|
|
#121 |
|
BAN stały
|
Dot.: Faceta prawiczek, kobieta z bujną przeszłością
Raczej desperacja by mnie nie przyciągał, a np. brak prawa jazdy to już plus
![]() Jak dziewczyna ma samochód to raczej mnie to odstrasza, od razu wydaje mi się przez to osobą bardziej poważną i konkretną, a ja jestem jeszcze raczej niedojrzały i w życiu bym się jeszcze najchętniej pobawił. Poza tym o dziewicę nie jest tak łatwo, poza tym któreś z nas może się komuś nie spodobać. Akurat w braku dziewictwa nic mnie nie przeraża, ale fakt że np. dziewczyna pijana poszła do łóżka z nieznajomym już tak |
|
|
|
|
#122 |
|
jestę wieszczę
|
A mi się kiedyś śnił ostry, wyuzdany seks. Czy jestem nieczysta?
![]() W ogóle chłopie, jak Ty jesteś niewinny, to ja jestem Kubuś Puchatek. Jesteś winny, jak ocet winny
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#123 |
|
BAN stały
|
kalincia, ale i tak mogłoby być mi przykro, mógłbym się czuć dla dziewczyny tylko kolejnym z kolejnych i jednym z wielu. I np. ja nic nie robiłem, a ona by nawet anal miała za sobą i to nie tylko z jednym facetem. Nie uważam takiej za gorszą i mniej porządna. A nie widzę powodu, dla którego akurat miałbym koniecznie szukać dziewicy
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
A może robisz lub mówisz coś co straszy kobiety.
Przeczytaj sobie książke Tadeusza Niwińskiego "ja" I Dale Carnagie "ja zdobyć przyjaciół i zjednać sobie ludzi".
|
|
|
#125 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli przekazałeś jej przynajmniej 50% tego co tu wypisujesz to nie dziwię się że dostałeś kilka koszy
.Idź się bzyknij to może zmienisz podejście do seksu.Dla mnie sex to kochanie się,coś miłego.A dla ciebie jak widać to pieprzenie się tylko i coś niesmacznego.Czytając Twoje wypowiedzi i patrząc na twoje podejście do sexu,kobiet,siebie i życia to nie wytrzymałabym z kimś takim i chyba nie tylko ja sądząc po wpisach... |
|
|
|
|
#126 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pogadajmy, jak już będziesz mieć seks za sobą - zobaczysz, jak ci się punkt widzenia zmieni. Bo teraz - jak ze ślepym o kolorach. Tylko ślepy nie znieważa tych, którzy widzą kolory, a ty - tych (te)które znają seks - tak. |
|
|
|
|
|
#127 |
|
jestę wieszczę
|
To może zmieńmy temat na oral
.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#128 |
|
BAN stały
|
Nie wiem czy będę miał szans na seks. Teraz ostatni by moment by zdobyć kobietę na wygląd, na bajerę, gadkę itp. Niedługo wejdę w taki wiek, że kobiety będą mnie głównie oceniać po pracy, zaradności życiowej, po pomyśle na życie, dorobku, samodzielności życiowej, perspektywach
|
|
|
|
|
#129 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
Ano właśnie. Seks oralny wcześniej dozwolony? Co w ogóle dozwolone, a co odpada? Całowanie może być wcześniej z innymi? W policzek, w usta, piersi? Wagina? Uda? Co by było zbyt straszne, byś mógł się porównywać i myśleć, czy wypadłeś gorzej, czy lepiej, bo przecież o twoją niepewność chodzi?
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Idź do psychiatry. To jedyna rada jaką mogę Ci dać i jedyna słuszna.
Masz tak ogromny problem ze sobą, że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. I rozwalają mnie teksty: "nie krępuje się nagości", a niby dlaczego ma się krępować?! Co jest złego, grzesznego, niefajnego czy nagannego w ukazaniu komuś swojego ciała? A jak sobie pójdę na plażę i opalam się topless i w skąpych majtkach, to też jestem dziwką, prawda? Obserwujesz sobie mnie zza jakiegoś grubego ręcznika w słomianym kapeluszu na głowie, zaciskasz piąstki aż robisz się cały zielony i myślisz o mnie używając arsenału tych swoich wszystkich subtelnych określeń w stylu kur.wy? ![]() Dodam jeszcze, że seks analny lubię, wsadzić swojemu facetowi palec do tyłka także (a jak on to lubi ) i robiłam to wszystko także ze swoim byłym facetem.Ach, ja grzeszna, niewdzięczna - od dziś będę się umartwiać ![]() Taki z Ciebie życiowy nieudacznik, że aż masz zadatki na psychopatę. Tylko czekać aż zaczniesz w jakichś krzaczorach napadać te puszczalskie zdziry (wg Twojego spaczonego kodeksu moralnego), by je napastować, rzecz jasna analnie
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
To facet zrób coś ze sobą a kwicz jak stara świnia. To staje sie ochydne.
|
|
|
#133 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:Zgadzam się całkowicie, a i doświadczenia obustronnie analne mamy podobne. |
||
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Wmawiając sobie to sam sobie szkodzisz, i staje się to co sobie wmawiasz.
---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Ma być nie kwicz jak stara świnia.
|
|
|
#135 |
|
BAN stały
|
Wolałbym zdobyć kobietę wyglądem, image'm, głosem, urokiem osobistym a nie tym. że np. mam fajną pracę albo swoją firmę. Ja wyżej stawiam muzykę niż zbieranie na samochód albo zakładanie własnej firmy.
_malayka, a dla mnie to trochę zwierzęce, że dziewczyna idzie do łóżka z obcym i jeszcze pozwala sobie wtedy na rzeczy dość "zaawansowane", najbardziej intymne. |
|
|
|
|
#136 |
|
Przyczajenie
|
Ty chory jesteś a za parę lat staniesz się niebezpieczny....
|
|
|
|
|
#137 |
|
jestę wieszczę
|
No już widzę podrywanie na urok osobisty
![]() "Cześć, masz za sobą anal? Bo dla mnie takie co mają za sobą przygodny seks analny to ku**y"
|
|
|
|
|
#138 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A na co w takiej sytuacji może sobie pozwolić, żeby nie było zbyt zaawansowane? Seks oralny? Seks klasyczny, jeśli tak to w jakich pozycjach.? Jeszcze raz pytam, co jest dozwolone, a co "wyuzdane"? |
|
|
|
|
|
#139 |
|
BAN stały
|
Już pisałem, że chwilowo pisałem w złości o w tym wyuzdanym seksie, żeby podkreślić jak bolesna byłyby dla mnie przeszłość dziewczyny.
Ja akurat z obcą bym nie poszedł do łóżka, mam różne hamulce, poza tym nie lubię spontanów i nie poszedłbym nocować do obcej dziewczyny jakbym nie miał przygotowanej szczoteczki, pasty do zębów, bielizny na zmianę na rano itp. Poza tym dla mnie seks musi być z osobą, którą już trochę znam. Nie każdy jest w stanie uprawiać przygodny seks ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Ja chciałbym się po prostu zakochać i być szczęśliwym, ale na razie nie widzę dla siebie porywających perspektyw życiowych, tylko życie nędzarza co zarabia maks. 2 tysiące złotych ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Po prostu uważam, że straciłem tyle lat życia seksualnego, że nic już mi nie pomoże i nie zwróci tych lat. Jak nastolatek idzie pierwszy raz z dziewczyna do łóżka to może się czuć jak w innym świecie, nic innego dla niego może nie istnieć, takie wielkie szczęście to może yćdla niego. A ja w czasie pierwszego razu mógłbym czuć wstyd, że tak późno to zrobiłem. Na dodatek w moim wieku już człowiek żyje codziennymi problemami, martwi się o przyszłość. Ten pierwszy raz może być dla niego tylko chwilowym zapomnieniem, zaraz będzie znowu szara codzienność i ciągła walka o byt |
|
|
|
|
#140 |
|
zuy mod
|
wieelu ludzi tak zarabia, da się przeżyć we dwójkę gdy obie osoby tyle zarabiają. i jeszcze do kina iść!
słuchaj, Ty pokazujesz przykłady dziewczyn które idą ze wszystkimi do łóżka. a co z tymi, które miały kilku partnerów, ale były w związkach? taka byłaby dla Ciebie OK? powiem Ci co - wydaje mi się, że takich jest więcej niż tych co robią to z każdym
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
2tyś nedzne? Wiesz kasa to nie wszystko. Liczy co się ma w głowie, czy ma się jakieś zainteresowania.
Radzę iść do psychiatry. A co do 2 tyś niektórzy zarabiają 2-3 miesiące aby to osiągnąc .
|
|
|
#142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#143 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#144 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
Nie kończyłem filozofii, ale jestem po studiach humanistycznych. W sumie ze mnie taki trochę marzyciel z głową w chmurach. Do burdelu nie pójdę, to nie jest w zgodzie z moimi zasadami. Ja wyznaję jakiś tam system wartości i nie zamierzam go burzyć |
||
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Kużwa dowiesz się jak spróbujesz. Sperma sadzi ci na mózg. Są kobiety które chcą faceta prawiczka.
|
|
|
#146 |
|
BAN stały
|
Chyba jakieś katoliczki albo jakieś zakompleksione dziewczyny z niską samooceną. Raczej nie te "fajne", towarzyskie, doświadczone, otwarte seksualnie
|
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
To poszukaj sobie dodatkowe zajęcie. Albo oszczędzaj z tych pieniędzy co masz. Mieszkasz z rodzicami?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
"z zewnątrz" - obiektywnie. |
|
|
|
|
|
#149 |
|
BAN stały
|
Nie zamierzam pracować jak niewolnik na kilku etatach. Tak mieszkam z rodzicami. Na razie te pieniądze, które mam wystarczają mi na życie, podróże, hobby. Źle nie jest. Chciałbym jednak w końcu zacząć uprawiać seks, tylko samo chcieć nie wystarczy. Do tanga trzeba dwojga. Nie widzę powodów by jakaś dziewczyna miałaby mnie wybrać na partnera seksualnego. Konkurencja jest duża, a moi rówieśnicy już często mają dobre prace (nawet fizyczne i nieambitne, ale to że ktoś wybiera ciężka pracę na magazynie w Niemczech, a nie ciepłą, ale marnie płatną posadkę biurową w Polsce świadczy o tym, że nie idzie na łatwiznę i do czegoś dąży), samochody, do tego lepszy wygląd
|
|
|
|
|
#150 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

klask i: