higiena intymna u faceta - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-29, 21:37   #121
_Marta_M_
Zadomowienie

Dot.: higiena intymna u faceta

Cytat:
Napisane przez leniwca Pokaż wiadomość
Zawsze on sam mógłby to kupić, a nie autorka się z nim cacka, matkuje, dba, żeby koledzy się nie śmiali...

Facet jest młody (nie doczytałam ile ma lat, ale wnioskuję z postów autorki), do tego pewnie nie raz słyszał, że używanie tego typu specyfików stanowi jakąs ujmę na honorze, boi się reakcji kolegów, bo nie chce wyjść na ciotę (dziwne, niedojrzałe wiem, ale dla mnie całkiem zrozumiałe, bo w pewnym wieku pewne osoby chcą czuć się akceptowane przez swoich znajomych, a nie stawać się obiektem drwin).

On sam go sobie nie kupi na 100 %

Dlatego jeszcze inną opcją jest mydło do higieny intymnej. Choć w ogóle nie rozumiem tego szału na kupowanie płynów do higieny intymnej, ale jeśli uważasz (i uważacie), że to zapobiegnie zapachowi to śmiało

Edytowane przez _Marta_M_
Czas edycji: 2012-05-29 o 21:39
_Marta_M_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 21:40   #122
malamyszka19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez _Marta_M_ Pokaż wiadomość
Facet jest młody (nie doczytałam ile ma lat, ale wnioskuję z postów autorki), do tego pewnie nie raz słyszał, że używanie tego typu specyfików stanowi jakąs ujmę na honorze, boi się reakcji kolegów, bo nie chce wyjść na ciotę (dziwne, niedojrzałe wiem, ale dla mnie całkiem zrozumiałe, bo w pewnym wieku pewne osoby chcą czuć się akceptowane przez swoich znajomych, a nie stawać się obiektem drwin).

Ma 21 lat.
Masz rację we wszystkim co napisałaś niestety.
Ale wiem, że jak jest w domu rodzinnym to korzysta z żelu do higieny intymnej, który należy do jego mamy
Kiedyś nawet się "ekscytowałam" jak przyjechał do mnie (kąpiel brał jakąś godzinę wcześniej - kiedy myje się szamponem to po godzinie, dwóch czuć ten nieprzyjemny zapach) i tak ładnie tam pachniał to się przyznał czym umył
malamyszka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 21:43   #123
_Marta_M_
Zadomowienie

Być może szampon wywołuje u Niego jakąś reakcję uczuleniową, stąd ten zapach.
U mojego nie ma różnicy czym się umyje, zapach jest zawsze ten sam czyli po 2-3 godzinach prawie go nie ma, albo jest, tyle że ja go odbieram jako przyjemny bądź niedrażliwy- u Ciebie może być na odwrót
Stary 2012-05-29, 21:45   #124
malamyszka19
BAN stały

Cytat:
Być może szampon wywołuje u Niego jakąś reakcję uczuleniową, stąd ten zapach.
U mojego nie ma różnicy czym się umyje, zapach jest zawsze ten sam czyli po 2-3 godzinach prawie go nie ma, albo jest, tyle że ja go odbieram jako przyjemny bądź niedrażliwy- u Ciebie może być na odwrót
Muszę jutro sprawdzić jakiego szamponu i żelu pod prysznic używa bo nawet nie pamiętam..
Stary 2012-05-29, 21:46   #125
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:

Dlatego jeszcze inną opcją jest mydło do higieny intymnej. Choć w ogóle nie rozumiem tego szału na kupowanie płynów do higieny intymnej, ale jeśli uważasz (i uważacie), że to zapobiegnie zapachowi to śmiało
Może nie chodzi o szał i trendy, ale autorka pisała, że po takim żelu nie czuć nieprzyjemnego zapachu.

Facet studiuje jak mniemam, nie mieszka już z mamusią, więc mógłby i w życiu wykazać się choć trochę dojrzałością i zadbać o siebie. Trochę asertywności też nie zaszkodzi.

Jak się tak wstydzi przed kumplami, może kupić mydło do higieny intymnej albo przelać żel czy nawet oderwać etykietę-będzie wyglądać jak mydło w płynie, trzymać je w kosmetyczce i nosić ze sobą do kąpieli- ale nie, kosmetyczka też pewnie mało męska.

Wyjście zawsze jest, wystarczy trochę pomyśleć. Albo odgryźć się na docinki kumpli. Ale niee, lepiej śmierdzieć i obrzydzać dziewczynę.
Coś nie tak z podejściem, nie sądzisz?
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 21:46   #126
LilyJo
Raczkowanie

Hej dziewczyny, poczytalam troche wasze ,,zapachowe,, rozwazania a moze on ma jakis problem zdrowotny??? bo niestety ale tak czasami moze byc ze przy jakiejs chorobie wystepuje nieprzyjemny zapach... -.-
a co do gadki, mysle ze mogl to odebrac po prostu jako atak...
Stary 2012-05-29, 21:50   #127
malamyszka19
BAN stały

Cytat:
Może nie chodzi o szał i trendy, ale autorka pisała, że po takim żelu nie czuć nieprzyjemnego zapachu.

Facet studiuje jak mniemam, nie mieszka już z mamusią, więc mógłby i w życiu wykazać się choć trochę dojrzałością i zadbać o siebie. Trochę asertywności też nie zaszkodzi.

Jak się tak wstydzi przed kumplami, może kupić mydło do higieny intymnej albo przelać żel czy nawet oderwać etykietę-będzie wyglądać jak mydło w płynie, trzymać je w kosmetyczce i nosić ze sobą do kąpieli- ale nie, kosmetyczka też pewnie mało męska.

Wyjście zawsze jest, wystarczy trochę pomyśleć. Albo odgryźć się na docinki kumpli. Ale niee, lepiej śmierdzieć i obrzydzać dziewczynę.
Kosmetyczkę ma co ciekawe odkryłam w niej puder w kremie
Stary 2012-05-29, 21:53   #128
LilyJo
Raczkowanie

hahaa, no to jakis postep ciekawe...
Stary 2012-05-29, 21:53   #129
_Marta_M_
Zadomowienie

Cytat:
Ale niee, lepiej śmierdzieć i obrzydzać dziewczynę.
Z tego co wyczytałam to autorka dopiero nie dawno zabrała się za powazne rozmowy na ten temat. Skąd On ma niby wiedziec, że Jego zapach powala Jego dziewczynę z nóg w złym tego słowa znaczeniu?

Trzeba z Nim normalnie, na spokojnie porozmawiać i przeprowadzić tę rozmowę w kulturalny, delikatny sposób. Nikt nie lubi się dowiadywać że śmierdzi, zwłaszcza, że sam tego nie czuje.

Autorka też boi się tej konfrontacji, nie rozumiem po co na Niego naskakiwać i wyzywać od brudasów, zwłaszcza, że z tego co pisze autorka facet dba o higienę, myje się regularnie, wie co to szampon czy mydło.
To, że ktoś nie używa żelu do higieny intymnej nie czyni od razu z niego spoconego oblecha ze smrodliwym zapachem sunącym się za jego kroczem.

Nie wiem jak dokładnie wyglądały te próby i rozmowy zwracające uwagę faceta na problem zapachu jego ptaka, ale raczej były nieudane. Teraz on sam pewnie czuje się zażenowany i rozżalony całą sytuacją. Dlatego wypadałoby Go jakoś delikatnie naprowadzić, jak zacznie już stosować jakieś specyfiki do higieny intymnej z pewnością sam zauważy, że Jego dziewczyna chętniej się do Niego dobiera.

Czas edycji: 2012-05-29 o 21:55
Stary 2012-05-29, 21:54   #130
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malamyszka19 Pokaż wiadomość
Kosmetyczkę ma co ciekawe odkryłam w niej puder w kremie
i używa go?

Cytat:
Z tego co wyczytałam to autorka dopiero nie dawno zabrała się za powazne rozmowy na ten temat. Skąd On ma niby wiedziec, że Jego zapach powala Jego dziewczynę z nóg w złym tego słowa znaczeniu?

Trzeba z Nim normalnie, na spokojnie porozmawiać i przeprowadzić tę rozmowę w kulturalny, delikatny sposób. Nikt nie lubi się dowiadywać że śmierdzi, zwłaszcza, że sam tego nie czuje.

Autorka też boi się tej konfrontacji, nie rozumiem po co na Niego naskakiwać i wyzywać od brudasów, zwłaszcza, że z tego co pisze autorka facet dba o higienę, myje się regularnie, wie co to szampon czy mydło.
To, że ktoś nie używa żelu do higieny intymnej nie czyni od razu z niego spoconego oblecha ze smrodliwym zapachem sunącym się za jego kroczem.

Nie wiem jak dokładnie wyglądały te próby i rozmowy zwracające uwagę faceta na problem zapachu jego ptaka, ale raczej były nieudane. Teraz on sam pewnie czuje się zażenowany i rozżalony całą sytuacją.
Nie brudas, a śmierdziel.
I jeśli pomimo mycia się ten smród z krocza się wydobywa, to znaczy, że jest jakiś problem w jego pielęgnacji.

Teraz już wie, że ma problem, więc pozostaje mieć nadzieje, że sobie to przemyśli i zrozumie, że autorka nie mówiła tego złosliwie. I że coś z tym zrobi, a nie będzie się tłumaczył wstydem przed kolegami.
*o włosy dbam i zapuszczam!

Edytowane przez leniwca
Czas edycji: 2012-05-29 o 21:59
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 21:57   #131
Unex
bez kija nie podchodz

Twierdzisz, że już mu kiedyś przycinałaś, na początku twierdziłaś, że ma busz, później , że musiałaś go prawie zmuszać, teraz , że wyświadczyłaś mu przysługę, bo sam dokładnie nie potrafi - proszę zdecyduj się kobieto

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 21:57   #132
malamyszka19
BAN stały

Cytat:
i używa go?
Chyba nie, bo nie zauważyłam nic..

Ja te rozmowy o higienie jego dopiero teraz zaczęłam podejmować...
Stary 2012-05-29, 21:59   #133
anuluu
Raczkowanie

jeśli chodzi o mycie to po całym dniu penis ma po prostu taki spocony zapach, a jak przyjeżdża zaraz po kąpieli lub z rana to jest fajny świeżutki czyli krótko mówiąc dba o higienę

jeśli chodzi o golenie sama go poprosiłam żeby nie golił jedynie skracał czasem, nie lubię gdy facet jest wygolony.

btw. nie musiałam robić żadnych uwag że śmierdzi

Edytowane przez anuluu
Czas edycji: 2012-05-29 o 22:00
anuluu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 21:59   #134
malamyszka19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Unex Pokaż wiadomość
Twierdzisz, że już mu kiedyś przycinałaś, na początku twierdziłaś, że ma busz, później , że musiałaś go prawie zmuszać, teraz , że wyświadczyłaś mu przysługę, bo sam dokładnie nie potrafi - proszę zdecyduj się kobieto

A ty proszę czytaj ze zrozumieniem.
Ja jemu nigdy wcześniej nie przycinałam. On sam przycinał i nie raz złapał nożyczkami za skórę. Jak kiedyś kiedyś rozmawialiśmy, że mógłby je w ogóle na zero zgolić to mi powiedział, że sama będę musiała mu je najpierw przyciąć nożyczkami, bo on nie widzi dokładnie gdzie ma ciąć

Nigdzie nie pisałam, że musiałam go zmuszać
Skończ nadinterpretować, jezu...
Stary 2012-05-29, 22:00   #135
Śnieżka
Zakorzenienie

moj nie ma nie przyjemnego zapachu,na sczzescie bo takie cos moze ''zrazić''troszke,moze Tz autorki myje sie sporo czasu przed spotkaniem i ten niemily zapach sie pojawia?
ja zawsze dnia kiedy mamy sie spotkac oczywiscie biore kąpiel ale mimo wszystko przed wyjściem myje te okolice jeszcze raz,a w trakcie spotkanie jak czuje ze na cos sie zanosi jeszcze chusteczka do h.intymnej nie wyobrazam sobie byc nieswieza wiedzac ze no...hmm do czegos ma dojsc Tz autorki moze nie zdaje sobie sprawy do konca z tego,a moze jakas infekcja?
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-29, 22:00   #136
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
To dla mnie w tym wszystkim jest najbardziej przykre, że dbam o niego bardziej niż on o siebie...

Nie chodzi o to, że o niego dbasz.
Chodzi o to, że zachowujesz się jak jego matka.
Ja też dbam o mojego TŻta, tak samo jak i on o mnie. Ale jestesmy partnerami, nie rodzic-dziecko

Cytat:

Facet ma co najmniej 20lat (bo studiuje)... a zachowuje się, jakby miał 15.
A Autorka doskonale w tę gierkę i rolę mamusi wchodzi

Cytat:
Napisane przez LilyJo Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, poczytalam troche wasze ,,zapachowe,, rozwazania a moze on ma jakis problem zdrowotny??? bo niestety ale tak czasami moze byc ze przy jakiejs chorobie wystepuje nieprzyjemny zapach... -.-
a co do gadki, mysle ze mogl to odebrac po prostu jako atak...

Wpadłyśmy na to jakieś 3 strony temu....
Warto czytać cały wątek.

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 22:02   #137
LilyJo
Raczkowanie

Moim zdaniem, sytuacja ogolnie jest trudna by wyjsc z niej z twarza ... Jezeli juz ,to mysle ze trzeba przeprowadzic rozmowe baaaardzo delikatnie, z umiarem i powiedziec w kulturalny sposob o swoich odczuciach! bo skoro sie z kims jest to powinno sie sobie nawzajem uwage zwracac w sytuacjach problemowych, tylko ze nie w perfidny sposob! jezeli facet mocno sie urazi no to bedzie to znaczyc ze chyba nie przyklada duzej wagi do zdania i potrzeb swojej dziewczyny...
Stary 2012-05-29, 22:03   #138
_Marta_M_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

Facet ma co najmniej 20lat (bo studiuje)... a zachowuje się, jakby miał 15.
A Autorka doskonale w tę gierkę i rolę mamusi wchodzi
Bzdura. Autorka wyraźnie napisała że dopiero niedawno zabrała się za rozmowy dotyczące higieny. Zabrała się w mało udany sposób, nie widzę tu żadnego matkowania.

Z drugiej strony- po tym poznaje się dojrzały związek, nie ma problemów z przeprowadzeniem rozmowy. Ja jakoś nie mam oporów, żeby mojemu facetowi powiedzieć "nie chce twojego spoconego siusiaka w mojej buzi", ale wiem tez, że mój sie nie obrazi, bo podchodzimy do takich kwestii z poczuciem humoru i dużą dozą dystansu wiadomo, coś tam się każdy podroczy, ale efekt jest taki, że albo jedno pójdzie się obmyć albo razem lądujemy pod prysznicem i jest całkiem miło

Choć przyznaje się bez bicia, że jakies 3-4 lata temu wstydziłam się mu powiedzieć, że ma ogolić pachy

Czas edycji: 2012-05-29 o 22:07
Stary 2012-05-29, 22:03   #139
klempaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ty proszę czytaj ze zrozumieniem.
Ja jemu nigdy wcześniej nie przycinałam. On sam przycinał i nie raz złapał nożyczkami za skórę. Jak kiedyś kiedyś rozmawialiśmy, że mógłby je w ogóle na zero zgolić to mi powiedział, że sama będę musiała mu je najpierw przyciąć nożyczkami, bo on nie widzi dokładnie gdzie ma ciąć

Nigdzie nie pisałam, że musiałam go zmuszać
Skończ nadinterpretować, jezu...

No cóż, ja tu nadinterpretacji nie widzę, skoro napisałaś

Cytat:
Postanowiłam sama się za niego zabrać, więc chwyciłam za nożyczki i obcięłam mu tam włosy na początku protestował troche, ale za chwile był cicho.

dla mnie to jest przymuszanie, ale co kto lubi

Śledź też pies! - blogujemy

klempaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 22:08   #140
malamyszka19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

No cóż, ja tu nadinterpretacji nie widzę, skoro napisałaś

dla mnie to jest przymuszanie, ale co kto lubi
NO NO
Fakt zmusiłam go, powiedzialam że jak tego nie zrobię to zerwę z nim
Wytłumaczę łopatologicznie:
Powiedziałam mu, że może mogłabym mu w tym pomóc, a on na to "po co, to niepotrzebne, daj spokój" ja na to że może jednak spróbuję. I się zgodził.
Więc go zmusiłam? Skoro się zgodził?
Taki przykład: jak się mówi, ze kobietę facet przymusza do seksu to znaczy chyba, ze powiedziała "nie chcę".
A mój facet powiedział "ok, zrób to"
Stary 2012-05-29, 22:16   #141
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilyJo Pokaż wiadomość
Moim zdaniem, sytuacja ogolnie jest trudna by wyjsc z niej z twarza ... Jezeli juz ,to mysle ze trzeba przeprowadzic rozmowe baaaardzo delikatnie, z umiarem i powiedziec w kulturalny sposob o swoich odczuciach! bo skoro sie z kims jest to powinno sie sobie nawzajem uwage zwracac w sytuacjach problemowych, tylko ze nie w perfidny sposob! jezeli facet mocno sie urazi no to bedzie to znaczyc ze chyba nie przyklada duzej wagi do zdania i potrzeb swojej dziewczyny...
Ale że co? Czemu delikatnie? Koleś, śmierdzi Ci penis! Myj go całego, zdejmuj skórę podczas mycia to będzie dobrze, po co robić jakieś podchody
Mój używa czasem żelu do intymnej, czasem mydła, czasem żelu do kąpieli i nigdy nie czułam by śmierdział. Co najwyżej czasem lekki zapach penisa, ale taki fajny nawet.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 22:17   #142
_Marta_M_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Ale że co? Czemu delikatnie? Koleś, śmierdzi Ci penis! Myj go całego, zdejmuj skórę podczas mycia to będzie dobrze, po co robić jakieś podchody
Mój używa czasem żelu do intymnej, czasem mydła, czasem żelu do kąpieli i nigdy nie czułam by śmierdział. Co najwyżej czasem lekki zapach penisa, ale taki fajny nawet.

Czytaj uważnie- facet się myje, wie jak się myć, ale jego zapach i tak nie odpowiada autorce
Stary 2012-05-29, 22:26   #143
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Czytaj uważnie- facet się myje, wie jak się myć, ale jego zapach i tak nie odpowiada autorce
to niech mu kupi sama jakiś żel, który by jej odpowiadał, może niech go myje częściej, może niech całkowicie obetnie włosy z nad siusiaka, a może po prostu w takim razie tak ma no i trudno
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 22:31   #144
malamyszka19
BAN stały

Nadal jest mu przykro po dzisiejszej rozmowie.
Ale napisał mi "zrobię co będę uważał za słuszne"
Odpisałam "ok, ale mam nadzieję, ze pomyślisz o mnie"
On "zawsze to robię"

Prawda jest taka, że on się ze mną często o coś spiera, że czegoś nie zrobi itp a i tak to zrobi co ja chciałam.... Tylko musi ochłonąć, przemyśleć sprawę..
Stary 2012-05-29, 23:23   #145
niut80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kaja-ja Pokaż wiadomość
dyskomfort olfaktoryczny
No runęłam

A ten zapach to mastka -czyli łój+ pot+martwy naskórek i pod wpływem ciepłoty ciała to wszystko się duusi we własnym sosie. Dokładnie to samo wyłazi z dziurek w uszach, jeśli nie nosimy kilka dni kolczyków oraz u nas babek się zbiera na łechtacze pod napletkiem (tak,tak, my też go mamy!). Z tym, że ją koniecznie trzeba usuwać, bo przy dłuższym zaleganiu - np. niedokładnym myciu ma właściwości rakotwórcze.

Edytowane przez niut80
Czas edycji: 2012-05-29 o 23:29
niut80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 23:35   #146
malamyszka19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez niut80 Pokaż wiadomość
No runęłam

A ten zapach to mastka -czyli łój+ pot+martwy naskórek i pod wpływem ciepłoty ciała to wszystko się duusi we własnym sosie. Dokładnie to samo wyłazi z dziurek w uszach, jeśli nie nosimy kilka dni kolczyków oraz u nas babek się zbiera na łechtacze pod napletkiem (tak,tak, my też go mamy!). Z tym, że ją koniecznie trzeba usuwać, bo przy dłuższym zaleganiu - np. niedokładnym myciu ma właściwości rakotwórcze.
Nie to nie jest mastka... Wiem jak wygląda mastka, u niego nigdy jej nie widziałam.
Stary 2012-05-29, 23:47   #147
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
fuuuuuj... kijem od szczotki bym takiego syfiarza nie tknela. zeby sie MYC nie potrzebny jest specjalny zel do higieny intymnej. mozesz mu sprezentowac meski zel do higienty intymnej i powiedziec, zeby go trzymal w szafce albo w pokoju - takm, zeby jego wielce dorosli kumple nie widzieli.
hehe strach pomyśleć jak o higienę dbają kumple skoro żel do higieny intymnej w łazience wywołuje salwy śmiechu....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-29, 23:51   #148
malamyszka19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
hehe strach pomyśleć jak o higienę dbają kumple skoro żel do higieny intymnej w łazience wywołuje salwy śmiechu....
Hehe - to nie jest śmieszne.
Normalnie dba o higienę, prawie wszystkie zrobiłyście tu z niego jakiegoś brudasa :/
Szkoda tylko, że mijacie się z prawdą.
Ale nie zamierzam tłumaczyć tego komuś kto kompletnie nic nie rozumie
Mam tylko nadzieję, że rady, które dostałam od dobrych i inteligentnych użytkowniczek przyniosą pozytywny skutek.
Stary 2012-05-29, 23:52   #149
Visez
Zakorzenienie

Cytat:
Mówiłam mu.
Chciałam żeby włosy ogolił na zero - jedynie przyciął.
Mówiłam o tym żelu do higieny intymnej - już pisałam co odpowiedział.

Jak mu powiem o lekarzu to mnie wyśmieje i powie, że mu niepotrzebny...
Szkoda tylko, że od 2 lat zmagam się z jakimiś nawracającymi infekcjami.
On był leczony razem ze mną - dostawał maść. Mówił, że stosował. Czasem ja go sama smarowałam...
Wg mnie to nie infekcje są przyczyną niemiłego smrodku z wacka, ale smrodek i infekcje są przyczyną braku higieny....
Z daleka od takich brudasów ble
Stary 2012-05-29, 23:54   #150
malamyszka19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Visez Pokaż wiadomość
Wg mnie to nie infekcje są przyczyną niemiłego smrodku z wacka, ale smrodek i infekcje są przyczyną braku higieny....
Z daleka od takich brudasów ble
Może ty brudasem jesteś, na pewno nie mój facet
Nie znasz się to się nie wypowiadaj.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości