|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odnawiamy stare śmieci, część trzynasta już nam leci - czyli najlepszy rocznik
dzień dobry
w końcu piękna pogoda nas obudziła
|
|
#122 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odnawiamy stare śmieci, część trzynasta już nam leci - czyli najlepszy rocznik
Dzien doberek ;d no właśnie piękna pogoda a ja mam do pracy na 15 ; (
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
też miałam dziś do pracy iść ale odwołana ..
we wtorek jadę do UP na spotkanie z doradcą, liczę że załapię się na kurs
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Konto usunięte
|
o komu dobrze
a ja mam dzisiaj w pracy wieczorek taneczny dla starszych hehe;p może być śmiesznie ;P
|
|
|
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#127 | ||
|
Zadomowienie
|
jasne! Lenka, Carolinka, witajcie
Cytat:
jejku, jak Ty dajesz radę tyle ty kręcić? Nigdy nie umiałam długo utrzymać hula hopa![]() ![]() Cytat:
mi by się takie coś przydało, bo jestem w takiej samej sytuacji jak Twoja siostra.. ![]() co tam, jakie plany na piątek? Ja wróciłam niedawno z juwenaliowego korowodu, teraz chwilę odpocznę, potem ogarnę pokój, przepiszę notatki, a wieczorem imprezamiłego popołudnia
Mów mi pluszak ! Koty, psy i inne zwierzaki Pomóż nakarmić zwierzęta ze schroniska - wystarczy kliknąć ![]() ![]() ----> http://www.pmiska.pl Nakarm psiaka i roześlij link dalej! ![]() ![]() http://www.karmimypsiaki.pl |
||
|
|
|
|
#128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Grę o tron ściągnęłam właśnie wczoraj. Czytałam książkę (teraz jestem w połowie Starcia Królów) i <3 . Ale obawiam się, że się na filmie zawiodę, jak to jest z reguły przy adaptacjach ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#129 | |
|
Raczkowanie
|
Szukałam wczoraj skakanki, nie mogę nigdzie jej znaleźć... niestety.
Ale po weekendzie może sobie kupie nową. A hula powinno być bardzo bardzo lekkie czy takie cięższe? Bo ja na stancji mam takie strasznie lekkie i nie wiem czy to nie od tego nie mogę go utrzymać, czy po prostu wyszłam z wprawy? ![]() Cytat:
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;34198936]Ja też mam do pracy na 15. Słońca już nie ma;/ Zimno się zrobiło. Podoba mi sięTwój avek ![]() Król Julian ![]() Dobrze, że dzisiaj już piątek Król Julian rządzi
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
pluszysko a czy my czasem nie idziemy na jedną imprezę?
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciężkie |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski
![]() U mnie dziś cały dzień z TŻ - był najpierw u mnie, pojechaliśmy na dwa samochody do mechanika, teraz jestem u niego, ale za moment jadę po mamę i do domu ![]() No i TŻ przyjeżdża jutro i zostaje do niedzieli
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
groszek zazdroszczę
|
|
#134 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też zazdroszcze, ja siedze w domu cały weekend. Tylko jutro na zakupy jade po jakieś kiecki na wesele i komunie ;p Cytat:
A hula gdzie mogę kupić oprócz allegro ;p?
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prezent się udał Teraz siedzę z Tż w domu, coś bym porobiła ale nie mam pomysłu co... :/
|
|
|
#136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czasem sama sobie zazdroszczę (ach, ta skromność - wiem)
Cytat:
Co do samochodu to w mojej kobyle padł akumulator a maleńkim robione są tuleje, uszczelniacz przegubu i hamulce ![]() Cytat:
|
|
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
W końcu w domu
Czekałam na ten dzień cały tydzień
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się zmobilizowałam i już jestem po ćwiczeniach z Ewą, teraz jeszcze tylko hula hop mi został, ale to później. Muszę odsapnąć
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
Nareszcie w domu !! ;D
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też po całym tygodniu wreszcie w domu
i do tego mama jedzie niedługo do sanatorium na prawie miesiąc - chata wolna, będzie się działo
|
|
#141 |
|
Konto usunięte
|
O proszę :pp ja to jakoś już że tak to nazwę "wyrosłam" z imprez ;p jak w pracy się naoglądam to już się nie chce ;p
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale grill dla znajomych jak najbardziej ![]() Plan na dzisiaj wykonany - ćwiczenia i godzina hulania zaliczone, jestem z siebie dumna
|
|
|
#143 |
|
Konto usunięte
|
Tak piszecie tu o hulaniu że sama chyba się skuszę i kupię sobie hula hop ;d
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
a tak powiedziałam :P
i w ogóle przypomniałam sobie jedną zasadę na forum. Nowe zawsze muszą odpowiedzieć na pytanie by być oficjalnie przyjete zawsze Ania to robiła no ale nie wiem gdzie ona sie podziała :P1. Imię 2. Data urodzenia 3. Długość rzęs w lewym oku i jakiego tuszu do nich używasz 4. Wymiary Twojego pokoju (mierzone zapałkami) 5. Ulubiony kolor skarpet sąsiada Twojego dziadka 6. Ilość palców u prawej ręki 7. Ulubione piwo 8. Ile masz wzrostu (w wartości względnej i bezwzględnej czy jak to tam ) 9. Ile alkoholu wypiłaś przez 16/17 lat swojego życia? (możesz się pomylićo 6l ) 10. Ile papierosów wypaliłaś ? 11. Ilu facetów zaliczyłaś ? (możesz się pomylić o 3 osobników) 12. Ile razy byłaś w ciąży? (daty aborcji) 13. Ilość kolorow na wyswietlaczu telefonu 14. Umiesz wiązać sznurowadła? 15. Wklej skan ostatniej analizy moczu 16. Numer legitymacji szkolnej 17. Rozmiar stanika 18. kolor ulubionej gąbki 19. Numer farby do wlosow ktorej uzywa Twoja ciocia 20. Numer dopuszczenia programu nauczania z fizyki 21. Jesteś pewna, że z nami wytrzymasz? 22. I zdjęcie poprosimy. 23. Ilość ziarenek soli w solniczce 24. Ilość drobinek Vegety w ostatnim role który jadłaś 25. Łączna ilość połączeń odebranych 26. Ilość pesteczek truskawek na piewszej truskawce zjedzonej w tym roku 27. waga tuż po urodzeniu 28. ilośc włosów na prawym dużym palcu u stopy 29. profil w szkole 30. imię praprapra babci 31. długość włosów mierzona w cm oraz mm 32. ile bułek zjada na śniadanie Twoja sąsiadka 33. Twoja ulubiona herbata 34. Najdziwniejsze miejsce w którym dane było Ci zasnąć 35. Ilość imprezowych "zgonów" 36. Kiedy pierwszy raz tak naprawdę się upiłaś 37. Stopień skostnienia błony dziewiczej. 38. Ile wciągnęłaś tabaki (wartość w kg)? 39. Ile gramów haszu/zioła wypaliłaś? 40. Ile kasy miesięcznie wydajesz na używki (zapisane w notacji wykładniczej, jeśli nie umiesz to w groszach)? 41. Ile lat miałaś podczas pierwszego pocałunku? 42. Kiedy ostatnio się całowałaś? 43. Ewentualny pierwszy raz (w jakim wieku)? 44. Najgłupsza rzecz jaką zrobiłaś? <45. Ilość smsów wskrzynce odbiorczej. 46. Ilość znajomych na naszej klasie, myspace, gronie, epulse, fotce łącznie. 47. Model telefonu komórkowego. 48. Ile razy paliłaś shishe? 49. Ile najdłużej wytrzymałaś z chłopakiem? 50. Ile kg grzybków halucynków zjadłaś? 51. Ile dziewczyn przelizałaś? 52. Model suszarki dow łosów. 53. Obecny kolor paznokci. 54. Numer w dzienniku szkolnym. 55. Kolor korka butelki od perfum. 56. Pierwszy chłopak(chłopaczek). 57. Pierwszy cmok wusta. 58. Średnia wostatnim roku szkolnym. 59. Ulubiony gatunek filmów. 60. Ulubiony gatunek muzyki. 61. Znienawidzony przedmiot szkolny. 62. Ulubiony przedmiot szkolny. 63. Długość paznokci. 64. Ulubiony słodycz. 65. Ulubione żarciefast&food. 66. Ulubiona pizza. 67. Ulubiony kolor. 68. Kolor stroju kąpielowego. 69. dobra koniec, nie mam pomysłu, ale chciałam, żeby było 69.
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Katarzyna 2. 5 marzec 3. eee, 9 mm? a tuszu używam tego samego co do prawego ![]() 4. dużo x jeszcze więcej 5. zgred chodzi bez skarpet ![]() 6. 32 7. a kto stawia? ![]() 8. względnie i bezwzględnie (a zwłaszcza to drugie) 173 cm 9. za dużo by to zliczyć ![]() 10. jw 11. hmm, jednego co go zaliczam wciąż na nowo 12. 13. pierdyliard 14. nie, mama mi wiąże 15. wstydzę się ![]() 16. żebyś mi potem tożsamość ukradła? W życiu ![]() 17. idealny ![]() 18. a żółto-pomarańczowa jest 19. yyy? 20. aaa? 21. teraz to już niczego nie jestem pewna ![]() 22. i jeszcze frytki do tego? ![]() 23. nie mam ![]() 24. idealna 25. 7 h 6 min 2 sek 26. nie jadłam jeszcze truskawek 27. 3370 g 28. ni ma, była eksterminacja 29. psychologiczno-pedagogiczny 30. Tekla 31. oj nie chce mi się 32. ![]() 33. zielona z grejpfrutem 34. ![]() 35. żadnego ![]() 36. oj, 1 lo? 37. ... 38. ![]() 39. jw 40. a cosz to jest notacja wykładnicza? 41. a przedszkole się liczy? ![]() 42. wczoraj ![]() 43. 17 ![]() 44. trochę ich było, muszę pomyśleć ![]() 45. nie mogę znaleźć, zakichany smartfon ![]() 46. mam tylko fejsa, jestem poza światem 47. a co, chcecie skroić? ![]() 48. dużo ![]() 49. póki co nieco ponad 4 lata ale ciągle nabijam licznik 50. za dużo 51. jw 52. ROWENTA CV 7420 Respectis Pro 53. naturalny 54. nie pamiętam 55. fiolet ![]() 56. R. 57. sklerozę chyba mam ![]() 58. 4,97? 59. dramat 60. rock 61. fizyka 62. polski 63. długie ![]() 64. rafaello ![]() 65. spaghetti, lasagne, risotto 66. tylko nie z ananasem lub owocami morza 67. brak jednego 68. brązowo-turkusowy 69. Przebrnęłam
Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on... A taka ładna miłość... Edytowane przez _groooszek_ Czas edycji: 2012-05-19 o 11:23 |
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
1.Julka ![]() 2.09.08 3.Długaśne ;pp Maybelline 4.Szaleństwo! z milion chyba ![]() 5.Nie mam już dziadków. 6.Na szczęście 5 ![]() 7.Lech ![]() 8.173 ;p 9.Jakieś 15l ![]() 10.W całym życiu może z 5. 11.Zaliczyłam w jakim sensie;d? 12.Zero. 13.Dużo. 14.Tak. 15. ![]() 16.Nie posiadam ![]() 17.Tajemnica. 18.Niebieski. 19.Nie znam. 20. ![]() 21.Jakoś dam radę. 22.Nie ma mowy!! 23. 1 ziarenko. 24.Nie lubię rosołu. 25.16 godzin, 6 minut i 6 sekund ![]() 26. ![]() 27.2900 ![]() 28.Nie mam włosów na palcach. 29.Pracuje. 30.Dane osobowe chronione ![]() 31.Zależy czy są wyprostowane czy kręcone naturalnie ;p 32.Nie zaglądam jej w talerz, poza tym nie widzę przez ścianę. 33.Teekanne Irish Cream. 34.Nie upijam się jak świnia że później zasypiam w kątach czy innych dziwnych miejscach. 35.Zero. 36.Nie przypominam sobie czegoś takiego. 37. ![]() 38. ![]() 39. ![]() 40. ![]() 41.15lat 42.Rano. 43.18lat. 44.Nie robię głupot. ![]() 45.79. 46.Nie posiadam żadnego z tych portali. 47.Nokia N97. 48. ![]() 49.Codziennie wytrzymują prawię cały dzień i całą noc. (poza chwilami kiedy pracujemy) 50. ![]() 51. ![]() 52.Babyliss. 53.Manicure. 54.Nie mam. 55.Fioletowy. 56.Tajemnica. 57. ![]() 58.4,5 59.Różne. 60.Rock. 61.Matematyka. 62.Chemia. 63.Średnia. 64.Lizak. 65.Wrap. 66.Hawai. 67.Niebieski. 68.Żółty. 69.To w tym puncie napisze coś od siebie, niektóre pytania były na poziomie 15-latki więc udzielałam odpowiedzi " " Miłego dnia ! Lecę ze swoim skarbem na zakupy a poźniej romantyczną kolację Edytowane przez 201707171552 Czas edycji: 2012-05-19 o 12:13 |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
pytania były wymyślane dawno chyba z 5 lat temu nie pamietam przez kogo
więc niektóre są jakie są, ale nikt ich nie chce zmieniać ![]() a ja lecę do pracy
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A hula na allegro oba kupowałam, nie mam pojęcia, gdzie można stacjonarnie takie cięższe, sportowe. Aż się boję szukać co ja nawypisywałam w tych odpowiedziach, bo to było chyba 3,5 roku temu ![]() U mnie juwenaliowo
|
|
|
|
|
|
#150 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
1. Karolina 2.25.12.1991 3. dłuuuugie ;p i tuszu używam extra czarnego ale tylko do lewego oka, do prawego ten tusz jeszc tylko czarny ![]() 4. nie wiem które wymiary podać, bo mam pokój w kształcie litery L ;p 5. Chodzi na bosaka ( ale tak serio, od 20 lat swojego życia jak pamietam nawet na rowerze po wsi jeździ bez czegokolwiek na nogach ;p) 6. chyba 5? 7. każde ;] 8. 158 cm 9. oj, naprawde cieżko by to zliczyć, może jakieś 100 litrów, może wiecej ;p 10.pale dalej wiec zlicze jak rzuce ;p 11. 2... ale liczy sie tylko jeden ![]() 12. brak ciąż przebytych chociaż urojonych było kilka ;p 13. miliard ;D 14. tak i jestem z siebie dumna ;p 15. nie mogę znaleźć, gdzie zapisałam na kompie ;/ 16. jakiś długi. 17. 75 G ![]() 18.pomaranczowa 19. nie używa 20.yyy? 21. chyba?;p 22. i co jeszcze byście chciały?;p 23. pierdylion ;p 24. 0, robie bez vegety ![]() 25. 70 h, 34 minuty i 33 sekundy 26. jeszcze wtym roku nie było truskawek 27. 3, 75 kg 28. 4 ![]() 29. technologia żywności 30. józefa 31. nie umiem ich zmierzyć sama ;p 32.jest na diecie, nie je bułek 33. zwykła, z cytryną i sokiem malinowym 34. nie śpie nigdzie indziej niż w łóżku 35. 3 ![]() 36. miałam 15 lat 37. stopień zerowy ;p 38. 2 razy w życiu, po trochu ;p 39. może łącznie 2 ;p 40. policzcie sobie: 2 paczki fajek tygodniowo ;p 41. 13 ;p 42. 2 tygodnie temu 43. 16 lat 44. dużo tego było ;p 45. 647 46. nie mam już nigdzie tam konta ;p 47. k800i 48. duuuuużo razy ![]() 49. zaraz bedzie 3 lata 50. ![]() 51. żądnej 52. jakaś za 20 zł ![]() 53. granat 54. 9 55. różowy 56. był ;p 57. właśnie z tym pierwszym co był ![]() 58. nie pamietam ;p 59. komedie 60. rock 61. a może być ze studiów? wtedy powiedziałabym, że Aparatura przemysłu spożywczego 62. biologia 63. wczoraj skróciłam bo mi sie zaczeły łamać... 64. ostatnimi czasy wszytskie pieczone, domowe ciasta 65. pizza, rosotto, spaghetti i placki ziemniaczane ![]() 66. taka robiona w domu, ze wszytkim co jest pod ręką 67. czarny i zółty 68. czarno-zółty 69. Udało sieeeee xD
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

) 
można dołączyć?
i przy okazji 50 min kręciłam hula hopem - nie ma to jak łączyć przyjemne z pożytecznym 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)