![]() |
#121 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Dzięn dobry dziewczynki
![]() ale piękna pogoda aż się człowiek inaczej czuję i więcej mu sie chce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczynki a ja zaraz tez się wybieram z siostra na zakupy ![]() mam nadzieje że kupie sobie cos ładnego ![]() ![]() jeszcze później na pewno zajrzę miłego dnia kobitki ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A później wybieram się do gina też na takie podstawowe badania. I przyznam że troszki się boję bo w sumie już trochę się staramy i póki co bez skutków niestety. Nawet od tego cyklu zaczęłam brać castagnus ale czy to coś pomoże zobaczymy nie wiem A u nas też piękna pogoda. My zaraz z Tż wybieramy się na spacer z naszym pieskiem i będziemy korzystać z uroków pieknej i słonecznej pogody To życze miłego dzionka dziewczyny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Witam sie i ja. U nas pochmurna Anglia wiec leze sobie pod kolderka. Mdli mnie okropniascie ale nie zwracam. Mi to juz chyba nic nie pomoze
![]() MILEJ SOBOTY!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ten Castagnus to tak na własną rękę bierzesz, bo on ponoć może pomóc, ale też nieźle rozregulować wszystko... Ale dziś spacerowo, cudownie, w koło tylko wszędzie pełno mamuś i tatusiów z wózkami....i cóż rozmarzyłam się ![]() Zakupiłam dziś sobie mojego Prywatnego Zająca Wielkanocnego ![]() ![]() ![]()
2013 należy do nas...musi się udać Edytowane przez Tigresse86 Czas edycji: 2012-03-17 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Wczoraj to myślałam, że zejdę na zawał. Tak strasznie się bałam. Dostałam tak silnego krwawienia. Normalnie leciała ze mnie żywa krew, później już trochę się uspokoiło. Pojechałam na IP. Na szczęście z dzidziolkiem wszystko dobrze ruszał się, serduszko biło, łożysko bez cech odklejania się. Dostałam zwiększoną dawkę duphastonu i definityny zakaz dzwigania. Ta krew właśnie zaczęła mi lecieć, jak podniosłam małego i włożyłam do łóżeczka. Zdążyłam tylko dojść do łazienki i poczułam, że coś mi poleciało. Na początku myślałam, że się po prostu posikałam. Zamarłam jak zobaczyłam krew. Myślałam, że straiłam swoje maleństwo. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Miłego weekendu dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
witam sie weekendowo.
Natalia wiem o cxzym mówisz... Ja dziś też tylko chleb z masłem i herbata. Nie mogę patrzeć na żadne jedzenie... Dziewczyny czy Wy też odczuwacie usisk w żołądku? Bo ja się aż wyprostować nie mogę czasami. ból jest nad pępiem jakby. to taki skurcz. Który ciągle trwa... Mam już dośc tego bólu płakać mi się chce... MAlemalenstwo. odpoczywaj teraz dużo. To dobrze ze wszystko ok. ![]()
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My wróciliśmy ze spaceru własnie i teraz szykujemy się na basen ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Matko jedyna dobrze, że wszystko ok. z dzidzią. Odpoczywaj i nie dźwigaj a będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | ||
Zadomowienie
|
witam was w jakże piękną sobotę
u mnie nadal @ nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() dziś robimy pierwszego grilla na świeżym powietrzu ![]() szkoda tak pięknego dnia by spędzać go przed kompem, może jutro do was zawitam na chwilkę ![]() miłego dnia ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- cudowne zdjęcie ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zazdroszczę grilla i domku ![]() ![]() Po obiadku sama chyba pójdę na spacer bo TŻ niechętny jakiś do spacerów , a może go namówię ![]() No i musimy znaleźć kompromis ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maleństwo, dbaj o siebie, żeby wszystko OK było, całe szczęście, że z dzidzią OK. Ja dzisiaj się nasprzątałam, nałaziłam na działce. Mamy rolety ![]()
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
![]() To jaka teraz masz dawke? ja juz przez ten duphaston bankrutuje,musze pogadac z lekarzem czy nie mozna zmienic na luteine ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- kup sobie blocker z ziaji i aplikuj 2 razy w tygodniu na noc po plamach ani sladu,jednak trudno go dostac. Jeszcze jest antridal ale mnie uczulal-cale pachy mnie swedzialy noi te drozsze etiaxil itd. Dzialaja na 100procent |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a blocker moge polecic jest dobry i chyba cos koło 10zl płaciłam i tzreba sie czasem nachodzic zeby znalez ale chyba w drogeri aster widziałam ostatnio etiaxil jest super ale jego cena powala około 50zł za malutkie opakowanie i niestety ja straciłam pzrez niego piżame bo sie wnocy spocilam i odbarwiło mi pod pachami materiał ja mykam do meza do łóżeczka papa |
||
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- a mi dziś dzień tak szybko zleciał a szkoda bo nie dość że to sobota to jeszcze taka ładna pogoda. Byłam na zakupach i sobie płaszczyk kupiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Witam się wieczorkiem
![]() Dziś nie mam zbyt czasu na pisanie, postaram sie być jutro z rana ![]() Buziaki i miłej nocki ![]() Malemaleństwo dbaj o siebie i nie dźwigaj ![]()
#136 |
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() ale dzis był cudny dzień ![]() ![]() ![]() MałeMaleństwo uważaj na siebie, rzeczywiście miałaś przezycia kurcze, dobrze że się nic nie stało ![]() Monini witaj ![]() ![]() ![]() ![]() Promykas dzieciątko cudne, jej ale Ci fajnie ![]() Natala zamiast na męża to ty na kibelek energię tracisz, nie daj się tym mdłościom ![]() Kefii kwiecień będzie nasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
wcześniej miałam dawkę 2x1 a teraz 2x2.
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
no to sporo Cie to bedzie kosztowac.Ja jem 3x1 i jedno opakowanie za 50zl starcza mi na 6dni
![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- tak wogole witam slonecznie! dzis zaczelam rowny 12tydzien. czyli jak jutro bede miec 12tydz.1dzien to juz bede w 13? strasznie pokrecone ![]() musze gdzies wybyc z domu dzis z malym tylko nie mam pojecia gdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
Rozejrzę się za tym blokerem, bo idzie ciepło to bedę okropnie wyglądała z plamami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam sie slonecznie ![]()
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas też dziś piękna pogoda oby już tak zostało a my też dziś wybieramy sie na spacer a po obiedzie na basen trzeba jednak troszkę tego ciałka zrzucuć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny tutaj w UK jest na tyle dobrze, ze wszystkie tabletki, witaminy sa za darmo dla kobiet w ciazy i do roku czasu po urodzeniu dziecka dodatkowo leczenie zebow jest darmowe, normalnie to do Polski latalam aby zrobic zeby. Jak mna mdlosci przestana targac to wybiore sie na kontrole. A Wy jak sie czujecie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry, ja nie mam siły okropnie
![]() Emilia, fajna ta opieka w Anglii pod tym względem. A jak to jest z leczeniem zębów w ciąży, bo ja mam jeden do leczenia, miałam to niby zrobić przed, ale wyszło jak wyszło. Dziewczyny, smarujecie się czymś? Bo ja mam takie wielkie (.)(.) już na samym początku, że boję się co to będzie dalej i nie chcę rozstępów.
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mam od początku ciąży cycuchu wielkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.