![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Brak pupy ;)
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ewelinka83 Czas edycji: 2006-02-06 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-07 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Winner,więc jak tylko kupisz odżywkę to napisz ile za nią zapłaciłaś i jak się czujesz po niej.No i oczywiście opisz efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Spoko winner napiszesz po jakimś czasie czy widzisz efekty. Suzana masz racje że powinno sie głównie zwrócić uwagę na diete złożoną ze zwykłych posiłków. Jednak wiele osób ma problemy z CZASEM żeby takowe pożywienie sobie przyrządzić. Po to został wymyślony Bulk lub Gainer. Aby dostarczyć weglowodany i białko tak bardzo potrzebne do rozwoju mięśni, i powstrzymujące katabolizm. Rano zjem śniadanko, potem lece na siłownie od razu po siłowni jako drugi posiłek pije sheika Białkowo-węglowodanowego, potem odczekam półtora godzinki i jem obiadek, nastepnie jem drugi obiadek i lece na zajęcia z AeroBoxu prowadze je 80min i od razu po znowu pije Owego sheika. To jest bardzo wygodne i robie tak już bardzo długo, czuje sie dobrze i dzięki sheikom nie musze poświęcać tyle UWAGI na robienie sobie jedzonka. Ewelinka jeśli masz małe rączki to pora je ćwiczyć cięrzarkami
![]() ![]() ![]() A tutaj trening na POŚLADKI (NOGI) http://www.kulturystyka.pl/atlas/nogi.htm#poslad
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci bardzo Szebka za odpowiedz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-07 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
ajj ja mam opory boje sie ze beda jakies skutki uboczne
![]()
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
ale czy zeby przybrac na masie biorąc bulka trzeba ćwiczyc? i gdzie to mzona dostać?
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
gdzie dostać bulka? w sklepie z suplementacją
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jestem wysoka i szczupla, jedyny tluszcz, który mam to na pupie, nie ma go tam az tak duzo, ale mam dosyc kragla pupe, nie jest plaska. Oczywiscie chcialabym miec troszke wieksza i bardziej wypracowane miesnie. Moje pytanie: Przy sporcie spalamy tluszcz, czy ja przy tej gimnastyce na pupe nie strace tego mojego "tluszczu" i ona sie pomniejszy? Bo to by byl horror, jakby kraglosc przez cwiczenia znikla. Oj glupie to moje pytanie, wiem bo jeszcze raz przeczytalam co napisalam ![]() Widze te wszystkie babki od aerobiku no i one maja dosyc plaskie pupy; mówiono mi, ze spale tluszcz na tylku ale zato mi miesien urosnie (powiekszy sie przez cwiczenia), no ale co jak sie nie powiekszy a tylek bedzie plaski ![]() Wiem, dziwne to moje pytanie ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I co, dalej masz plaska pupe? Robisz teraz inne cwiczenia? ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja tez mam ten sam problem.do chudzielcow nie naleze ale tylka wcale nie mam.Kumpele sie ze mnie smieja,ze jestem z tylu plaska jak deska...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Cassandra 23
Każdy człowiek ma mięśnie pośladkowe: wielki, średni, a pod nimi mały ![]() Umiejętne podejście do ćwiczeń siłowych (odpowiedni ich dobór + dietka) powinno poskutkować rozwinięciem tej partii ciała. Wypowiedz opieram na własnym doświadczeniu. Owszem, straciłam sporo tłuszczu w tym miejscu, ale tyłek nie jest płaski, wręcz przeciwnie - sukcesywnie i powoli się rozwija. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
![]() Cassandro 23: to był taki żarcik z tymi mięśniami ![]() Bunny - pie: To stało się równomiernie. Tłuszcz powoli schodził a tyłek się zaokrąglał. Od wakacji przybyło mi w nim 4 centymetry (ale nie jest to tłuszcz) A robię: robię przysiady głębokie, martwy ciąg i przysiad wykroczny (z obciążeniem). Nie ma bata, by się nie powiększyło, chyba że nie będzie się odpowiednio jeść. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
jednak zrezygnowalam z wklejenia zdjec,wsydze sie
![]() 1 przysiady, 2 leze bokiem, rekami wspieram sie o podloge ,nogi wyprostowane i jedna noge podnosze do gory,i na dol i powtarzam po kilkadziat razy z kazdej strony, 3.kleczac odchylam sie jak najdalej do tylu 4 hmm jak to wytlumaczyc... klecze tak jak piesek,albo kotek i odchylam na boki najpierw prawaa noge oczywiscie nie prostujac nogi tylko trzymajac caly czas w tym samym ukladzie jakbym kleczala(zalozmy 25 razy) i puzniej robie to samo z lewa9 o tak troche nie przyjemnie tlumaczac to klecze i podnosze noge tak ja piesek robi siusiu ![]() ![]() 5 leze na pleckach, uginam nogi w kolanach i podnosze tlow no to tyle , a wiec czy takie cwiczenia umocnilyby miesnie moje pupy ,ktora zwiekszylaby w taki sposob swoje rozmiary,i stalaby sie jeszcze bardziej okragal? jak myslicie czy te cwiczenie bede dla mnie "bezpieczne" ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Gryzeldo ważne żebys Ty dobrze się czuła w swoim ciele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Gryzeldo myślę,że dobrym rozwiązaniem byłyby dla Ciebie te odżywki po,których się tyje.Ja ich nie brałam więc na swoim przykładzie niestety nie mogę się wzorować ale słyszałam wiele na ich temat.Nawet w tym wątku o nich wspomniano.A jeśli chodzi o wklejanie zdjęć to nie masz się czego wstydzić,dziewczyny wklejaly tu mnóstwo zdjęć w róznych wątkach więc nikt ni będzie się z Ciebie śmiał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
bunny-pie,odnośnie Twojego pytania.Obecnie nie chodzę na siłownie i nie ćwiczę ponieważ jestem szczupła i nie zamierzam jeszcze bardziej schudnąć.Nie mam płaskiej pupy,ale też nie posiadam latynoskich kształtów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Ewelinka, jakie odzywki masz konkretnie na myśli, mówiąc "te, po których się tyje"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
hmmm no i teraz mam zastuj
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
![]()
Yhy taka pupcia to marzenie...
![]() ![]() ![]() Musialby sie jakis cud zdarzyc,zeby taka miec albo tak jak piszesz jakies implanty... ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------- http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=96905 ZAPRASZAM na mój wątek ,może coś doradzicie! ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Chodzi mi o Bulk ,o którym już wcześniej wspomniałam lub Gainer,o tych odżywkach pisał szebka w tym własnie wątku.Chodzi o odżywki,które często zażywają osoby uprawiające sport (najczęściej kulturystykę.) Odżywki węglowodanowo-białkowe wykorzystywane są głównie w celu przyrostu masy ciała.W internecie jest wiele stron poświęconych suplementom i każdy jest jest opisany.Biorąc takie odżywki i nie ćwicząc po prostu się przytyje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.