|
|
#121 | |
|
Miss Pudernica
|
Dot.: Zachowanie faceta po rance ...
Cytat:
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak widać autorka póki co dużo czasu nie ma.. |
||
|
|
|
|
#124 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- ajjj to sorki nie zauważyłem tego. No ale może on ma jakieś plany, bo stwierdził, że skoro ona taka zabiegana to sobie coś zaplanuje
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Które ONA zaproponowała...:rolleyes :
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Miss Pudernica
|
Ale drugie spotkanie to dla mnie nadal jest takie rozeznanie, mimo tego pisania wirtualnego, bo co innego real a co innego klawiatura. Więc coś mogło wyjśc za drugim razem, albo po prostu dla niego to nie to, ale nic przeciwko wyjściu co jakiś czas i całowaniu nie ma.
Autorka może jeszcze raz zaproponować kolejne spotkanie i wtedy powiedzieć jasno, że inicjatywę teraz już on powinien wykazać. Wtedy będzie jasna sytuacja - wykaże i mu zależy, a jak nie to na razie
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli nie to olać
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
Konto usunięte
|
mówcie co chcecie, ale uważam, że dwoje dorosłych ludzi, którzy mają się ku sobie i dobrze się rozumieją, w sposób NATURALNY potrafi się zapraszać, kontaktować, mieć dla siebie czas, bez zbędnego zastanawiania się i wyliczeń "ja 2x no to teraz jego ruch też 2 plus telefon". jak zaiskrzyło pomiędzy mną a moim Tżtem, nawet nie miałam się czasu zastanawiać nad tym, czy ja popełniam jakieś faux pas albo może on się za bardzo narzuca - obydwoje chcieliśmy ze sobą spędzać czas, więc po prostu to robiliśmy. żadne nie musiało wymyślać dla drugiego wymówek, czemu się nie odzywa "o jejku może jest nieśmiały/może nie ma czasu" bo się do tych spotkań rwaliśmy - ja z entuzjazmem, on z inicjatywą.
Ale cały w tym ambaras aby dwoje chciało na raz. |
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zauważyłeś, użyłam liczby mnogiej..
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-03-25 o 21:45 |
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#134 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jak widać autorka zapisuje ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Chyba większość z nas ma identycznie stąd nasze czarne prognozy co do takich sytuacji gdy ktoś siedzi i zastanawia się jak wypadło, czy coś z tego będzie i czy w ogóle jestem ja czy tuzin innych..Tak jak to robiła autorka tego wątku. Następuje kolejna randka, super, całują się, ona wraca do domu i właściwie sytuacja pozostaje bez zmiany..czyli dalej zastanawia się kto się teraz odezwie, czy ona znowu będzie musiała to zrobić, czy całowanie znaczy więcej niż całowanie..no coś nie halo to wszystko
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie Autorka nadal jest w czarnej du***, bo gościu nie ma ochoty wykazywać inicjatywy. To całowanie w tym przypadku NIC nie znaczyło i nic między nimi nie zmieniło. Jak nie było zaangażowania ze strony chłopa, tak nie ma go nadal.
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A gdy się zastanawia "odezwie się czy się nie odezwie?" "zadzwonić czy nie zadzwonić?" to zwykle kończy się to, w najlepszym razie, letnio. ;] |
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Racja, takie rzeczy raczej się wie od razu, po pierwszym spotkaniu. Są pewnie odstępstwa od reguły typu kolega nieśmiały do granic możliwości, którego warto może za uszy pociągnąć ale nie w tym przypadku, autorka wyraźnie napisała, że pewny siebie to on jest. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2012-03-26 o 00:02 |
|
|
|
|
|
#139 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Facet zachowuje sie jak baba. Ja bym sobie odpuscila takiego kolesia jesli masz powazne zamiary.
Milosc sama przyjdzie i nie ma co na siłe szukac. To odrazu czuc, jak sie facet zachowuje, jak mu zalezy , a nie jak u Ciebie , ty wyczekujesz czy moze odpisze czy nie, czy moze zaprosi. Kumplami mozecie zostac, ale jesli chcesz byc jego dziewczyna to mozesz sobie serce złamac. Wiem, że nam łatwo mówić, bo Ty cos do niego czujesz ( da sie to wyczytac z postów) ale tutaj musi byc obustronna chemia a na siłe go w sobie nie rozkochasz.
|
|
#141 |
|
BAN stały
|
Napisał wczoraj do mnie z pytaniem dlaczego się nie odzywam ...
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niestety, ale - tak jak podejrzewało tu kilka osób, mniej optymistycznie nastawionych i nie tłumaczących sobie wszystkiego frazesami w stylu "pewnie jest nieśmiały - trafiłaś na gościa, który najwidoczniej lubi mieć wszystko podane na tacy - dziewczyna niech się stara, niech za nim lata, całowanie się? chętnie, ale zaangażowanie? zapomnij. Podejrzewam, że on może mieć takich znajomości, jak ta, kilka lub jesteś dla niego po prostu chwilową zabawą. Dobrą zabawą, bo randki z nim są na pewno super (znałam takiego i spotkania z nim, jak już jakieś wyprosiłam, przyznaję się, były cudowne). Ale po spotkaniu cisza i miałam wrażenie, że czarna dziura go zassała. Możliwe, że w końcu spotka dziewczynę, która zawróci mu w głowie i sam się będzie do niej odzywał i namawiał na spotkania, a o Tobie zapomni w jakieś 3 sekundy. Nie wchodź w to głębiej. Facet jest niepoważny, albo udaje głupiego, skoro Ci rzuca pytaniem "czemu się nie odzywasz?". |
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#145 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
|
|
|
#146 |
|
BAN stały
|
Nic mu nie odpowiedziałam
![]() Doszłam do wniosku,że powinnam dać sobie spokój . Mam nauczkę,żeby się nie nakręcać i zamiast tym co czuję pokierować się czasami rozumem . Nieśmiały to on nie jest , wręcz przeciwnie , więc faktycznie chyba nie chce mu się kiwnąć palcem,bo jest przekonany,że ja się odezwę ... Nie tym razem ! Bardzo Wam dziękuję Poza tym od wczoraj piszę sobie z kolegą mojej przyjaciółki i zaproponował wyjście na spacer
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Idź na spacer, ale się nie nakręcaj za bardzo.
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Miss Pudernica
|
Fajnie, że tak to się skończyło, a nie że zasypałaś go milionem smsów
Wątek dla potomnych w podobnych sytuacjach.Też jestem zdania, że jak osoby poczują chemię do siebie to nawet nieśmiałosć przezwyciężą, dostają wręcz skrzydeł i działają. Moje poważne związki zawsze się tak zaczynały i nie miałam czasu na rozkminy, bo zanim pomyślałam to już siedziałam na piwie
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
tylko nie mow że jest on (ten o ktorym wątek) spod znaku koziorożca
|
|
#150 |
|
BAN stały
|
Nawet jak się odezwie do mnie po jakimś czasie i mnie gdzieś zaprosi to się nie zgodzę
Tak fajnie się zapowiadało , ale widocznie to nie ten , a ja nie jestem TĄ i tyle ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Zaraz sprawdzę na fb datę urodzenia ![]() a dlaczegooo ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

jak się drugi raz spotkaliśmy , to mu powiedziałam , że wszystko pozałatwiałam i mam duuużo wolnego czasu ( liczyłam , że chociaż część spędzimy wspólnie )