![]() |
#121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
czy ktoś testował już nowy balsam Garnier? kusił mnie dziś mimo, że nie jest w promocji.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Też (opóźniona o 4 strony), ale jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
404 Not Found
|
Cytat:
Ja z całego serca polecam kredkę Paese nr 21/ Odkryłam ją oczywiście dzięki dziewczynom z wizażu. Jest tania i na linii wodnej po prostu nie do zdarcia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Witam się jak zwykle trochę spóźniona
![]() Jutro nowa gazetka, a ja na pewno zaopatrzę się w kremy isana, płatki kosmetyczne, pastę do zębów i mleczko do mycia dla mam bo już wygrzebuję resztki ![]() I znowu popatrzę czy dostarczyli może nowe pędzlaki ET ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
U mnie był cały rządek kremów pod oczy AA z bławatkiem - namówiłam bratową, żeby wzięła, bo ja już mam i wcześniej kupiłam psiapsiółce
![]() Skusiłam się jeszcze na żel-maskę Pure Zone (bratowa też), bo kończy mi się maseczka z YR, która ma 2x mniejszą pojemność i jest 2x droższa ![]() Udało mi się zrealizować kod na przytulankę dla niemowlaka (podany w poprzedniej części wątku) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Do tego jakiś niepodrażniający antyperspirant na dzień i powinno być lepiej.
![]() |
#129 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Byłam w Rossmanie, chciałam kupić ten szampon Marc Anthony z gratisem, ale gratisem był płyn do skrętu loków, a liczyłam na coś innego.
#130 |
Zakorzenienie
|
hej ja jestem; spóźniłam się o 5 stron
2017 ![]() picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Moderator
|
Z dzisiejszych zakupów Rossmannowych przyniesione:
- chusteczki do prania, 5.99 (stare opakowanie miało sztuk 12, a nowe ma 15, stąd pisali że "Nowość", brawo za to ![]() - papier do pieczenia brązowy, 2.49 - krem do stóp Fuss Wohl z Urea, 4.99 niby nowość, ale chyba już jakiś czas leży - żel pod prysznic Wellness & Beauty czarny pieprz i kardamon w CND za 3.39 - mini Alterrę płyn do demakijażu w CND za 1.99 - Isana Roll on w CND za 3.79 - mydełko z pompką Original Source z awokado, CND 3.39 - krem pod oczy AA w CND za 5.29 (to wasza wina ![]() I teraz co najlepsze, wchodzę po zakupach do innego, duzo większego Rossmanna (są u mnie dwa, malutki i drugi wielki), a tam w tym wielkim ani jednej plakietki z CND ![]() Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-04-11 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Ja po przejrzeniu gazetki zrobiłam sobie dłuuugaśną listę i miałam zamiar iść do R. dopiero w piątek, ale jak tak Was poczytałam to chyba nie wytrzymam i polecę jeszcze dzisiaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
A olejek Alterry z brzozą i pomarańczą jest przeceniony?
![]() Bo jeśli nie, to nie mam po co się wybierać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Klientka w krawacie
|
Nie dziwi mnie to. Jedna z naszych wtyk w Rossie mówiła, że produkty marek własnych mają podrożeć.
#137 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy znajdę w Krk w którymś Rossie pędzel Eco tools "do wykańczania makijażu"?
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
ja na razie się nie wybieram do rossmana bo mam trochę za daleko od domu i pracy
2017 ![]() picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
![]()
extra watek
![]() ![]()
#140 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Klientka w krawacie
|
Chyba tak jak się pisze. Choć spotkałam się też z wymową "paeze"
#143 |
Zadomowienie
|
Moje dzisiejsze małe zakupy w Rossmanie
![]() - Isana Bydy milk Olive - Isana olejek pod prysznic - zestaw Synergen do skóry wrażliwej - Liliba cosmetics patycznie kosmetyczne w piątek też się chyba jeszcze wybiorę, bo mam jeszcze ochotę na kilka rzeczy ![]()
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z ciekawości wpisałam sprawdziłam i pierwsze 2 filmiki były z wymową jak piszesz paeze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem zła, poirytowana i w ogóle zniesmaczona już Rossmannem
![]() po 1 nie kupiłam dziś NIC, bo nie było NIC z mojej listy, a olejek Pomarańczowy serio nie objęty jest promocją (u Was też?) po 2 właśnie szłam pod czytnik z olejkiem i ten durny, kretyński, powalony ochroniarz dosłownie za mną przybiegł! i złapał mnie za rekę jakbym ja go kradła! dopiero jak się zorientował, że ja nie wyciągam go z koszyka żeby schować w torebce tylko żeby czytnąć pod czytnikiem to się zmieszał, a ja długo się nie zastanawiając wręczyłam mu ten olejek i wyszłam ![]() po 3 jak byłam na dziale z perfumami (jeszcze przed pójściem pod czytnik) wąchałam sobie Pume Yellow, myślałam itd i nagle przychodzi babka z obsługi i ściąga karteczke z promocji jak kupisz perfum Adidas żel dostaniesz gratis.. faktycznie stało to dosłownie pod Pumą, ale ja nawet na to nie patrzałam! zawołała ochroniarza (drugiego nie tego od olejku), mówi mu, że ściąga, a on przyniósł 5 żeli i jej gada " tylko 5 przysłali, to będzie dla Nas, mów klientom, że nie przyszło".. byłam w takim szoku, że szkoda gadać ![]() ![]() mają cholerne szczęście, że weszli na zaplecze zamykając drzwi, bo bym im powiedziała co ja o tym myśle! normalnie mnie wmurowało, jak nigdy, nie wiedziałam totalnie jak ja mam się zachować! ![]()
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2012-04-11 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a myślisz, że to coś da? szkoda, że nie znam imion tych ludzi, bo pewna kasjerka podpadła mi już kilka razy ![]() w ogóle co za dziwna sprawa, że one nie chcą do kasy podejść? nie czaje tego.. przecież to jest zysk! a tak jak czekam 20 min zanim łaskawie ruszy dupe to odstawiam i wychodze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kasjerki też rozpakowują towar i dlatego niekiedy się czeka ![]() Chociaż wydaje mi się, że kiedyś było inaczej - były 'dyżury' i te co siedziały na kasie, zajmowały się tylko kasowaniem klientów a od nowego roku zauważyłam, że też zajmują się uzupełnianiem półek... Czy coś mi się może pomyliło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że u mnie był ![]() ![]() Moje zakupy: krem do rąk Dove, odżywka Isana, Carmex w słoiczku, 2 maszynki do golenia Bic, balsam do ciała Lirene https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...zorstkiej.html
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.