|
|
#121 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brak pupy ;)
Cytat:
zjadam takie ilości jak dorosły facet.Wszystkie moje koleżanki twierdzą,że gdyby jadły tele co ja to byłyby zapaśniczkami sumo .Jestem po prostu drobnej kości i zawsz byłam szczupła.Przy tej mojej drobnej sylwetce mam duży biust i kobiece kształty,jedyne co mnie denerwuje to ręce i nogi,które zawsze są szczuplejsze od reszty ciała.A jak już przytyję co nieco to wchodzi mi w brzuch!,boczki,plecki,buz ie,podbródek ,w biust może też choć zawsze jest dużyEdytowane przez Ewelinka83 Czas edycji: 2006-02-06 o 14:29 |
|
|
|
|
|
#122 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-07 o 18:21 |
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Winner,więc jak tylko kupisz odżywkę to napisz ile za nią zapłaciłaś i jak się czujesz po niej.No i oczywiście opisz efekty
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Spoko winner napiszesz po jakimś czasie czy widzisz efekty. Suzana masz racje że powinno sie głównie zwrócić uwagę na diete złożoną ze zwykłych posiłków. Jednak wiele osób ma problemy z CZASEM żeby takowe pożywienie sobie przyrządzić. Po to został wymyślony Bulk lub Gainer. Aby dostarczyć weglowodany i białko tak bardzo potrzebne do rozwoju mięśni, i powstrzymujące katabolizm. Rano zjem śniadanko, potem lece na siłownie od razu po siłowni jako drugi posiłek pije sheika Białkowo-węglowodanowego, potem odczekam półtora godzinki i jem obiadek, nastepnie jem drugi obiadek i lece na zajęcia z AeroBoxu prowadze je 80min i od razu po znowu pije Owego sheika. To jest bardzo wygodne i robie tak już bardzo długo, czuje sie dobrze i dzięki sheikom nie musze poświęcać tyle UWAGI na robienie sobie jedzonka. Ewelinka jeśli masz małe rączki to pora je ćwiczyć cięrzarkami
) Podam ci na przykładzie brzuszka, mój znajomy ćwiczy i ćwiczy żeby go zrzucić i popełniał jeden błąd, ćwicząc na mięśnie skośne powodował ich wzrost któy "wypychał" tłuszczyk na boki i wyglądało to jak by zamiast chudnąć tył. Podałem mu plan treningowy na mięśnie TYLKO PROSTE z pominięciem SKOŚNYCH od razu było widać efekty. Podobnie zrób z rączkami. Rozbuduj w miare możliwości mięśnie i na pewno nie będą takie chude. Wykonuj najprostrze ćwiczenia. Moja dziewczyna miałą strasznie chude rączki i nóżki... ech ogólnie to chudzinka z niej. Od zwykłych pompek które wykonywała u mnie na zajęciach obwód bicepsu powiększył jej sie o 3cm, fakt że po dwóch miesiącach ale weź pod uwage co mogą uczynić ćwiczenia z przyrządami Wrzucam ci link do ćwiczeń z których sobie wybierz jakie chcesz http://www.kulturystyka.pl/atlas/ramiona.htmA tutaj trening na POŚLADKI (NOGI) http://www.kulturystyka.pl/atlas/nogi.htm#poslad
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci bardzo Szebka za odpowiedz
|
|
|
|
|
#126 |
|
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-07 o 18:21 |
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
ajj ja mam opory boje sie ze beda jakies skutki uboczne
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
ale czy zeby przybrac na masie biorąc bulka trzeba ćwiczyc? i gdzie to mzona dostać?
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie dostać bulka? w sklepie z suplementacją
na pierwsze pytanie odpowiadałam juz wcześniej
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jestem wysoka i szczupla, jedyny tluszcz, który mam to na pupie, nie ma go tam az tak duzo, ale mam dosyc kragla pupe, nie jest plaska. Oczywiscie chcialabym miec troszke wieksza i bardziej wypracowane miesnie. Moje pytanie: Przy sporcie spalamy tluszcz, czy ja przy tej gimnastyce na pupe nie strace tego mojego "tluszczu" i ona sie pomniejszy? Bo to by byl horror, jakby kraglosc przez cwiczenia znikla. Oj glupie to moje pytanie, wiem bo jeszcze raz przeczytalam co napisalam Widze te wszystkie babki od aerobiku no i one maja dosyc plaskie pupy; mówiono mi, ze spale tluszcz na tylku ale zato mi miesien urosnie (powiekszy sie przez cwiczenia), no ale co jak sie nie powiekszy a tylek bedzie plaski Wiem, dziwne to moje pytanie ![]() Pozdrawiam
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I co, dalej masz plaska pupe? Robisz teraz inne cwiczenia?
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam ten sam problem.do chudzielcow nie naleze ale tylka wcale nie mam.Kumpele sie ze mnie smieja,ze jestem z tylu plaska jak deska...
ale co ja na to poradze,ze nie mam wogole posladkow
|
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Cassandra 23
Każdy człowiek ma mięśnie pośladkowe: wielki, średni, a pod nimi mały Twoja uroda polega na tym, że masz je "płaskie", a do tego nie są one otoczone tłuszczykiem.Umiejętne podejście do ćwiczeń siłowych (odpowiedni ich dobór + dietka) powinno poskutkować rozwinięciem tej partii ciała. Wypowiedz opieram na własnym doświadczeniu. Owszem, straciłam sporo tłuszczu w tym miejscu, ale tyłek nie jest płaski, wręcz przeciwnie - sukcesywnie i powoli się rozwija. |
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wlasciwie jakie ja mam wykonywac cwiczonka,zeby conieco mi sie tam powiekszylo??
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
![]() Cassandro 23: to był taki żarcik z tymi mięśniami ![]() Bunny - pie: To stało się równomiernie. Tłuszcz powoli schodził a tyłek się zaokrąglał. Od wakacji przybyło mi w nim 4 centymetry (ale nie jest to tłuszcz) A robię: robię przysiady głębokie, martwy ciąg i przysiad wykroczny (z obciążeniem). Nie ma bata, by się nie powiększyło, chyba że nie będzie się odpowiednio jeść.
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
ja tez mam ten problem trudno mi znalezc ubrania tak by swietnie lezaly, czasem po zakupach wracam z placzem do domu... trudno sie nad soba nie zalic,gdy wiekszosc kolezanek patrzy na Ciebie i mowi: "przydalo by Ci sie przytyc,bo chuda jestes" albo "daja Ci cos w domu jesc?!" "troche miesa i same kosci" mam przezywa mnie juz :"anoreksja!" i to musi byc prawda bo jezeli dzinsy rozmairu 25(z Big Stara) nie sa na mnie zbyt obcisle tylko no takie hmmm no ujda, to faktycznie tak musi byc jedynie moj chlopak mowi ze mam super zgrabna figure a wczoraj powiedzial tak,jak sie przy nim przebieralam: "o rany!!! ale masz podniecjaca pupcie !!! o rany!!! normalnie jak polowki pilki!! takie okraglutkie! no super sa moja zgrabnotko!!" i to mnie podnioslo troche na duchu,ale znowu mam doly, bo morze on powiedzial mi to specjalnie zebym sie tak nie dolowala,moze specjalnie tak mowi ze inne mi zazdroszca figury,zby podniesc mnie na duchu,bo tylko ona mowi pozytywne rzeczy,na temat mojej figury wkleje zdjecia zobaczycie sobie jaka ze mnie drobniutka chudzina
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
jednak zrezygnowalam z wklejenia zdjec,wsydze sie
a zreszta nikt tez nie wkleja swoich, wiec po co ja bede wklejac... moze puzniej zdobede sie na odwage... Pniewaz nie mam mozliwosci chodzic na silownie ani nie posiadam rzadnych przyrzadow,czy wystarczyly by takie cwiczenie? 1 przysiady, 2 leze bokiem, rekami wspieram sie o podloge ,nogi wyprostowane i jedna noge podnosze do gory,i na dol i powtarzam po kilkadziat razy z kazdej strony, 3.kleczac odchylam sie jak najdalej do tylu 4 hmm jak to wytlumaczyc... klecze tak jak piesek,albo kotek i odchylam na boki najpierw prawaa noge oczywiscie nie prostujac nogi tylko trzymajac caly czas w tym samym ukladzie jakbym kleczala(zalozmy 25 razy) i puzniej robie to samo z lewa9 o tak troche nie przyjemnie tlumaczac to klecze i podnosze noge tak ja piesek robi siusiu chyba juz jest zrozumiale )5 leze na pleckach, uginam nogi w kolanach i podnosze tlow no to tyle , a wiec czy takie cwiczenia umocnilyby miesnie moje pupy ,ktora zwiekszylaby w taki sposob swoje rozmiary,i stalaby sie jeszcze bardziej okragal? jak myslicie czy te cwiczenie bede dla mnie "bezpieczne" ?? |
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Gryzeldo ważne żebys Ty dobrze się czuła w swoim ciele
Wydaje mi się, że mimo wszystko przydałoby Ci się jakieś obciążenie (hantelki, obciążniki na kostki) - akurat z tego rodzaju sprzętu można znaleźć coś w miarę "taniego". Takie obciążniki to kwestia 20-30 złotych np.
|
|
|
|
|
#142 |
|
Raczkowanie
|
Gryzeldo myślę,że dobrym rozwiązaniem byłyby dla Ciebie te odżywki po,których się tyje.Ja ich nie brałam więc na swoim przykładzie niestety nie mogę się wzorować ale słyszałam wiele na ich temat.Nawet w tym wątku o nich wspomniano.A jeśli chodzi o wklejanie zdjęć to nie masz się czego wstydzić,dziewczyny wklejaly tu mnóstwo zdjęć w róznych wątkach więc nikt ni będzie się z Ciebie śmiał
|
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
bunny-pie,odnośnie Twojego pytania.Obecnie nie chodzę na siłownie i nie ćwiczę ponieważ jestem szczupła i nie zamierzam jeszcze bardziej schudnąć.Nie mam płaskiej pupy,ale też nie posiadam latynoskich kształtów
napewno jest większa niż wtedy gdy chodziłam na siłownię.Teraz mam nowy plan,zamierzam brać odyżywkę bulk i ćwiczyć sobie w domu.Zobaczymy jakie to przyniesie efekty .
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelinka, jakie odzywki masz konkretnie na myśli, mówiąc "te, po których się tyje"?
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
hmmm no i teraz mam zastuj
bo nie wiem co mam robic... przestalam wykonywac te moja cwiczonka bo sie boje ze jeszcze bardziej mi pupe ubije,a mnie sie marzy taka no wieksza i okraglutka taka mniam mniam ja wogole nie wiem co to sa te obciazniki wogole nie wiem co i jak ztym postepowac ja chce poprostu wykonywac zwykle cwiczenia no ale teraz to juz wogole lipa
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Yhy taka pupcia to marzenie...
Musialby sie jakis cud zdarzyc,zeby taka miec albo tak jak piszesz jakies implanty... Warto pomazyc ----------------------------------------------------------------- http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=96905 ZAPRASZAM na mój wątek ,może coś doradzicie! ;-) |
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi mi o Bulk ,o którym już wcześniej wspomniałam lub Gainer,o tych odżywkach pisał szebka w tym własnie wątku.Chodzi o odżywki,które często zażywają osoby uprawiające sport (najczęściej kulturystykę.) Odżywki węglowodanowo-białkowe wykorzystywane są głównie w celu przyrostu masy ciała.W internecie jest wiele stron poświęconych suplementom i każdy jest jest opisany.Biorąc takie odżywki i nie ćwicząc po prostu się przytyje.
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

zjadam takie ilości jak dorosły facet.Wszystkie moje koleżanki twierdzą,że gdyby jadły tele co ja to byłyby zapaśniczkami sumo

ale co ja na to poradze,ze nie mam wogole posladkow

Wydaje mi się, że mimo wszystko przydałoby Ci się jakieś obciążenie (hantelki, obciążniki na kostki) - akurat z tego rodzaju sprzętu można znaleźć coś w miarę "taniego". Takie obciążniki to kwestia 20-30 złotych np.
.