![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ♥ Majowkowa szafa - BUTY, GORSETY, INNE DOBROCI ♥ ~~XS, S
Moja propozycja jest następująca :
Płaszcz i body za: -dwie pary bucików (czerwone czółenka i botki) -czarna sukienka z baskinką -odżywka (odlewka) ???? ![]()
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowkowa szafa - BUTY, GORSETY, INNE DOBROCI ~~XS, S
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1342684455
mogę wymiary? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
mozna prosic real zdj tej sukienki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1342697240
![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- pomyśleć musze, jak coś dam znać, w sumie nie potrzebuje kolejnej sukienki, a jeszcze jak możesz to jaką ona ma długość? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
ok, dzięki, wymiarki by pasowały, a co byś za nią chciała?
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- niestety nic więcej nie widzę ![]() chyba że masz coś jeszcze poza wątkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
o buciki to już bardziej bo sukienka i tak bedzie za długa troszkę, a możesz pokazać je?
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- bardzo fajne, a to jest typowe 36? bo jak wiekszę to napewno będą mi spadać. a co byś za nie chciała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
dzięki, jednak nie wpadła mi w oko
![]() to co, wymiana sweterek na sukienke? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
niestety na razie nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
nie widze nic za bardzo;/ no chyba , że masz coś jeszcze poza wątkiem, mogą być też kosmetyki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
ależ ja elmex chętnie przyjmę
![]() ![]() to do jutra, pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
z kosmetyków to głównie pastelowe lakiery do paznokci,
masło kakaowe do twarzy błyszczyki to też bardziej jakieś naturalne kolory |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
witam.. coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1336211120 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1343301259 (zależy mi ![]()
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
albo portfel
biżuteria z ciuchów małe rozmiary xs glownie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
jeśli mówimy o paście którą dodałam w załączniku, jest nowa i nieprzeterminowana (no i ma dłuższą datę przynajmniej do końca roku) to bardzo chętnie ją przygarnę.
w takim razie jakbyś znalazła jeszcze jakiś drobiazg z mojej wish to chętnie się wymienię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
- Pharmaceris krem nawilżająco wzmacniający SPF 15 1,5 ml
- Bioderma Matriciane Serum 2 ml. - Bioderma Matriciane Rides krem wygładzający zmarszczki 2 ml. - Normaderm Vichy 7 szt. (to krem czy żel???) ok, w takim razie wezmę 3 pasty+żel pod prysznic. jeśli do tego dorzuciłabyś mi te próbki to możemy przechodzić na PW ![]() co Ty na to? ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- możesz mi podać pełną nazwę kremu mycodin? to normalne, pełnowartościowe opakowanie czy próbka? pasty elmex to rozumiem też normalne opakowania, czy jakieś miniatury? ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- ok, to mi pasuje. w takim razie ode mnie: - torba worek nowa - sweterek ażurowy chabrowy stan idealny od Ciebie - szara sukienka z falbanami h&m stan idealny - żel pod prysznic palmolive nowy - 3 tubki pasty elmex nowe - krem do stóp mycodin nowy pozwól jeszcze że sprawdzę stan moich rzeczy, bo przeleżały troszkę w szafie i kilka miesięcy ich nie widziałam, a nie chciałabym by jakaś wada mi umknęła ![]() ![]() czy taka wymiana Ci odpowiada? jeśli tak to może wstępnie zarezerwujemy sobie rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
za spódniczkę podziękuje
Lakiery z chęcią przygarnę. No to czekam ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- niestety nic nie wpadło mi w oko. a ta sukienke z falbankami z h&m wymieniasz już z kims innym tak? ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- no to nie wiem echhh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za:
4. Sukienka z falbanami H&M szara ??? ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- a marynarka beżowa na haftki i bluzka czarna z żabotem?? ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- za godzinkę, dwie podam Ci wymiary bo teraz muszę spadać ![]() żakiecik jest z takiego materiału bardziej elastycznego ładnie się dopasowuję bodajże ma poduszeczki na ramionach. Spódniczka jest wgl nie elastyczna ale bardzo ładnie wygląda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
troszkę mi się zeszło :/ ale już podaję wymiary
wymiary spódnicy: pas-32,5cm*2 biodra-43cm wymiary żakietu: dł. całkowita- ok. 50,5-51cm szer. pod pachami-ok 38-39cm*2 pas- ok. 30,5cm*2 szer, między ramionami- ok.35cm dł. rękawa od pachy- ok. 44cm dł. rękawa od ramion- ok.59,5-60cm ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- a znalazłabyś coś jeszcze za: 2. Czarny w białe kropeczki, krótki. Zapinany na haftki 8. Marynarka militarna Reserved Stan idealny, rozmiar XS-S-M 5. Nowa sukienka. Rozmiar XXS - XS |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Evidence chciałabym wymienić za wish a najchętniej depilator
niestety cieni i jeżynowych YR też już nie mam ![]() a nie znajdziesz nic innego?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
no szkoda
![]() to możemy się wymienić adresami ![]() a co konkretnie szukasz za te rzeczy?? ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- oj to nie mam niestety ![]() tylko bluzę z reeboka mam beżową :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
tak rzeczy sa aktualne ale nie widze nic dla siebie.... tzn to co mi sie podobało juz widze ze wymienione
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Niestety - podobały mi się sukienki u Ciebie, ale już wymieniłaś. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
O super za zdjęcia
![]() To ja wybieram te legginsy: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1344241627 oraz z chęcią wypróbowałabym ten olejek ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.