![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzamy Bydgoszcz :)
pindzin - jestem dumna z Ciebie ;D rano i basen ahh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
A ja juz w pracy...pogoda masakra aż nic się nie chce...zmoklam po drodze bo oczywiście bez parasola...i pochlaniam kolejna książkę
![]() Japony zwykle tylko ta podeszwe mają magiczną ![]() Brawa za basen ![]() ![]() Zakupy fakt super sprawa ale tym razem nie zdążę jechać do primarka bo w piatek o 16 lecę sobota przyjęcie a w niedzielę rano spowrotem ![]() ![]() Pindzin teraz mi apetyt zrobilas więc jutro zamiast planowanego spagetti będzie papryka ![]() ![]() Muszę wejść na sale po zapasy jeszcze bo po majowce echo w lodówce w środę jak weszlam po pracy to juz same resztki były i w końcu nie kupilam nic...
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
O dzięki dziewczyny za uznanie, ale juz dzisiaj nie będzie wesoło wieczorem, bo z kumpelami się z LO spotykam i na pewno będzie piwko. No, ale trudno. Tak cały dzień będzie łądny, tylko to piwko, piweczko, piwunio. :P
Ja lubię podroby raz na jakiś czas, dokładnie tak jak Ty, np krupnik z żołądkami, albo czasem mam ochotę na wątróbke z cebulką. ![]() A powiedz Doriss, gdzie pracujesz i jako kto? ![]() ![]() No to po śniadaniu zjadłam pół serdlekowej (gruba parówa, nie wiem, jak się mówi :P) i zaraz zjem jedna faszerowaną (mielone, ryż, pieczarki, pomdory z puchy) papryczkę i pół cukini (ser na wierzchu).... a potem piweczko piwunio. ![]() Buziaki ![]()
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg Edytowane przez Pindzin Czas edycji: 2012-05-04 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki ponownie
![]() ![]() pindzin - w końcu majówka jest a więc można sobie pozwolić na jakieś piwko, grilla - takie jest moje zdanie ;D a później znowu do pracy po figurę... a więc miłego wypadu życzę ![]() A dzisiaj u mnie: śniadanie 1: dwa kawałki chrupkiego z wędlinką i ogórkiem + parówka śniadanie 2: batonik musli obiad: pomidorówka z makaronem podwieczorek: lód ( ;/ ) ale taki dobry bym w zamrażalniku że nie mogłam się powstrzymać ;/ kolacja: jogurt ze zbożami + musli i to koniec na dzisiaj ![]() no i zaraz chyba porobię te 8 minut na brzuch ;P i może zacznę robić je codziennie (chciałabym) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
O ja właśnie wczoraj widziałam moje dziewczyny z LO i to dlatego była ta rozpusta
![]() Szkoda że nie było orbitreków a może w galerii pomorskiej by były? ja tam dopiero koło wtorku będę ale pójdę zobaczyć ![]() Kasia...a ja tak liczę i liczę i ty dzisiaj to nawet 1000kcal nie zjadłaś...to też nie zdrowo kochana bo później organizm rzuca się na żarcie i je magazynuje wiec większa lipa wychodzi spróbuj policzyć bo może ja coś źle ogarnęłam ![]() Pracuję w budce z ręcznikami ![]() ![]() ![]() ![]() Odkryłam dzisiaj na zakupach mieszankę meksykańską z dawtona (?) kosmos...ja sie zawsze wkurzałam że muszę robić żarcia dla małej armii bo jak nawrzucałam wszystkie puszki to się kocioł robiła tu proszę jedna puszeczka i obiad na 2 razy ![]() ![]() Szybka spowiedź śniadanie jak zawsze II śniadanie jogobella light obiad jak wyżej podwieczorek jabłko kolacja jogobella http://allegro.pl/klapki-japonki-ree...304162154.html takie ![]()
![]() ![]() ![]() Tyle w kwestii efektu jo-jo i motywacji... Edytowane przez dorisss123 Czas edycji: 2012-05-04 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
doris - z Ciebie też jestem dumna ;D i widzę że tylko ja taki leniwiec! ;/ grrr tylko zrobiłam te 8 minut na brzuch ;/ ale się wkurzyłam troszkę z tym orbitrekiem i pomyślałam że może zamiast tego kupię sobie karnet na siłownie i się tak zastanawiam na jaką siłownie... myślę najbardziej nad Twoją siłownią bo jak mam wydać tyle samo pieniędzy i np iść w Przyłękach na tą siłownie to bezsensu bo tam nie ma siłowni tzn ani rowerków ani nic ;/ i mało jest tych zajęć... właśnie sobie wydrukowałam harmonogram zajęć balance
![]() Jakoś tak dzisiaj wyszło że mało ;/ no ale jutro zapewne nadrobię ;/ no cóż... ![]() Fajne te japoneczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Pindzin i jak piwko ![]()
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
O i juz w pracy
![]() Ale też troche dumna :p ale to juz inny powód ![]() ![]() Śniadanie jak zawsze 2śniadanie jabłko Obiad sałatka z tunczykiem odkryta w tesco w puszce ma tylko 120kcal + bułka pełnoziarnista Podwieczorek jogurt Kolacja 4 chrupkie zlozone z capressi i ogorkiem i jabłko ![]() Jest koło 1000kcal zdrowo i pysznie ![]()
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Ughh... Wstałam.
Jestem, ale słuchajcie, posikacie się jak Wam cos opowiem. ![]() Poszlam i spotkalam się z dwiema koleżankami z LO, było ZA☠☠☠ISCIE! I moja kumepla, sexbomba LO, przytyła troszeczke i kocha jeśc i namówila mnie na pół pizzy. No, i wyrzut sumienia nr 1. Ale wiecie, nie skończyło się na piweczku piwuniu, tylko 4 piweczkach piwuniach i imprezie na dansingu w Ciechocinku z dziadkami średnia wieku 65+. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, więc wczoraj zgrzeszylam, ale brzuch mam nadal płaściejszy, więc nie płacze, ale cicho... ide na wage...oo 68,1kg to nie jest zle. :P No Kasia, bo forum jest dla diet od 1000kcal, ja dam znać adminowi i będzie ban ![]() ![]() Dziewczyny, Ja chcę zumbe. Na zumbe to Ja też się zapisze. :P Doriss, a kiedy okres, może dlatego? Albo na złe kafelki wage polożyłaś i nie równo i inna waga. Nie możliwe, żeby tak wzrosło. W ogóle sie nie martw. Ja np w listopadzie przed siłownią miałam 74kg, a po ćwiczenaich się warzyłam i było 75,4kg. Więc to też mięśnie się jakos powiększają i waga rośnie. Także olej fakt. ![]() A mój mams się cieszy, bo po tygodniu odchudzania ze mną, poszla do pracy, weszła w mundurek pielęgniarski i mówi, że luźniejszy i do nie mało! I jest radość. :P A dobra ta sałatka? Jak ją jeść? xD xD
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
doris - o jakbyś mogła to byłabym wdzięczna bo intensywnie nad nią myślę ;D no i mam pytanie czy dużo ludzi chodzi na te zajęcia z harmonogramu? bo na wizażu gdzieś czytałam ale to był stary post że mało osób chodzi i nieraz zajęcia się nie odbywają no ale może już się poprawiło
![]() A co do wagi to może tłuszcz zamienia się już w mięśnie? ![]() ![]() Co do jadłospisu - ładnie ładnie ;D a taką sałateczkę też bym zjadła ;D mmm A u mnie po śniadanku - grahamka z szynką i ogórkiem + parówka ![]() A jutro będzie???? basen! ;D ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Pindzin - chyba byś mi tego nie zrobiła!!!! ;D albo bym się obraziła i już bym miała w dupce odchudzanie ;D haha nie no żart ;P no ładnie ![]() ![]() ![]() To laseczki chodźmy na zumbę się zapiszemy ;D tzn na balance widziałam że jest ale bym się bała sama iść bo bym chyba nie nadążała ;D haha hmmm jestem ciekawa co w tych piwach było że takie sny w nocy są ;D Edytowane przez katarzyna_91 Czas edycji: 2012-05-05 o 10:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
Pindzin aaaaaa ja w wielką niedzielę byłam na dancingu w Ciechocinku xD ale się sprulam jak prosiaczek xD będę moim dzieciom opowiadać jak mamusią wyrwała dziadka :p a okres był w zeszlym tygodniu więc mniej być powinno no ale trudno za tydzień będzie lepiej
Spin to te zajęcia na rowerkach a co do zumby to jest w pn i śr ja luczniczce o 19.30 chyba czyli jak ja w pracy ![]() I serio masz chory mózg :p nie zalozylabym tej kiecki do japonek xD ale dobrze teraz jak będziesz grzeszyc to takie dwa aniolki - Kasia i ja będziemy cię opieprzac z ramienia :p i jak Kasia mówi kara musi być! A sałatka taka tunczyk z warzywami w sosie slodkokwasnym z bułą albo z ryżem też dobra jest ![]() Kasia daj @ bo nie mogę tu wstawić załącznika ![]()
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Hahaha, no śniadanie było ładne, więc dzisiaj daruje. Basen fajny... Ja dopiero w BDG pójde.
![]() Ale dla mnie większą karą będzie pójście biegać... I dzisiaj muszę iśc, a WY musicie mnie zmobilizować !!! KONIECZNIE!!! Ale wieczorem. :P Ja na sniadako zjadłam: jednej chlebek fitness z 1/8 sera pleśniowego i parówke i ogóras i pomidor i kawa oczywiście. ![]() A wiecie co? Jade teraz kupić ETIAXIL. Zobaczymy, czy zadziała, bo tak używałam antidral za 20zl, ale szczypały pachy... No cóż, może ten etiaxil za 50zl będzie lepszy, no za taką kase.... musi... Bo poce się obrzydliwie, a nie chce zniszczyć swoich nowych bluzeczek. ![]()
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
Bleeee dziewczyny ale się obżarłam obiadem! masakra ;D rozpisze teraz dzisiejszy cały mój dzień:
śniadanie 1: grahamka z szynką i ogórkiem + parówka śniadanie 2: z 5 petit beurre obiad: mięso + ryż z warzywami (jak byłam u siostry to zrobiła i tak mi zasmakowało że musiałam w domu zrobić i zaraziłam drugą siostrę i mamę tym ;D ) podwieczorek: może trochę lodów? kolacja: jogurt ze zbożami + musli A w ogóle byłam na rowerze! ;D nie było to zbytnio aż tak daleko ale zawsze ;D no i rano z siostrą troszkę poćwiczyłyśmy no i wieczorem też będą jakieś ćwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Hejka, hejka, jak to moja pusta koleżanka mawia. :P
Byłam w mieście, kupiłam etiaxil, dzisiaj wypróbuje i zobacze jak to będzie, wystroiłam się i od razu lepszy humor. ![]() Wy będziecie mnie opieprzać, ale na wzajem też. Życzę Wam takich snów, ale zobaczcie, jakie miałam wyrzuty sumienia, że az się śniło. ![]() Ja się juz przejadłam warzywami na patele z ryżem i mięsem, alele na pewno smakowe. ![]() Napisze jadłospis, bo jeszcze się na coś skusze: IŚniadanie: jednej chlebek fitness z 1/8 sera pleśniowego i parówke i ogóras i pomidor i kawa oczywiście IIŚniadanie: niestety za pozno wstalam , żeby zjesc ;/ Obiad: paprykę faszerowaną i cukinie ( matko jakie to było pyszne.... jeszcze czuję na podniebieniu smaczek <3) Podwieczorek: kiwi, albo jabłko Kolacja: makaron ze szpinakiem -> nie martwcie się, nie duzo, bo tata zjadł i zostawił ciut ciut ![]() No i tak jak mówiłam Kasia, Ja zawsze robię 8 minut na brzuch, 8 minut na nogi, 8 minut na ręce -> zamiast ciężarków mam butelki wody ![]() czuję kaloryfer (pod warstwą tluszczu, ale kaloryfer xD xD). Także porób, fajne. A to spin, to chyba nie dałabym rady xD Za słaba jestem :P Lalala, pije kawe i biore sie za projekt, ale na szczęście na kompie, więc będę Was miała na oku ![]() ![]() A jeszcze wiem, co chciałam się zapytać, stojąc w aptece, po ten dezodorant, patrzyłam na suple i tak uwagę przykuła mi linea detox... Jak się rozpatrujecie? (zadałam już 2 pytania i żądam odpowiedzi!!! hahaha ![]() ![]() ![]()
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg Edytowane przez Pindzin Czas edycji: 2012-05-05 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Pindzin jestem ciekawa jak sobie mnie wyobraziłaś ;D hahah
W ogóle trzeba się wymienić swoimi linkami na nk albo Facebooku ;D bo jestem ciekawa jak wyglądacie ;D Kurcze jak ja robiłam te 8 minut na brzuch to nie mogłam już ;D naprawdę ciężko było i zdałam sobie sprawę że mam słabą kondycję tzn jej brak ;/ A linee kiedyś brałam tą zwykłą i w sumie widziałam że coś tam dawała tzn mało ale coś tam tak ale kupiłam linee detox jakoś z 2 miesiące temu i dupa ;/ jakoś nie widziałam żadnej różnicy. W ogóle dziewuchy pijecie jakieś herbatki tzn zieloną albo czerwoną? ;D Co do pocenia się to nie pocę się aż tak bardzo a jak już to czuję to na moich wałach tłuszczu aaaaaaaaaa!!! muszę się tych opon pozbyć! ;D |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Ejj co to jest to 8 minut linka chce! Bo mój brzuchol to największe utrapieniem :p
I jakie 2 pytania ja jedno znalazłam :p sama ostatnio właśnie myslalam o linei detox i chyba się skuszę Kasia obrzartuchu ![]() ![]() Tak se myślę że jutro bym na rowerze do pracy przyjechała tylko bóg wie ile mi to zajmie...
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Nie znasz mojej miłości!! Oto On: http://www.youtube.com/watch?v=bA2n6UC7nIo
![]() Ja przy brzuszkach po 3 tyg, już NIC nie czuje, robie odruchowo. :O I obczaj jeszcze te inne jego <3 Kasia, a ile ta linea kosztowala, ta detox, bo nie zapytałam w aptece ![]() ![]() To co Dorisss kupujemy?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Achh ta miłość ma fajne ciało ;D heh
Ja dawałam coś koło 30 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Zmiana kolacji. Nie mam ochoty na szpinak w ogóle, albo inaczej, glodna nie jestem, ale trza cos zjeść, więc zmieniam
Kolacja: miseczka sałaty z pomdorem, ogórem i sosem koperkowo ziolowym + 2 wasy z 2 plastrami szynki i 1/8 pleśniaka (po podliczeniu jest około 200kcal, więc tak jak być powinno) Dziewczyny mam niż, nie chce mi się uczyć obrzydliwie, rzygam projektem, wszystko, bez sensu i bleeee. A dzisiaj musze skończyć, czyli sobie posiedze, a jutro rano musze wstac o swicie, bo wracam do BDG, a wiecie, cały tydzien miałam na zrobienie zdjęć, to nie eee. Jutro o świcie muszę jechac na osiedle. No masakra. Opowiedzcie coś... ![]() http://smacznienadiecie.blox.pl/html...146,169.html?5 obczajcie, fajny blog. ![]()
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg Edytowane przez Pindzin Czas edycji: 2012-05-05 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
Ja również jestem już po kolacji i zjadłam jogurt ze zbożami z musli i cynamonem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie to powiem Wam że pisałam 2 rozdział pracy licencjackiej i kurcze mam dość ;/ chciałam przeczytać 2 rozdziały na pedagogikę społeczną i oczywiście przeczytałam tylko połowę pierwszego no nie chce mi się również a więc Pindzin nie jesteś sama ;/ też tak mam że wszystko na ostatnią chwilę robię ;/ niestety... aż jestem zła na siebie grrr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
wróciłam...nikt nie poinformował mnie rano że wieczorem będzie padać więc jak zmokła kura...
i zgrzeszyłam...ale to z bezradności...zeżarłam małą paczuszkę biszkoptów - 170kcal i to jeszcze by uszło ale do tego dobiłam się 6cioma białymi michałkami i lodem...a to wszystko przez tą wagę rano...głupota totalna...ale wkurza mnie że się katuję a to i tak nic nie daje...wrrrrrrrrrrr ![]() Chociaż Wam się udaje trzymać...i włączyłam właśnie pana boskiego i jutro razem pobrzuszkujemy bo teraz już w pj leżę i mam wyrzuty sumienia...ale jutro do pracy na 10 więc o 9 wyruszę na rowerze (chyba że dalej będzie padać)... a co do linei to już znalazłam na allegro za 24zł ;p może jestem toksyczna i dlatego nie leci w dół jak powinno...już sama nie wiem... a nauka...hmm no tak...jutro w nocy będę robić sprawozdanie na Podstawy Eksploatacji Technicznej...poezja po prostu :| no nic...nie pozostaje mi nic innego jak jutro wstać z nową energią i dalej liczyć kalorie w posiadanym prowiancie...zabiorę ze sobą ogórasa na przegryzanie żeby nic mnie nie kusiło...ehhh...;(
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
doris - za karę 100 brzuszków!
![]() ![]() ![]() ale takie białe michałki by się zjadło mmm ![]() ![]() ![]() Ciastko - chwila przyjemności, całe życie w biodrach. W ogóle czuję się taka beznadziejna... wiem wiem znowu marudzę... ale chyba to przez to jak wyglądam... że niektóre rzeczy są za obcisłe... grr muszę się w końcu ogarnąć bo jakoś nie mam celu w życiu i w ogóle... macie też czasem takie złe chwile? ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Biedaku.
![]() ![]() Ja dzisiaj też nie poćwicze, bo projekt, ale jutro odbije sobie i jutro juz na pewno, MUSZE! Dzisiaj głupi dzień. ;/ A tyle pracy jeszcze przedemna, a spać się chce... ![]() Hahaha, widze ze wszystkie dzisiaj mamy wspaniały humorek. Też mam to Kasiu plus jeszcze nic mi się nie chce i celulitis mnie wku*wia. A złą chwilę mam teraz. ![]()
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg Edytowane przez Pindzin Czas edycji: 2012-05-05 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Kasia tosz ja właśnie mam tą chwilę :P ale pragnę zameldować że wstałam z grubym cielskiem i wykonałam na piłeczce 100brzuszków jako karę za grzechy
![]() Pindzin...a czy Ty czasem biegać dzisiaj nie miałaś? :P nie no jak w Ciechocinku też tak leje to właź pod kołdrę :P Jutro będzie dobry dzień...bo jak nie to sama wymorduję pół miasta xD a tak jeszcze z innej beczki czy cukinię zapieka się obraną ze skórki czy nie? a jak tak to tą skórkę się je? :P wlazłam na przepisy na wizaz i te dietetyczne całkiem fajne są i z fotkami ![]()
![]() ![]() ![]() Tyle w kwestii efektu jo-jo i motywacji... Edytowane przez dorisss123 Czas edycji: 2012-05-05 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
Nie kurczę dziewczyny!!! musimy się wziąć w garść!!! zawsze po całym dniu postawić kartkę i na drugi dzień zacząć od nowa!!! przecież my jesteśmy za☠☠☠iste i dojdziemy do tej naszej wymarzonej wagi!!! uszy do góry!!!
![]() Ja jutro idę na basen i do galerii pomorskiej a więc zobaczę za tym orbitrekiem i jak będzie to od poniedziałku codzienne ćwiczenia... Nie chcę się obudzić latem z myślą 'jeju jaka jestem gruba... czemu ja się nie starałam...' wiem że tak sobie pomyślę będąc na przyjęciu 20 maja... ale koniec damy radę!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Tak, miałam. Ale zimno i pada.
![]() Jo cukinie w skórce i sie je ją normalnie. ![]() A Ja wymorduje drugie pół. Jade jutro na grilla do Krzysława. ![]()
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg Edytowane przez Pindzin Czas edycji: 2012-05-05 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
to tak dla poprawy humorów :P
za 1344 godziny będziemy chude xD i tym optymistycznym akcentem żegnam się z Wami DOBRANOC ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
Ja idę się kąpać, bo przecież jutro o świcie muszę wstać.
![]() ![]() ![]() Buziaki i do jutra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
hahahaha no to mało godzin zostało ;D dobranoc chudziny!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
Kolejny upojny dzień w pracy czas zacząć
![]() A wczorajsze obzarstwo zadziałało oczyszczająco żeby nie powiedzieć przeczyszczajaco :p więc chyba dobrze bo ostatnio mialam z tym problem xD Kasia kiedyś pytalaś o herbaty więc ja codziennie do śniadania pije kubek zielonej a jak jest gorąco to zalewam zielona w dzbaonku i wyduszam sok z połowy cytryny i do lodówki super do obiadu i tak ogolnie jak chce się pić ![]() ![]() ![]() Jeny jak mnie mięśnie brzucha ciągną...czyli one tam są ![]() Zabieram się za kolejna książkę bo zniosę jajko :p a wiecie że dalej mam ślady po morderczych mrowkach...i w nocy drapalam się przez sen bo aż do krwi...juz tonę altaziaji zuzylam masakra spalę im to mrowisko :p
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.