|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
Justyna, opowiadaj jak poszło!
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
józia!!!!!!!
chciałam do Ciebie dzwonić, ale bałąm się, że będziesz wtedy stać przed komisją
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro idę na 9 godz, w niedzielę na 7 a w środę na 5 Kokosów wiadomo nie zarobię ale zawsze to coś ![]() Zniżek chyba nie ma, ale po miesiącu dostaję 6 biletów za free No chyba, że pracuję super super to w ramach motywacji jest możliwość, że ta liczba się zwiększa. Ale jak np pracuję na obsłudze 3d (tak jak w środę) to jest zdarza się, że oglądam z ludźmi film. Tak jak w środę oglądałam John'a Cartera i Kac Wawa
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam BARDZO podziękować za wszystkie kciukasy i smsy, jakie do mnie spłynęły
tak sobie wtedy pomyślałam, że jak tyle osób mi dobrze życzy, to musi być dobrze! ![]() Dotarłam na miejsce, wzięłam obiegówkę, pani w instytucie super miła i przeżywała równie mocno chyba jak ja, bo biegała parter-3. piętro i pytała tylko: "Już? Wszyscy są? Jak? Będzie super, niech się pani nie przejmuje!" J. był ze mną z tymi koszami. Poszłam do innej salki powiedzieć profesorowi, że już jestem i że dokumenty są gotowe, to jeszcze mnie zaprosił na rozmowę, naprawdę super, o pracy, prywatnie itd. i powiedział mi, że będzie dobrze i żebym się nie denerwowała. Pokazał mi recenzję, jaką napisał o mojej pracy, baaaaardzo pozytywna, aż byłam w szoku. Moją recenzentką była kobieta, więc od razu się ucieszyłam, że nie pewien doktor strasznie chaotycznie było wszystko, bo mieli ogólnie na mnie przeznaczone 15 minut między zajęciami i nie mogli się zgrać logistycznie, co ktoś przyszedł, to ktoś sobie szedł w końcu weszliśmy do sali. Pytania były bardzo przystępne, może nie łatwe, ale odpowiedziałam na wszystko. Zaskoczył mnie tylko mój promotor, bo kazał mi wymyślić w ramach pisarstwa twórczego bajkę o szafie stojącej w rogu przewodniczący komisji zapomniał sobie o pytaniu dla mnie Ogólnie bardzo szybko wszystko poszło. Podziękowali, po chwili zawołali na wyniki:- praca: 5! - obrona: 5! - średnia ze studiów: 5! ![]() Zebrałam masę komplementów pod adresem swojej pracy, a pani profesor powiedziała mi, że jestem prześliczna masa życzeń na przyszłość i uśmiechów. Potem poszłam z obiegówką, dodatkowo wstąpiłam do prorektora "mojego", ulubiony człowiek na uczelni - to raz, a dwa uznałam, że z racji, że bardzo aktywnie działałam podczas swoich studiów, to się pochwalę, że się żegnam wyściskał, wycałował, wyżyczył, no masakra naprawdę, dzięki dzisiejszemu dniu bardzo dobrze będę wspominać tę uczelnię, każdy tak indywidualnie do mnie podchodził i sam z siebie gratulował itp. każdemu takiej obrony życzę.Teraz się przebrałam, podobno nie muszę iść do pracy, więc chyba odpuszczę, jeszcze do brata zadzwonię. A TŻ zjedzie, ogarnie się i koło 17 chyba pojedziemy do Tarnowa, kupimy opony do motocykla, no i może skoczymy na jakieś jedzonko
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna Gratuluję
![]() Ale to fajne nie? Taki spokój wewnętrzny?
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to jak? zwracać się teraz do Ciebie mgr Justyno ![]() ? bo nie chcę żadnej gafy strzelić
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
józia, tak strasznie się cieszę i ogromnie gratuluję!
i w ogóle pracę napisałaś w tydzień i to na 5! jesteś najlepsza! kurcze, tak bardzo chcę mieć tę magisterkę za sobą, ale tak bardzo się boję obrony, że nie ogarnę wszystkiego, nauki do obrony itp., że nie będę wiedziała, co zrobić (nie mam pojęcia, czy mam iść do biblioteki po jakieś pieczątki, czy jak... kiedy się odbiera dyplom, nawet nie wiem, jak to konto do przelewu wygenerować |
|
|
|
#128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno sobie poradzisz ze wszystkimi formalnościami |
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Józia ale czaaad
jeszcze raz gratuluję zdolniacho Jejku, co poniektóre już po magisterkach,a ja nawet licencjata nie mam
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje Tyśka
Cieszę się, że poszło tak dobrze no i niepotrzebnie się stresowałaś Zdolniacha !!!
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Papiekami się nie stresuj to tylko formalność
|
|
#132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to takie głupie, mam za sobą 5 lat studiów, 10 semestrów cholera, a ogromnie się boję egzaminu, który podobno jest tylko formalnością, no... |
||
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiesiu, tak po prawdzie to jeszcze nie
ciągle czuję napięcie, tak długo nade mną to wisiało, że nie mogę się przestawić na myślenie pod tytułem: NIC już nie MUSZĘ ![]() Vicky, ojtam ojtam, kol mi Jusia ![]() Najeczko a ja tak w kółko myślałam sobie o Tobie żeby Ci tylko przekazać, że nie ma stresu! i naprawdę jak się pisało samemu pracę, to i pytanie spoza niej, a związane choć trochę - nie zaskoczy. Ja się "uczyłam" wczoraj i dzisiaj rano - dziś jak walnęłam meliskę, to przespałam pół notatek a okazało się, że z tych notatek zadał mi promotor jedno bardzo ogólnikowe pytanie. A z formalności przy samej obronie idziesz po kartę obiegową do sekretariatu, potem się bronisz, dajesz do podpisania promotorowi, potem biblioteka, kancelaria (nie wiem, jak gdzie indziej) i sekretariat przy zwrocie legitymacji. I z tym po miesiącu przychodzisz po dyplom
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Najuś zdasz na pewno
Mogę Ci jakoś pomóc? Wprawdzie Zwies mówić jak Kali, ale wiesz, może coś tam wymyślę ![]() Justyna a no tak masz rację Do mnie też nie docierało przez kilka dni, zaczęło docierać jak miałam popołudnia i nie musiałam nic robić
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
józia, ale u mnie podobno różnie bywa - mój recenzent nie słynie z uprzejmości, moja dobra koleżanka ze studiów (świetna studentka) obroniła się u niego na 4
a nie wierzę, by miała pracę na 4, bo ona dostała może kilka czwórek przez całe studia, a resztę miała zawsze na 5. i powiedziała, że chce obronę wymazać z pamięci, że koszmar, że nigdy jej tak nie traktowano, ciągle ją pytał i jak odpowiadała, to prychał, mówiąc, że wolno odpowiada albo że jako polonistka nie ma prawa mówić nieskładnie... ja naprawdę jestem tym gościem przerażona. niby jako recenzent nie jest potworem, ale kto go tam wie...---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
jak będę bliżej obrony, to się okaże, czy możesz pomóc, ale wtedy to ja chyba schudnę 200 kilo ze stresu
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Najeczko, grunt, że się obronisz
powtarzałam sobie w kółko, że mnie nikt nie zje, działa przy prawku też działało, debilny tekst, no bo wiadomo, że Cię nie zeżrą, ale bardzo skuteczny
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
Justysia
Gratuluje!!! |
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Muszę jechać na chwilę na miasto. JESTEŚCIE NAJLEPSZE
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie muszę patent wymyślić na taki stres - przy ośmiokrotnym podejściu do prawa jazdy mi się nie udało niczego znaleźć, co by mnie odstresowało, ale do magisterki mam jedno podejście, musi coś być... spróbuję z tą melisą chyba w ogóle jestem nieudacznicą koniec marudzenia obiecuję, że jak się spotkamy next time, to będę magisterką!
|
|
|
|
|
#140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja dziś znów jestem na telefon wczoraj zadzwonili o 17 i dziś pewnie też będę musiała koło 17 jechać na 5 godzin pracy .I mam ochotę ściąć włosy ![]() Tak w ogóle to witam
|
||
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna Piczonie gratulacje
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
anioł, fajny awek
ja muszę podciąć włosy :/ |
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna a tu sie mozesz w nagrode wyposazyc na motor te plecaki sa swietne http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...fferdate=25354
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś GRATULUJĘ
wiedziałam,że Ci się uda jesteś Mistrzem ![]() byłam u ginekologa. Powiedziałam o tym,że dużo przybrałam na wadze. I dała mi skierowanie THS by wykluczyć niedoczynność tarczycy. Jeśli nie to zmiana tabletek....
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna gratuluję
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Naj dzięki
ja chyba te z tylko podetnę może troszkę wycieniuje nie wiem .... już mam je długie i ciężkie boję się , że loki mi się na nich nie utrzymają .Do tego strasznie od czapki mi się zaczęły niszczyć /puszyć muszę jakąś odżywkę sobie kupić . |
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
czesc pierdzioszki!
![]() WITAMY PANIĄ MADZISTER ! Gratulacje Justynko ![]()
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstrzelili się z ofertą specjalnie po jej obronie
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Anioł, ale masz teraz anielski avatar
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.

co nas nie zabije to nas wzmocni
Kokosów wiadomo nie zarobię ale zawsze to coś 

tak sobie wtedy pomyślałam, że jak tyle osób mi dobrze życzy, to musi być dobrze! 

ja właśnie muszę patent wymyślić na taki stres - przy ośmiokrotnym podejściu do prawa jazdy mi się nie udało niczego znaleźć, co by mnie odstresowało, ale do magisterki mam jedno podejście, musi coś być... spróbuję z tą melisą chyba
wczoraj zadzwonili o 17 i dziś pewnie też będę musiała koło 17 jechać na 5 godzin pracy .