![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
melduję się i ja!!
dopiero teraz bo w pracy byłam ![]()
#122 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wasze takie wielkie ponad 8kg, a moja ledwo do 7 dobija ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
ale suuuuucz! zabiłabym , a najpierw za kładki z domu i kopa po schodach !!!! ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
doczytałam ze jej płacicie - KLIENT NASZ PAN. Ania chce- ANIA WYMAGA !!!! więc Aniu pow. ze albo bedzie tak wychowywala jak sobie zyczysz, albo obetniesz jej kase ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Juz nie moge sie doczekac zeby pojsc spac
![]() Nie mam weny jakos
#124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja bym odpowiednim komentem postraszyla- co nie doślą ! co nie dośla sie pytam grzecznie ?!?!?!?!?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Dalia masz racje kolezanka sucz wredna... Ciekawe czy sama ma dzieci ekspertka z bozej laski
![]()
#126 |
Rozeznanie
|
Witam w nowej części
![]() Prawie padłam jak zobaczyłam ile wy tu napisałyscie. Kiedy Wy znajdujecie na wizaz czas??? Wybaczcie ale poczytałam Was tylko "po łebkach" truscafka ... sliczny domek wogóle pięknie Wam maluszki rosną. My dziś byłysmy na kontroli u neurologa i nie musimy sie już rehabilitować, ale mam pracować z Martynką w domu. W sobotę byłyśmy też u lekarza z tą wysypką małej. Uczulenie tylko nie wiadomo na co. Dziś ani ja ani Martyna nic nowego nie jadła, a to dziadostwo zamiast znikać to go więcej ![]() ![]() Mała też nie może zadnych słoiczków, kaszek itd. Aniolina ... Kasia już przerosła Martynkę. Moja kluseczka mierzy 65 cm i waży 6900 gram. Odnośnie powrotu do pracy. W piątek byłam w firmie, wszyscy oczywiście zachwyceni Martynką ![]() ![]() W niedzielę obchodziłam urodzinki i tż spisał się na medal. Dostałam nowego laptopa i ogromny bukiet z 29 róż. Od Martynki dostałam bukiet ślicznych, pachnących białych frezji. Dziewczyny ... chyba glam i Ela ... nie pamiętam która jeszcze ... czy Wasze dzieci nadal budzą się tak w nocy. Ja już o rzęsach prawie chodzę ... mam średnio 5-7 pobudek w nocy, do tego w dzień jak tylko się z nia nie bawię to histeria, taki płacz że aż się zanosi...
#127 | |
Zadomowienie
|
oj tam oj tam- potrenowalabys:P
Cytat:
PAdam na twarz. Net mam nadal- koles w biurze wolowa dupa nie zalatwil jak powinien ![]()
![]() |
#128 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
sara, to moze sie zamienimy? ja mam mieszkanie w bloku, chetnie zamienie sie na domek ![]() TZ kupil krzeselko do karmienia w Ikea, bedzie u moich rodzicow. Na zywo wyglada o wiele lepiej niz na zdjeciu. dokupil te poduszke do tego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
sara to masz fart jak ci 6min bo u mnie jest tylko szkolny autobus do miasta zaden nie dojezdza wiwc jak nie masz auta to rower
![]()
#130 |
Zadomowienie
|
teraz dopiero zobaczylam odpowiedz oolong w poprzednim watku
![]()
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goldika współczuję takiej koleżanki ja mam podobne w pracy wiem co to znaczy nic tylko spałować ją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Aniu tak jak pisały dziewczyny mimo, że laska "prawie" rodzina to traktuj ją jak normlaną opiekunke....tyle i tyle czasu ma sie małą zajmować.....ona pewnie niema skrupułów żeby brac kasy tyle ile sie jej należy a mieszka u was za darmoche podejrzewam, że jedzenie też wspólne to niech laska za przeproszeniem w h*ja nie leci.............
#133 | ||
Zakorzenienie
|
hej tu nowy watek a ja sie w starym produkuje
![]() u nas bylo opoznienie i jeszcze wzw za 6 tyg, potem przerwa w koncu ![]() Baha ale kawal chlopa ![]() kopiuje posta z poprzedniego watku ![]() Cytat:
![]() dzieki za kciuki, mlody byl zadziwiajaco grzeczny, jak nigdy, zaplakal tylko przy drugim i trzecim kluciu, w domu tez nie marudzil, zobaczymy jutro ![]() mlody wazy 7,900 wiec troche przystopowal z przybieraniem ![]() ![]() no i z tym glutenem sie stresowalam, bo przez wyjazdy i chrzciny zapomnialam calkiem o tym, a ona mi dzisiaj kazala jeszcze miesiac poczekac. No i dobra, jeden problem mniej narazie. goldi a no sie scielam i pofarbowalam, czuje sie jak czlowiek ![]() amarantas Jas wymiata ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Melduje się i ja i lecę do łózka.
#135 |
Raczkowanie
|
Melduję sie. Ja jestem na zwolnieniu od dzisiaj na Michała do 31 maja. Potem mam urlop cały zaległy i bieżący. Zwolnienie dała lekarz rodzinna bo nadal chodzimy na rehabilitację, zostało nam 8 spotkań ale pani rehabilitantka ma coraz wiecej pacjentów i jak uda sie nam dwa razy w tygodniu spotkać to jest maks. Poza tym wyszedł mu zabek- dolna jedynka po lewej stronie i czekam na ugryzienia ale jakoś udaje sie bez
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta POBUDECZKA
![]() My od 6 na nogach, młody teraz terrroryzuje łóżeczko, chociaż mam czas na pomalowanie oka, bo tz śpi jeszcze. Dziś Środa targowa więc zaras wyskakuje może będzie na co oko zawiesić ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-04-25 o 06:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
witamy.nocka standard a teraz lezy i sobie gada.widze na dole 2kreseczki wiec chyba 2jedynki sie przebija?
#138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Jutro dostanę @ i mam taaaaaaaką burzę hormonów, że głowa mała... Pokłóciłam się wczoraj z tż-em... Masakra... Najgorsze jest to, że z nerwów padły różne słowa... Eh eh eh Malutka nie dała pospać, obudziła nas o 5. Mam ochotę wyjechać na bezludną wyspę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
![]() ja uzywam go raz na 2tyg tylko. Teraz kwasy zaczelam stosowac to pewnie troche czesciej bede. ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
niezly zdzierak ale nie zostawia mi podraznionej skory. To "bardzo mocny" to lekka przesada ale swietnie usuwa skorki etc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
o matko 5 stron! co jest grane?! nie odpuszczacie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() do nawilzania to swietnie jest samemu zrobic sobie jakies serum na bazie kwasu hialuronowego ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
![]() Ha wzielam ich na dziecko ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Melduje się i ja w nowym wątku
![]() Oolong dzięki za odpowiedź, chyba wybiore się prywatnie na badanie moczu małego. Wysypka zniknęła, zaczęła go uczulać MARCHEWKA ![]() Aniu sytuacja do bani, ja bym powiedziała z góry jakie są jej obowiązki, bo nie mieszka z Wami tylko po to by zatruwać powietrze Kkasiik my nadal mamy sporo pobudek w nocy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Goldika apropo gryzaków, to nie wiem czy się przydadzą, mały dostał ich mnóstwo, bo każdy kto przychodził w odwiedziny to z gryzakiem, żeby się bidulek nie męczył, a on w ogóle ich do dzioba nie chciał wkładać, tylko rozrzucał po pokoju, ale żyrafke gryzie na potęgę Muszę pochwalić małego, bo wczoraj po raz pierwszy był kąpany samodzielnie, tzn siedział w krzesłku kąpielowym (podobne do tego) http://allegro.pl/krzeselko-do-kapie...244642380.html a my go myliśmy. Jak znajdę kabel do kompa to wrzuce fotki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() doszly do mnie Sleek'i roze sa boskie!!! ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() w moim zwiazku to ja zawsze rzucam o kilka niemilych slow za duzo ![]() ooo to ja jade na druga bezludna wyspe bo Tz to seksoholik a ja chcialabym sie wyspac ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
![]() ooo chce zobaczyc te fotki krzeselka! u nas tragedia z kapiela ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
goferek a do ktorego złobka złozyłas podanie? i skąd wiesz ze do konca maja wyniki?
#146 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzis czytalam jakis artykul ze amerykanscy naukowcy zbadali, ze kobiety dziela sie na te ktore uwielbiaja seks albo jesc, nie ma takich ktore rownie mocno reagowalyby na to i na to :O no ale Ty lubisz byc na diecie wiec to chyba nie to? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
ale fajoskie krzesełko do kąpieli
![]() witamy się porannie Eluś idziemy na drzemkę ![]() ![]() pogoda się rypła i nie wiem czy wyjdziemy w ogóle...oby slonkowyszło ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- goldi u nas super na brzuszku młody się kąpie- na pleckach był płącz- spóbujcie dzisiaj... podkladam ręcznik na dno i młody tak sobie luka na brzuniu- fajna sprawa |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha no on seksoholik a ja dietoholiczka ![]() pieluszka nic nie daje, nie podoba mu sie pozycja, chcialby siedziec:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
U nas noc bez pobudki
![]() Wczoraj zapomniałam o męża imieninach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mlody zrobil kupe i padl mi na rekach, doslownie spadla mu glowa i spi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.