![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kwiecień - Mango, Zara do pracy & casual
sukienkę mam jeszcze 1, bo tamtej nie mam, mam identyczną tylko XS
![]() Bluzeczkę mogę bez problemu oddać ![]()
![]() |
#122 |
Rozeznanie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
[QUOTE=cynaamonka;33464126]A z którego roku są te książki? Czy zestaw do maseczek i klapki były używane?
Książki to 2004-2007 bardzo mało używane, ale właśnie się okazało, że "Jednogarnkowe" gdzieś mi wessało ![]() Zestaw do maseczek - gąbeczka raz lub dwa użyta, ręczniczek tylko wyprany Klapki nówki - one są takie składane ![]() Oj coś czuję, że nie dostanę grzybka i spódnicy, bo już nie potrafię znaleźć nic z Twojej listy... może jeszcze coś ci przyjdzie do głowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |||
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Pytałaś u mnie o spodnie Floyd - mi się u Ciebie podoba naszyjnik i bransoletka, naszyjnik zdecydowanie bardziej mnie nęci
![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- [QUOTE=gloria81;33502407] Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Może teraz znajdziesz coś u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Kochana! Pytanie, czy Ty znajdziesz u mnie dość na wymianę?
Czuję, że sukienkowy tulipan bardzo chce być mój ![]() Sukienka z falbankami New Look - ale widzę notkę, że tylko za inną sukienkę, więc nie wiem czy u mnie sobie odpowiedniego byś coś wypatrzyła. No i pierzaste kolczyki, i wisiorek z pawiem koniecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Moja droga cieszę się bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() U Ciebie podoba mi się: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1333399341 ii 'Kołyska' do ćwiczenia mięśni brzucha, stan bardzo dobry, na czas przesyłki rozkręcę ją na części i piłka do fitnesu ![]() Może pomogą mi zrzucić to i owo ![]() Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2012-04-13 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Resztę mogę Ci oddać, dorzucę też rękawice. Z sukienek wolałabym tulipana, bo krój wydaje się bardziej uniwersalny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Buuu
![]() Pozwolisz że się zastanowię co do sprzętu ? Najbardziej zależało by mi na "kołysce" . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
to nieporozumienie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() mam z twojej wish: Skośny, gęsty pędzelek do nakładania cienia do brwi (nie grzebyczek ani szczoteczka, tylko pędzelek, taki podobny do pędzelka skośnego do eyelinera), Masła do ciała, książki kucharskie, książki i puzzle dla 4- 5-letniego dziecka
Edytowane przez Rosiee Czas edycji: 2012-04-14 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakie to puzzle, jakie książki i jaki pędzelek? ![]() Powiedz proszę które dokładnie spodnie by Cię interesowały, jeśli jeszcze jakieś poza Floyd. Zajrzałam jeszcze raz do Twojego wątku i potwierdzam zainteresowanie sukienką, natomiast zamiast tej malinowej sweterko-bluzeczki bardziej by mnie jednak interesowały koszula w kratkę H&M i/lub bluzeczka floral. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Rozumiem, wiem coś na ten temat
![]() ![]() ![]() Mango, spodnie w kant, rozmiar 36, kolor to platynowa jodełka, doskonałe gatunkowo. Szerokie, proste nogawki, podwyższony stan, w komplecie pasek. Stan perfekcyjny. Mango, czekoladowe spodnie w kant, proste nogawki, rozmiar 36, stan bardzo dobry oraz: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1333397084 i ta kremowa ![]()
![]() |
#138 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- pędzelek - puzzle Książek szukam nowszych wydań z bardziej oryginalnymi przepisami ![]() I to co wcześnie wymieniałam, czyli: - koszula H&M w krateczkę niebieską z bufiastymi rękawkami - bluzeczka floral - szara sukienka na ramiączkach Za to mogłabym oddać spodnie Mango szare w jodełkę i jedną ze spódniczek lub czekoladowe i obie spódniczki. ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Mi się u ciebie podobają jeszcze kosmetyki, buty nude i iPod
![]() chętnie bym przyarnęła obie spódniczki i spodnie, mam jeszcze rzeczy poza wątkiem jakbyś była chętna ![]()
![]() |
#140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale z UnitedNude i iPoda będzie ciężko coś znaleźć, bo to cenne rzeczy i łatwo nie oddam ![]() W Twoim wątku wszystko przejrzałam, więcej nic nie wypatrzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam Cię za zamieszanie, ale te spodnie chyba byłyby na mnie za duże
![]()
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
Hmm... średnio prawdę mówiąc. Mogłabym ewentualnie rozważyć memory z Noddym - ile par jest w grze, czy są w dobrym stanie i czy są wszystkie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Bardzo Cię przepraszam
![]() Miałam odezwać się zaraz po świętach, ale cały czas zastanawiałam się nad Twoją spódniczką. Wybacz kochana, ale chociaż mi się podoba, to jednak nie mam za bardzo pomysłu zestawów ani z nią ani z moim kardiganem, więc jednak zostawię sobie jeszcze mój sweterek. Przepraszam Cię jeszcze raz i będę zaglądać do Ciebie , czy czegoś nie dokładasz ![]() Edytowane przez zioła Czas edycji: 2012-04-18 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.