![]() |
#121 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Seks
Cytat:
moze uznacie mnie za wariatke, ale kręci mnie "napad/włamanie"... ups ![]() jeszcze nie miałam okazji, ale kiedys... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem o czym mówisz, z tymi sflaczałymi uściskami, zdarzają się nie tylko w Stanach, gorzej że u nas często kobiety podają w ten sposób rękę - normalnie krew może zalać. Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-01-03 o 22:05 Powód: Post po poscie!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
apropos kelnerek i pielegniarek, to tak daleko nie posunelam sie, ale czesto lubie jak TZ powie mi do ucha cos niecenzuralnego czy ja jemu. co sprawia sie, ze czuje sie troche jakbym nie byla soba - tez podchodzi pod "granie"
![]() p.s. po angielsku jednak duzo latwiej przychodzi mowienie niecenzuralnych slow. nie wiem czy bym mogla po polsku ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-01-03 o 22:07 Powód: Post po poscie!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też czuję się troszkę inną osobą, kiedy posługuję się obcym językiem. ![]() Najgorzej, kiedy język użytkowany jest tym obcym i dla nas i dla partnera - nieporozumienia związane z odrębnymi tłumaczeniami murowane... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i jeszcez lubie patrzec TŻ w oczy jak sie kochamy. Zawsze patrze na niego i czuję cos niesamowitego, szczególnie jak widze, że on zaraz będzie miał orgazm. Tylko, że on często chowa sie od mojego wzroku. Dzisiaj zapytałam go o to i powiedział mi, że sie wstydzi trochę. To ciekawe, bo podobno to mężczyźni lubią patrzeć a kobiety zamykają oczy.
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
![]()
Swój pierwszy raz przeżyłam w wieku prawie 18 lat z chłopakiem z którym byłam 10 miesięcy ,było fajnie .Jestem z nim do dzisiaj (prawie 3 lata) i nie żałuję ,zrobiłam to z miłości...
Co do sexu w trójkątach u mnie by nie przeszedł ,nie wyobrażam sobie ani 2 mężczyzn w łożku ani jeszcze jednej kobiety poza mną.Nie chcę aby ktoś mnie dotykał a jeszcze bardziej nie zniosłabym widoku jakby jakaś kobieta pieściła mojego chłopaka nie wspomnę o sexie ![]() Nie potrafiłabym uprawiać sexu na sucho ,czyli bez żadnych uczuć wyższych ![]() W łóżku nie jestem "kłodą" myślę ,że każdy powinien mieć swoje "5 minut" ![]() Co do kobiet to nigdy nie całowałam się z żadną i nie zamierzam ,nie pociąga mnie coś takiego.Ale ogólnie nie mam nic przeciwko jeśli komuś odpowiada... |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-01-03 o 22:08 Powód: Post po poscie!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
ja swój pierwszy raz miałam w wieku 18 lat i było tak dziko, nieciekawie, ale jest ok, napiszcie czy z tym chłopakiem co z nim byłyscie pierwszy raz, to czy długo byłyscie i czy nie miałyscie oporów przed sory za wyrazenie nastepnym, czyli doswiadceniami z innymi? bo ja ciągle jestem z tym pierwszym. Wielu rzeczy juz próbowalismy uważam ż e to sprawa wzajemnego zaufania. Shemreolin super wątek - pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zreszta co ciekawe ja lubię jak sie napije. Wtedy jest bardziej spontaniczny i przestaje być taki sztywny. Zaczyna mi prawic komplementy, obejmuje mnie, całuje w szyję i robi się strasznie seksowny. A normalnie jest bardzo spięty i boi sie pokazywać uczucia. Zazwyczaj jak cos robi to wygląda to tak jakby był zażenowany.
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
nie bede sie obnazał w tym temacie aczkolwiek zdarzylo sie cos czego zapomniec sie po prostu nie da.pojechalismy rowerkami poza miasto...gdzies w pole z zamiarem kapieli slonecznej...wyladowalism y na dosyc wysokim wzniesieniu z ktorego roztaczal sie niesamowity widok na doline w ktorej plynela rzeczka...lezelismy w łanach zboża...zaczelismy sie kochac...gdy nasze ciala oblewał pot a odgłosy unosiły sie nad polem...uslyszelismy potezny grzmot ! nad nami wisiala ciezka granatowa chmura...w momencie gdy oboje przezywalismy cudowne chwile zaczelo padac...cieszylismy sie ze jestesmy razem i czujemy sie szczesliwi...patrzylismy w niebo jak spadaja krople deszczu ktore chlodzily nasze ciała...gdy odjezdzalismy z tego miejsca powiedzialem do niej...z tego zboza bedzie dobry chleb!
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
UkrytyPodNickiem jakiś ty romantyczny
![]()
#135 |
Zadomowienie
|
ja tam sie cmokam praktycznie tlko z moimi 2-3 kolezankami, włąsciwie przyjaciólkami, alebo jak jakoesjs kolezanki bardzo długo nie widziałam to cmokasek na powitanie ok
![]() co do przebierania sie... hmmm.. bardzo rajcujace ![]() ![]() sorki za te literówki:P http://allegro.pl/show_item.php?item=57542536 a moze cos takiego? http://allegro.pl/show_item.php?item=58194807 a moze króliczek? http://allegro.pl/show_item.php?item=57025180 pokojówka?
https://wizaz.pl/akcje/adopcja_serca/ ![]() ![]() POMÓŻMY ZWIERZĘTOM W KORABIEWICACH!! ![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-01-03 o 22:09 Powód: Post po poscie!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
Nawiązując poniekąd do przebrań i plenerów...
Chłopak mojej koleżanki jest lekarzem-stażystą, często zostaje na nocnym dyżurze. Któregoś razu przywieziono cięższy przypadek, wymagający interwencji lekarza głównego. Chłopak idzie do "kanciapy", puka, woła - nic. Za parę minut drzwi się otwierają, rozczochrany lekarz główny biegnie do pacjenta. A w kanciapie ... drzwi szafy przytrzymuje elegancko wymanikiurowany palec wskazujący z czerwonym tipsem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
hahaha
![]()
#138 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Całusy na powitanie? Jak najbardziej, ale tylko z koleżankami, które znam. Obcym /nowopoznanym/ mówię-NIE. ![]() Nauczyłam się rozdawać "mlaskacze" w liceum, gdzie była typowo babska szkoła i klasyczna damska klasa z wychowawczynią-damą na czele. ![]() ![]() Poza tym ciekwy wątek. Niektórzy mnie zaskoczyli [na +]... POdziwiam wszystkie dziewczyny, które napisały w śmiały i odważnym sposób od swoich intymnych przeżyciach. Ja nie umiem... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() ja zbyt nieśmiała jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
kobitki czego tu sie wstydzic? skoro faceci moga o tym rozmawiac jak o rzeczach najzwyczajniezjszych w swiecie(nie zebym porównywaął sex do czegos zwykłego i normalnego) to mys tez mozemy. wiecej odwagi
![]() hhmmmmm... alez to romantyczne... tez bym tak chciała ![]()
https://wizaz.pl/akcje/adopcja_serca/ ![]() ![]() POMÓŻMY ZWIERZĘTOM W KORABIEWICACH!! ![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-01-03 o 22:11 Powód: Post po poscie!! |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten królik jest super! ![]() A własnie... jak byłyscie małymi dziewczynkami to czy rodzice was uswiadomili, czy uświadomiły was koleżanki? Mi wszystko opowiedziała babcia. Kupiła mi troche ksiazek i zawsze mówiła o tym w sposób otwarty i przyjazny. Mówiła nawet jak wyglada meski penis i mówiła, że to taki śmieszny ogonek, i ze dziewczynki maja o wiele fajniej bo nic im nie dynda. Mówiła też o miesiaczce i pamietam jak strasznie chciałam mieć miesiączkę i być dorosła. Potem odechciało mi się jak tylko zobaczyłam jak to naprawdę wyglada. ![]() W sumie od koleżanek sie niewiele dowiedziałam. Więcej z pism typu Bravo, ale to juz bardziej dla samego chichrania sie czytalam, np "mam trzy jądra, czy powinienem sie leczyc". Nie zapomne tego listu do końca życia. hihihi A jak byłam bardzo bardzo mała to odkryłam u siebie "trzecia dziurkę" i zastnawiałam sie strasznie co to jest i po co mi to. Myślałam nawet że tym siusiam. ![]()
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
mnie nie wiem kto uswiadomił... jakos tak samo wyszło troche dowiedziałam sie z filmów troche od kolezanek, rodzice raczej mnie nie uswiadamiali.
a tak a propos miesiaczki to jak byłam mała tez starsznie chciałam miec miesiaczke, jak miałam jakies 5- 6 lat to podkradałam mamie podpaski i przyklejałam je sobie do majteczek i udawalam ze jestem duza i mam okres ![]()
![]() |
#143 |
Mrs Mrau
|
ja jak byłam mała uważałam podpaski za najdziwniejszą rzecz na świecie
![]() zawsze przyklejałam je dla zabawy w miejscu pach, a dlaczego? -> bo to dla mnie były "podpaszki" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
buhaha...jakie historie
![]() ![]() ![]()
#145 |
Zakorzenienie
|
A pamietacie jak zaczęły wam rosnąć piersi? Ja jak tylko zauważyłam że mi sie cos uwypukla, napisałam do mojego dziadka list, że zaczęły mi rosnać piersi
![]() ![]()
#146 |
Zadomowienie
|
Ja chyba najszybciej w klasie dojrzałam, w podstawówce miałam największy biust i pierwsza dostałam okresu, teraz 11-12 latki się tym chwalą, wtedy było to dla mnie dość wstydliwe, a stanika nosić wręcz nie znosiłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-01-03 o 22:13 Powód: Post po poscie!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Ja pamiętam jak pierwszy raz kupowałam z mamą stanik na ryneczku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W klasie pierwsza dostałam okres ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale pamiętam ze sie czekało kiedy włosy urosną tu i tam ![]() ![]() ![]() ![]()
#149 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.