

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

passion80 & moni.ka to trzymam kciuki zebyscie niebawem dolaczyly z fasolkami. Fak milo tu u nas tylko jakos CICHO
Dziękuję!

Ja sie usprawiedliwiam: byłam sie popluskać. Tylko zawsze mam problem, jak to jest: ciepły prysznic brac mozna, tylko wylegiwać się dłużej w mocno ciepłej wodzie nie wolno? Nalałam sobie takiej letniej i zaraz wypuściłam, tak mi było zimno
A potem zielona glinka na twarz, bo mi zacznaja niespodzianki wyskakiwać.... mam nadzieję, że taka maseczka jest dozwolona, bo to przeciez same naturalne minerały?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 20:07   #140
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Fak milo tu u nas tylko jakos CICHO
dopiero pojawiają się dziewczyny z początku listopada, jeszcze trochę i wątek się rozhula, że hoho
Stary 2012-03-14, 20:22   #141
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdidam Pokaż wiadomość
Witajcie gratuluje dziewczyny i ...dolaczam do Was! - Listopad!
Magdidam witamy i udzielaj sie jak najczesciej

Cytat:
Dziękuję!

Ja sie usprawiedliwiam: byłam sie popluskać. Tylko zawsze mam problem, jak to jest: ciepły prysznic brac mozna, tylko wylegiwać się dłużej w mocno ciepłej wodzie nie wolno? Nalałam sobie takiej letniej i zaraz wypuściłam, tak mi było zimno
A potem zielona glinka na twarz, bo mi zacznaja niespodzianki wyskakiwać.... mam nadzieję, że taka maseczka jest dozwolona, bo to przeciez same naturalne minerały?
meiadeleite ja juz nie pamietam kiedy sobie takie SPA urzadzilam

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
dopiero pojawiają się dziewczyny z początku listopada, jeszcze trochę i wątek się rozhula, że hoho
Passion ja mam termin na druga polowe listopada i testowalam kilka dni temu wiec teraz dziewuszki to juz moga byc z terminami pod koncoweczke

Stary 2012-03-14, 20:28   #142
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
czarnnamadonna ja jestem dzis 4+4 tydz, wiec sam poczatek. Mialam z ta kawa chyba z 3 dni pod rzad. Chodz dzis rano wypilam ja ze smakiem.
A u Ciebie ktory tydz.

Seona
dziekujemy
u mnie tez poczatek jakoś koniec 4 tygodnia chociaz juz mi sie myla te obliczenia
Stary 2012-03-14, 20:30   #143
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

hej Widzę, że wątek się rozkręca Życzę dziewczynom, które tu zaglądały, żeby szybko do nas dołączyły
Stary 2012-03-14, 20:32   #144
senira666
Zakorzenienie

też się popluskałam...a że tak nieśmiało spytam - o co chodzi z tą wodą ?? - bo ja to lubię się w takiej gorącej wygrzewać

Witam nowe zafasolkowane i zachęcam do pisania z nami
Cytat:
ja mam termin na druga polowe listopada i testowalam kilka dni temu wiec teraz dziewuszki to juz moga byc z terminami pod koncoweczke
ja terminu oficjalnie nie mam jeszcze ale z takich internetowych kalulatorów to wychodzi tak około 18.11 - więc też już druga połowa
Stary 2012-03-14, 20:36   #145
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
u mnie tez poczatek jakoś koniec 4 tygodnia chociaz juz mi sie myla te obliczenia

czarnamadona
ana kiedy Ci termin wypada

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
hej Widzę, że wątek się rozkręca Życzę dziewczynom, które tu zaglądały, żeby szybko do nas dołączyły

Gusiak
a co u Ciebie slychac? Jak samopoczucie.

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
ja terminu oficjalnie nie mam jeszcze ale z takich internetowych kalulatorów to wychodzi tak około 18.11 - więc też już druga połowa
Senira to ja dzien wczesniej termin mam na 17.11

Stary 2012-03-14, 20:37   #146
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

u mnie ok, nic nie czuję tylko biust mi się powiększył i staniki za małe

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Witam nowe zafasolkowane i zachęcam do pisania z nami
u mnie w jedzym wychodzi 15, a w drugim 18. Także podobnie też
Stary 2012-03-14, 20:43   #147
senira666
Zakorzenienie

mam nadzieję że jak będę na kolejnej wizycie to już usłyszę serduszko i może dostanę taki "oficjalny" termin
Ale fajnie bo wychodzi na to że nie będę sama
Stary 2012-03-14, 20:44   #148
happy_eve
Wtajemniczenie

Cześć!

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Witam Trzymam kciuki za dzisiejsze wyniki bety Szybciutko się nam pochwal
No to się chwalę - beta 102,8. Nie znam się za bardzo na tym jeszcze, ale piszą pod wynikiem, że 2-3 tydzień. Ale to chyba liczą od zapłodnienia, prawda? Bo wg ostatniej @ to już 4t 3d.

Cytat:

Ja tak miałam dzisiaj przez cały dzień - co chwilę w toalecie, żeby sprawdzić, czy @ nie dostałam.

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
u mnie ok, nic nie czuję tylko biust mi się powiększył i staniki za małe
Ja też nadal nic. Poza dużym zmęczeniem i sennością, ale to może być skutek zbyt długiego siedzenia w pracy :/

Edytowane przez happy_eve
Czas edycji: 2012-03-14 o 20:50
happy_eve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 20:45   #149
meiadeleite
Raczkowanie

Cytat:
też się popluskałam...a że tak nieśmiało spytam - o co chodzi z tą wodą ?? - bo ja to lubię się w takiej gorącej wygrzewać
W ciązy kąpiele w bardzo ciepłej wodzie (o gorącej nie wspomnę) stanowczo zakazane!
http://www.we-dwoje.pl/goraca;kapiel...kul,11335.html
Stary 2012-03-14, 20:48   #150
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Cześć!

No to się chwalę - beta 102,8. Nie znam się za bardzo na tym jeszcze, ale piszą pod wynikiem, że 2-3 tydzień. Ale to chyba liczą od zapłodnienia, prawda? Bo wg ostatniej @ to już 4t 3d.
nie jestem w 100% pewna ale wydaje mi się że liczone jest od zapłodnienia. Bo u mnie na |Becie według rozpiski pod wynikiem też był 2-3 tydzień a według ostatniej @ to dzisiaj jest 5.

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
W ciązy kąpiele w bardzo ciepłej wodzie (o gorącej nie wspomnę) stanowczo zakazane!
http://www.we-dwoje.pl/goraca;kapiel...kul,11335.html
łłłłłooooooo - no to dzisiaj była ostatnia gorąca kąpiel. teraz już tylko prysznic

JA się już żegnam i idę spać, bo dzisiaj w ogóle się nie wyspałam

Edytowane przez senira666
Czas edycji: 2012-03-14 o 20:50
senira666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości