|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II
Wiecie co? Niemoc mnie ogarnęła, a za 2 godziny muszę się ruszyć, bo z koleżanką chciałam się spotkać. Jakoś dojdę w umówione miejsce
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też miałam chrzciny w Boże Narodzenie :d Byłam malutka, bo urodziłam się 5 listopada, a 26 grudnia chrzciny. Mój brat urodził się 7 lutego i był chrzczony na Wielkanoc ![]() Szybko zleci zobaczysz ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Chyba mój organizm wystraszył się wczoraj pani doktor, bo od wczoraj nie mam tego zabarwionego śluzu, tylko normalny Oby tak zostało! |
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam teraz podwójne nazwisko, swoje miałam trzyliterowe i jakos bylo mi go szkoda. Ale do tej pory czasami sie zastanawiam ja ja się nazywam Szczególnie w jakichs urzedach musze sie zastanowic chwile
Edytowane przez judkama Czas edycji: 2012-04-25 o 12:53 |
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
madzia trzymam zebytak zostalo
|
|
|
|
#125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jeju jak Wy pędzicie !!!
Dzisiaj wziełam sie wreszcie za magisterkę i napisałam całe 2 strony Wole tutaj z Wami gadac ![]() Dzisiaj będę miała wreszcie obudowaną wannę ![]() Cytat:
Piękna z Was rodzinka ! Super byłyście ubrane ![]() [QUOTE=Isia83;33760159]Witam w nowym wątku ![]() byłam wczoraj na wizycie u p. ginekolog. Bardzo miła i sympatyczna kobieta, dużo opowiadała i odpowiadała na każde pytanie. Zrobiła mi usg transvaginalne i usg potwierdziło idealnie to, co wychodzi z terminu ostatniej miesiączki - 5 tyg. + 3 dni. Termin porodu z usg wyszedł na 22.12.2012 Prezent świąteczny ![]() Na stwierdzenie akcji serca jest jeszce za wcześnie, ale przynajmniej wiem, że ciąża jest umieszczona prawidłowo i narazie jest ok. Założyła mi kartę ciąży i kazała zrobić badania z krwi i moczu. Fajnie, że tam na miejscu jest pielęgniarka, która od razu pobrała wszystko do badań i potem wyniki też do nich przychodzą, nie będę musiała nigdzie łazić po laboratoriach P. doktor ponoć przegląda zawsze wyniki ciężarnych i w razie gdyby coś było nie tak, to będą do mnie dzwonić.Dostałam zdjęcie z usg na pamiątkę, ale narazie jest na nim tylko owalny okrąg a w środku maleńka kropeczka, z której ma powstać nasz dzidziuś ![]() QUOTE] Super ![]() Piękne ! Cytat:
Moja cera również nie wyglądała rewelacyjnie, ale od niedzieli przeszły mi wszelkie objawy ciażowe tj. wymioty i nudności i również cera wraca do normy Cytat:
Ja również mam nazwisko po mężu i ślubowaliśmy po 3 latach bycia razem
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|||
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam wkleic zdjęcia ze ślubu i swojej kiecki w starym watku. Teraz nie wiem czy wklejac???
W ogole u nas ze zdjeciami jest problem bo po slubie pojechalismy w podroz, a ze jakos zimno bylo chcielismy poczekac jak bedzie cieplo potem fotograf nie mial wolnego terminu, a ja akurat odstawilam tabletki anty i w 3 tygdonie napuchlam i przytylam jakies 5 kg i nie moglam sie zmiescic w kiecke . A zaraz potem sie okazalo ze jestem w ciazy i nie zrobilismy w koncu sesji fotograficznej i mamy tylko zdjecia, od znajomych![]() Chrzciny malego robilismy jak mail skonczone poł roku moglam juz go dobie posadzic na kolanach na spokojnie, a jeszcze nie byl mobilny wiec nie byl uciazliwy |
|
|
|
#127 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam trzyliterowe nazwisko ![]() Hehe dobre już trochę po ślubie jesteś, jeszcze się nie przyzwyczaiłaś? ![]() Cytat:
![]() Magisterka też ważna ![]() Cytat:
Cytat:
to może i mi się unormuje w końcu
|
||||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Madzia- super teraz juz bedzie wszystko dobrze
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
ale was pozasmiecammmm hehe pokazuje moje psiaki i zapuszczam wlosyyy ehhh bedepatrzyc na czarnamadone i czekac az odrosna
judkam pokaz ja mam najwiecej od zajomych i sa najlepsze Edytowane przez weronika23 Czas edycji: 2012-04-25 o 13:06 |
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was wszystkie..
Mam mętlik w głowie... rano zrobiłam test ciążowy i wyszły na nim oczywiście dwie kreski... Nie umiem się pozbierać i zmobilizować do działania. Z tego co mi się wydaje, będzie to 3 lub 4 tydzień. Dziewczyny proszę pomóżcie i powiedzcie co mam teraz zrobic Gdy znajome lub ktoś w rodzinie był w ciąży jakoś nigdy się tym specjalnie nie interesowałam, a teraz sytuacja się odwróciła no i nie mam pojęcia co teraz. Nie chcę też od razu wszystkich informować HEEEELP ! kompletnie nie wiem co mam robic
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
jaaak mi sie nic ie chceee szoook dobrze ze siedzimy u mamy
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- kia ma jabym poczekala 1-2 tyg i poszla do gina a mozesz zrobic bete ja dopiero zaczelam mowic w 3 miesiacu i to najblizszym |
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak tylko zobaczyłam dwie kreski na teści pojechałam do laboratorium zrobić betę, aby sie upewnić i zadzwoniłam do gina umówić się na wizytę A kiedy miałaś ostatnią @? Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-04-25 o 13:16 |
|
|
|
|
#136 |
|
Rozeznanie
|
kolejna część![]() nie zdążę nic więcej napisać, oprócz tego że jedziemy dziś z synkiem do szpitala na zabieg(jeśli pamiętacie-nieszczęsne spodziectwo)więc bardzo Was proszę o kciuki... wracamy pewnie w piątek jak będzie ok
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
Super pieski, i ale na zdjeciu obok tez fajnie wyszlas
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedz. Okej czyli najpierw zrobię sobie badanie krwi dla pewności, chociaż wydaje mi się to pewne na 100 % z ginekologiem jeszcze poczekać????? Nie wiem już sama czy już komuś o tym mówić, czy nie. Wiem, że niektóre osoby mogą nie być z tego powodu zachwycone, ponieważ nie mam męża, a chłopaka więc wiecie jak to roznie bywa... religijne mamy...mieszkanie bez slubu..samo zło. wiec nie wiem czy im wczesniej tym lepiej czy jeszcze przeczekac......
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale masz figurę
![]() Przepięknie Cytat:
!!!!
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() OGROMNE KCIUKI i czekamy na wieściŚlicznie , a jakie masz ladne piersi tylko bez skojarzeń proszę
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
wieka22, trzymam
![]() kia_mia, zrobiłabym na Twoim miejscu badanie i zapis do lekarza.
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i trzymać będę tylko strasznie trudno mi sie pisze ale wytrzymam ..
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny!
Allle pędzicie, niestety z powodu braku czasu czytam was na razie pobieżnie. W piątek na wykładzie was nadrobię. Totalnie nic mi się nie chce a pracy dużo i jeszcze nauki na weekend mam sporo. Projekty i kolos z anglika. Dziś z rana byłam powtórzyć Betkę w ciągu 48 godzin przyrosła z 572,10 do 1372,00. Cieszę się bardzo, bo ciąża się rozwija. Robiłam też TSH, bo leczę niedoczynność. Tarczyca fajnie zareagowała na ciąże i wynik poniżej normy 0,132. To znaczy, że organizm zaczął produkować więcej hormonów przytarczycowych. W ciąży produkcja tego hormonu wzrasta ze względu na rozwój dzieciątka. |
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamuśki
Melduję, że u nas po wizycie ok Małe zdrowe. I mam się nie nastawiać na drugie cc. Nie wiem czy się cieszyć czy płakać bo jak będę szla na porodówke to mogę mieć zawał ze strachu Ale wiem, że urodzić sn byłoby najlepiej dla wszystkich.Zobaczymy.Niestety lekarza ma g... nie sprzęt. Mało co tam było widać. Już wiem czemu za nie bierze 80 zł. Do dupy. W maju mam na super sprzęcie więc sie napatrzę. Nawet płeć mi poda przy odrobinie szczęścia. Jestem pewna, że to drugi syn. Jak powie że córka to będe szczenkę z podłogi zbierać ![]() A co do wesela to mieliśmy na 100 osób, z poprawinami, bardzo tradycyjne. Ja ogólnie jestem wychowana w tradycji wesel, zabierana od małego i dla mnie to było naturalne, że takie będzie. I fotka ![]() Pięknie wyglądałyście dziewczyny!
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
.. też chcę takie duże cyce ! ..
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
wieka kciuki zacisniete
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.

(30/30)

4.9.10 Nasze malenstwo