|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Opiszcie siebie teraz:)
Hm. Wstałam już po 9, wiec nie jestem w "rozsypce", zdazylam juz wrocic z kosciola.
Białe krotkie spodenki, błekitna koszulka z krotkimi rekawkami, plaster na nodze [zaciełam się ![]() Makijażu brak, tylko matujący krem T zone z YR
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Wstalam o 11.35, bo wczoraj za bardzo zaszalalam z alkoholem... (jeszcze teraz literki jakos dziwnie skacza na klawiaturze). Mam potargane wlosy (tzw. buszmen), siedze w koszulce i spodenkach... wiecej nie posiadam bo sie nie przyodzialam jeszcze.
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
niebiesko rozowa pizamka w zolte kaczuszki
.... siedze i zajadam sie cukierkami czekoladowymi, zabijam stres na wizazu.. stres wywolany jutrzejsza rozmowa w sprawie pracy w raiffeisen banku.. trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
od tygodnia jestem uwieziona w domu przez wredne zapalenie gardla
w lipcu... takze dzis osiagam apogeum znudzenia siedze w bieliznie [intisimi ] i szlafroczku[bialy frotte]bo wyszlam z odprezajacej kapieli ,na glowie recznik na umytych wlosach[i moja ulubiona odzywka o zapachu wanilii aaaa ],w ramach samopocieszenia zlałam sie litrami Tommy Girl ,po drugie nie wydalam dyspozycji nikomu w sprawie zakupow caly czas mi przygrywa radio Eska. do ogladania czekaja dwa filmy "aleksander" i starszawy horror wesa Cravena "people under the stairs".ale wcale mi sie nie chce ogladac pogadac sobie moge na chwile obecna do psa
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
mnie też złapało jakieś choróbsko - dlatego siedze sobie przed komputerkiem w jeansowych rybaczkach i ciepłym polarowym golfie, bez makijażu, włosy nieumyte w stanie tragicznym (nawet ich dzisiaj nie czesałam), okularki na nosie. Popijam sobie gorącą, gorzką herbatke, słucham sobie radia rmf fm. i narzekam bo strasznie boli mnie głowa...
|
|
|
|
|
#126 |
|
Rozeznanie
|
Siedzę sobie przed komputerkiem i popijam kawkę
Mam na sobie krótkie spodenki, koszulkę na szeleczkach różową i skarpekti na nogach (troszki mi zimno
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
hi
niebieskie bokserki niewiadomego pochodzenia, niebieski t-shirt [pod kolor ] włosy spięte, grzywa upięta do tyłu, makijażu niet, bose stopki zaraz ide po kawę !
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Siedzę sobie jedząc lody (niskokaloryczne
)i słuchając bitów które mam nadzieje poprawią mi humor w białej koszulce zero makijażu, włosy też nieciekawe - nie mam chce mi się nawet ich prostować. Wczoraj rozstałam się z chłopakiem. I chociaż to ja chciałam to już zakończyć to teraz czuje się dosyć dziwnie i nie mam ochoty nigdzie wychodzić, i tak oto wciągam się w nałóg wizażowy...
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
na foteliku przed komputerem czekam na swojego lubego
ubrana w dzinsy i zielona bluzeczke na ramiaczka typu baby doll z wlosami upietymi motylkiem .bez makijazu na buzce
|
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
Szary T-shirt mojego TŻ, pomarańczowe spodenki też mojego TŻ (w pasie agrafka), we włosach opaska, makijażu brak. Zaraz biorę z lodówki dwie butelki Karmi kawowego i lecę pomóc mojemu TŻ woskować samochód - niech widzi, że go (TŻ-ta, aby nie było niejasności) kocham
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wyglądam jak ostatnia fleja. Rozchochrana, nie pomalowana. W różowych majtkach i czarnej koszulce z marichuaną, którą nosiłam w 5 klasie podstawówki. Jestem brudna, z paznokci odpryskuje mi lakier. Spędziłam dziś 4h myjąc i pucując samochody na podwórku. Idę się wykąpać, bo ludzi straszę i kompa brudzę
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Po zabieganym dniu siedze na naszym wizazu ze szklanka cieplego mleka
,w dzinsowych biodrowkach ,niebieskiej bluzeczce,bez makijazu,wlosy zwiazane w 'konski ogon'..mysle co przyniesie nastepny miesiac..
|
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
Siedze przy moim zapuszczonym biurku w niebieskiej koszulce i krotkich spodenkach..za oknem wiatr zagrywaja piosenki z radia..pije herbatke..wlosu totalny chaos
,oczy przemeczone dzisiejszym meczacym dniem...
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... Po kąpieli, w czerwono granatowej piżamie. Już suche włosy spięte w jakiś mały koczek niemalże na czubku głowy. Na nosie okulary bo wyjęłam już kontakty
Na nogach różowe japonki :P Pachnę balsamem malinowym aa, popijam ciepłą herbatę, i właśnie zabieram się za grzanki z czosnkiem, serem i keczupem
|
|
|
|
|
#135 |
|
Wtajemniczenie
|
brązowa koszulka z gwiazdka i jakimis napisami
oliwkowe dreski z czaszka a na kolanach paczka chipsow 250gram zawierajacych 545,2 kalorii a co mi tam.. bez makijazu i w kucyku- tak jest najlepiej-wersja domowa ![]() aa i dodam ze siedze przy swieczkach i przygaszonym swietle i slucham wolnych kawalkow..
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Siedze sobie w niebieskim dresie z napisem SPARTAN na dupce
. Bluzka bez rękawów, biała, z rysunkiem dziewczyny robiącej zakupy . Kapcie skórzane "(dziś kupila mi je moja mama i zrobiłam o nie małą awanture ) Niedbale spiete włosy, grzywka w każdą strone świata . Makijaż w wersji mini po całym dniu.
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
siedzę w zielonym rozciągniętym dresie i w białej koszulce. włosy stareczą każdy w iną stronę, albo jak kto woli wyglądam jakby mnie piorun trzasnął. makijażu też nie mam
|
|
#138 |
|
Rozeznanie
|
siedze w czarnym t-shircie i bialych spodenkach, bose stopy
ogladalam wiadomosci, sluchalam nowych reklam heyah ![]() i rozmawiam z kolega o przyszlosci polski i TP :p teraz lece na kolacje ale mialam dzis mile popoludnie, tylko dla siebie i w domciu wolne od pray ![]() pozdrawiam
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie siedzę z turbanem z ręcznika na głowie (wax
) i wściekle rózowo-ciemną szminką na ustach (próbka szminki vino disco z avonu skradziona siostrze )i z przerażeniem strwierdzam że mi ona pasuje![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Błękitne welurowe dreski, do tego porozciągana koszulka XL. Włosy wygladaja jakby dziś ze szczotką nie miały kontaktu :p i do tego maseczka błotna na twarzy. Musze wyglądać ślicznie w tej chwili. Na szczęście nikogo nie ma w domu
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Zielone stringi, jasnoniebieski stanik, szare spodnie w kant i koszulka w kolorze czekoladowym. Mam makijaż (o dziwo) i obdrapany lakier na paznokciach. Jestem w trakcie remontu i walczę z bałaganem. Oglądam Obcego
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz porażka
, rozczochrane włosy, chociaż jeszcze w kucyku, niebieska koszulka na ramiączkach i beżowe spodnie od dresu a zapomniałabym na nogach oczywiście kapcie |
|
|
|
|
#143 |
|
Mrs Mrau
|
Mam na sobie jeansy,stare wytarte,ale kochane,granatową zwykłą koszulkę,włoski spięte,wykremowana kremem nawilżającym i benzacne(coś ostatnio cera mi sie pogorszyła buuu
),wykompana,powolutku szykuje się do spanka.Na podusi czeka discman z przyjemna music na dobranoc ![]() oczywiście wpadłam powiedzieć dobranoc WIzażowi
|
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
Na twarzy pozostalosci po maseczce cynamonowej,na nogach krotkie spodenki,gora zielona bluzka opleciona cieplym sweterkiem..
"Posiadanie niskiego poczucia własnej wartości jest jak jechanie przez życie na zaciągniętym hamulcu ręcznym." I learned that success and happiness are not values to pursue; they are values to develop Sztuka życia polega na tym, by cieszyć się małym, a wytrzymywać najgorsze. |
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
ciasne jeansy z odpietym guzikiem (objadlam sie ciacha), obcisla czarna podkoszulka, wlosy niechlujnie spiete w kucyk, bez makijazu, kapcie- futerkowe stopy z pazurami- moje ulubione
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
ja:
czarny biustonosz i czarne majtki i nic więcej ![]() Włosy w kucyk. |
|
|
|
|
#147 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
satynowa koszulka nocna (bo gorąco)
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
wlosy zwiazane, bez makijazu i ... bluza dresowa mojego TZ
, w Anglii zimno!
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Eee...no to tak, umyłam się wcześniej żeby po nocach się nie tłuc w łazience więc aktualnie jestem w niebieskiej piżamce w owieczki (lol), włosy związane w kucyko-kok i siedze po turecku przed kompem
|
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz wygladam koszmarnie ,siedze przed kompem w podkoszulku mojego meza i w kapciach wlosy zwiazane niedbale w kucyk na twarzy polozona maseczka z glinki na pojedyncze krostki(jestem przed okresem i brzuch mnie boli)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

w lipcu...
takze dzis osiagam apogeum znudzenia
,na glowie recznik na umytych wlosach[i moja ulubiona odzywka o zapachu wanilii aaaa
],w ramach samopocieszenia zlałam sie litrami Tommy Girl

entka
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a zapomniałabym na nogach oczywiście kapcie