![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
te bocianki to bardzo małe
![]() ![]()
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII
Alfa -
![]() Natalia - Mikołaj pływa jak ryba ![]() My po 3 godzinnym spacerze. Daria śpi teraz w domu, Amelka się bawi ![]() TŻ na wyjeździe więc same urzędujemy do soboty ![]() Lucy, Natalia - kupiłam ten krem z babydream na słoneczko, nie jestem zadowolona, okropnie się rozsmarowuje, musze kupić coś innego.
"Kiedy pomnażają się cierpienia, pomnaża się też siła do ich zniesienia." Amelka ![]() Aniołek ![]() Daria ![]() Edytowane przez amilcia Czas edycji: 2012-05-10 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Witam!!
Mam doła dzisiaj, ehh ![]() Alfa spełnienia marzeń kochana ![]() ![]() Sofciaa aaa, ząbki ![]() ![]() ![]() Natalia Super na basenia, a Ty kwitniesz ![]() ![]() ja jestem w czarnej d... z kremem z filtrem. na Hiszpanię kupić muszę przecież, a nie mam pojęcia jaki... polecają mi same za 70-80zł ale nie wiem czy nie będzie tak, że raz Julka posmaruję i okaże się, że nie pasuje mu ![]() Ja miałam kiedyś Vichy taki http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p47637-Vichy_Aera_Teint_pure_pod klad_kremowy_35_30_ml fundnęłam sobie jak we Francji byłam. Latem spisywał się całkiem fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a dziękuję ![]() ![]() dwie dolne jedynki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Inutil ja kilka razy słyszałam dobre opinie o kremie Nivei, tylko nie pamiętam nazwy.. Ale może kup jakiś krem wcześniej i spróbuj czy nie wywołuje reakcji alergiczniej, a co do doła to tule mocno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Witam popołudniowo!
Zagoniona trochę a obiecałam Tz-owi, że będę cały dzień w łóżku leżeć... Szykuje mi się dynamiczny przyszły tydzień - od wtorku- nie wiem na jak długo... Teściowa kontuzjowana a już przed kontuzją mówiła, że prosiłaby mnie abym przyjechała gotować jak robotnicy będą...zresztą nie musiała mnie prosić i takbym pojechała bo to nasze remonty. Jakoś to będę musiała ogarnąć- w każdym bądź razie piszę abyście się nie martwiły jak mnie nie będzie na wizażu... Alfa- wszystkiego najlepszego, niech marzenia się spełniają! Natalia- ale super film z Mikołajem na basenie ![]() a ja wczoraj na ciuchach zainspirowana Waszym wypadem kupiłam maleńkie różowe pływaczki i do tego piankowy strój dla maluszka ![]() Cytat:
A ja właśnie weszłam aby Wam- Staraczki i Kibicujące - napisać to co Cookie napisała wyżej... Mój Tz nie chciał mi nic mówić ale jak się modliliśmy to jakoś szczególnie w modlitwie wczoraj i dzisiaj polecał swojego Brata i Bratową. Wiem, że mieli się starać o dziecko więc zapytałam czy Bratówka jest w ciąży. I powiedział mi, że dowiedział się przypadkiem bo wczoraj gdy widział się z Bratem zadzwoniła jego żona, że plami i jedzie do lekarza... Nie wiem co u nich dalej...ale powiem Wam jedno- wszystko wraca. Oczy mi się poszkliły dzisiaj za moimi dziećmi, które "uciekły". I chociaż Kasia- nasze wielkie Szczęście- rośnie i daj Boże niebawem będę mogła ją utulić to za tamtymi dziećmi tęskno... Kiedy miałam etap "staraczki" myślałam, że "ciężarówkom" łatwiej... Dziewczyny- nieprawda- jest INACZEJ ale nie łatwiej!
![]() |
#127 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a czy orientujecie sie czy jak mam napisane na luteinie podjezykowa tabletka to mozna ja brac dowcipnie, czy jest to zupelnie inna tabletka? bo mam prawie cale opakowanie wlasnie luteiny podjezykowej, a teraz mam brac dowcipnie i nie wiem czy mam nowa wykupywac ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natalia super filmik z Mikołajem. Ty też wyglądasz rewelacyjnie ![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() aaa Perse! nie ma tej przyprawy w tej chwili. Pani chciała mój nr, by powiadomić jak będzie, bo często bywa, ale powiedziałam, że będę zaglądać. Chyba nie mają tel. :P jak jest to kosztowała dotąd 7,50 zł ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2012-05-10 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
dobrze, nic niepokojącego się nie dzieje. czasmi zapominam ze w ciuązy jestem - kurcze moze z dobrze się czuje? A Wy FIO jak?
OJ! ![]() ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za bratową - oby było dobrze! Kundzia! ja bym wzieła tą dowcipną jednak a ta podjęzykową miała w razie gdyby Ci tamta sie skończyła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 7,50 to taniutko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Teraz chyba na mnie by się przydał toporek, bo wynajduje u siebie wszystkie choroby, jakie się tylko da. Najpierw kaszel, później pojawiło mi się jakieś znamię na ręce, a dzisiaj zaczęło mnie coś pod pachą boleć i oczywiście tak długo macałam, że teraz dopiero boli. I oczywiście we wszystkim widzę co najgorsze ;/ przed # tak nie miałam :/
#134 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny, melduję się w nowym wątku, dopiero na 5tej stronie, a to wszystko przez te diabelskie targi u mnie w mieście. Nadrobiłam wszystko, ale nie odpisuję, bo padam z nóg, od tego tłumaczenia to głowa mi pęka od 3 dni :P
![]() Alfa, dla Ciebie wszystkiego dobrego, sto lat! Miłego wieczoru wszystkim życzę, ja zmykam się prysznicować, a potem leżę do góry dupcią! Maga, topór a nie toporek! I proszę się nie macać tyle i wyciszyć głupie myśli ![]()
Edytowane przez adunia89 Czas edycji: 2012-05-10 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, które robią sobie zastrzyki - co robicie potem z tymi strzykawkami? Ja chciałam je dzisiaj wyrzucić w aptece do kontenerka, ale tam nie przyjmują zużytych strzykawek... I tak w kilku aptekach to samo. W końcu się wkurzyłam, miałam je w woreczku, włożyłam ten woreczek do plastikowego kubeczka, zamknęłam go, zakleiłam taśmą i wywaliłam normalnie do śmietnika... Wiem, że tak się nie powinno robić, ale nie wiedziałam już, co mam z nimi zrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wykup i bierz dowcipną,jest lepsza bo nie obciąża wątroby. nie jest droga. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34033202]Ale droższa niż w zeszłym roku
![]() Ja we wtorek kupowałam na receptę i płaciłam 3.20 za opakowanie Przyda się...
#141 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34034135]Czyżby znowu zmienili cenę? Chyba im się nieźle nudzi...[/QUOTE]
lista leków refundowanych jest publikowana nowa co miesiąc ![]() najczęściej są tam tylko jakieś drobne zmiany ![]() a zastrzyki cóż ![]() ![]()
#143 |
Rozeznanie
|
ALFA wszystkiego naj naj lepszego
![]() ![]() ![]() ![]() SOFCIU ![]() MAGA no co ty zwariowałaś nie masz co robić tylko się wymacywać i szukać chorób oj nie ładnie nie ładnie ![]() ![]() PERSE ja nigdy w życiu nic sobie sama nie wkułam bo chyba bym zeszła na zawał ![]() ![]() ADUNIA miłego leniuchowania ![]() ZEBERKO czy ty nadal się nie oszczędzasz i ciągle biegasz gdzieś ![]() ![]() KUNEGUNDA do poniedziałku szybko minie nim się obejrzysz już wstaniesz w poniedziałek rano ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- BERBIE czyżbyś znowu wpadła tylko na chwileczkę ![]() Co u Ciebie jaki ci minął dzień? ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- PANI jak zakupy z Tż, upolowaliście jakieś fajne spodenki? CZARNULA, DELILA gdzie się podziewacie???
ŻONA OD 17.06.2006 ![]() "Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..." Ugo Foscolo Edytowane przez anusia1808 Czas edycji: 2012-05-10 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#145 |
Konto usunięte
|
Ja się przed ciążą kompletnie tym rynkiem nie interesowałam, bo nigdy nie brałam żadnych leków. A w ciąży to pół apteki, najpierw dupek, potem luteina, potem fenoterol z isoptinem, dopegyt, jeszcze magnez....
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34034135]Czyżby znowu zmienili cenę? Chyba im się nieźle nudzi...[/QUOTE] - może zależy, jak lekarz wpisze na recepcie, jeśli ryczałt to cena jest dużo niższa. Skomplikowane to teraz ![]() Strzykawki to bym miała opór wyrzucać do śmieci ale igły od pena wyrzucałam ![]() Zeberko - oby wszystko było dobrze z fasolką bratowej. A TY dbaj o siebie. A moja szwagierka dalej leży, na usg było widać, że kosmówka chce się odlejać ale dzidzia się rozwija i serduszko bije, przestała plamić więc jesteśmy dobrej myśli.
![]() |
#147 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też miałam opór, dlatego je tak pozaklejałam, ale nie wiedziałam już, co mam z nimi zrobić, skoro w aptekach z kontenerkami na przeterminowane leki nie chcieli mi tego przyjąć ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34033202]Ale droższa niż w zeszłym roku
![]() na koniec marca była po 3zł z groszami chyba z tego co pamiętam. _________________ nic nie piszę bo nie mam co, bez sensu w kółko to samo pisać a niewiele się u mnie zmienia, dalej jest kiepsko. mam teraz postanowienie, żeby choć trochę przestać zadręczać męża swoimi smutkami, obawami i innymi takimi bo widzę, że coraz bardziej się o mnie martwi... znowu mam jakiś dużo gorszy nastrój, więc idę spać, żeby nie myśleć za dużo. |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Hejo
ale lecicie z pisaniem ja nie mam czasu na nic małą w żłobku coraz lepiej Cookie - też mamy chrypkę , lekarka mówi ze nic tam sie nie kluje , sama ma przejsć , a moze trwać nawet 3 tygodnie Sofcia - braow za pierwsze ząbki , jeszcze nie wyszły ale juz powoli gratuluję Zeberka - jejku zaniedługo Kasię odwiedzimy Siostra wychodiz z synem ze szpitala dzisiaj A ja zbieram dziewczyny powoli do przedszkola i żłobka , potem wracam do domu i robię wiellllllllllllllllllllki e porządki w garderobie bo odświeżyłam ją ostatnio , musze w koncu pochowac ciuszki ciążowe wczoraj bylismy w Fashion House w sosnowcu. pozdrawiam was wszystkie |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim! Zaraz zbieram się na Targi, ale dzisiaj na szczęście tylko do 15stej a potem obiad z TŻtem bo wcześniej dziś kończy pracę
![]() anusia, a co u Ciebie Kochana? Nita, słyszałam właśnie o tym Fashion House. Było coś ciekawego? Ja w Sosnowcu jestem co 2 tyg, może bym się wybrała... Perse, a co to za zastrzyki musisz sobie robić? Jakoś chyba ominęłam info na ten temat. Dzisiaj ma być piękna pogoda, wiec trzeba korzystać - jutro już ma padać :/ Miłego dnia Dziewczyny! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.